|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
3.11.2008 11:02:58   
rovar_ka
Dobro jutro!

Jaz pijem kavico (njami njami), mala pa se na tleh igra. Sem jo prej zjutraj na postelji dala na trebušček in se je prekotalila nazaj na hrbet, pa sem ji pokazala, da lahko gre nazaj na trebušček tudi iz boka.pa je probala!user posted image sicer ne še čisto, ampak smo na poti tjauser posted image

Ja, glugluglu, blacky me je takoj obtožla, 1,2,3, hahahahauser posted image Ne, ne, ne boste še za mene tak hitro navijaleuser posted image user posted image
Pa luštna slikica, kjub temu da je ultra malauser posted image

Populis - tu maš enih par slikic, med njimi tudi to katero iščeš  http://www.omdb.si/index.php/ofilm/?i=431520

No, zdaj sem vidla, da ti je že soncica pomagala, pa vseenouser posted image

ste vidle ono slikico ko ga kao niso h kraljici povabli na večerjo?joj, je dobra, sem se skoraj polulalauser posted image ..jo bom poiskala pa dala gor.
Evo jo:

user posted image

Soncica - user posted image user posted image user posted image za Timija

Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška
Križanke..midva sva jih tud včeri rešila. ampak mene še vedno boli...ne vem kaj je to, upam da ni kej narobe..kot da bi bilo vse preozko..

Pri meni je tudi tak..Ampak mislim, da se moški ne pritožujejouser posted image

Blacky - zdaj sem se spomnila, si že šla na poporodni pregled?

Lunica - joj ja, jaz se pritožujem, ti si šele imela burne in neprespane noči, najprej krči, potem to kotaljenje na trebušček...jaz pa eno noč ne spim pa mislim hin bituser posted image
Kaj pa je s tvojim prstom?Da si ga nisi slučajno med reševanjem križank poškodovala?user posted image user posted image user posted image Ker zdaj te ni blo veliko tukaj, tak da si sumljiva malouser posted image user posted image

Jaz tud komaj čakam božič, pa sneg, pa zimsko idilo...pa vem da ko bo 1 teden sneg, ga bom preklela po dolgem in počez, ampak ga tekom leta prav začneš pogrešat in je res magično, ko prvič zapadeuser posted image ...pa božič more tud obvezno bit bel

Flower - upam, da je Lan ok in da ne bosta rabla letat okoli po zdravnikihuser posted image . Jaz sem si tudi včeraj mislila, kak smešno, da se kr čez noč nekaj novega naučijo in začnejo delat to in ono..Se mi zdi da bo pri vsakem mesecu (od 3 naprej) neka prelomnica in nekaj novih stvari ki jih bodo osvojili. Ja, naša se tud bolj glasno joče zdaj, ko je ugotovila da ima bolj močne glasilkeuser posted image user posted image Pa da jo morem nonstop animirat, to tudi ja. Pa bognedaj da jo poležem, se že buni opica mala, točno vem kdaj izsiljuje, kdaj pa zares joče. Ne moreš verjet kak so pametniuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
3.11.2008 11:05:24   
Anonimen
vseeno flower... ni računice. morm najdit drugo opcijo...

lej

od oka...

13 e knjiga
1,10 e je DDV
ostane 11.90 e
na 500 izvodov dam 0.90 slikarki
ostane 11 evrov
5, 5 evra pobere knjigarna
ostane 5,5 evra
3,5 evra je tiskanje na knjigo
ostane 2 evra!!!!!

pa še računamo dodatke v knjigi, ki me bojo zihr prišli 1 e na knjigo in kje še reklama.

ostane 0.00 e user posted image user posted image user posted image

sej ko tkole pogledaš, je pa smešno user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2177
3.11.2008 11:09:33   
Anonimen
rovarka haha, tudi ena noč neprespana je grozna, sej začne se s prvo nočjo user posted image user posted image itak da je bedno ko ne spiš, pa če ti dve uri na noč sfali je grozno.

