|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
31.10.2008 19:15:03   
metuljcek321
OMG, Kate Moss je sla tud v carovniske vrste:
http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/je-to-eden-najuspesnejsih-supermodelov-na-svetu.html

Dzizs! Prevec zuranja se definitivno pozna. Pa ona je stara 34 let! Ampak zgleda pa konkretno vec.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
31.10.2008 19:17:05   
metuljcek321
Eh, nobene ni za cvekat ... pol pa grem ... Da vidmo, kdo bo danes na Kmetiji zmagal. Pa kaj sta vceraj imela Sabina in Alexander ... Pa-pa

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1977
31.10.2008 19:17:26   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

tinky, uf, si ga pa najurila - jest si po moje ne bi upala. Je pa res, da so sli pocasi cez mejo dobrega okusa. Kar je prevec, je prevec, a ne?

zakaj si pa ne bi upala?

Eh, ves, jest nisem glih tip, k bi ponorel nad nekom. Ampak, se pa sprasujem, kako sploh resis situacijo, k vidis, da ni tko, kot ste se zmenili.

Povej, ste danes velik preselili?

Jaz se še nisem nikoli znašla v takšni situaciji, ampak ko doživiš nekaj takšnega ti pritisk naraste na 100000 in znoriš, pride samo od sebe.

Danes sva z možem full naredila, sestavila dve omari, mizo. Jutri še kuhinjo in Teovo sobico. Nedelja bo pa dan za počitek.
Teo že spi, tako da ga sploh nisem videla. Mi je hudo, samo ni kej, je treba čim prej porihtat bajto.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1978
31.10.2008 19:24:53   
dzanika
Tinky kako ste pa potem rešili zadevo ko so bile previsoke omare??

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
31.10.2008 19:29:43   
Tinky
dzanika, v sredo je njihov big boss imel sestanek v Nemčiji, kjer je potekala debata samo o najini bajti. Naslednji teden se dobimo, tako da kaj več izvemo takrat, saj nisem bila pripravljena debatirat po telefonu.
Sem rekla, da so to zelo resne zadeve, ki jih je treba reševat na 4 oči.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
31.10.2008 19:36:25   
Anonimen
nimam časa fejst pisat, sam na hitro sem vas preletela, ostalo pa kasneje...

sam lex sm hotla odgovorit: ma vi pa res nimate sreče z zdravjem no user posted image lej jst ti predlagam, da lepo počakata, sej veš kakšni so otročki lahko da je sam prehodne narave pa bo že kmal boljše. lepo pusti vse pripravljeno, pa boš vidla. ne obupaj! pa čimprej naj se alina pozdravi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 1981
31.10.2008 19:44:45   
lex
lunica hvala
vročina ji je padla, sicer je trde stvari,ampak ma še drisko.bomo videli kaj bo prinesla noč in jutrišnji dan. neki stvari sem spakirala,neki pa še jutr.

ja nič grem kraico katko gledat

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
31.10.2008 19:46:11   
neboglasnica
Ojla! Sem morala tole deliti z vami: ker že tri dni ne jem kosmičev, takšnih ali drugačnih, največ pa s čokolado user posted image , Staš spet kaka vsak dan. Evo, pa sem našla krivca za nekakanje. Sem se že bala, da je mleko, ker jaz naravnost obožujem mleko.

No, na pot smo šli brez strešnega kovčka, mož je vse stlačil zadaj, user posted image .

No, almera, pa ti je le uspelo - dež poslati sem, malce rosi.

lex: odvisno od hotela. Načeloma pa je v kopalnici listek, da brisače, katere želiš še uporabiti, obesiš; tiste, katere pa ne, pa vržeš na tla. Tudi moji otroci ponavadi zbolijo pred dopustom, ker očitno jaz tako psihično vplivam nanje. Sem že šla kasneje za možem s katero hčerko. Predlagam, da počakaš noč, potem se pa odloči. Pa srečno!

P.S.: Vsem čarovnicam želim noro noč!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
31.10.2008 19:48:05   
Tinky
lex, ma res nimate sreče. Upam, da se hitro pozdravite.

Neboglasnica, od kar si me spomnila na šmorn, bi ga jedla skoraj vsak dan. Mi ga mož glih pripravlja user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
   [Brisano sporočilo]
31.10.2008 19:58:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1985
31.10.2008 20:00:54   
Blacky30
Mirjam, jaz sem prvo M dobila ful švoh, komaj ena črtica se je poznala in dnevni vložek je bil dovolj. Zdaj ta drugo pa sem dobila konkretno, ful močno, je vložek s 4 kapljicami bil premalo. HB ni bila boleča.

