|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 2.11.2008 21:44:08
|
|
|
|
rovar_ka
|
Hejla punce! Morem povedat, da sem vas ful pogrešala, saj smo imeli včeraj in danes eno samo letanje okoli in mala je bila tudi temu primerno sitna. Sem tak srečna, da sem doma, da vam sploh povedat ne znam. Doma je res najlepše No, včeraj smo šli na obisk k moji omi, je blo vse ok, zvečer sem dala Tio spat in šla jaz spat z njo..Napaka!!Ob 22. se zbudim s takim glavobolom da groza..Sploh nisem mogla zaspat nazaj, tak me je bolela glava. Nekje ob 2. uri pride moj spat in mi pove, da nam je mačka pobegnila ven, ko je šel na cigaret in da jo je iskal, pa je ni nikjer. No, super, poleg glavobola še ena skrb, kaj češ lepšega.. In po vsem tem je moja noč zgledala tak: dojenje Tie, vsakourno odpiranje vrat in klicanje mačke, nespanje zaradi glavobola..da crkneš no Za nameček se mi je mala zbudila ob 7. zjutraj in takrat je tudi naša mačka prišla domov..hvalabogu no..zunaj je bila 9 ur ponoči, me je res ful skrbelo, ker te muce ne spuščamo ven, saj mi je prejšnjo avto povozil.. Ampak to še ni vse..Mene je še kr bolela glava in to tak močno, da mi je postajalo vedno bolj slabo, na koncu sem tudi bruhala. No, zdaj sem ok, glava me več ne boli. Ko sem mojemu povedala zjutraj, da sem bruhala, je rekel, da sem mogoče noseča..No, jaz srčno upam, da je to bilo zaradi glavobola in da ni bila "jutranja slabost" Tak, zdaj pa grem brat nazaj in komentirat.
|