Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 1.11.2008 15:43:55
|
|
|
|
neboglasnica
|
Ojla!! Mi smo imeli dopoldne dež, sedaj pa ne vemo, ali bo še sonce ali bo padal dež. Moji so malce prehlajeni, mene pokonci drži samo še cukr. Sem pa totalno zaspana, pogrešam svojo posteljo..... pa še Ana se je ponoči polulala, še dobro, da sem vzela s seboj podlogo. Pa sem jo poslušala, ko je jamrala, pa se mi ni dalo takoj vstat, sem si rekla, še eno stokanje počakam, potem jo pa zbudim. In evo, ni več stokala, je samo lulala. Mene pa še vedno matrajo A, tam spodaj imam očitno vse vneto, me srbi, peče za ponort. Puncama sem naredila manikuro, se jima nohtki kar svetijo. Sara se je čisto malo učila, oči pa pridno čuva Staša, da grem lahko malo poklepetat. Lepo preživite še proste dneve,
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 1.11.2008 15:44:38
|
|
|
|
neboglasnica
|
aja, almera, kako Bor?? kje ste pa populis izgubili?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 1.11.2008 19:13:54
|
|
|
|
Blacky30
|
Ja, kam pa ste danes vse izginile???
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.11.2008 19:15:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 1.11.2008 19:19:32
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Ja, kam pa ste danes vse izginile??? dojit ...
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 1.11.2008 19:25:38
|
|
|
|
Blacky30
|
Flower, upam, da ti bo kmalu bolje. To je res pasja bolezen, pa še za otročka moraš zraven skrbeti. Boga....
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 1.11.2008 19:39:22
|
|
|
|
maja24
|
Ženske jest pa grem na pico,mamo babji večer dones ,si moram kr ploskat k tole je pa zej za v knjigo vpisat,juhuhu juhuhu,joj kolk sm vesela ,kr komi čakam da bo 8,počutm se kot najstnica . Metuljček joj pa ne tut ti,ampak zej je najbol pomembno to da sva zmagali in da mava prekrasne lepotičke doma.Je pa res sranje tale umetna.Pri kom si pa bla,jest sm mela Reša in ga morm pohvalt,da je ta tip zakon Flower ti se pa čimprej pocajtej pa za hitro okrevanje
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 1.11.2008 20:00:37
|
|
|
|
dzanika
|
Mi smo imeli pa danes dve uri mučenja. Malega je tko zvijal kot menda še nikoli. Se je dve uri skup drl. Pol sem ga pa fajn za buška držala pa je naenkrat tolk počl notr da sem se prov ustrašla ker je bil lih takšen občutek kot da mu je trebuh raznesl. Takoj za tem je pa fajn prdnu. Pa še ni blo dobr in je čez neki časa še kupčka podru. Ne vem kje ga je našu ker sva ga itak podrla ko se je najedu. No pol je bil pa dober. In sem ga na hitro stuširala pa nahranla in dala spat. Se mi je preveč smilil da bi ga še zadrževala. Jutri imamo pa krst.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 1.11.2008 20:00:59
|
|
|
|
dzanika
|
maja uživaj na ženskem večeru.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 1.11.2008 20:13:32
|
|
|
|
netki
|
čer tko otroc so pripravljeni za spanje.... Žiga se je vrnil iz mini počitnic, grobove smo obhodili......tilen je vse prespal, njemu zrak dobro dene maja.....jst bi tud šla.. lex....jutri odrinete? dzanika.....dobr opravte jutri...mi imamo krst naslednjo nedeljo aja pa ne pozabi fotko torte prilimat....ker mene čaka ta teden naročilo
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 1.11.2008 20:56:34
|
|
|
|
lex
|
Evo se spakirano ,čaka da jutri naložimo v avto. bajto še pospravim. alina je bolje. sicer ma še bolj driskast kakec ampak je v osnovi boljše. zdaj sicer lovi mene, a se ne dam. mleka imam sicer še bolj tak za vzorec. upam,da se mi na počitnicah spet naredi. tako vam se jaim kaj jutri zvečer (menda je internet v sobah - računalnik mora pa znami zaradi atijeve službe - ga čaka še poročilo za pisat) lepo se imejte in čimaj čvekajte,da ne bom imela preveč za brat
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 1.11.2008 21:14:47
|
|
|
|
neboglasnica
|
Kako ste redkobesedne danes?! Vas je včerajšnje letanje z metlami utrudilo, kaj? lex: uživaj na počitnicah. Tudi računalnik prav pride, ko otroci pospijo in ati pred TV sede. flower: upam, da so špageti teknili in da si bolje almera: kaj je z Borom? maja24: uživaj. Vem, kako sproščujoč zna biti tak večer. dzanika: naj bo jutri lepo vreme za vas blacky30: zdaj si pa na tekočem. A bomo vseeno deležni dolgih postov??
