naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (8.2.2019 19:11:46)
|
Cali90 Ti ne bi znala povedat, kaj bi ta izcedek lahko bil. Vgnezditvena bi naj bila od 6 - 9 dni po O. Samo jaz sem vsak mesec čakala na vgnezditveno ( sploh prve mesece ), pa je sploh ni bilo, niti ene kaplje. Zato potem sploh nisem več računala, da bi jo dobila, ker je ne dobijo vse. Ker ponavadi kar misliš da bo, tistega glih nikoli ni. Ne vem, pravzaprav hvala bogu nisem nikoli imela ne rjavih izcedkov, ne krvavitev kar tako recimo med dvema M, niti nobenih roza izcedkov... Razen rjavi izcedki so bili siver bolj redko malo pred M ali ko je M bilo konec. Tako da tu je marsikaj mogoče, tako da ti res ne bi znala svetovat nič konkretnega. Edino da narediš test malo prej, ker vem da te zelo zanima ( kot je mene seveda ), pa bo mogoče kaj pokazalo. Nikoli ne veš. Če pa je seveda bilo to to, pa seveda držim pesti, da bo vse ok :) Lilly Super, da si šla do G in da se je začelo premikati naprej. Tako bo vse skupaj malo lažje in bo hitreje minilo. Mogoče pa že kmalu uspe. Kateri krog si že zdaj? Ne sledim več :). Držim pesti, da kmalu uspe, mora uspeti :) Jaz sem vredu, čisto normalno, ni nekih slabosti, oz če so so res zelo zelo blage, toliko da te spomni, da pa res je nekaj. Drugače pa me občasno špika po trebuhu, napeta oz.napihnjena sem, pa apetit imam ful. Ne vem, ne upam si še preveč kakšnih planov delat, kako bi povedala, da nama je uspelo, čeprav bi že takooooo rada, ampak bom počakala do nuhalne, ker do takrat se lahko še marsikaj spremeni. Najslabše je to čakanje, ko ne veš kaj je v resnici, samo upaš lahko da bo vse ok. In seveda strah pred nuhalno...ah komaj že čakam da mine ta čas. K1234 O kako lepo, da se poročita na Mauritiosu. [sm=smiley32.gif] To sem si jaz vedno želela it nekam tako malo dlje, da bi videla še nekaj sveta. More biti tam zeloooo lepo. Uživaj še za mene,haha :). Ja upajmo da uspe, pa da clomid naredi svoje in to kamlu. Res bi bilo lepo, da bi tam uspelo, kako bi lahko potem svojemu otroku razlagala kje je bil naret,haha. Nikoli ne bi pozabila teh počitnic :). Pa ne toliko zaradi Mauritiusa, ampak bolj zaradi tega da se ti je izpolnilo kar si najbolj želiš :).
|
|
|
|