glede prsta je pa za vse kriva naša neboglasnica!!!! neki mi je zatekel (pa sploh ni bla zanohtnica verjetno user posted image ) in sem se tak ustrašla, da bi mogla it k zdravniku (bože kak sm jst rodila,ko se tak dohterjev bojim) in sem si izvedla samooperacijo.  rezultat? ne bi o tem, upam da ga spravim v normalno stanje. zgleda nekak tako, kot bi avto čez peljal user posted image user posted image

križanke uf to pa ne... moj je bolan že cel teden, jaz pa nenaspana in tečna user posted image sej zdej blacky fura biznis namest mene

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2178
3.11.2008 11:09:57   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

vseeno flower... ni računice. morm najdit drugo opcijo...

lej

od oka...

13 e knjiga
1,10 e je DDV
ostane 11.90 e
na 500 izvodov dam 0.90 slikarki
ostane 11 evrov
5, 5 evra pobere knjigarna
ostane 5,5 evra
3,5 evra je tiskanje na knjigo
ostane 2 evra!!!!!

pa še računamo dodatke v knjigi, ki me bojo zihr prišli 1 e na knjigo in kje še reklama.

ostane 0.00 e user posted image user posted image user posted image

sej ko tkole pogledaš, je pa smešno user posted image

mogoče si celo v minusuuser posted image user posted image hec hec

to pa nisem vedla da ti knjigarna tolk pobere. So pa res ***jeniuser posted image Dio miouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
3.11.2008 11:11:14   
Anonimen
ja sej je res hec, če s prave strani pogledaš user posted image user posted image user posted image

še minus mi manjka ja! user posted image

sam ej ni se za sekirat, sej bom corso dobila user posted image

< Sporočilo je popravil lunica24 -- 3.11.2008 11:12:39 >

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2180
3.11.2008 11:12:19   
rovar_ka

rovarka haha, tudi ena noč neprespana je grozna, sej začne se s prvo nočjo user posted image user posted image itak da je bedno ko ne spiš, pa če ti dve uri na noč sfali je grozno.

glede prsta je pa za vse kriva naša neboglasnica!!!! neki mi je zatekel (pa sploh ni bla zanohtnica verjetno user posted image ) in sem se tak ustrašla, da bi mogla it k zdravniku (bože kak sm jst rodila,ko se tak dohterjev bojim) in sem si izvedla samooperacijo.  rezultat? ne bi o tem, upam da ga spravim v normalno stanje. zgleda nekak tako, kot bi avto čez peljal user posted image user posted image    tu sem se tud mogla nasmejatuser posted image user posted image user posted image

križanke uf to pa ne... moj je bolan že cel teden, jaz pa nenaspana in tečna user posted image sej zdej blacky fura biznis namest mene

pa to je glih to, ker ne rešujeta križank, si tečnauser posted image user posted image ma res, probaj, boš vidla, da potem več ne bošuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
3.11.2008 11:13:21   
Anonimen
pol bom še bolj utrujena, res pa da bom manj tečna user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2182
3.11.2008 11:25:08   
rovar_ka

pol bom še bolj utrujena, res pa da bom manj tečna user posted image

Lej, bo tvoj dragi ful srečn če ne boš tečna, pa bo rekel, Anita, lubica moja draga, bom jaz Lukca pazil, ti pa idi malo ajat, ko si tak utrujenauser posted image user posted image user posted image in ne boš več niti tečna, niti utrujenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
3.11.2008 11:29:44   
Majuska

glede prsta je pa za vse kriva naša neboglasnica!!!! neki mi je zatekel (pa sploh ni bla zanohtnica verjetno user posted image ) in sem se tak ustrašla, da bi mogla it k zdravniku (bože kak sm jst rodila,ko se tak dohterjev bojim) in sem si izvedla samooperacijo.  rezultat? ne bi o tem, upam da ga spravim v normalno stanje. zgleda nekak tako, kot bi avto čez peljal user posted image user posted image

