|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
3.11.2008 17:37:14   
dzanika
tinky sporoči kaj se boste zmenli na sestanku. Pa ne popuščaj nič!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
3.11.2008 17:38:26   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

mam pa eno vprašanje, kar se tiče user posted image  - a gre katera z njim po temi tud na sprehod? mi namreč spi, in ko bo za ven, bo že tema, pa cel teden bo dež.. user posted image  

Mi smo se včeraj v mraku vračali iz Tivolija ... pa je mali kar lepo dremal v vozičku in nič protestiral. Edino kar je, ko je tema, bolj zahladi in mi ni fajn, da bi bil naš fant na mrzlem. Drugače pa se mi ne zdi panika ...

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
3.11.2008 17:50:53   
24julij
Netki tud nasa lara se glavice ne potegne zasabo in je pediatrinja rekla da ni to nic narobe da eni otroci se tud ne plazijo ampak samo  skodijo,ker ko jo pa pokonc drzim jo pa lepo sama drzi in kravce lepo pase.Pol smo se pa dobil z eno gospo ki je nevrofizioterapevtka je pa rekla da je samo mal bolj lenuscek da ni to nic narobe,ker nasa se tud se ne obraca ampak mi je samo vaje za spodbujanje obracanja dala,tko da ji mal pokazem,in bo pol sama skontala kako se mora obrnt( i hope )user posted image drugac pa da to ni nic narobe samo vaje za misice delaj,to mora pa itak usaka mamica delat

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 17:59:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2229
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 18:01:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sončika84)
  Neposredna povezava do sporočila: 2230
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 18:03:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 24julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 2231
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 18:05:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2232
3.11.2008 18:09:17   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: 24julij

poglejte si ta link
http://ziza.ru/2008/10/28/jekstrimalnaja_gimnastika_s_rebenkom.html

ježeš... moj user posted image  je tole zdele videl in ga zanima zakaj tega človeka kdo na gobec ne poči... gimnastika gor al dol, samo tole je pa malo too much... user posted image

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 18:18:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2234
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 18:23:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2235
3.11.2008 18:28:19   
netki
24julij......tvoja je starejša, ne? sej men se tud zdi da že zdej mal prehitevajo s tem kaj vse more znat....sam vseen me mal špikne k mi reče da še vedno ne dvigne glavice......doma mu včasih rata in jo lepo potegne za sabo in tudi sede že lepo drži glavico....po moje bi samo radi pokazali kako moramo otroka držati, dvigovati in ostale vaje.....

Neposredna povezava do sporočila: 2236
3.11.2008 18:30:26   
majar.
se vam lahko pridružim???
sva maja in 3 mesečna hana, tudi julijki iz maribora

še pred parimi dnevi vas nikjer ni bilo, zdaj ste pa še na 90 strani??!!user posted image user posted image user posted image
dobre ste (prave čveke)user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
3.11.2008 18:31:25   
sončika84

IZVIRNO SPOROČILO: sončika84

mojcek1jaz sicer ne dojim več,ampak sem pa tut to probala,da sem hodila okol in vse to in mu dajala flaško v usta.no way.  morde včasih par požirkov pol pa konc
sej greva se jutri pokazat k dohtarci pa se zvagat.

sej jz tud ne, smo na flaši. naša ma zdej fore, da skor vsak obrok poje okol 90, se začne igrat in neki bunit, podreva kopičko, pol pa naprej - ampak more mami vstat, da se una ziba, zagrab, pol se pa lohk vsedem spet. svašta. vsake 3 dni neki novga.

mogoče mu jo pa prevečkrat daješ? jaz sem tud klicala P takrat, in je tud rekla, naj jo pridem pokazat - pregledla ušeska, trebušček, vse no, pa na oko ni blo nič. mi je dala 3 dni, če ne bo ok, pol nazaj. tko da kr pejt, pa boš vidla.

sem mislila tut jaz to ja,da mu morde dam prevečkrat,pa sem pol se mal ustavla pa sem res počakala,da je bil lačn. da mu je res krullo. pa mi je isto delal. pojel  je pol 60 al pa 80 in pol se zčnu kregat in ni tel več. al roko je še zmer deval v usta. pa sem mislila ok,mora podret kupček in sva ga. no in ni blo nič bolje. drtje roko v usta, še zmer mu je krullo on pa nič. pa itak po ne vem 3,4h urah je mogu bit lačn,in je res oremal 60 zanj. ne vem,morde pa bojo zobki. jest druge fore ne veidim. aja,se mtut pomislila,da mu ni mleko pretoplo al pa premzlo inse m mu ga pogrela oziroma mal ohladila pa je blo isto,tko d tut to ni blo krivo. mah sej, po svoje se ne sekiram jst dost. ker konec koncev,ponoči spi 8,9 ur, čez dan pa je itak že od zmeraj buden,zadrema tko 2krt,3krt na fda npo pol urce al pa eno urco,v skrajnem primeu tut 2. kaka pa tut vsaj na dva dni. tko da po moje,če bi bil res lačen bi jel al n vem. ma sej grem jutri k dohtarci,da ga zvagamo. tko al tko bo najbrž vse v redu.

