Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 31.10.2008 0:02:07
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 3glu, noben drug ne umre sej piše povsod, da so napeljali kot da od lynette family umre, ampak so živi in zdravi, carlos oslepi, ida in victor pa umreta. no sej glede na železno palco v prsih tak ni čudno da victor ne preživi ma super, hvala, pa kako si našla, sem jaz očitno napačne besede na iskalniku uporabila . Aja palica v prsih je lesena, v bistvu je del ograje, sem se prej narobe izrazila , no zdaj grem pa lahko spat
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 31.10.2008 0:02:08
|
|
|
|
Anonimen
|
ampak me pa ma tako zelo rad, da mi vedn prinese kinderjajček, ko gre v trgovino to sem zdej tak napisala, kot da sva stara 4 leta.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.10.2008 0:03:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 31.10.2008 0:04:46
|
|
|
|
Anonimen
|
mimgrede babe, a gremo kej spat danes al nič? jaz sem se ponoč naspala pa me spet nič ne daje spanec
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 31.10.2008 0:04:49
|
|
|
|
lex
|
lunica zdaj ga pa ven vleči. saj vsi vemo, da je romantična dušica ,res čestitke mu
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 31.10.2008 0:07:34
|
|
|
|
sandrine
|
ok,ve ste padle v razocarane gospodinje,ki jih tak ne gledam,tko da no comment(a sm prav napisala,dobr da ne studiram ang Js pa nism nc razocarana....tralala...sem zdle v svojem svetu....u kak je lusno,pa hisko dobim...hopsasa... joj,cas za spanje,se mi dogaja...sam ko bi rada dragega pocakala,da pride iz sluzbe,pa da se mal stisnema.So danes zgubili
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 31.10.2008 0:08:18
|
|
|
|
lex
|
ja jaz tud grem pod veke ovčke štet aja pa ko me jutr ne bo gor (po vsej verjetnosti)
|
|
[Brisano sporočilo] 31.10.2008 0:08:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 31.10.2008 0:09:49
|
|
|
|
Anonimen
|
sandrine, kak je fajn ane... hiško dobiš, pa še en otroček je na poti... aja ne to so ene druge sanje pol ga pa potolaži, če so zgubil. kakšne križanke morda? lex, ne reeees ni romantik.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 31.10.2008 0:10:58
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 blacky a veš.. zdej si vse prestavljate mojga fanta kot blazno romantičnega. a-a on je trd kot kamen, tak bik po značaju in videzu. globok zajeban glas, tak je no... tut ne mara romantike, pesmice, sprehodi, izkazovanje neke nore ljubezni, romatnična hrana, darila, vse to je njemu krneki, pa bi si raj nož zaril v srce, kot da bi mogel se to it. ampak me pa ma tako zelo rad, da mi vedn prinese kinderjajček, ko gre v trgovino, da me rad pocarta in da ma od časa do časa kak moment, ko se mu mal zmeša od ljubezni do mene. in seveda do najinega lukca. pa sta si res malo podobna z mojim, samo jaz ne dobim kinderjajajčka, dobim pa objemčke kar tako čez dan in lepe besede, pa lupčke, ja za take zadeve je vedno, drugače pa ostalo pa res točno tako kot si napisala: isto glas, poleg vsega zna imeti zelo črn humor, darila? ja, če si ga grem sama kupit .
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 31.10.2008 0:12:58
|
|
|
|
glugluglu
|
Sandrine, a tvoj je pa košarkaš?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 31.10.2008 0:13:17
|
|
|
|
Anonimen
|
3glu, tudi moj se ful rad carta. darila ja sej je nosil v srednji šoli, da ne govorim kakšna. plastične rože, eh alarm papa
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.10.2008 0:15:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.10.2008 0:16:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 31.10.2008 0:18:26
|
|
|
|
sandrine
|
eh,od krizank pa ne bo nc,sem preutrujena,ja valda Lunica a ves,da js pa res se sanjam o otrocickih,je Tjan tak priden,da bi zdle se komot 1 al pa 2.Tko da ce katera rabi varstvo,kr...mlekeca je dovolj,lacni ne bomo,otrocja sem se dovolj,tk da animacije bo tud... vao,vidite-ve pejte kr pridno nazaj v sluzbo dinarcke za mojo bajto sluzit,js vam bom pa otrocke pazla, a nisem dobra dusa?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 31.10.2008 0:23:01
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandrine eh,od krizank pa ne bo nc,sem preutrujena,ja valda Lunica a ves,da js pa res se sanjam o otrocickih,je Tjan tak priden,da bi zdle se komot 1 al pa 2.Tko da ce katera rabi varstvo,kr...mlekeca je dovolj,lacni ne bomo,otrocja sem se dovolj,tk da animacije bo tud... vao,vidite-ve pejte kr pridno nazaj v sluzbo dinarcke za mojo bajto sluzit,js vam bom pa otrocke pazla, a nisem dobra dusa? Sandrine, ti kar veselo na delo, a si videla moje vprašanje?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 31.10.2008 0:23:55
