RE: Noseča vsak mesec znova (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (7.8.2018 12:44:45)

Anonimna hvala za razlago :) no super, da bom vedla kako piti čaj. Moja M je že skoraj končana, samo še nek rjav izdecek minimalni je , tako koz ponavadi , hehe . Kako si ti Anonimna? Kej več slabosti, kakih drugih znakov? Utrujena si še vedno predvidevam :) kdaj imaš že pregled, oziroma nuhalno, sem že pozabila ,upsii 😊

abracadabraa -> RE: Noseča vsak mesec znova (7.8.2018 18:08:07)

Zanimivo, da smo vse priblizno enako stare :) ko pomislim za nazaj ko sem jih imela 20 sem vedno si mislila da tam do najkasneje 27 pa bom sigurno ze imela otroka. Pa nisem niti vedla a bom partnerja imela takrat haha :DVgl.spet ta cas v mescu, ko lahko samo cakas.. pa te spikne v jajcniku, pa krc v spodnjem delu trebuha, in pol zacnes razmisljat aha evo M se ze oglasa. Pol drugic spet zacutis, pa si reces mogoce pa je zdaj ratalo zato spika.. miljon enih misli sviga po glavi.. pa bilo koliko se trudis ne razmisljat - ne rata :) Pa se na na papirju je bila neka -res da minimalna, a vseeno- sled krvi.kot neka nitkasta sveze krvava sluz. In potem to ti spet vklopi mozgane in vse mozne misli, ki sledijo.. se pa tako zavedam kako hitro gredo res tej meseci mimo.. nekaj neverjetnega :O

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (7.8.2018 18:39:05)

Abracadabraa 
Kdaj pa naj bi M dobila? Kaj pa veš, ko je neka taka sled je lahko dvoje ali vgnezditvena, ki nastopi pb času ko naj bi dobila M ali pa kakšn dan ali dva kasneje, lahko pa da se že M pripravlja. Jaz držim pesti, da ti je tokrat uspelo :) 
Koliko pa si stara ? Ko praviš, da smo si po starosti vse nekako blizu :)Jaz sem tudi mislila, ko sem bila še najstnica in smo se a kolegicami pogovarjale, kakšne bomo , ko bomo nekoč imele otroke in pri kateri starosti in če bomo še vedno tako povezane kot smo bile takrat.. No , vedno sem govorila da bom imela otroka pri 25letih  in da bom takrat že poročena. Niti nisem poročena niti otrok nimam pa sem skoraj že 30 stara , haha 😂😂 Pa tudi s temi kolegicami smo že zdavnaj izgubile stike , skoraj takoj po končani srednji šoli, ker je vsaka šla svojo pot :)
Kako hitro leta minejo, se mi zdi, da sem bila še včeraj stara 20 let, zdaj pa že 10 let starejša 😂😊

abracadabraa -> RE: Noseča vsak mesec znova (7.8.2018 19:02:01)

M pricakujem cez 4 dni naceloma..ceprav ta ciklus sem imela obcutek, da je ovulacija nekaj dni prej kot naj bi bila.sicer nisem delala testov, ampak glede na bolecine oz.krce, ki sem jih imela.. no, bomo pocakali se nekaj dni pa bomo videli..ceprav na trenutke me ima, da bi sla po test pa ga kar naredila, ceprav vem da je prezgodaj :DSem pa 30stara :) tudi mi s prijateljicami smo si delale take plane ja, pa kako bomo istocasno vozickale :D sedaj niti teh prijatelji  prakticno ni vec, plani pa tudi se niso uresnicli :))Je pa res, da teh zadnjih 10let se je neverjetno hitro obrnilo.. vcasih kot najstnice smo si mislile uh pri 30 so ze stari..mhm, pa evo jih 30:))

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (7.8.2018 19:45:27)

Hahaha :) ja aneda kako se to leta hitro obrnejo okoli :) tidi me smo govorile kako bomo z vozički skupaj hodile na sprehode pa vse poročene in nevem kaj uspešne in oh in sploh pa nič od tega ,hehe :)Aha no potem smo pa res z leti vse na kupu ;) verjamem , da bi že zdaj test delala, je to čakanje je najhujše , najlepši čas mi je ta takoj po M , ko še čakaš O in uživaš cel mesec potem pa na konc meseca oziroma ciklusa živčki začnejo , ker samo tihtaš aha tu me nekaj špika pa joj zdaj mi kr nekaj slabo postalo, joj pa še vrti mi se pa mo vse smrdi in potem tuhtaš a je res kaj na tem ali se ti že blede od vsega 😂😂 no vsaj jaz sem taka, pa nočem bit , pa si vseeno ne morem pomagati 😁

abracadabraa -> RE: Noseča vsak mesec znova (7.8.2018 20:38:16)

