RE: Noseča vsak mesec znova (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (6.8.2018 8:27:57)

Lilly!

Sem se zatipkala. M pride 12 - 16 dni po O. M je baje odvisna od O. Čeprav ni pri vseh ženskah tako, imajo redne M pa nimajo O. Ampak po večini pa upajmo da je tak.

No nekatere imajo O tudi 18 dan, nekatere že 8 dan po M. 

Ful je velik razpon, tako da je kr težko vedeti kdaj je tisti pravi dan. Ampak ok, ta dan je tako ali tako težko vedet, glavno da se približamo, no pa seveda da še ostalo pol pride, še vgnezditev in vse to.

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (6.8.2018 11:54:31)

Lilly, Nary ti je še bolj podrobno razložila kako to gre s to O hehe :)
Naty ti si že po M ? Jaz sem šele 3.dan , še jutri pa bo počasi že zginila M , že jutri je skoraj ne bo več ;) danes sem začelahajha 2.krog z klomidom, od 3.-7.dne cikusa moram tako pit 1/2 tbl na dan za spodbujanje O, tudi če imam O , očitno ni dovolj dobra, jo je treba malo spodbuditi, tudi takrat je uspelo po klomidu , tako da lahko samo čakam.

Haha Naty, ja res je ko bosta vidve že prišle z dopusta bom jaz šele šla in malo uživala :))

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (6.8.2018 11:58:40)

Se opravičujem za tiskarske napake, to preko tel besede kr sam po svoje meče , haha :D

*mala pika* -> RE: Noseča vsak mesec znova (6.8.2018 13:42:49)

Lillyy, jaaaa, jaz hribe obožuje, je treba res zgodaj od doma, da si v tanajšujši vročini že v dolini in odležiš doma z vsemi 4 od sebe ali pa se greš namočit v kakšno jezero. Drugače sem v redu, trenutno v čakanju na M, čez kakšne dva dni naj bi (no, ni mus, da pride) prišla [sm=smiley36.gif].
Jaz upam, da si bomo vse lahko med seboj čestitale kaj kmalu in se bomo družno prestavile na nov forum...v pričakovanju, hahaha [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

naty1989, jaz še nimam otrok, trudim se na prvem. Delava na tem malo skoraj eno leto, pa ne gre....razlog, slab spermiogram. Sva dobila napotnico in greva v postopek. Čez 14 dni imava prvi posvet in bom videla kaj bodo rekli ali bomo poskušali še kaj s spodbujanjem in naravno ali pa kar direktno v postopek. Karkoli že, samo da se nekaj premika na tem področju. Moramo bit potrpežljive. Vsem nam bo uspelo...vse ob svojem času. [sm=smiley36.gif]

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (6.8.2018 15:48:26)

Mariposa08

Haha, ja malo sem se v tem času že izobrazila s področja O. Sej ne vem, kolko je kaj res, to sem samo na začetku brala, sej veš forume in vse to kako zanositi pa kako O trofit, samo teorija je eno, praksa pa drugo, haha. Ni vse tako kot pravijo. 

No tu na tem področju bi imela še ti kaj več za povedat ne 😊. V glavnem tak bi rekla, da na začetku ko vse prebereš, veš o O vse, potem čez par mesecov pa nič. Zato, pa jaz nekako ne iščem več O, ker se mi tako skriva in izmika, tako da so nekako dnevi od 8 dne po M pa tam do 20 dne po M, možni da pride O. Ne vem, težko se je omejit samo na določenih par dni, ne gre, se enostavno izmakne. Tako da teorija 2-3 dni skozi cel mesec še vedno velja, haha.

Ja je že šla stran od mene, sem rekla zdaj pa se ni treba več vračat, pa ne vem če me bo kaj ubogala, haha. Malo heca. Pa sem glih računala, da jo še lahko na morju dobim. Sam kaj češ, že mora tako bit.

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (6.8.2018 15:55:59)

Marposa08

Upam, da ti uspe tokrat, že 6 krog ne? Jaz pa že 7. Počasi lezemo naprej. No zdaj če v tem roku prvega pol leta ni bilo sreče, se pa tolažim da bo v drugi polovici leta kaj boljše. Jaz mislim, tak realno, da sem še le malo prehitra, kaj pa vem mogoče če bo morje kaj pomagalo. Sam vseeno, nimam še občutka da bi se dolgo trudila, še mam časa. Ne zgodi se kar takoj, je treba počakat nimaš kaj. Tud od okoliščin je dosti odvisno, od življenja nasploh, mogoče tud od odnosa s partnerjem, pa predvsem od stresa, pa pritiska...pa želje...