Flower, ni nujno, da bo moral imet svojo hrano v vrtcu. Morda bo do takrat alergija že izginila. Daj bog!user posted image

Dzanika, kje ste bili na dopustu? Sorry, če si že napisala.

Lex, kaj tvoja kolegica je noseča al ne? Ko si rekla, da je bila s testom pri tebi. Pa opica si, veš, si me fajn danes nasmejala s tistim sms-om.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
31.10.2008 20:20:33   
lex
ne ni noseča user posted image (še ni pripravljena na user posted image - nima še nič)

a ni fajni. jaz sem ga dobila od bratove punce. sem se gli sekirala glede aline,pa mi je ful fajn prišel, da so se mi usta razlezla v nasmeh.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
31.10.2008 20:23:40   
lex
za vse:
Haj. Moram ti povedat, da imamo težave z dimnikom, kajti občasno zagori iz njega, zato te prosim, da mi danes ne letaš kje tu okrog, da ne bom jaz kriva,če se ti vžge metla! Vesel praznik ti želim!
user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
   [Brisano sporočilo]
31.10.2008 20:39:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sandrine)
  Neposredna povezava do sporočila: 1989
31.10.2008 20:49:39   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Drage čarovnice,danes je naš praznik,vabljene na polet z metlo,kot vsako leto.Ob 24.00 na istem mestu,da jih čim več spremenimo v buče. Povejte ostalim čarovnicamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jest sem moderna čarovnica, pridem s sesalcem user posted image user posted image user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
31.10.2008 21:22:21   
minaH
blacky30-me veseli, da bom prišla na seznam..glede na to, da si z Miklavža pa se morda tudi kdaj srečamo na kakem sprehodu? Brina je bolje..malo je še hripava (in valda ji je ful smešno, da jo žgečka po glasilkah in zdaj najbolj vriska-ccc...) ampak že veselo (tudi po nasvetu pediatra) lovimo sončne žarke. CR sem imela, ker porod ni napredoval oz. se nisem odpirala in je bil Brinin CTG ob vsakem popadku slabši, pa plodovnice več nisem imela-ko so mi predrli mehurje, ni nič odtekalouser posted image (pravzaprav sva dali kar "malo kalvarijo" skozi v porodni sobi, sam so b'li vsi tak' prijazni in ful jih je b'li okrog mene, da mi je vse ostalo v lepem spominuuser posted image )...pa med CR sem imela spinalno anastezijo, tako da sem b'la budna. pa mi je anastezistka morala solze sreče brisat, ko so mi user posted image jo še na popkovino priklopljeno pokazali prek' plahteuser posted image ..
no, lepo se imejte, cartajteuser posted image in pridno tipkajte dalje...
lp, mina

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
31.10.2008 21:29:21   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

rovarka...kaj pa če bi julijke naredile danes eno akcijo in danes grupno  svojim dragim napisale eno tako lepo pismo kot ga je dobila lunca. ??? saj si tudi našiuser posted image zaslužijo par lepih besed ko so taki fajni očki ane??user posted image user posted image user posted image
sam da ne bo potem spet naval julijčkev drugo letouser posted image user posted image user posted image

pa še en šopek rožic, v pismu bi pa pisalo:

moj dragi, danes je noč čarovnic, zato te z veseljem pustim na gledanje nogometa ali karkoli pač je danes, pa tudi, če ni; lahko se zapiješ s prijatelji do konca in ko boš sredi noči oziroma proti jutru prišel domov te bom pridno postreglo s pozno večerjo ali zgodnjim zajtrkom, rekla niti besede, nos si bom zamašila in, če želiš te na koncu tudi zadovoljila.

