Anonimen -> RE: Noseča vsak mesec znova (10.8.2018 10:45:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mariposa08 Anonimna , a si prvo ko si delala teste , a sta prva dva bila negativna pa potem pozitivno, sej se opravičujem, če si to napisala pa nisem prebrala :) glede na to koliko časa ti zamuja, bi lahko šla do svoje G in poveš v čem je problem, drugače da se prepričas a si niseča ali ne , je najlažje in še najbolj zanesljivo z krvnim testom, ga opraviš samoplačniško . Tudi jaz sem imela tak problem, sicer mi je takrat zamujala M 10 dni pa je test nosečnosti pokazal negativno, jaz sem pa bila niseča, sicer je potem bil ss ampak to nima veze s tem. Odvisno kazeri test si delala, vsi nekako se mi zdi, da niso toliko zanesljivi, je clear blue še najbolj zanesljiv.Zakaj pa si prej imela neredne M ? Pa si načrtovala otroka , delata s partnerjem na tem sli te je to čisto tako presenetilo? Zakaj sem imela M neredno ne vem. Sem pa delala teste nekaj dni pred M je bilo negativno, nekaj dni po M, se je pa meni zdelo, da se vidi druga črta, nisem bila prepričana, 14 dni po M negativno delala sem pa z pocenskimi.Je pa lani bilo isto, na koncu sem dobila pa čez 3 mesece M, ampak M je bila drugačna rjavkasta z koščki ( nevem kako izgleda spontani splav) takrat nisem dajala posebne pozornosti na to. Drugače pa ne, ni načrtovano, ampak če sem noseca ( to bi bila 1 nosecnost ) pa bi bila tudi zelo vesela.
|
|
|
|