|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 3.11.2008 8:46:44
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro tole bo tudi post v stilu blacky. naj vam bo ksenci ojoj to je pa res grozno. pa kr iznenada, kak ste s emogli ustrašit. upam, da je zdej vse vredu, hvala bogu, da nas telo opozori, da nekaj ne štima z bolečino ali pa krvavitvijo! zdej pa pošiljam tvoji mamici vaši družinici velikooo javi prosim kako gre tvoji mamici... sem se kar zamislila.. populis vidim, da ti je že sončica dala link, sem ga ravno iskala med maili. zimska si prejela paparico? rovarka. hahaha, nikamor ne grem! tu mi je tak luštno, didlinaa pa je res ok punca, kak se lahko človek zmoti na prvo žogo. sem pa vidla, da ste mel grozno noč prejšno in kr sočustvujem s tabo, veeeeem kako je to (sej ne vem zakaj se smajli smeji, ker je to za zjokat ) flower: bedno no. ni hujšega kot bolan otrok, ma jaz bi šla k zdravniku, sej ne morš bit sigurna, da je vse ok z njim. naj ga pogleda, sicer pa pokliči pa ti bojo sami povedli, kaj naredi. pa pozdravita se! HD in še ena sta pisali o krčkih. luka jih tudi ima. nič jasno in to hude, se fajn zvija. pa od kar je tole kašico, je tudi kakanje samo ob pomoči biogaia kapljic. ampak zaenkrat še gre. zgleda da ne mine kr avtomatsko vse ob 3 mesecih. inigo o shit. sam da je vse ok, mater niti otročki niso varni v prometu dobr, da je spal no. si ga zihr po dolgem in počez precartala brin blacky bravooo teji za obrat, a se sploh zavedate, da še par mesecev in bomo pisale, da naši lumpki sedijo, hodijo... noro res noro! dzanika, kaki frajer je bil, haha ful luškan. 3glu kak sedi, sam je ful močen ane? ker tak na izi sedi, da se mi zdi, da bi tudi sam že sedel? Ja jaz pa se pridružujem naši neboglasnici in njenemu prstu. zdej sva na istem sam jst zaenkrat še doma zdravim, bomo vidli kaj bo... zgleda kot bi mi kdo peljal čez prst... neboglasnica kako kaj tvoj prst? luka pa ga je spet cel vikend sračkal ponoči, danes pa KONČNO (drugič v 14 dneh) spal lepo. samo dvakrat se je zbudil od 7-7 ure, pa še to je enkrat jedel. prav pasalo je. sicer smo se pa za vikend potepali in se mel luštno, sam kaj ko tak hitro mine... a se še katera ne more načakat decembra, komi čakam, da bojo prazniki. joj kak bo lepo. ok dost mate! papa
|
|
|