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 1.11.2008 21:26:02
|
|
|
|
neboglasnica
|
A gre katera na otvoritev Ikee v Celovec? No, menda grem v petek, so me določili. VAm poročam, kaka gneča bo. TAko, da LJ, povejte že, kdaj se dobimo: sreda, četrtek ali petek. Zdaj grem pa še dragega gnjavit, vas pa pustim do ponedeljka same. Končno, kajne? Nočka,
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 1.11.2008 21:30:38
|
|
|
|
nanka
|
Zgleda da je nek virus v zraku, ker Natka zadnja dva dni ni nič jedla, kolikor sem ji pa stiščala je pa vse zbruhala in to dbe uri po obroku. Za piko na i je imela po vsakem hranjenju drisko, tako da ima ritko čisto ožgano. Danes je bilo malo bolje, ttri obroke je že pojedla 100ml in bruhala samo ponoči, driskala pa tudi samo 1x. Ni pa čisto nič slabe volje ali pa jokica, ko je zbruhala se je smejala . Je pa spila več kot 200 ml čaja, tako da je nisem nikamor peljala.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 1.11.2008 21:32:46
|
|
|
|
nanka
|
Lex uživajte v zasluženem dopustu. Neboglasnica a se boš kaj kopala ali si ne upaš zaradi prsta? Dzanika lepo se imejte jutri na krstu.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 1.11.2008 21:49:04
|
|
|
|
glugluglu
|
Tudi Tian je bil včeraj in danes ter ponoči čuden, se je zbujal pa ne jedel, očitno, ga je šfraufalo, ker ni kakal, na pokopališču sem ga po rokah nosila, namesto, da bi bil v vozičku, potem ko se je pa doma končno pokakal, je bil pa zopet veseli dečko. Sedaj spi, upam, da bo danes ponoči spet po starem. Ma nič, gremo še malo pospravit in spat.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 1.11.2008 22:34:52
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica blacky30: zdaj si pa na tekočem. A bomo vseeno deležni dolgih postov?? Boste, boste, čeprav zdaj je pri nas prioriteta reševanje križank. Je treba nadoknadit za nazaj.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 1.11.2008 23:11:20
|
|
|
|
dzanika
|
netki bom slikala tortico. Mi smo tut danes križanko reševali.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 1.11.2008 23:30:52
|
|
|
|
Majuska
|
Danes pa tule res vlada zatišje ... mi smo imeli precej lenoben dan, mali je najprej čez noč prespal 9 ur, po "zajtrku" smo vsaj še dve uri dremuckali in se crkljali. Tudi od mene danes ni bilo kaj dosti koristi, kuhanje sem prepustila dragemu. Prej sem pogledala en film, no zdaj pa končno malce na računalniku. Povejte mi, a se je še kateri dogajalo, da je dobila na kolobarju okoli bradavice mozoljčke? Prav čudno se mi zdi, da se mi delajo na takih mestih. Pa tudi po prsih sem opazila, da sem vsa flekasta, take rdeče lise imam, kot da bi šlo za kako alergijo. Dzanika, lepo se imej jutri na krstu Nanka, upam da se boste pri vas pocajtali, tole se pa že malo vleče, a ne? Neboglasnica, vidim da ne moreš brez nas niti na dopustu kar uživaj!
|
|
[Brisano sporočilo] 2.11.2008 9:03:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.11.2008 9:55:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.11.2008 9:58:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.11.2008 10:09:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.11.2008 11:24:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 2.11.2008 12:41:06
|
|
|
|
Majuska
|
Ojla, mi smo se komaj dobro spokali iz postelje ... zjutraj sem sicer vstala, da sem nahranila Aleksandra. Medtem ko sta moja fanta spala, sem vmes zajtrkovala in si črpala mleko, no zdajle smo končali z dojenjem in slišim, kako mali vriska med preoblačenjem. Zdaj ful zanimive glasove spušča ... včeraj je pogruntal, kako na novo uporabljati usteca, na eni strani zgornjo ustnico nekako potegne noter in je videti ful hecno Po kosilu bo treba ven ... mene že kar razganja od potrebe po soncu
|
Število zarodkov-Klomifen?!MatejčikaNaj odgovorijo samo tiste, ki so po Klomifenu zanosile po naravni poti (ne umetna oploditev)!
DOBILI SMO/BOMO:Enega nagajivca! (
83%)
Dvojčka! (
7%)
Tri korenjake/princeske! (
4%)
Več kot tri! (
6%)
Število vseh glasov: 191Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!