Hahah, kot da bi o sebi brala :)) ko pricakujes oz.nepricakujes M in ne ves ali si vse skupaj domisljas od znakov ali res obcutis :D res neka cudna zivcnost oz.napetost.. sej ok nismo se stare si reces no sej bo ze, ampak kdaj pa kdaj se vpr.kaj pa ce ne bo? Ce se bodo tej neuspehi kar vrstili in vrstili... moj je na zacetku mislil da to bo takoj uspelo..ko sem mu pa malo razlozila kako to dejansko sploh gre, kako povprecno traja leto, lahko vec, je bil kar sokiran :D

Lillyy -> RE: Noseča vsak mesec znova (7.8.2018 21:06:07)

Mariposa, a pa misliš ful žur delat za rojstni? :) No saj je prav, če ga misliš :) 
Abracadabra, zdrži še malo s testom, da ga ne boš za brezveze delala. Čeprav, če si res čutila, da imaš prej O, bi ti čisto možno da že pokazal. Joj, držim pesti, da je ne dobiš :)
Ah punce, 30 je vse še mladost, sem sicer res čisto malo za vami, ma smo vse še mlade :) Se pa tudi jaz zase spomnim, da sem imela plane, da bom sedaj že poročena z otrokom. Nisem ne eno ne drugo. Poroke kao niso več moderne, ampak jaz bi se takoj poročila, ne vem kaj moj čaka ;)
Mene pa danes občasno spika kot da bi že imela O, ampak ni možno pomoje, da tako hitro. Imam danes 8. dan. Mislim, da krvomočnica dela svoje. Jutri dobim O testke, danes so šli na pošto in bom pomoje enega že jutri poskusila narediti, čeprav bo pomoje zaman. 

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (7.8.2018 21:29:44)

Abracadabraa 
Hehe, ja res je kako nas to čisto obrne to načrtovanje pa ko takoj ne uspe potem pa res samo premlevaš in tuhtaš, mislim jaz sem že imela 345668 znakov pa vseeno je M prišla na obisk :)
Ja moški ponavadi mislijo da vse v prvo uspe, mogoče se s kakšnimi kolegi pogovarjajo , pa kaj slišijo pa mislijo aha sej to samo narediš in ko je tisti čas v mesecu itak M ne bo ampak bo že noseča :) pa potrm ko ni in ni je pa aja jaj , kaj pa zdaj , hehe :)
Ma saj bo uspelo, mi že pomaga, ko se tu lahko malo dušo spustim, da se olajšam in malo pojamram, saj partner je zlat in vse ampak je lažje deliti razočaranje in upanje in pbčutke z nekom, ki tudi sam to doživlja in te nekako lažje razume in potolaži :)
Lilly ja žur bom naredila, mislim piknik, hehe:) samo 1x si 30 star , je treba proslavit 😂😂Drugače sem že po naravi taka, da ko je rojstni dan sem čist v rožicah , pač sem oseba, ki se vsako leto zelo veseli svojega rojstnegs dneva ne glede na to , da sem vsako leto pač starejša, hehe 😊Moj je pa čisto nasprotje, če ga jaz ne bi spomnila in mu seveda celo presenečenje naredila za rojstni dan , on še vedel ne bi da splph oma takrat rojstni dan , haha 😂 tako, da sva glede tega čisto nasprotje :)

abracadabraa -> RE: Noseča vsak mesec znova (7.8.2018 22:04:31)

Ja moski si malo drugace predstavljajo vse skupaj. Tudi meni je lazje tukaj kaj povedat in delit z vami, in brat vase izkusnje, vase obcutke, in se najt v temu.Zdaj zadnjo uro me neki krci zvijajo :/
Aha Lillyy vidim, da pises za O teste, da bos naredila. Pa si ze kdaj prej? Jaz sem ze nekaj krat rekla, da bom kupila. Pa potem nisem, ker sem si rekla hja, pa sej je skoraj vseeno kdaj tocno imam al na 13.al 16dan, al prej al kasneje, glede na to da naj bi bilo dovolj imet odnose na 2/3 dni.ker midva jih imava res redno cez cel cikel. Sem pa res ze veckrat bila nekako v dvomu a bi si jih kupila ali ne..

