RE: Noseča vsak mesec znova (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (8.8.2018 12:15:56)

Punce ste se lepo razpisale, sem mogla prvo vsako posebej prebrat sporočilo, upam, da ne bom kaj pozabila napisat oziroma kaj odgpvorit hehe :)
Abracadabra

Držim pesti, da se ne ulije in kot je rekla Lilly, mogoče še je nekaj na tem, upamo s tabo, če se pa ulije jo ps pošlji v 3 pisane metuljčke tako kot sem jo jaz :)) Ja sej so naši moški res srčki, nas spodbujajo in tolažijo in se uključijo v te naše tegobe, haha . Ja res jim ni lahko z nami , dobro da nas mirno še prenašajo , hihi :)
Lilly za testke ti je Anonimna lepo razložila , jaz sicer tako nism imela težav da ne bi polazalo še da bo O , sem verjetno res nekako takrst delala O teste tik pred O očitno ker mi je vedno pokazalo, da imam O oziroma , da prihaja. Tako, da drži se navodil, ki ti jih je dala anonimna, ona že ve kako je treba, hehe ;)
Super potem sva samo 4 dni razlike in 3,4 leta ? :) Mislim, da bi se morala jaz roditi na tvoj rd, pa sem prišla na svet malo kasneje, ker se mi po govoru mame ni nikamor mudilo ven it :D

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (8.8.2018 14:12:07)

Haha, mariposa08 če bi se 3 ure gledala v ogledalo bi že od tega postala bleda.
Abrakadabra škoda da tokrat ni uspešno, no saj je še upanje, sam kaj ko M pride pa če se na glavo postaviš. Jaz sem tudi skoz upala, še zdaj da bi bila vgnezditvena pa še nikoli ni bila :(. Ne morem ti rečt naj ti ne bo hudo, ker to pride samo, je pač tisti najbolj grozn dan v mesecu. Samo sej 1× se bo pa ta dan ki naj bi bil najslabši spremenil v najlepšega.

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (8.8.2018 14:57:29)

Naty 

Ja sej, kaj vse mi ženske ne bomo naredile , hehe če bi nam rekli postavi se na glavo pa z nogami se probaj dotaknit tal brez da pades na tla pa boš zanosila, bi pomoje ree te akrobacine izvajale , hihi :) samo ko bi uspelo ampak kot sem rekla, se ta mesec ne mislim prav nič ukvarjat s tem a bo ali pa ne bo , če ne bo pa naslednji mesec več sreče :) Nisem se čaja dobila, sem bila vsa navdušena , da no res že danes pa ni nič :/ pa jutri , hehe :)

Lillyy -> RE: Noseča vsak mesec znova (8.8.2018 17:23:16)

Hvala vsem za svetovanje glede testkov. Se bom držala tvojih navodil anonimna. Upam, da ne bo slučajno ravno jutri že enaka črtica, ker danes ne bova mogla 🐘 ker pridem prepozno domov. Ma, mislim da ne, ker je prezgodaj. Poročam, če bo bolj temna jutri 😁 Mariposa, sva ravno 4 leta narazen potem 😁 jaz sem pa točno na rok rojena. Škoda za čaj, pride pa jutri. Abracadabra, upam da je šlo stran karkoli rdečega je bilo 😀 Naty ti pa tudi upam da si ok.Jaz grem zdaj na lepše, se beremo jutri 😎

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (8.8.2018 17:43:47)

Lilly kar poročaj za teste, kako kaže :) ja potem sva pa restočno  4 leta narazen , hehe. Sem tuhtala, zakaj mi je ta datum tako nekako znan in pomeben, sem vedela , da nekaj je na ta datum bilo in se spomnim .. ja zaročila sva se na ta datum pred 3 leti , hehe :)) zdaj pa namigujem mojemu , da je že cajt , da pa se poročiva, jaz bi že kar danes skočila v neko belo oblekico in šla z mojim takoj se poročit, on pa premleva da morava toloko in toliko denarja prišparat , da bova lahko veliko poroko naredila, jaz pa ravno neke velike fešte ne bi :)
Lilly potem pa uživaj na lepšem, jaz sem bila mal na sončku, sem zdržala 1 uro , to je pa to , je prevroče ;)

Anonimen -> RE: Noseča vsak mesec znova (8.8.2018 20:28:22)

Lillyy, tako zgleda pozitiven test. Testna crtica more biti mocnejsa od kontrolne, ne enako mocna...