japajade.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
31.10.2008 21:35:55   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Drage čarovnice,danes je naš praznik,vabljene na polet z metlo,kot vsako leto.Ob 24.00 na istem mestu,da jih čim več spremenimo v buče. Povejte ostalim čarovnicamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jest sem moderna čarovnica, pridem s sesalcem user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
31.10.2008 21:37:32   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

rovarka...kaj pa če bi julijke naredile danes eno akcijo in danes grupno  svojim dragim napisale eno tako lepo pismo kot ga je dobila lunca. ??? saj si tudi našiuser posted image zaslužijo par lepih besed ko so taki fajni očki ane??user posted image user posted image user posted image
sam da ne bo potem spet naval julijčkev drugo letouser posted image user posted image user posted image

moj dragi, danes je noč čarovnic, zato te z veseljem pustim na gledanje nogometa ali karkoli pač je danes, pa tudi, če ni; lahko se zapiješ s prijatelji do konca in ko boš sredi noči oziroma proti jutru prišel domov te bom pridno postreglo s pozno večerjo ali zgodnjim zajtrkom, rekla niti besede, nos si bom zamašila in, če želiš te na koncu tudi zadovoljila.

japajade.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kake pa ve strelate danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
31.10.2008 21:40:16   
24julij
koncno sem nasla kaj je lunci napisal njen dragi,joj lunca tole je blo pa res lepo,itak da sem jokala ko sem brala-cmera jst hahahasej jst bom tud kj tazga dubla,hahaha men vcasih ko se mu zlusta pove kj lepga spomne se pa ne napisat 

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
31.10.2008 21:43:03   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Pozabla si napisat"pa eno okol ušes"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 1996
31.10.2008 21:46:16   
maja24
Lunca jest bom mal mojga poslala k tvojmu,da ga bo mal nauču kak se te stvari streže.user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
31.10.2008 21:46:20   
glugluglu
to je bila sicer šala, drugače se strinjam, da punce preveč pričakujemo od svojihuser posted image , same smo pa štoraste glede lepih besed itd, tako, da je prav, da so crkljanje in lepe besede obojestranska zadeva, to še poglobi vezo.

mirjam80, ja me zanimajo nadaljevanja razočaranih gospodinj, zelo!

tinky, jaz sem tudi zaradi tvojega vprašanja in odgovora od neboglasnice danes jedla šmorn,

lex, držim pesti, da vam uspe iti na morjeuser posted image user posted image user posted image , do kdaj pa greste?

HD,
na varianto vzdržnost je kolegica 2x zanosila, jaz pa od tega nikoli.

maja24, ja potem ti pa želim + naslednjič če želiš, pa Inigo je v igri, če se spomnim, pa Sandrine, ja a bomo naredile seznam katera julijka08 bo prvauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1998
31.10.2008 21:54:09   
maja24
Glugluglu jest pomojem ne bom nikol več srečka nosečkauser posted image ,ker sva itak z mojim lani šla na umetno oploditev(problem je biu moj),pa tut glede na to kolk user posted image je to skorej nemogoče,tok da se loh kr poslovim od te misli,mi je pa res ful hudo ampak dobr važn da mava Elo,je pa res da si ful ampak res ful želim še enega.Da bi šla pa šenkrat na umetno,aaaa je preveč psihično pa fizično v igriuser posted image ,tok da če bo bog dau še enga bom pa itak presrečnauser posted image user posted image user posted image

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 1999
31.10.2008 22:06:04   
glugluglu
aja, tinky in mirjam80 meni varekina tako nagraužno smrdi, jaz ne zdržim ma ne vem, če minuto, da bi s tem user posted image drgnila nekaj, namočit in stran iti, to že, drugače pa se mi zdi, da rabi nekaj časa, da gre ta vonj stran. Ne bi mogla iti 2 dni v kopalnico.

3 dni nazaj sem pa uničila čisto novo trenirko, nikeuser posted image . Sem pucala kopalnico, ne vem kaj je z enuser posted image sem pogledala: wc net bleach gel ekstra white, pa ima tudi močan vonj. In sem se s hlačami očitno naslonila gor in je barvo razžrlo, tako, da je namesto črne barve , trenirka malo pisana na tistem koncuuser posted image . Mislim kopalnice pucam že od ne vem kdaj, od srednje šole, pa se mi to še nikoli ni zgodilo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

mleko baby love BIO
tina202

Punčka ima probleme z prebavo, tudi po mleku ki je prav za odvajanje nekaka. Za to mleko pa slišim same pohvale. Zanima me vaše mnenje: (Res najlepša hvala za odgovor in vesela bom kakšnega komentarja)

že prej nismo imeli problemov z prebavo in tako je tudi ostalo po jemanju tega mleka (72%)

prebava se je izboljšala (11%)

prebava se je poslabšala (3%)

prebava je ostala ista- dobra (8%)

prebava je ostala ista- slaba (6%)

Število vseh glasov: 36

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!