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (7.8.2018 22:16:46)

Da se še jaz pridružim temi o planiranju v mladih letih. 
Jaz niti nisem nekaj planirala, sem bila bolj pozna ko sem spoznala zdajšnjega fanta, tam pri 24 letih. Prej so bile same bolj neresne zveze, ali jaz nisem bila tako zaljubljena v fanta, da bi bila z njim do konca življenja, ali pa fant ni bil resn, pa tudi druge stvari so prišle vmes. Tako da sem se spraševala, kdaj bo sploh pravi prišo, ampak je. Sej veste z vsakim fantom pač ne moreš živet do konca svojih dni, haha. No potem pa lepo počasi, 2 leti sma bla tak vsak pri svoji družini, potem sma pa rekla, da grema na svoje in sma si poiskala stanovanje...no pa sma rekla, zdaj otroka še ne boma mela, dajma še malo uživat, pa kam it...no potem pa ker so seveda že vsi imeli otroke okrog, pa so ble punce ki sem jih poznala kr noseče, pa vse bojo mele. Pa sem se še jaz odločila, da zdaj bi pa bil čas. Ker še takrat nisem vedela kako to gre, sem si še vzela čas, namesto da bi takoj začela, frajerka sem misla da bo takoj. Še malo sem bila v domih kaj če bo takoj pa ne bom pripravljena,haha. No in zdaj sem kjer sem, čakam še.
Drugače pa sem razmišljala da bi tam pred 30 letom že kaj mela. Ampak se mi ni mudilo. Pa bala sem se poroda, zato se nisem neke ukvarjala s tem.
Moj fant pa sploh ne misli, da bo takoj. Čist nasprotno, mama cajt, čist flegma. Na začetki še je spraševal če že kaj čutim, zdaj pa ne več. Jaz pa bila taki panik, da joj. V jok pa pravla neke je narobe, ki sma zgrešla...ziher nimam O...on pa mirno, bo že. 
Ja znaki so pa bli ja. Kolko si že rekla mariposa več kot 300000, haha. Ja na začetku je vsega, maš prsi napete, pa te križ boli, pa vojno v trebuhu, pa tu in tam te špikne, pol je še pa slabo če kaj poješ, haha. Edino hrana pa še mi ni zasmrdela. Ja psiha dela svoje, ni kaj. Ampak pr meni je bil nazadnje zadnja 2 meseca mrk, ni bilo nobenih znakov, pa sej boljše da jih ni, itak so lažni.
Pričakovanja so pa vedno ja, ne da bi se zdaj spraševal skoz ampak tak kdaj pa se. Sploh pred M. Pa razočaranje je vseeno, čeprav nisi neke upal.
Kako dolgo ste pa že ve skupaj s svojimi fanti?
Jaz sem 4 leta pa pol 😋.

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (7.8.2018 22:25:45)

Tudi mene je strah teh neuspehov, da bi se to vleklo ne vem kako dolgo. Pa dobro leto še nekako preživiš, ampak kaj če je 2,3,5 let? Ojoj, ne bi raje o tem razmišljala. Sprašujem se, kako zdržijo tiste ki se trudijo po 2 do 5 ali več let? Ali jim je še vedno hudo ali so že obupale? Res mi je težko za njih, res ne bi bila v njihovi koži. Tako da ko ti, če ti uspe v nekem normalnem času, si lahko samo srečen. 
Čeprav ko pravijo da je 1 leto je doba probavanja pri zdravih parih, ni to malo dosti? Dobro če so problemi, pa ni rednih M ok, ampak če so redne M. 