pa kaj je s temi nohti? Jaz imam tudi težave, nekam čudno mi je pričel rasti in sem tudi že prčkala okoli njega, da bi pocajtala zadevo. Koža ob nohtu je že zatekla user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
3.11.2008 11:32:18   
Anonimen
majuska ne vem kaj je z njimi, samo eno naj ti priporočim, ne drmaj tam spodaj! jaz sme celo sranje nardila, dvomim da se bo pozdravlo samo od sebe user posted image

te boli fejst?

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2185
3.11.2008 11:37:11   
Blacky30
Da dalje komentiram, Teja še vedno spi, že 2 uri in pol. Se pozna, da je ful mir pri hiši, ker je Nejc v vrtcu.

Torej, ja, Teja se že smeji na glas, že nekaj časa, samo redko. Pa še takrat začne takoj kolcat potem, pa bruhat, če je malo pred tem jedla.

Populis, tvoj brat je maser in ti ne koristiš njegovih uslug????? Veš, kak je masaža draga in kako prav pride sploh zdaj, ko nas vse križi bolijo? Pa tak pri koritu si. Hitro ga izkoristi!user posted image

Glu3, sem te čisto nehoteno nagnila, kaj? Z Rovarkino nosečnostjo.user posted image user posted image  No, saj mogoče pa je, saj še sama v tem trenutku ne ve.user posted image
Glu in Rovarka, še dobro, da to za naju ne velja, da bi bila vedno bolj tečna, če dolgo ni križank. Si predstavljata, v kakšnem stanju bi bila že do zdaj?user posted image user posted image user posted image

HD, kak to, da te boli pri križankah? Morda pa imaš zmanjšano vlažnost zaradi kontracepcije? Meni se je to stalno pri KT dogajalo. Si bila fejst šivana?

Vklopil se je Teja alarm....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2186
3.11.2008 11:40:18   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Khmkkhm, mislim, kaj si se mogla zdaj to spomnit al kaj? Ne, nisem še šla, niti se še nisem naročila.user posted image  Ja, ja, derte se na mene, kregajte me. Ja, ja! Jutri bom poklicala in se naročila, ok? Obljubim!user posted image  Pa midva še to furava zdaj z metodo "pazi".user posted image user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
3.11.2008 11:49:25   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

joj Frutka...čatež je super..topla voda 33 stopij, topel zrak, z hotelo Terme si povezan z bazeni, tak da men se mala ni prehladila...na Zs mi prosim napiš svoj naslov..da ti vrnem hlače..je bla tolk topl voda da ji nismo nitit uporabili...so šle pa na izletuser posted image

Misliš verjetno hotel Toplice? Ker hotel Terme je tam ful doli, najdalje od Riviere.

Neposredna povezava do sporočila: 2188
3.11.2008 11:52:24   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Khmkkhm, mislim, kaj si se mogla zdaj to spomnit al kaj? Ne, nisem še šla, niti se še nisem naročila.user posted image  Ja, ja, derte se na mene, kregajte me. Ja, ja! Jutri bom poklicala in se naročila, ok? Obljubim!user posted image  Pa midva še to furava zdaj z metodo "pazi".user posted image user posted image

si pa tut smotka ... daj pokliči G, ne moreš tolk odlašat user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
3.11.2008 12:03:12   
Netta
še eno vprašanje-naša Brina je danes dobila rdeče pikice po spolovilu-kao nek blag plenični izpuščaj (je mela tut drisko)..sem namazala z zaščitno kremo, pa plenice bom ji menjavala na 2 uri-kdaj bi potem morali zginit ti spuščaji?
imate še kak recept, kak' naj preprečim, da tamala dobi od mene virozo? (no, mogoče sem pa jo jaz dobila od nje )
ostanite zdrave,
lp,Mina

glede pikic ti nebi znala svetovat...čimveč menavaj plenice in jo umivaj z vodo.

