Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (24.2.2019 11:07:21)
|
Zanimivo, da te na laparoskopijo niso že poslali, nevem jaz sem brala , pri nas ženskah, ki imamo PCO , in je cist okoli jajčnikov kar precej , jih z laparoskopijo odstranijo in jajčnike z nečim elektrokoagulirajo ali nekaj takega :) potem naj bi se “ kao” stanje izboljšalo , spet se vzpostavi normalna ovulacija in cikel in te zato potem dajo na umetne stimulatorje , da bolje ovuliramo in se lažje zanosi po naravni poti . Nevem zakaj vaju še niso dali v postopek ? A to res tok časa traja ? Midva časa za čakati 3,4 leta nimava , jaz sem stara 30 , moj je že 40+ , sem kr razmišljala , da bi šla v Dravlje k Mili Lomšek , baje tam čakalne dobe ni . Je tvoj pil fertilup ? Koliko časa pa že pije , drgače bi lahko to pila oba . Meni je takrat pomagalo , zgubit tko nimaš kej, razrn par € :) Aha pregrado si imela odstranjeno , no potem so pa tisti ss verjtno bili s tem povezani . Preberi si malo za spodbudo na fertilup.si komentarje uporavnikov, en par ali celo dva para , enako žena PCO, mož slab spermiogram in je uspelo , res pa je živčki in psiha imajo kr dosti veze pri tem , seveda niso krivi zs težave , ampak je dostikrat ko enostavno obupaš pa uspe čusto tako , da niti ne dojameš kdaj in kako :) tako je bilo pri nama , res da je žal sledil ss ampak prej sem se obremenjevala usak mesec z O in znaki in ni da ni , ko je pa ratal pa nevem če sva imela odnose ene 2x tisti mesec prej pa skos in še to tok zgodaj , da sem enostavno odmislila da bi to lahko bilo to , no pa je bilo:) Držim pesti , da se vama bo spermiogram pri tvojem izboljšal in , da vaju čimprej v postopek lahko dajo , da ne bi čakala . Leta grejo res zelo hotro mimo .
|
|
|
|