[img]https://www.ringaraja.net/lokalni/Slike/forum/images/6236571-8102.jpg[/img]

Anonimen -> RE: Noseča vsak mesec znova (8.8.2018 20:32:29)

In tudi, ce bo jutri test pozitiven in danes ne bosta mogla telovadit, ni problema, bosta pac jutri in potem se 2 dni zapored, recimo ;)

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (8.8.2018 21:47:58)

Tako je mariposa, vse in še več bi naredile za to da bi nam uspelo. Tu se sprašujem zakaj je tako, ko pa ene nič ne naredijo pa so noseče. Tako da bi bil tu recept ne čim več naredit pa boš noseča, temveč čim manj naret pa boš. Ravno kontra deluje to po mojem. Pa sej boljše da se naredi korak nazaj, da si rečeš naredila sem vse, več ne morem, ostalo bo pač narava naredla, če bo.
Mariposa pomeni metulj ne?

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (8.8.2018 21:54:23)

Ja , ja Lilly sem ok 😊. Ne se preveč sekirat za te ovulacijske, saj veš mogoče bojo oni pokazali da pride O, oz.bo testna črtica močnejša, sam še vedno ne veš kdaj točno bo O. Jaz sem si tudi merila bazalno temperaturo, pa sem mislila zdaj pa bom vedla kdaj je O, ampak potem nekako še nisem razvozlala te uganke kdaj točno bi lahko bila. Oz.to mi ni nič kaj povedalo. Nekaj že, ampak glih tako ni bilo nič.
Upam da ti uspe ta mesec z tem da ugotoviš O, pa da se tudi prime potem kaj. Pa poročaj kako bojo črtice.

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (8.8.2018 22:00:58)

O zaročena si, opa to pa ni kr tak 😊. Ja lepo, lepo. Ja nikoli ne veš mogoče te pa preseneti tvoj, s kakšno poroko. Res je veliko je treba odštet za poroko, ampak vse je odvisno kakšno poroko hočeš. Men bi bilo najbolj všeč, če bi se poročila, da bi bilo nekje na morju, čist spontano, sproščeno, na hitro. Pa 2 priči, kosilo...nič kaj ekstra. No pol pa prideš domov pa rečeš da si se oženo, haha. Te pa narediš sam kaki piknik ali kosilo. Čist preprosto. Pa samo ožji krog. Sej poroko maš za sebe če tako gledaš.

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (8.8.2018 22:19:45)

Naty , ja mariposa pomeni metulj po latinsko, špansko .. :) sem bila , ko sem bola mlajša pa do pred kratkim čisto obsedena s podobo metulja, uhani, poslikave na majicah, še tatu me je zamikal da bi imela , seveda podoba metulja .. :) zato potem tak nick :)Ja zaročena sem, evo pa sva se po naključju zaročila ravno na dan , ko ima Lilly rojstni dan ,hihi kakšno zanimivo naključje :)Sej tudi jaz želim poroko na morju, nekje ob obali, ma jaz še prič ne bi imela samo midva in to je to, sem mu predlagala Mauritius, da se poročiva na obali pa je potem vseeno kateri letni čas je :) no bolje je zimski , ker je takrat tam ravno lepo toplo, če se ne motim :) Je rekel, da je za, samo če ni predrago :) a spet so tu starši in no pač starši , bi verjetno malo zamerili , če bi tako naredila ampak konec konecv je za naju poroka ne za druge in je prov da je tako kot si midva želiva :) zaenkrst še čakam , če me bo kej presenetil hehe :)

Jaz si bazalne temperature nisem nikoli merila, ker mi nikoli ni bilo čisto jasno kaj pa kako je s tem :) 

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (8.8.2018 22:33:41)

Aha, ja res je mogoče bi kdo zameril, ker ni vedel... kaj pa vem, pr meni bi kr zastopli. Ma lej, če je vama tak ok, mislim da lahk vsakemu to poveš brez slabe vesti. Važno je da je človek srečn. Ja mauricius bi bil ja, se ga ne bi branla. Nisem še bla tam, bi pa šla kdaj. Na splošno še nisem bila nikjer tak, hodim bolj k hrvatom. Je najbližje, pa navajena sem. Mislim, da bi mi nekaj falilo, če bi šla na hrvaško. Pa letala me je strah, zato se ne morem odločit za druge kraje.

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (8.8.2018 22:43:02)

Hotela sem rečt da bi mi nekaj falilo če ne bi šla na hrvaško. 
Ja bazalno temperaturo si meriš vsako jutro ob isti uri, preden bilo kaj narediš, to pomeni kr v postelji. Jaz sem si merila v ustih. Pa si potem zapišeš rezultat. More bit pa vsako jutro ob isti uri pa na istem mestu  ustih. Potem pa narediš graf, kdaj bi naj bila O. Takrat pade in potem strmo naraste. Jaz sem mela skoz neke padce pa dvige, tako da sem težko sklepala karkoli. Gledat pa morš nekje v sredini bolj, no tu je nekaj bilo, ampak nisem bla ziher nič.
No nič kaj posebnega, ta mesec sem ga dala stran, mogoče še pa kdaj poskusim.