glede viroze...pojdi po masko v lekarno in umivaj roke sto na uro. če dojiš pa itak dobi protitelesa od tebe, tak da ji ne bo hudga.

populis tudi naš ni tipičen dojenček, ki je in spi.

ali tipični dojenčki sploh še obstajajo?????user posted image user posted image user posted image

Almera - a si ti govorila, da ne smeš Boru gledat v oči, ko ga dojiš, ker začne grulit in neha vlečt? Meni je to Tia začela delat in sploh ne vem kaj naj naredim, ker se kr odklaplja stran, ponavadi je vlekla 10 min, zdaj pa včasih par minut pa se že pogovarja in noče več jest.. Me prav zanima kolko melka poje, jo morem stehtat da vidim kolk se gospodična uspe nasitit v teh parih minutah..

to tudi ana počne...hvala bogu da dojim večinoma leže in ima tako pogled usmerjen v majico...je pa zdaj ugotovila da lahko mojo majico prime in seveda jih sedaj z največjim užitkom vleče doluser posted image user posted image user posted image
poje pa tudi bolj malo, zato jo pa čez dan kar večkrat pristavljam, da doštukamo tisto mero, ki jo rabi.

Zdaj sem se nekaj spomnila: se kateri vaši škrati že naglas smejijo?

ja, že približno mesec dni

Blacky30, metuljcek321, mi imamo tudi bolj nočne križanke, zjutraj jaz rabim nekaj časa, da sebe sestavim, kaj šele kaj drugega.

križanka?? kaj je že to?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Križanke..midva sva jih tud včeri rešila. ampak mene še vedno boli...ne vem kaj je to, upam da ni kej narobe..kot da bi bilo vse preozko..

tudi pri meni je tak...me pol kar vse mineuser posted image

(odgovor članu minaH)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 12:03:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2191
3.11.2008 12:17:32   
Netta
dzanika, uauuu kakšen lepotec, ana se javlja za zmenekuser posted image user posted image user posted image user posted image pa ful izvirna torta

A se vam ne zdi, da se dojenčki pri 3 mesecih ful spremenijo? Jaz opažam, da se je naš v zadnjih dveh tednih ful spremenil. Jok ima ful drugačen, jezi se, včasih prav ipično joče. Veliko več se smeji in smeji se na glas. Je pa tudi ful bolj naporen postal in spet ne morem nič naredit zraven njega. Kar naprej bi mogla bit neka akcija, da bi se mogla z njim ukvarjat, bit zraven njega.

ja, popolnoma isto. le da se hvalabogu zaenkrat še zna sama zamotiti, ali pa jo dam v ležalnik in se z njo menim ter kaj delam po stanovanju. meni se sploh ne zdi več pravi dojenček, ker je postala tao odzivna in mi je prav smešno ko kdo reče: joj kakšen luštkan majhen dojenčekuser posted image user posted image user posted image

pazi metoda...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 12:51:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2193
3.11.2008 12:56:20   
3jeMi
Dan, čveke!

Mi še vedno bolj malo jemo.. vzrok... spodnji zobki na pohodu... včeraj zvečer mi je med kopanjem uspelo pokukati v ustka in evo ti ga zlodeja, spodnja enka že kaže zobe in hoče ven. Šibava danes v lekarno po Calgel, če bo ornk kriza, ker stokanja še ni, slina pa teče v potokih.

Sedenje... naš bi bil tudi zelo rad pokonci, pa mu kar ne pustim veliko. Za to je pa še malo prehitro. Mislim pa, da je Blacky (upam, da se ne motim) nekje pisala, da jo je P kregala in da naj otroka nosimo oz. v naročju držimo v takem položaju kot ga ima v lupinici.

