|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.11.2008 12:52:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2051
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
2.11.2008 14:26:42   
Blacky30
Flower, hitro slikice od podloge in poročaj, kakšna je in koliko si dala? Pa kaj danes je BC odprt???? Če bi to vedela....user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
2.11.2008 14:32:42   
Blacky30
HD, ful lepe slikice, vidim, da ste fajn uživali v Čatežkih. Joj, komaj čakam, da gremo tudi mi. Pa ravno ta teden ste izbrali, ko so bile krompirjeve počitnice. Je bila velika gužva??

Neboglasnica, kdaj se vračate domov? Si se kaj kopala? Kaj pa Staš?

Dzanika in Almera, super za križanko. Midva sva tudi včeraj spet eno zapleteno rešila. Prej nam je lunica vsak dan poročala o svojih križankah in šampinjonih, zdaj pa ne vem, al noče več poročat al sta nehala to počet??????Lunicaaaaaaaaaaaaaaa????????????????user posted image user posted image user posted image

Majuska, uživaj na sončku.

Pa kam ste se izgubile vse julijke????? Saj danes ne rabite več po britofih hodit, veste????? Danes je dan za lenuharjenje in računalnik.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
   [Brisano sporočilo]
2.11.2008 14:43:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2054
2.11.2008 14:56:15   
Blacky30
Aha, ta je ful dober ja. Pa so jih imeli še več na izbiro, drugačnih? Je bil tudi tisti, ki ga ima lunica, z opico? Ja, tistega v Mercatorju pa sem zadnjič videla, samo enega, pa mi tudi ni bil všeč. Nisem pa sploh vedela, da je BC v Planetu.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2055
   [Brisano sporočilo]
2.11.2008 15:13:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2056
2.11.2008 16:39:23   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Srečanje v LJ - v sredo ne more Neboglasnica, v četrtek Tims, kaj pa torek - Populis kdaj ima P?

Pa v petek neboglasnica tudi ne more. Ikea me vabi... Ti kar določi, pa katera pride, pride! Drugače se ne bomo nikoli zbrale.

nanka, blacky30: evo mene doma, dragi ima ob 18.00 nogomet, tega pač ne bo zamudil. Saj mi prav pride, še deca uredim, operem malo morje perila.. Midva s Stašem se nisva kopala, jaz zaradi prsta (je še kar rana), Staš se mi zdi pa še premlad, pa še jutri naj bi imela cepljenje.

Neposredna povezava do sporočila: 2057
   [Brisano sporočilo]
2.11.2008 16:53:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2058
2.11.2008 17:04:03   
dzanika
evo mi smo preživeli krst. Je blo zelo super. Mali tko priden. Niti glasa ni spustu v cerkvi. user posted image   Je mal spal. Pa se je zbudu ko ga je župnik z vodo polil in ga je sam čudn pogledu pa nazaj zaspal. user posted image   Je bil prov smešn.  Slikce še nisem naložila na računalnik. Vam jih verjetno zvečer pokažem...

Neposredna povezava do sporočila: 2059
2.11.2008 17:10:38   
dzanika
HD ful lepe slikice!  user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
2.11.2008 17:24:01   
24julij
ojla jaz ne vem kaksen dan je danes ker nasa je skoz neki utrujena,al je tako vreme al kaj,sej sva tud midva z dragim cela boga bi samo spala,ampak lari se pa prav vidi da je brez energije.Samo upam da ne bo kj zbolela.A je se kater malcek imel utrujen dan?al je blo to samo pri nas?

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
   [Brisano sporočilo]
2.11.2008 17:38:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 2062
2.11.2008 17:51:39   
neboglasnica
populis: kadar je Staš zaspan, ga je najbolje položiti v posteljo in sam zaspi. Takrat ne mara, da ga kdorkoli nosi po rokah. Poskusi, mogoče bo delovalo.