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (8.8.2018 22:47:05)

Naty nič se letala ne boj, je bilo mojega tudi strah, pa je preživel pa je mel kar fobijo , ker se višine boji pa je vseen se vsedel na letalo , pač ni sedel pri oknu ampak na sredimi in je bilo ok, zdaj govori da za šalo lahk gre z letalom do nevem kam vse, noben problem :)Sej je mal tako, ko greš prvič z letalom kam ampak je isto kot bi se vsedel na avtobus in se voziš, malo je samo ko vzletiš mogoče kot nek pritisk pa potem je ok. Ja sej pomoje kar večina nas hodi k sosedom na hrvaško na morje, na Rabu je dobro pa Hvar , Krk, Lošinj in še in še :)

Mah s poroko, se nagiban k temu in mojga nekako nagovarjam, da bi tako naredila, samo midva in potem tusi lahko za domače narediva nek mali obred oziroma piknik , kakorkoli že , verjetno bi že rszumeli če pa ne pa kaj čem :)

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (8.8.2018 22:50:35)

Aha tako je potem s to bazalni tenperaturo :) preveč zane hehe, mislim, da jaz grafe ne bi mogla delati in to meriti vsak dan ob isti uri :) ampak kaj pa veš mogoče mi se bo pa dalo nerit če ne ta mesec pa naslednji če ne bo nič ta mesec hehe :) 

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (9.8.2018 6:28:06)

No mene bi bilo strah že samo to, da sem na letalu, v luftu. Ne vem kak bi to bilo,haha. Bi htela kr nazaj dol. Grozn občutek mi je, pa kaj če dol padem, 😱. 
Ja na Rabu (Lopar) sem že bila, pa na Hvaru (Jelsa), pa Šibenik,otok Pašman in Ugljan, Pelješac, Korčula...pa potem nazadnje še Pag. Na Lošinju pa še nisem bila. Na Brač bi še šla rada 😊

Ja nikoli ne veš, mogoče si boš pa kdaj merila to tempetaturo. Jaz sem brala, da je najbolj točno to ugotavljanje, da potem veš kdaj maš O. Da testi niso tak. Potem ko sem si pa merila, pa sem prečitala, da sploh ni tako točno, da so testi bolj,haha. Pa mi je bilo potem malo žal, da sem si sploh kupla to, ampak ok, mogoče še pa kdaj prav pride.

Lillyy -> RE: Noseča vsak mesec znova (9.8.2018 6:49:26)

Hvala Anonimna prav za fotko pozitivnega testka :) ga mislim zdaj okrog 9h nardit enega kot sem včeraj, da bo 24 ur. Čeprav si rekla, da je najboljši čas tam po kosilu. Če bo bolj močno, bom še enega zvečer. Bova pa danes mislim, da tudi slončkala, tako da upajmo da bo :) ko bi le res tokrat uspelo 😀😀Jaz si bazalne nisem merila in jo najbrž tudi ne bom, ker ne znam oz. tudi nisem nekako zato. Bi zihr vsak drugi dan pozabila in že prej ustala pomoje. Če pa vam ustreza pa kar 😁 saj teh metod je ful. Ene tudi da se tipajo vsak dan spodaj, v to se nisem poglabljala tako, da ne vem kako to sploh gre 😀
Mariposa, a ravno na moj rojstni sta se zaročila, ful lepo 😁 jaz bi se takoj poročila, pa moj me še kar nič ni vprašal. Vsake toliko malo zelo na glas pojamram, ko se kakšna kolegica poroči 😀 bi pa tudi imela poroko samo v ožjem družinskem krogu. No če bi imela veliko denarja, bi imela ohcet prav. 

abracadabraa -> RE: Noseča vsak mesec znova (9.8.2018 8:00:47)

Joj punce prav smo si malo podobne res :))) jaz tudi si zelim nekaj na majhno, samo najozji..in tudi jaz sem gledala za mauritius :D ko sem brala mi je kar nasmesek se narisal :D lepo, da nisem edina, ki sanja..no, upam da ne ostane samo pri sanjah :P

Ceprav pri nas sem jaz tista ki vsake tolko mece to ven..on samo ja ja sej bomo.. ja ja...mhm.. :D

Lillyy, tudi jaz sem zasledila to kako bi rekla, tipanje maternicnega vratu.. ker med ovulacijo je drugacen ko po M..ipd.. sama sem vcasih imela tezave s srbecico in sem ob mazanju kreme opazila da se pred M, le ta res spusti nizje.. ampak, da bi glede na to se orientirala za O pa..ne bi lih si vtikala prste pa raziskovala :D in se to bi konc koncev samo ugibala kaj kej pomeni.. 

