naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (7.8.2018 22:16:46)
|
Da se še jaz pridružim temi o planiranju v mladih letih. Jaz niti nisem nekaj planirala, sem bila bolj pozna ko sem spoznala zdajšnjega fanta, tam pri 24 letih. Prej so bile same bolj neresne zveze, ali jaz nisem bila tako zaljubljena v fanta, da bi bila z njim do konca življenja, ali pa fant ni bil resn, pa tudi druge stvari so prišle vmes. Tako da sem se spraševala, kdaj bo sploh pravi prišo, ampak je. Sej veste z vsakim fantom pač ne moreš živet do konca svojih dni, haha. No potem pa lepo počasi, 2 leti sma bla tak vsak pri svoji družini, potem sma pa rekla, da grema na svoje in sma si poiskala stanovanje...no pa sma rekla, zdaj otroka še ne boma mela, dajma še malo uživat, pa kam it...no potem pa ker so seveda že vsi imeli otroke okrog, pa so ble punce ki sem jih poznala kr noseče, pa vse bojo mele. Pa sem se še jaz odločila, da zdaj bi pa bil čas. Ker še takrat nisem vedela kako to gre, sem si še vzela čas, namesto da bi takoj začela, frajerka sem misla da bo takoj. Še malo sem bila v domih kaj če bo takoj pa ne bom pripravljena,haha. No in zdaj sem kjer sem, čakam še. Drugače pa sem razmišljala da bi tam pred 30 letom že kaj mela. Ampak se mi ni mudilo. Pa bala sem se poroda, zato se nisem neke ukvarjala s tem. Moj fant pa sploh ne misli, da bo takoj. Čist nasprotno, mama cajt, čist flegma. Na začetki še je spraševal če že kaj čutim, zdaj pa ne več. Jaz pa bila taki panik, da joj. V jok pa pravla neke je narobe, ki sma zgrešla...ziher nimam O...on pa mirno, bo že. Ja znaki so pa bli ja. Kolko si že rekla mariposa več kot 300000, haha. Ja na začetku je vsega, maš prsi napete, pa te križ boli, pa vojno v trebuhu, pa tu in tam te špikne, pol je še pa slabo če kaj poješ, haha. Edino hrana pa še mi ni zasmrdela. Ja psiha dela svoje, ni kaj. Ampak pr meni je bil nazadnje zadnja 2 meseca mrk, ni bilo nobenih znakov, pa sej boljše da jih ni, itak so lažni. Pričakovanja so pa vedno ja, ne da bi se zdaj spraševal skoz ampak tak kdaj pa se. Sploh pred M. Pa razočaranje je vseeno, čeprav nisi neke upal. Kako dolgo ste pa že ve skupaj s svojimi fanti? Jaz sem 4 leta pa pol 😋.
|
|
|
|