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (7.8.2018 22:34:36)

Abracadabraa
Ja res je to , moški bolj na izi vzamejo ponavadi to , mi ženske pa smo čisto tako načrtujemo in vemo da tskoj verjetno ne bo ampak potem ko traja in traja si pa že tisto , aaaa a bo že :) Za O teste , sem jih pred časom delala, so bole ok, so pokazale da imam O tako da nekako po tem in po špikanju in sluzi vem kdaj O pride , sem že čisto naštudirala to O , tako kot ve vse, da sem že diplomirala iz te O,  pa še vedno je sedi 1 , hahaha 😂😂

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (7.8.2018 22:40:09)

Naty 
Ja res je, vsi imaji otroke potem pa začneš še ti pa seveda si ga tudi želiš potem pa ko ne uspe pa tako potem tuhtamo, hahaha ja res je več kot 300000 znakov vsak mesec hahaaa :)) Ma kaj češ, take smo ženske, dobto da imamo moške zraven da nas malo tako bremzajo , in da nas še oni ne sprašujeko če imamo kakšne znake potem bo šele tekla debata pozno v noč haha :DJaz sem z mojim skupaj že 8,5 let :)
Joj punce, a je še kateri tako vroooče za popenit, da ne rečem kaj drugega , hahaa, je ko v savni , pa imam vse odprto , prepih naredila, skoraj gola spim, haha , pa še vseeno je za crknit soparno, nobenega zraka 😁😂😂

abracadabraa -> RE: Noseča vsak mesec znova (7.8.2018 22:58:28)

Moj meni pred vsako M, ko recem evo jo ze cutim da prihaja mi rece ne! Ne bo je! :)) in ko pride zares: zakaaj? Kaksen mesec prav bi mu rekla ker ocitno ne znaaaam :/ Naty tudi jaz sem se malo zacudila ja da je 1leto kao normalno da rata..uff..Midva sva skupaj dobra 3leta in pol.
Je pa rees toooplo te dni, soparno. V sobi 28stopinj :O savna gratis

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (7.8.2018 23:02:48)

Haha, joj grozna vročina je, jutri in v čet do 35 Vročinski vali. Jaz že nasplošno nisem ljubiteljica vročine, tako da mi to ni preveč všeč 😊. Ja še dobro, da nas naši fantje bremzajo, pa ne sprašujejo če mamo še ta znak ali oni, ker bi ga ziher dobile. Čuj veš oni znak, ko si mi včeraj reko, veš da že nekaj čutim, haha. Malo heca more bit.
Ja preveč resno vzamemo to zanositev, ko pa bomo res noseče pa se bomo spraševale kak pa te, če nisem nič čutila. In ni 2× za rečt da ne bo res tak.

Anonimen -> RE: Noseča vsak mesec znova (7.8.2018 23:10:20)

IZVIRNO SPOROČILO: Mariposa08

Anonimna hvala za razlago :) no super, da bom vedla kako piti čaj. Moja M je že skoraj končana, samo še nek rjav izdecek minimalni je , tako koz ponavadi , hehe . Kako si ti Anonimna? Kej več slabosti, kakih drugih znakov? Utrujena si še vedno predvidevam :) kdaj imaš že pregled, oziroma nuhalno, sem že pozabila ,upsii 😊

Ni problema, rade volje pomagam, ce le lahko ;) je pa caj boljsi, ce si ga vsako rundo svezega skuhas ;)Jaz sem ok, v soboto sem prvic z Angelsound nasla srcka in sem ga danes spet poslusala :) mi je pa danes grozno slabo ze cel dan, prav nevzdrzno🙊🙊 o utrujenosti pa ne bi, hahaha, komaj ze cakam dopust, da si malo odpocijem in da moj prevzame mala dva :) naslednji pregled oz nuhalno pa imam 27.8., se kar dolga do takrat😌

Lillyy -> RE: Noseča vsak mesec znova (8.8.2018 6:40:33)