|
|
|
|
glugluglu
|
na delo: otročke delat - da ne bo kakšne pomote
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 31.10.2008 0:36:41
|
|
|
|
sandrine
|
pe,vsakih tok casa se vam javim,pol pa s takimi pokam,nc zresnat se je treba! 3glu-ja,je.no,zdaj ne vec tko profesionalno. Je bebica prisla,tko da je tujina odpadla.Tu se je pa mal v bolj poslovne vode dal,tko da se mal za svojo duso igra. Kar mu pa btw.ene 4 ure zvecer vsak dan vzame,pa dopoldne ga itak ni,pa takle ponoc, joj,kak sm js vesela Aja,sem se spomnala,da mam se eno vprasanje za Hrusko debelusko- ti si se tudi odlocla za inekcije za zascito,a ne? (ves kok sem gledala,ko si razmislala,da si noseca---a nisi glih zihr v njih?) no,zanima me ce si mela kake tezave,kake vmesne krvavitve,si ze mela M?upam,da ni prevec osebno sam zanima me,ker js mam skoz neki,pa ne vem al je normalno to al ne,pa kok je pol sploh zascita ziher?Sej bi mogla it do G,pa se kr ne spravim.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 31.10.2008 0:43:47
|
|
|
|
sandrine
|
3glu sem,sem.Sam sej pravim z mojo tipkovnico gre zeeelloooo pocasi,pa sumnikov ni-upam,da me sploh lahka berete Evo dragi je doma,zdaj pa veselo na delo Danes sm pa naklofala,zdaj pa lahka zopet mal mrknem.Nc lepo bodite,lepo spanckajte,pa cuvajte svoje srcke. Nocko
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 31.10.2008 0:50:51
|
|
|
|
sandrine
|
vao,zadnja sem.No se js enkrat Pa DOBRO JUTRO tisti,ki bo ju3 prva.Js bom ziher paf do 10 Bi ti kavico skuhala,pa zdle ni casa-oprosti,me caka delo
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 31.10.2008 0:54:08
|
|
|
|
sandrine
|
-evo na hitro...me prav zanima katera jo bo ulovila ja,ja...punce ne me tak priganjat k spanju,sej grem..........pa pa
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 31.10.2008 7:20:57
|
|
|
|
Tinky
|
Dobro jutro Midva sva že v nizkem štartu za it pospravljat. Spala nisem nič, ker sem imela unga kretena skoz v glavi, pa Teo se je 3x zbudil vmes, pa se jezil in njuril. Zdej si je začel grizt ustnice oz. jih v usta vlečt, joj kako je smešen. Sem tak tip človega, ki se hitro razjezi, sam se znam kontrolirat, ko je treba, a včeraj je blo pa grave!! Če ne bi bilo mojega fotra zraven, bi skočila gor na tipa in ga prebutala, ker takšne nesramnosti v 31. letih še nisem doživela. Sem bila full ostra in mu dala vedet, da nisva skupaj krave pasla in, da imam "podstrešje" fajn naloženo. Dejan se je smejal, ko sem mu povedala, da ga tip obtožuje, ker je kratkomalo bedarija in skregano z logiko, da je bilo izrecno rečeno, da naj bo školjka v kopalnici nižja kot v wc. Je pa rekel, da bo kremplje ven potegnil naslednji teden na sestanku, ker si nobeden ne sme dovolit dvignit glasu in obtoževat njegovo boljšo polovico Zakaj sem ga poslala po varekino? Ker razžre svinjarijo s fug, samo mora bit tista ta močna Tip je pa raje sp.izdu. Naslednji teden bo šele hudo. Greva zdej pucat, se tipkamo zvečer, če ne bom prej na pol mrtva padla v posteljo. Lep dan
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 31.10.2008 9:08:54
|
|
|
|
Netta
|
3glu - poznam vsebino gospodinj do konca...sem ji downloadala z neta...te zanima kako gre naprej? lunica- tudi naša se jezi, če ne doseže igračke...krili z rokami in nogami, pa take zvoke spušča, da je joj IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 blacky a veš.. zdej si vse prestavljate mojga fanta kot blazno romantičnega. a-a on je trd kot kamen, tak bik po značaju in videzu. globok zajeban glas, tak je no... tut ne mara romantike, pesmice, sprehodi, izkazovanje neke nore ljubezni, romatnična hrana, darila, vse to je njemu krneki, pa bi si raj nož zaril v srce, kot da bi mogel se to it. ampak me pa ma tako zelo rad, da mi vedn prinese kinderjajček, ko gre v trgovino, da me rad pocarta in da ma od časa do časa kak moment, ko se mu mal zmeša od ljubezni do mene. in seveda do najinega lukca. saj zato je pa to toliko lepše, ker se je ekstra potrudil zate in šel čez sebe..res lepo tinky - hvala za idejo za varekino...jaz sem pa tak tuhtala kak naj spucam fuge
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.10.2008 9:36:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 31.10.2008 10:11:36
|
|
|
|
maja24
|
Ojla mam eno vprašanje, M mi zamuja od ponedeljka,včeri sm delala test in se mi je pokazala čist ampak res čist rahla črta(taka da moraš res dobr pogledat da se vid+).A mi loh poveste a je to pozitivno al negativno,sploh nevem kaj nej nardim.Pa tut znakov nima da jo bom sploh dobla,sam navsake tolk cajta me zvija to je pa tut vse.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?