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (9.8.2018 9:00:49)

Ja punce metod za ugotavljanje zanositve je dosti, kot je dosti teh vseh receptov kako zanositi. Prvo greš lepo brat potem pa ko že vse prebereš pa nima nekega faska, te pa se lotiš še metod, pa tudi te ne vem če kaj pomagajo. No enim že, vsem pa ne. Jaz bi rekla da je še ta sluz najbolj ziher, no pa ti plodni dnevi okrog srrdine ciklusa. No jaz se nekak na to obrnem, pa bomo videli, 1x že bo kaj. Okrog tega tipanja pa ne vem, sem tudi že prebrala, da se da ugotivit O. Nekaj je že na tem. Samo kot sem rekla O je skrivnistna stvar, mogoče je tako, da bolj jo želimo uloviti, bolj se nam izmika. Ne bomo jo kr tako našle, haha. Če jo pa že, pa bo tako ali tako mati narava rekla zadnjo, bo nam uspelo ali ne. Tako da tudi v O ni vse, mogoče se nam bo pa pokloplo vse, pa četudi O ne bo glih tisti dan ko bi me želele. Pustimo se presenetit pravijo😋. 

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (9.8.2018 9:05:40)

Vse je eno veliko ugibanje, pa bilo kako metodo probaš. Na koncu še vedno ne veš, nikoli prazprav ne veš. Ampak da nam pa razmišljat to kako zanositi a? Cele doktorate bi lahko zravn naredle. Jaz se že hecam iz O. Pač da ni vse tako resno in  napeto. In da se ne sprašujem skoz:  je, ni ali bo, ali je sploh ni...ali sploh kdaj bo?

Lillyy -> RE: Noseča vsak mesec znova (9.8.2018 9:15:50)

Evo, sem naredila testek za O in je isto šibka črtica kot včeraj. Se mi zdi, da je bila včeraj popoldne malenkost bolj močna. Skratka, ni še to to .. no po Floju naj bi imela O šele v ponedeljek, torej recimo da najprej v nedeljo. Bomo videli. Sem slikala, čeprav itak mi nimate kaj pomagat 😎bolj da vidim, če znam slike dodat. 
Naty, ti dam prav glede O. Čeprav meni, če jo testi ne bodo pokazali, priznam da bom malo zaskrbljena.Anonimna, ti si si koliko mesec testirala? In pa a ti je vsak mesec pokazalo? 
Ne vem, a mi je uspelo naložit slikce? Tista kjer sta 2 je od včeraj 😎
[img]https://www.ringaraja.net/lokalni/Slike/forum/images/6236589-6623.jpg[/img]

Lillyy -> RE: Noseča vsak mesec znova (9.8.2018 9:17:29)

[img]https://www.ringaraja.net/lokalni/Slike/forum/images/6236590-7973.jpg[/img]
Haha, zdaj šele vidim, da je prejšnji slikan na WC papirju, ignorirajte prosim 😂😂

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (9.8.2018 9:28:34)

Ja Lilly, mislim da se na slikah ne vidi črtice še. Še malo počakaj. Kateri dan pa imaš po O? Saj mogoče je še pa prehitro. Vem da ti ni vseeno, če ne bo O, ampak sej veš mogoče bo pa vseeno, pa je ne bo pokazalo. Kaj pa vem premalo hormona.
Jaz sem nekje prebrala da ko pride do O je kot bi luč prižgal. Samo trenutek. Tako da mislim da so vsi tisti krči ko mislimo da je O, da je samo priprava na O. Pa sluz... tako da res ne moremo nič rečt glede tega. To so samo predvidevanja. Mogoče ti edino G nakaže O, pa še to reče čez 12,24 ali 36 ur... 
Tako da ne skrbi, lahko da bo test pokazal O lahko da ne. Lahko se zgodi tudi, da jo pokaže oz.pokaže te hormone ki so v telesu povišani zaradi tega ker se bliža O, pa se O sploh ne bo sprožila. Ne vem. Nič ni nemogoče.

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (9.8.2018 9:29:54)

Se popravljam lilly kateri dan po M mas? Ah ta fon.

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (9.8.2018 9:52:18)

Heiii.. Da se še jaz malo javim :) !

Abracadabra 
Iiiiii , je men tudi nasmešek se narisal na obraz, ko sem prebrala, da si ti tudi želiš poroke na Mauritiusu :)) jaa lepo je sanjat, na plaži samo midva , morje , peščena plaža, brez obutve, čist sproščena , mmmm .. potem se pa zbudiš iz sanj v realnost, hahah : D  ja sej , jaz tudi jamram pa kdaj bova pa vsi so se že poročili , samo midva kar nekaj čakava, in seveda včasih popizdim .. moj pa samo pa sej bo , pa sej bova , ja kdaj ??! :)) tako , da še vedno čakam .. upam da dočakam, hehe :)

Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>