Abracadabra, nisem še nikoli delala testov, saj zato pa sem rekla, da poskusim. Sicer sem prepričana, da imam O, ampak da vidimo. Potem mi bo itak vse negativno kazalo in bom paniko nardila ... upam da ne no :) Drugače je pa res recept, da vsake 2 dni najboljši. Midva sva tudi kar pridna, prejšnji mesec sva celo vsak dan na tiste dneve, pa ni bilo uspeha. Ta mesec se ne sekiram preveč okrog tega, tudi če bo na 3, 4 dni. Sem pa tudi jaz nehala s temi simptomi, prejšnji mesec sem imela res 10000 znakov in nič. Res upam, da so tvoji nosečniški :)
Mariposa, danes začneš piti čaj kajne? ;) no, slab zagotovo ni. In je že prav, da praznuješ. Jaz imam par dni pred tabo rojstni in sem tudi obsedena. Moj isto kot tvoj, če ne bj jaz torte mu pekla ipd. sploh vedu ne bi, da ga ima. Darilo od mojega sem že vnaprej dobila, ko sva zadnjič šla malo v shopping (Desigual torbico 😁😁😁) Potem pa tudi jaz naredim malo za kolegice in družino.
Naty, midva imava z mojim prihodnji teden 7 let :) sem bila še 18, ko sva se spoznala. Bova imela ravno na morju obletnico. Uf bi bla to lepa zgodba za bodoče otroke, kje so nastali (malo za šalo, malo zares😎)
Jaz sem zdaj že vse v znamenju priprav na morje, bom začela pakirat počasi. Vroče je pa tudi meni grozno. Se kdaj kot kakšna stara mama počutim, ker prav težko prenašam te temperature ;)
Anonimen, lepo slišat, da si ok :) slabosti pa držim pesti, da čim prej minejo. Bi to rekla, da hodi čim več ven na svež zrak, pa raje ne preveč zaradi te vročine ;)
Punce, a ve vse folno jeste? 😁 sem ravno včeraj razmišljala, da jaz jo že od novega leta jem ...

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (8.8.2018 6:47:17)

Abracadabra ne sekiraj se, moški se tako s tem samo želijo vključiti v to pričakovanje, da tudi me čutimo, da so z nami in nas podpirajo pa včasih tsko rečejo , da nam ni nič v pomoč včasih pa tako lepo potolažijo ko pride ta prekleta M. Moj tudi meni občasno začne, ko mu jaz omenim joj tok se nekaj slabo počutim in on takoj, ja pol si pa noseča , in rečem dej nehaj , no nisem noseča pa tudi če sem je prekmalu še , in zopet tako , noseča noseča in noseča haha, sem rekla kaj če bi začel govorit da ziher nisem noseča bom pa takrat mogoče pa res :))

Naty

Hahahaaha kako si me nasmejala s tem zmaki , hahaha :) ja točno tako, če bi nas še to začeli spraševat to bil začaran krog , veš da čutim zdaj tisti znak pa bi rekel mhm, pa se mi zsi da si nekam bleda, bi ae pomoje takoj 3 ure gledala v ogledalo, in sigurno bi na koncu po 3 urah gledanja v ogledalo že bila bleda , hahaha :D Ja res je ko bomoenkrat noseče se bomo spraševale pa kako zdaj da mi nič ni slabo, dojke komaj da me kaj bolijo, vrti mi se nič, hrano normalno jem , nič ne smedi , nisem utrijena in bomo celo znanost odlrile, zakaj ni zmakov pa bojo še prehitro potem prišli vsi znaki :)

Anonimna

Super, da si lahko že srčka poslušala :)ja verjamem, da si utrujena in slabo in tako naprej , pa še ta vročina, dobra si da jo splph lahko prenašaš, mene že čiato ta vročina izčrpala, me vsak dan glava boli pa pijem zelo veliko tekočine na dan pa vseeno:/ saj bo bolje , ti tudi dopust kmalu , lepo , da se mal odpočiješ od vsega :)

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (8.8.2018 6:59:50)

Lilly 

Mi ni še pokazalo tvojega sporočila. Hehe , lepo da je še nekdo tako navdušen ko se gre za rojstni dan tako kot jaz, v naši družini sem jaz edina taka obsedenka , haha , vsi ostali so ah kakšn rojstni dan , moj oče dokler ne pridemo in prinesemo darila on še ve ne da je takrat njegov rd, moj je isti , vsi ubistvu samo jaz tista, potem pa mojemu enako potem vse pripravljam in tako , saj je zelo vesel ampak res če me ne bi bilo in tsko on sploh vedel ne bi da je njegov rd :D  O super , uuuu kr desigual torbico , mmmm pa ni kar tako : ) lepo , da te tako malo razvaja in ti pokaže, da te ima rad :)Ja malo žurke bom naredila , sej bo fajn, ma vsako leto jaz tako nekaj naštimam ker potem tete in strici in tako vsi prodejo mal malo na obisk in kaj pripravim kakšne kanapejčke in tako :) samo eno leto se je zgodilp, da nisem nič kaj pripravila , samo torto sem kupila in pijačo in tako nekaj pa je brat rekel a letos pa kanapejčkov ni , hahah :))
Kdaj pa imaš rojstnj dan :) ?
Jaz sem bila tudi mlada še ko sva se spoznala 21,5 let pa sem lih malo pred tem končala neko tako grozno vezo, jaoo , ko se spomnim , kaj če bi s tistim ostala, ma saj bi me v grob spravil , neki psihopat :S ampak kako se vse poklopi, pa sm takrat rekla zsaj nekaj časa bom samska , hehe pa nisem bila več dolgo :)

