naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (13.2.2019 11:14:28)
|
Dežna Ja zanimiva je ta O, nikoli ne veš kdaj bo, 1x je tako, spet drugič pa drugače. Jaz sem jo že probala naštudirat na vse možne načine,haha. Vse možne kombinacije že probaš...pa potem ugotoviš da te evdno prelisiči. Hja očitno ima svoje namene z nami, ne glede na to kaj bi me hotele. Lahko je tudi tako, da je O ali prej ali kasneje od tiste sredine ( sredina je načeloma pri tistih ženskah, ki imajo cikle dolge 28 dni ), pa je čisto normalna O, lahko pa je normalno na sredini cikla pa je mogoče šibka. Lahko je vedno šibka in zato ne gre, ne vem rada se zelo zelo izmika. Ampak jaz vrjamem da jo 1x pa le boste zadele, ni hudič :). Jaz sem po večini bila takega mnenja, da 1x pa ne bo ušla,haha. Čeprav se ti že včasih zdi vse skupaj malo noro, ampak tako je. Ja po naravnem je uspelo. Pa še kar ne morem vrjet, ker v bistvu ni nekih znakov, tako da še sama ne bom vedela do nuhalne kako pa kaj. Samo upajmo lahko da je vse ok. Mislim, da to ravno ne drži, da so se ene sprostile, pa jim je uspelo. Ker se nekako ne gre tu sprostit, kvečjemu če več časa probavaš si lahko samo še bolj nervozen, če ne uspe. Težko bi kar čez noč bilo reči, da zdaj ti je pa vseeno, kar bo pa bo, če pa si se prej skoraj leto dni trudil in se sekiral za to, ker ni. Tako da to nekako ne gre skupaj. Mogoče nekatere mislijo da so se sprostile, ker jim je pač uspelo, ampak dvomim da je to bila ne vem kako velika sprostitev. Sprostitev je lahko edino potem ko ti uspe, mogoče pa ene to mislijo,haha. Ja imaš prav, ne moreš si predstavljat da je res mogoče po vsem tem času, samo tako nekako je. Ponavadi potrebuje kar nekaj časa vse skupaj z vsemi motnjami vmes...pač more biti pravi trenutek, to je edini recept :) K1234 To je super da ti preverjajo na uz kakšno je stanje, tako vsaj že malo veš pri čem si. No držim pesti, da je folikel lepo počil, velik je bil že ful, tako da je bilo samo vprašanje kdaj bo se to zgodilo. Meni so tudi tako gledali po uz, ampak mi G sploh ni omenil velikosti foliklov, samo 1x je rekel da O bo v roku 3 dni, potem čez en teden pa da je O bila, pa če sem imela spolne odnose...in nič ni konkretnega komentiral. Naslednji mesec sem pa šla samo 1x in je rekel da je že mimo in je O bila, pa je bilo to to. No takrat pa je tudi uspelo :). No ampak kakorkdo, eni se mogoče bolj posvetijo, eni ne tako. Mogoče bi me potem bolj spremljali ko bi jemala clomid. Lilly Ne nimam nekih slabosti, razen mogoče malo slabšega počutja in utrujenosti, pa prsi me še kr močno bolijo. Pa apetit imam ful, skoz bi nekaj jedla, sploh kake hamburgerje pa čipse,haha. pa čokolado... To ne vem kako je s temi spermiogrami, midva sma se odločila takrat, da moj naredi test plodnosti kar doma, kupla sma tako napravo, seme je šparal okoli 5,6 dni in potem je to opravil, pa je samo pokazalo da je ploden, se je pokazala rahla črtica, tako da sma potem vedela da je vse kolkotoliko ok. Verjetno moraš zdaj čakat en teden na rezultate ne? verjetno drugega kot čakat res ni, ampak držim pesti,da pa le ne bo tako slabo. Ker saj ne veš, tudi če je slabše, plodnost je še vedno, pa mogoče tudi vsak mesec ni enako. In tudi tako lahko uspe. Ker midva tudi nisva vedela koliko % je plodnost, samo da je. In je lahko tudi bila slabša, ampak bila je. Drugače pa mislim da se da pomagat tudi pri boljši plodnosti pri moškem, s kakimi tabletkami verjetno. Upanje ostaja, da je še vedno ok ne. Sej bo, ne še obupat, na koncu se vse pogliha, boš videla :)
|
|
|
|