|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
3.11.2008 8:45:41   
nanka
Dzanika, uuuu kakšen lepotec je Jan, pa kakšna torta

HD
, Kali je videti pa prava plavalka, pa Fredov obroč ji je že čisto prav, naša bi se kar zgubila notri.

No, malo sem pa komentirala, da ne boste rekle, da samo berem.

Jaz pa razmišljam, da bi šla na tečaj za urejanje gel nohtov, dabi si jih sama delala, ker za kam hodit sem jaz ful lena, sama bi si jih pa. Pa še ceneje bo če si tečaj plačam, pa lahko potm še kakšni žlahtnici uredim nohte. Mh še razmišljam...

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
3.11.2008 8:46:44   
Anonimen
jutro

tole bo tudi post v stilu blacky. naj vam bo user posted image

ksenci ojoj to je pa res grozno. pa kr iznenada, kak ste s emogli ustrašit. upam, da je zdej vse vredu, hvala bogu, da nas telo opozori, da nekaj ne štima z bolečino ali pa krvavitvijo! zdej pa pošiljam tvoji mamici vaši družinici velikooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
javi prosim kako gre tvoji mamici... sem se kar zamislila.. user posted image

populis vidim, da ti je že sončica dala link, sem ga ravno iskala med maili.

zimska si prejela paparico?

rovarka. hahaha, nikamor ne grem! tu mi je tak luštno, didlinaa pa je res ok punca, kak se lahko človek zmoti na prvo žogo. user posted image sem pa vidla, da ste mel grozno noč prejšno in kr sočustvujem s tabo, veeeeem kako je to user posted image (sej ne vem zakaj se smajli smeji, ker je to za zjokat user posted image )

flower: bedno no. ni hujšega kot bolan otrok, ma jaz bi šla k zdravniku, sej ne morš bit sigurna, da je vse ok z njim. naj ga pogleda, sicer pa pokliči pa ti bojo sami povedli, kaj naredi. pa pozdravita se! user posted image user posted image

HD in še ena sta pisali o krčkih. luka jih tudi ima. nič jasno in to hude, se fajn zvija. pa od kar je tole kašico, je tudi kakanje samo ob pomoči biogaia kapljic. ampak zaenkrat še gre. zgleda da ne mine kr avtomatsko vse ob 3 mesecih.

inigo o shit. sam da je vse ok, mater niti otročki niso varni v prometu user posted image dobr, da je spal no. si ga zihr po dolgem in počez precartala user posted image brin user posted image

blacky bravooo teji za obrat, a se sploh zavedate, da še par mesecev in bomo pisale, da naši lumpki sedijo, hodijo... noro res noro!

dzanika, kaki frajer je bil, haha ful luškan.

3glu kak sedi, sam je ful močen ane? ker tak na izi sedi, da se mi zdi, da bi tudi sam že sedel?

Ja jaz pa se pridružujem naši neboglasnici in njenemu prstu. zdej sva na istem user posted image user posted image user posted image user posted image sam jst zaenkrat še doma zdravim, bomo vidli kaj bo... zgleda kot bi mi kdo peljal čez prst... neboglasnica kako kaj tvoj prst?

luka pa ga je spet cel vikend sračkal ponoči, danes pa KONČNO (drugič v 14 dneh) spal lepo. samo dvakrat se je zbudil od 7-7 ure, pa še to je enkrat jedel.
prav pasalo je.

sicer smo se pa za vikend potepali in se mel luštno, sam kaj ko tak hitro mine...

a se še katera ne more načakat decembra, komi čakam, da bojo prazniki. joj kak bo lepo.

ok dost mate!

papa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2152
3.11.2008 8:47:20   
nanka
MinaH, jaz ji rdečo ritko, ko je malo vneta mažem z Bepantenom, tisti za celjenje ran in je boljše, če pa v treh dneh ni boljši, potem so pa glivice in pomaga Kanesten ali pa Daktarin krema.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
3.11.2008 8:48:49   
Anonimen
aja sem vas hotla že stokrat vprašat: a so vaši dojenčki cartljivi? jaz to ful pogrešam pri lukcu. sploh se noče cartat! včeraj se je DRUGIČ v svojih 4 mesecih in sem tak uživala. je jokal in jokal in sem ga vzela v naročje in je obsedel tam pol ure, vidno je užival, jaz pa tudi... drugače pa mi kar skače iz naročja user posted image

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2154
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 9:04:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2155
3.11.2008 9:08:15   
papir
ksenci bom probala poskenirat.izgleda super pa enostavno in poceni jeuser posted image
flover pri nas se manca še ne obrne iz hrbta na trebuh.pa obratno tudi ne.bomo mogli še mal počakat
sončica pri nas je ta teden blo isto.mleka ni hotela kar pljuvala ven ,lačna je bila ker je bila nemirna in dudo močno velkla,čaj bi pa pila.ampak včeraj je že pojedla svoj obrok 180ml in danes zjutraj tudi.zgleda da ni bla LAČNA.
DZANIKA  oo kak ste lepi.on torta a je bla tudi tako dobra kot lepa? verjetno je bila mmmmmmmmm
gluglu se pravi da tvoj korenjak že sedii?tudi moja pa se ne upam jo tako posedat so misvetovali,ampak ona želi sedet.kaj potem?