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (8.8.2018 7:19:09)

Lilly , jaz imam folno kislino v teh Fertilup kapsulah , mi je G rekla da zadošča, je 400mg ali tsko nekako , tako da imam že v teh kapsulah vse potrebne neke vitaminr :) Sej pomoje tsko to grozno nsrobe ni če je ne piješ dokler ne zanosiš, kaj pa vem ? Danes dobim čaj, komaj čakam, imam danes frej dan , jupii spet mal na sončka :))

abracadabraa -> RE: Noseča vsak mesec znova (8.8.2018 8:03:21)

Lillyy, mislim da tej krci ki sem jih imela so samo opozorila da prihaja M.. sicer zdaj je zatisje.. no sej, bo kot bo, jeseni itak imam namen do ginekologa, ce ne bo se nic.
Mariposa, ja sej moj me skusa malo tolazit s tem. Sej verjetno jim ne more bit lahko z nami haha :D ampak kaj cmo, tako je..so se ze navadili na ta nasa nihanja 

abracadabraa -> RE: Noseča vsak mesec znova (8.8.2018 8:07:09)

No, no, evo, sem prehitro napisala prej. je ze neka kri na vidiku. Pa naj kdo rece, da nimam tocne M! Ma kaki tocna! Se prehiteva :P

Lillyy -> RE: Noseča vsak mesec znova (8.8.2018 9:20:15)

Mariposa, 25. imam rojstni. Sva kar blizu :)Ja, če maš že v tistih kapsulah, potem ni problema :) jaz jem Tifol, mi je všeč ker je tablica.
Abracadabra, pa ne no :/ mogoče imaš pa vgnezditveno, če se ti ni še prav ulilo? Držim, držim pesti, da je vgnezditvena, še upam zate za ta mesec. In če pa je taprava M, jo pošlji v 3 krasne in gremo dalje.😁
Punce, mi je prej poštar prinesel teske in ker sem par dni pred O, sem se odločila, da jih kar začnem delat. Zdaj pa dilema, Mariposa, najbrž si jih samo ti delala. Testna črtica se mi je obarvala čisto šibko. V navodilih piše, da to še vedno pomeni, da je negativno in da moraš čez 24 ur ponovit. To mi je vse jasno, ampak vseeno mislim, da če ne bi bilo nič na tem, se mi črtica sploh ne bi pokazala, kaj ve mislite? Bom ponavljala itak, sam zanima me, če je katera mela oz. pozna koga, ki je delal teste in mu je tako kazal. 

abracadabraa -> RE: Noseča vsak mesec znova (8.8.2018 9:38:47)

Pa ni se mi ulilo ne..samo na papirju poznat..me pa se nic ne boli in zvija..veckrat mi tako par kapljic 2dni, pol pa  pride ta prava.. ne bom niti razmisljala prevec dokler se ne ulije.. uff.. hvala za spodbudo :*
Jaz sem tudi brala glede teh testkov kako jih treba delat, ko sem hotela jih nabavit..pa mi ni slo v racun ce se sibko obarva da ponovis sele cez 24ur..no sej valda oni vejo kako to deluje..ma jaz bi ze cez 10ut ponovila..no se dobro da nisem kupla ki bi v dveh dneh porabila vse :P nestrpnost ;)No saj ti bodo druge povedale ki so ze delale teste svoje izkusnje.bo lazje mogoce tudi tebi razumet.jaz pa bom sledila, da bom vedla, ce si jih kupim

Anonimen -> RE: Noseča vsak mesec znova (8.8.2018 11:27:01)

Lillyy, dokler testna crtica nina mocnejsa od kontrolne, pomeni to negativen test. Ce se ti pozna ze rahla crtica, potem delaj vsak dan. Najbolj idealno je med 14h in 17h, pred tem pa vsaj 1 uro nic tekocine pit. Moje crtice so res hitro napredovale in sem dobila ful lepo barvno lestvico :) ko pa je test pozitiven, torej je testna crtica mocnejsa od kontrolne, pa pomeni, da bo ovulacija v roku 12-48ur.

Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>