|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 2.11.2008 18:45:40
|
|
|
|
Blacky30
|
O, GR, dobrodošla nazaj domov. Pa niste šli za dolgo, samo podaljšan vikend? No, glavno je, da ste se imeli fajn. Fajn zrihtajta jutri na cepljenju. Flower, saj ne vem, zakaj sem tak butasta, da hočem it osebno v BC pogledat podloge, če pa jih vse vidim na spletu. No, sem se hotela registrirat, da bi kar naročila, pa me nekaj zaje....., hudič. Mi piše, da je že nekdo registriran z mojim mailom, ko pa hočem naredit samo prijavo, pa piše,da ne obstajam. Kako pa lahko plačam? Po povzetju? Populis, evo, lih zaradi tega, ker bi se Teji celi ritem sesul in bi kričala od utrujenosti, je nisem nikamor peljala. Nisva bili na nobenem pokopališču. Pa bova šli kak drug dan najprej na eno, pa kak drug dan na drugo svečke prižgat. Meni osebno 1. november nič ne pomeni, ker jaz vsak dan moje drage nosim v srcu in jim prižgem svečko kadarkoli. Zapestje....ja, škripec, kot temu rečejo. Pregib v zapestju, svinjsko boli, od nošenja Teje. Dzanika, čestitke za krst!!!!!!!! Komaj čakam slikice! 24julij, Teja je danes tudi zelo lepo spala cel dan, lepo je po uri in pol budnosti zaspala nazaj in spala uro in pol, čez poldan pa več kot 2 uri. Zdaj spet lepo spi. Je tak dan očitno. Maja24, škoda, da je prišla M, bi ti privoščila . Samo, če si stara toliko, kot ti kaže nick, potem še imata veliko časa in jaz sem ziher, da bo ratalo po naravni poti al pa si boš premislila in se boš še enkrat odločila za umetno. Jaz bom držala pesti, ti pa kar dragega priganjaj h križankam, da se ne bo preveč polenil. Lex, uživajte na dopustu!!! Komaj čakam slikice in poročanje, kako ste se imeli. Populis, odtis stopal še sploh nismo naredili. Nejcu sva naredila pri 4m nekje, Teji pa še tud nisva. Pa samo enkrat sva Nejcu naredila, pa še tisto sva se spravljala zraven kot.... Čeprav Nejcu sva s prstnimi barvami, je ful enostavno na list papirja, za Tejo pa imam iz gipsa material, pa se morava konkretno zraven spravit. Bomo že... Prehod iz jajčke v posteljico? Ne, sploh se ne prebudi. Lepo spi dalje, ko jo noter položim in pokrijem. Hvala bogu! In bravo za post!!!!!!!!!!! Tak se dela!!!!! GR, pri nas tako uspavanje ne deluje. Sem že večkrat poskusila. Razjezi se in se začne dret in vztraja in vztraja.....dokler mama ne popusti. HD, sami sta bili v Čatežkih?????? Bogici.... No, sicer poznam to, sem bila v Čatežkih že 3x sama oz. s kolegicami ali mamo, ker je mož moral delat. Metuljcek, ti si tud mal ven padla. Si Maji24 zaželela, naj uživa na pizzi, ampak ta pizza je verjetno že šla skozi Majino školjko. Si nekam zadaj ostala. Jeeeeeeeee, kak sem vesela, da ste se vrnile in razpisale, ker to pomeni, da jaz lahko zdaj s tem postom spet Neboglasnico razveselim.
|
|
|