naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (7.8.2018 9:29:17)
|
Mariposa08 Tako je, v 6.gre rado, če ne pa v 7,8.9...in tako dalje, 1x gre, ni hudič :D. Ja ja, O nas malo heca, malo je žleht, bi jaz rekla. Ne vem kje se skriva :). O rd maš, 30 ne? jaz mam pa drugo leto 30-ko marca :). Nisem dosti za tabo. Potem pa lepo praznuj, kdaj pa imaš rd? haha, ja to je pa še vedno ena malo željica, da M itak ne bi bilo ne, sam si ne upam razmišljat raje o tem, sej veš M še prerada pride :) Abracadabra Že dolgo se nisi oglasila, pa sem mislila kje te si. No držim pesti, da tokrat rata :). Ja matični mleček bi naj pomagal, sem nekje prebrala, da zvišuje plodnost, ima pa še duge dobre učinke, v glavnem je zdrav. Ga pa moraš jemat par mesecev sigurno, da bi te pripomogel k temu. No pač tema je bila o tem, kaj vse pomaga, kaj vse je tu res...če je kaj če ni, na koncu same ne vemo :). Hja vrtoglavice so znak za marsikaj spet ja, kot vsi znaki, lahko je zanositev, ampak ne moremo rečt 100%. Mogoče pa. Lilly Ne lubrikanta pa ne uporabljam, nikoli nisem. Mislim da se ne rabiš sekirat glede tega, ti se samo sprosti pa bo. Sej neka mala količina že ne more škodit. Jaz se včasih tud zamislim, da ne bi smela kavice spit,haha. Pa si mislim, tako ali tako ne bi bilo nič, pa tudi če je ne bi pila. Tako ali tako ne kadim, ne pijem, nimam vnetij, spolnih bolezni, nisem prekomerne teže, nisem presuha... nekaj pa te že lahko. Saj noben par ni popoln, če smo pa me, pa mogoče naši partnerji niso pa je spet problem. Sicer pravijo, da ni ok za zanositev če uporabljaš lubrikant, ampak verjetno nisi edina, je tistim ko ga uporabljajo tudi uspelo. Pa še nekaj pozitivnega za vzpodbudo, jaz ga nikoli nisem uporabljala pa tudi nisem še zanosila? kaj pa to?
|
|
|
|