Neposredna povezava do sporočila: 2063
2.11.2008 17:56:59   
papir
TINKY BRAVO PUNCA!!!zaslužiš si vse pohvale,jaz nikoli nebi povedala,potem bi se pa žrla zakaj ni tako narejeno kot mora biti.
MAJA ne obupat mogoče po paratalo,poznam par ,kateremu je prvič po dolgih letih uspelo z umetno ,drugič pa naravno -ne obupat.
odtis se jaz naredila čisto enostavno.v merkatorju sem kupila modelirno maso,jo zmehčala in oblikovala na plastični krožnik.izpadlo je zelo lepo in sem zadovoljna ,čeprav že od nekdaj vem da nimam umetniške žilice.
odtis-ja z šminko sem namazala in na papir pritisnila in je tudi super izdelek.
dzanika,hvala bogu da prdeci vse rešijo.pri nas je isto.mi mamao pa krs 8.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
   [Brisano sporočilo]
2.11.2008 17:57:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2065
   [Brisano sporočilo]
2.11.2008 17:58:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2066
   [Brisano sporočilo]
2.11.2008 17:59:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2067
2.11.2008 18:09:33   
neboglasnica
nas pa doma zebbeee.. v apartmaju smo imeli okoli 30 C. Če sem jaz skakala naokrog v gatah, na moževo veselhe, potem smo imeli res vroče. Doma imamo sedajle 23 C, pa nas zebe.

Neposredna povezava do sporočila: 2068
   [Brisano sporočilo]
2.11.2008 18:21:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2069
2.11.2008 18:26:42   
3jeMi
Dober večer čveke...

Jaz sem malo ven padla klele user posted image . Ampak smo aktivni full. Letamo naokoli-malo britofi in žlahta, danes smo se pa sprehajali po Bledu (op. kremšnite so pa še vedno boljše v Mignonu v Portorožu, kot pa na Bledu), ko smo pa doma, se pa kotalimo po tleh. Naš dečko bi bil rad skozi na tleh, ker je pogruntal kako se da super zakotalit na trebuh in nazaj na hrbet, pa mu je to jako zabavno. Jemo pa že tri dni full malo. Štukamo po 60-90 ml na obrok. Malo sem se sekirala prvi dan, ampak saj bo minilo, je pa živahen kot vedno. Očitno mu gre postenje bolje od mamice user posted image .

Lepo se imejte... grem vprašat tamalega, če bi mogoče malenkost kaj popil.

user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 2.11.2008 18:28:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 2070
2.11.2008 18:35:03   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Ženske jest pa grem na pico,mamo babji večer donesuser posted image user posted image user posted image ,si moram kr ploskat k tole je pa zej za v knjigo vpisat,juhuhu juhuhu,joj kolk sm veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,kr komi čakam da bo 8,počutm se kot najstnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Metuljček joj pa ne tut ti,ampak zej je najbol pomembno to da sva zmagali in da mava prekrasne lepotičke doma.Je pa res sranje tale umetna.Pri kom si pa bla,jest sm mela Reša in ga morm pohvalt,da je ta tip zakon user posted image user posted image user posted image  

Bravo za pizzo! Uzivajte!

Hja, jaz sem bila pa pri dr. Drobnicu - prekrasen! - potem so mi pa vse sorte ljudje delali postopek. Saj ves, kako je v Leoniscu - tisti, ko pride, dela umetne - zmesnjava na kubik. Je pa res, da glavno, da so nasi soncki tukaj.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
2.11.2008 18:35:17   
ksenci
ta tedn sm pa mela tako na polnem, da nism mela nič časa zase! v nedeljo zvečer je memi začela krvavet zelo močno, da ji je kri tekla in je izgubljala zavest, pa jo je rešilc odpelu in so ji našli na maternici bulo. v tork je bila operirana in so ji odstranli maternico. vsi smo bili šokirani. zdaj pa sm mogla skrbet še za atija in mlajše sestre. o šele zdaj se zavedam, kaj bi brez nje. mislim, da ta tedn pride domov vendar ima še strog počitek.

Blacky- aljaž 3.m teža 6850g, višina 61cm

Neposredna povezava do sporočila: 2072
   [Brisano sporočilo]
2.11.2008 18:44:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2073
2.11.2008 18:45:40   
Blacky30
O, GR, dobrodošla nazaj domov. Pa niste šli za dolgo, samo podaljšan vikend? No, glavno je, da ste se imeli fajn.user posted image  Fajn zrihtajta jutri na cepljenju.user posted image

Flower, saj ne vem, zakaj sem tak butasta, da hočem it osebno v BC pogledat podloge, če pa jih vse vidim na spletu. No, sem se hotela registrirat, da bi kar naročila, pa me nekaj zaje....., hudič. Mi piše, da je že nekdo registriran z mojim mailom, ko pa hočem naredit samo prijavo, pa piše,da ne obstajam.user posted image  Kako pa lahko plačam? Po povzetju?