Neposredna povezava do sporočila: 2238
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 18:35:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2239
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 18:36:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu majar.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2240
3.11.2008 18:38:51   
sončika84

ja, pokažta se. mogoč je mal virozice, pa se sploh ne vidi, pol pa kr mine veš. čim več vode in čaja pa kr dej, da je tekočine dost.

a misliš da  je virozca? sam vročine nima. sem mislila,da pr vorozi dobijo vročino. ma ja sej, se greva pokazat. kej hudga ne more bit,sam moj dragi paničari pa pol še mene ob živce sprav pa v skrbi.

Neposredna povezava do sporočila: 2241
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 18:40:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2242
3.11.2008 18:43:51   
Netta
majar. - pozdravljenauser posted image user posted image

24julij - daj mal povej kakšne vaje naj bi se to delale z malimi, ker jaz ne počnem druzga kot vrtim kolo z nogicami in pasemo kraviceuser posted image user posted image user posted image

mojcek1 in sončika - tudi moja je sedaj dva tedna "štrajkala", le da na dojki in tudi ni spila veliko. me je že zeloooo skrbelo. sedaj pa je spet vse ok in je po starem. morda je to le faza, ko manj rabi, al pa kot pravijo "otroci so muhasti"

Neposredna povezava do sporočila: 2243
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 18:49:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2244
3.11.2008 18:51:43   
sončika84
mirjam lahko pa da je to,ja,al pa virozca kukr pravi mojcek. ah,bo že mimo. jutri pa bomo točno vedl kaj je. jaz mislil da je kšna muha. ma sej so res dve leteli tle okol,pa jih ni več hehe

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
3.11.2008 18:51:52   
dzanika
majar dobrodošla! user posted image
Tako kot je mojcek rekla. To je že naš 3. del.
Pa le povej malo podatkov da te da blacky na seznam (PDP, datum rojstva, teža, velikost, mere za 1., 2., 3. mesec.) če želiš seveda biti na našem seznamu...

Neposredna povezava do sporočila: 2246
3.11.2008 18:55:55   
Netta
mi imamo pa jutri posvetovalnico pri 3. mesecihuser posted image user posted image user posted image
me kar malo skrbi kak bo, ker je mala prehlajena. sploh se ne mormo znebit tega smrklja, a ima katera še kakšen pameten nasvet??

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 18:58:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2248
3.11.2008 19:00:39   
Netta
uauuu HD, tole je pa cela umetnost. ful lepo res.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2249
3.11.2008 19:07:13   
majar.
ja seveda želim da me pripopate na seznamuser posted image

PDP sem imela 26.08, pa se je naši hani tako mudilo, da je prikukala na svet že 25.07.08
rojstna teža: 2330g, dolžina: 45cm
1 mesec: teža 3545g, dolžina: 53,5cm
2 mesec: teža 4215g, dolžina:55,5cm
3 mesec: teža 4995g, dolžina 58cm

sma ble kr pridne, glede na to da se samo dojiva.user posted image user posted image samo, da bo šlo še naprej tak naprej. pred 1 tednom sva ble pri pediatru za cepljenje, pa še ni imela 5kg (za eno malenkost) tako, da se zdaj vidimo drug teden.

je pa naša hana zelo zgovorna punca, ki zna že zelo dobro črko A, parkrat pa sem že slišala da je rekla ati, ali pa je bil to samo prisluhuser posted image user posted image tudi lepo pase kravice, druga pa vse ob svojem času

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

POSVOJITEV
agnes

Ali bi posvojili otroka?

Ne. (16%)

Ne vem, se ne morem odločiti. (12%)

Da, ampak se moj partner/partnerica ne strinja. (4%)

Da, če bi bilo dolgoletno zdravljenje neplodnosti neuspešno. (60%)

Da, v prihodnosti nameravam posvojiti otorka. (7%)

Da, to sem že storil/storila. (1%)

Število vseh glasov: 399

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!