naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (9.8.2018 22:31:35)
|
Abrakadabra Vem, tudi jaz poznam eno, ko je zanosila tako nevede je kao tabletke vmes jemala, 1x je 1x ni. Kar mi ni jasno, ker če bi jaz jemala tabletke ni šans da bi mi ratalo, če mi zdaj ne. V glavnem je hotela splavit, pa potem ni, ker so jo tam gledali kot neko morilko. Mislim včasih se ti zdi, kot bi se usoda norca delala, takim ko nočejo otroka jim ga da, takim ko pa se trudimo pa ni šans. Ne vem, kaj se čemo jezit sej nič ne mormo, sam fer pa ni. Ja eni si res mislijo da otroci padajo z neba, da ko boš reko zdaj bom mev bo štorklja prnesla. Ne sekiraj se zarad takih, ko ne vejo, kaj ti preživljaš, niso v tvoji koži in ne morejo sodit. Če bo kdo kaj takega reko, sam reči nazaj kako pikro. Npr.da ni tako enostavno ali pa da otroci ne padajo z neba, pa ne bojo več nič rekli. Mene je tudi tašča spraševala kdaj bo kaj, pa da slabo kaže. Nekaj časa sem še bila tiho, pol sem pa rekla čist normalno, da če bi bilo tako kot bi jaz hotela, bi že davno bilo. Pač mex vrsticami delamo na tem ampak še ni. Pa pač tud če kdo drug vpraša, povem pač da ni enostavno. Da traja lahko kar dolgo...in ne boš vrjela, dobim zelo pozitivno reakcijo nazaj da sej bo, samo vztrajat. Tako da marsikfo ve kako je, samo so pač radovedni. Čeprav jaz nikogar ne bi spraševala kaj čaka pa če bo kaj. Ker vem kako lahko prizadene takšno vprašanje nekoga ki se sprašuje če bo sploh lahko imel otroka.
|
|
|
|