Populis, evo, lih zaradi tega, ker bi se Teji celi ritem sesul in bi kričala od utrujenosti, je nisem nikamor peljala. Nisva bili na nobenem pokopališču. Pa bova šli kak drug dan najprej na eno, pa kak drug dan na drugo svečke prižgat. Meni osebno 1. november nič ne pomeni, ker jaz vsak dan moje drage nosim v srcu in jim prižgem svečko kadarkoli.
Zapestje....ja, škripec, kot temu rečejo. Pregib v zapestju, svinjsko boli, od nošenja Teje.

Dzanika, čestitke za krst!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image Komaj čakam slikice!user posted image user posted image

24julij, Teja je danes tudi zelo lepo spala cel dan, lepo je po uri in pol budnosti zaspala nazaj in spala uro in pol, čez poldan pa več kot 2 uri. Zdaj spet lepo spi. Je tak dan očitno.

Maja24, škoda, da je prišla M, bi ti privoščila user posted image . Samo, če si stara toliko, kot ti kaže nick, potem še imata veliko časa in jaz sem ziher, da bo ratalo po naravni poti al pa si boš premislila in se boš še enkrat odločila za umetno. Jaz bom držala pesti, ti pa kar dragega priganjaj h križankam, da se ne bo preveč polenil.user posted image

Lex, uživajte na dopustu!!! Komaj čakam slikice in poročanje, kako ste se imeli.user posted image user posted image user posted image

Populis, odtis stopal še sploh nismo naredili. Nejcu sva naredila pri 4m nekje, Teji pa še tud nisva. Pa samo enkrat sva Nejcu naredila, pa še tisto sva se spravljala zraven kot....user posted image  Čeprav Nejcu sva s prstnimi barvami, je ful enostavno na list papirja, za Tejo pa imam iz gipsa material, pa se morava konkretno zraven spravit. Bomo že...user posted image
Prehod iz jajčke v posteljico? Ne, sploh se ne prebudi. Lepo spi dalje, ko jo noter položim in pokrijem. Hvala bogu!
In bravo za post!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image  Tak se dela!!!!!user posted image user posted image user posted image

GR, pri nas tako uspavanje ne deluje. Sem že večkrat poskusila. Razjezi se in se začne dret in vztraja in vztraja.....dokler mama ne popusti.user posted image

HD, sami sta bili v Čatežkih??????user posted image user posted image user posted image  Bogici....user posted image  No, sicer poznam to, sem bila v Čatežkih že 3x sama oz. s kolegicami ali mamo, ker je mož moral delat.

Metuljcek, ti si tud mal ven padla.user posted image user posted image  Si Maji24 zaželela, naj uživa na pizzi, ampak ta pizza je verjetno že šla skozi Majino školjko. Si nekam zadaj ostala.user posted image user posted image user posted image

Jeeeeeeeee, kak sem vesela, da ste se vrnile in razpisale, ker to pomeni, da jaz lahko zdaj s tem postom spet Neboglasnico razveselim.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2074
2.11.2008 18:48:24   
metuljcek321
Hej!

Mi smo se pa danes malo potepali - bili smo pri babi in dediju in je blo tko fajn. Pa na dooooooolgem sprehodu na soncku. Aja, zjutraj so pa tudi pri nas padle ene krizanke. Pester dan, res:-)
ksenci, user posted image user posted image za tvojo mami!

hd, fletne slikice - si nam ornk luste naredila! A ati je imel pa treninge - pa je bil kaj z vama?

3jemi, fajn, da se javljas - keep us updated!

Hi, hi, neboglasnica - s 30 na 23 - to pa je preskok! In WB med cvekice.

Almera, ti imas pa tudi zgodbico s tvojim malim ... hja, res ne ves, kako se potem vse to obrne, a ne?

populis, ocitno so tvoje roke cudezne in je mala ze pogruntala, kje je najboljse - pri mamici, seveda.

papir, lustna ideja s sminko - imas kaksno fotko, da bi videla, kako je ratalo?

24julij, ja, dan je res bolj zaspan, se stirnjam. Mi kar familijarno pocivamo in se crkljamo ...

flower, user posted image  za baby center! In user posted image  za Lana in njegov preobrat s hrbta na trebuh!

dzanika, kul za krst. Cakamo slikice ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

ROTAVIRUS
Lelly28 RR

Ali ste svojega otroka cepili proti rotavirusu?

da (35%)

ne (65%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!