Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (14.2.2019 15:54:07)
|
Zdravo punce ! Sem vam hotla samo veselo valentinovo zaželeti , upam da ste ali boste lepo praznovale z vašimi boljšimi polovicami :) Jaz še vedno čakam M, potem pa na hsg. Sem se nekako pomirila in sprijaznila, da pač z glavo čez zid enostavno ne gre in da bo že uspelo nekako . Lillyy sem zi hotla napisati glede izvidov spermiograma , brala sem , za en par da je enako tako pri partnerju bil slab spermiogram je bil pa nekaj bolan in ko je ponovil spermiogram je bil rezultat zelo dober. Ne pravim , da je v vajinem primeru enako ampak , naj tvoj počaka , da ga prehlad mine in potem tudi lahko samoplačniško spet ponovi . Pomagajo pa tudi tbl Fertilup , obstajajo tudi zs moške , baje je mnogim izboljšalo rezultat , tako da poskusit ni greh . Žal mi je , da se vama to dogaja , vem kako je, ko upaš na nekaj dobrega , potem te pa resnica in realnost totalno vrže na tla . Ne obupat , če ne naravno tudi z umetno pomočjo nama lahko uspe :) saj vidiš tudi midva bova mogla na umetno , sva se že sprijaznila. Moj je čist umirjen , se ne sekira , verjame da bo uspelo . Naty,Ella super, da se počutita v redu , Cali in K1234 vidve tudi , držim oesti , da vama s femaro in clomidom uspe :) Dežna in ostale nove dobrodošle med nami sotrpinkami :) Lepo vas pozdravljam , pa se še kaj tipkamo ❤️
|
|
|
|