Mikrobio_88 -> RE: Noseča vsak mesec znova (15.1.2021 9:24:04)
|
IZVIRNO SPOROČILO: *rjavolaska* Mikrobio_88, evo prvi UZ na 6t+4 dni je mimo. Srček bije odločno, velikost je 7,7mm (točno toliko kot mora biti). Upajmo, da bo šlo naprej brez dodatnih komplikacij. Sicer pa imaš prav - prvi IVF, ampak drugi prenos - tokrat zmrznjenčka. Prenos svežega zarodka ni obrodil sadov, sedaj pa smo zmagali v naravnem ciklu in s prenos zmrznjenčka. Kadila nisem pa nikoli :) Držim pesti za vse vas in vas spremljam! Predvsem pa vas prosim, ne obupat! Vztrajajte! Pridejo zelo težki dnevi, takrat pa imejte predvsem v glavi, da vse mine - tudi slabo! Najlepsa hvala za odgovore in se opravicujem, ker sem te po pomoti oznacila za kadilko. Toliko teh zgodb preberem, da sem ze cisto zmesana in mimogrede zamesam osebe in njihove zgodbe. Pri vaju je bila tezava v partnerju, ce se prav spomnim? Kje pa si bila v postopku, ce ni skrivnost?A si jemala tudi kaksne vitamine, dodatke pred postopkom?Zelo zanimivo, da je uspelo z zamrznjenckom, ker so baje uspehi manjsi kot s svezimi. Ampak to sedaj nima veze, si srecka nosecka in sem neizmerno vesela, sploh da si slisala utripanje srcka malega bitjeca v tebi 🥰 Drzim pesti, da bo nosecnost potekala uspesno in brez vecjih komplikacij ;) Jaz tudi cez kaksen teden zacnem z injekcijami, moj prvi postopek, a je pri meni morda manj moznosti za uspeh...bomo videli 🤷♀️Vso sreco in cim vec dobrega psihofizicnega pocutja vam zelim punce ☺️
|
|
|
|