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
3.11.2008 9:11:42   
papir

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
3.11.2008 9:12:01   
papir
ne znam slike popatuser posted image

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
3.11.2008 9:14:27   
Anonimen
papir kje maš slikco shranjeno?

(odgovor članu papir)
  Neposredna povezava do sporočila: 2159
3.11.2008 9:15:03   
papir
v albumu pa ne znam kak joj trda sem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 9:18:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2161
3.11.2008 9:23:07   
Anonimen
joj žal papir, iz albuma pa ne vem kak se prenese,  fuuul je lušna tamala, joj kaki cuker user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2162
3.11.2008 9:40:18   
glugluglu
papir, lunica, nanka Tian sedi ampak ne sam, z oporo, je bilo tako, da ko je bil v naročju se je kar sam gor potegnil v sedeč položaj, ga položim nazaj k sebi, on pa kar gor, no kadar je utrujen pa lepo leži naslonjen. Pa v ležalniku je tudi lepo naslonjen, to počne samo ko je v naročju. Ko sem pogledala tega denverja se tam začne sedenje lahko že kar hitro (razpon je od 3-6 meseca). Če ga dam v naročju ležat v položaj lupinica pa zdrži samo, če ga lupčkam zraven in kaj hecamuser posted image .

Papir, meni tako sedi v naročju, drugače ga ne posedam, ampak v naročju ga pa ne morem prisilit, da naj leži, če pa noče in se ne sekiram, ker pravijo tudi, da kar sami hočejo naj delajo.
Ga imam pa dosti tudi na tleh in sedaj ne dviguje več riti ampak noge gor, user posted image .

mojcek1, če je bil pri tvoji prijateljici mož problem, potem ni ziher, da je tretja tudi njegova,..user posted image user posted image ,  sej se hecam, res, ampak to mi je prišlo na misel ko sem to brala, se opravičujem.

Neposredna povezava do sporočila: 2163
3.11.2008 9:42:10   
Anonimen
gluglu, eh sej luka tut skoz sedi. kaj naj, dol ga ne morm vlečt, razn če bi jokal cel čas. sej je lepo v naročju, od 4 meseca dalje, lahko sedijo takle ob opori normaln. nič bat, vse to je ok. 

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2164
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 9:58:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2165
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 10:01:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2166
3.11.2008 10:19:34   
Blacky30
Jutro!

Dzanika, ful lep je bil Jan na krstu. Pa torta je tudi nekaj posebnega. Mnjamiiii, kak okus?

Netki, nosečka maja se je enkrat oglasila, tak da jo imamo na seznamu, zdaj pa spet nič ne čveka z nami. Se bo morala organizirat.user posted image user posted image user posted image

Rovar_ka, saj ne boš več dolgo pogrešala nosečnosti.user posted image user posted image user posted image  In super za tak dolgi post, sem ga z veseljem prebrala.user posted image

Bom potem dalje, moram it malo pospravit. user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 10:31:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2168
3.11.2008 10:35:45   
Majuska
Ojla pupike,

mi smo bili danes zgodnji, smo imeli UZ kolkov in je vse bp. Super, ful sem vesela da je vse ok, Aleksander je malce positnaril, ker je bil zaspan. No zdaj seveda spi, doma je takoj dol padel, potlej se greva dojit in ven. Krasen sonček je ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2169
3.11.2008 10:35:52   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: papir

v albumu pa ne znam kak joj trda sem

ktero sliko rabiš?

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
3.11.2008 10:43:51   
Anonimen
eno vprašanje.

kako raje kupite knjigo? preko neta in zraven plačate poštnino ali v knjigarni, ko poštnine ni, je pa pot?

hvala za odgovore.

< Sporočilo je popravil lunica24 -- 3.11.2008 10:44:08 >

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2171
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 10:49:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2172
3.11.2008 10:53:02   
Anonimen
flower, kolk pa pride pol kej poštnina? sploh ne vem kolk majo pol te spletne knjigarne poštnino...

a veste, da knjigarna pobere polovico od prodaje knjig! ****jeni so... JA ****JENI. sploh ne vidim več opcije, kako bi se mi to splačal, bi mogla prodat miljontaužnt knjig, da bi si vsaj stroške pokrila. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2173
3.11.2008 10:53:57   
Anonimen
eh glavn, da dobim opel corso dans pa bo kr boljše user posted image

inigo sori user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2174
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 10:59:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

uporaba lubrikanta
carmencita

Ali uporabljate lubrikante po porodu pred spolnim odnosom?

DA (29%)

NE (71%)

Število vseh glasov: 52

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!