Umetne oploditve... joj, tega pa nobeni ne privoščim... moja sodelavka se je samo s tem matrala 4 leta in moram rečt, da je bilo meni hudo, ko sem jo gledala kako psihično trpi… ampak po vsakem dežju posije sonček, pri njej celo trije, najprej punčka, čez dve leti pa še dva – punčka in fantek… torej punce nikar obupat.
Aja, poznam dosti parov, ki se prav matrajo, da bi imeli otročka in vidim kako si resnično želijo imeti otroka, mi gre kar na jok, ker po drugi plati pa poznam kar nekaj babnic (oprostite, ne morem rečt žensk, deklet, punc), ki pa zanosijo samo, ko deca pogledajo, si pa ne zaslužijo, da bi jim kdorkoli rekel mama… uf, takim bi pa kar križanke skrila, da tudi križank ne bi mogla reševat.

Smeh… ja, že kar nekaj časa, ampak bolj po redko, ponavadi, ko ga malo premetavam po rokah in mu piham v trebuh

No, sigurno sem hotela še kaj napisat, ampak je že tale post nastajal od 10. ure zjutraj… vmes je pač akcija user posted image

user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 13:14:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2195
3.11.2008 13:17:09   
dzanika
rovarka naš se je samo enkrat na glas zasmejal do sedaj.

nanka jaz tudi razmišljam o tem tečaju. Verjetno bi HD vedla kaj povedat o temu. Men se zdi da ona to dela. Al pa če se dobimo enkrat za cel dan na srečanju pa nam HD vsem nohte uredi.  user posted image user posted image user posted image user posted image

lunica naš se tut ne carta rad. Je kar nervozen v naročju. Ful rajš leži da ma proste roke in noge.
Knjigico jaz rajše kupujem v knjigarni. Jaz rajše potem pri tebi knjigo kupim da mi jo pošlješ kot pa da dam knjigarni polovico. Kaj to pa ni možno?

sedenje - naš bi tut kar naprej sedel. user posted image  

Blacky tortica je bla sadna. Fuuuuul dobra.

mirjam ne ne zmenka še ne bo. Jan je zaenkrat sam moj lubček. user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
3.11.2008 13:28:10   
Anonimen
mojcek točno! trgovec! user posted image user posted image madona kak na izi je to njim, te kr mal razjezi, ampak ok tak je danes to...

sem ravn razmišljala, da bi mi bla boljša opcija odpret popoldanski s.p. al pa preko domače firme prodajat in več vložit v reklamo... pa da bi se kr preko mene prodajalo (eni bi lahko kr prevzeli roka roka, drugi pa po pošti, pa še vseen bi blo ceneje kot je zdej preko spleta)... boma se z mojim dans dol vsedla.

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2197
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 13:29:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2198
3.11.2008 13:35:11   
Anonimen
zimska poslala sem okrog 100 firmam za donacije, pa nobena "nima" denarja. šele za naslednjo knjigo v januarju mi je ena firma obljubila, da mi pomaga, ker so za letos že porabli sredstva.
sej sva se zdejle mal menla z mojim, me je ravno klical... pravi, da boma premislila o opciji, da on odpre popoldanski s.p. pol pa se lahk sama igram z računi, pošiljanjem, pa še vsaj neki mi ostane... pa tisti denar, ko bi vzela knjigarna dam v reklamo...

plus da mi tak ostane otroški dodatek in starševski dodatek, ker ne bi prek mene nič laufalo. dohodnina pa ajajajaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2199
3.11.2008 13:35:56   
Anonimen
ps. kaj zdej tko mučkajo z mojo corso!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Glasbeni vrtiljakec
klitia

Morda ste kupili ali so vam podarili glasbeni vrtiljakec za vašega dojenčka. Ste zadovoljni z njim? otrok lepše zaspi in se umiri?

Da (50%)

Ne (26%)

Včasih (24%)

Število vseh glasov: 42

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!