Kak že pravijo : želja po otroku je najboljša kontracepcija. Pa še res je.

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (6.8.2018 15:59:39)

*Mala pika*

Aha, ja vso srečo, ti želim da tokrat uspe, tak že kr dolgo čakaš.

Samo, da se premika ja, da samo ne čakaš. Pa da pomagajo. Tak še moraš čakat, sam je lažje ko vsaj veš da se nekaj dogaja.

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (6.8.2018 16:37:22)

Naty tako je, 6.krog se je zdaj začel, saj veš kaj pravijo, v 6 gre rado, če ne pa v 7,8, ... [sm=smiley36.gif]
Jaz se zdaj po mail-u menim, da mi to mešanico Ašičevega čaja po pošti pošljejo. !15€ je cena za 200g čaja, kar zadošča za 1 mesec pitja čaja. Tako, da to bom naročila in potem kupila še tisti gel, pa da vidimo a deluje to pri vseh [sm=jezicek.gif]

To o O smo vse že čisto naštudirale a kaj ko nas O vedno hecne, tudi če je, nas še vedno M obišče.
Tudi jaz sem M rekla prvi dan, ko je prišla, da upam da se eno leto več ne vidiva [sm=jezicek.gif] upam, da me bo ubogala, ker če ne jo bom nekam poslala , hehe.

Mah sej hvala bogu ta mesec ne bom o tem toliko tuhtala, ker imam priprave za rojstni dan in dopust in bom malo odklopila možgane od M in O in a je uspelo in take te [sm=smiley1.gif]

Naty, kaj pa veš, mogoče boste pa na morju že 3-je , pa M sploh ne boš rabila pričakovati , da bi te obiskala na dopustu [sm=smiley1.gif]
Želim nam vsem , da bo avgust zelo ploden za vse nas, tako kot si rekla *mala pika*, da se vse skupaj čim prej prestavimo v forum čvekanje v pričakovanju [sm=smiley36.gif]

*mala pika* držim pesti, da bo na posvetu vse lepo in prav in da tudi ti pričneš s postopkom čim prej, da se ti začnejo stvari premikati v pozitivni smeri [sm=smiley1.gif]

abracadabraa -> RE: Noseča vsak mesec znova (6.8.2018 18:15:03)

Pozdravljene vse. Evo mene iz dopusta :) sem vas pa vec cas brala..
Jaz zdaj cakam ali je uspelo tokrat..cez 5dni naj bi prisla M. Ni treba, naj kar pocaka do drugega leta.
Drugace vse normalno,nic posebnega, razen zadnja dva ni neke vrtoglavice - a predvidevam, da od te sopare ki je te dni.
Mi je pa vsekakor dobro del ta dopust, super sproscena.upam da ostane tako tudi naprej, v primeru ce se je se osmic ponesrecilo, da ne bo prevec slabe volje.
Pozdrav vsem, lep vecer

Lillyy -> RE: Noseča vsak mesec znova (6.8.2018 19:06:37)

Naty in Mariposa hvala za pomoč oz. nasvete za O. :) Upam da do časa dobim testke, ker še niso bili odposlani.

Mariposa, 15eur se mi pa kar drago zdi, ampak dobro, če bo nucalo. No saj sem tudi jaz zdaj dala 16eur za teste. Kar grejo ti evri. Poročaj tudi za čaj ;) 

Naty, zdaj pa hitro v akcijo ;)

Mala pika, držim pesti, da ne pride. Če pa vseeno pride, da bo posvet uspešen in se bo hitro premikalo :) vsekakor pa nam poročaj :)

Abracadabra, super da si preživela lep dopust. Držimo pesti zate, da je sproščenost naredila svoje in si že nosečka :) :) 

Lillyy -> RE: Noseča vsak mesec znova (6.8.2018 19:08:30)

Abracadabra, sem pozabila napisat. Da so vrtoglavice lahko prisotne, če imaš težave s pritiskom in lahko res zaradi vročine. Lahko pa je tudi simptom nosečnosti :) upam da je to zadnje :)

abracadabraa -> RE: Noseča vsak mesec znova (6.8.2018 19:39:19)

Aja, pa se to. Sem videla, da ste omenjale maticni mlecek, ki naj bi pomagal pri zanositvi..
Sama sem ga jemala 2meseca, zdaj imam manjso pavzo. Sicer sem se zanj odlocila zaradi prekomerne utrujenosti in imunskega sistema..ce pa res pripomore k lazji zanositvi...no ko bi vsaj hahha

Lillyy -> RE: Noseča vsak mesec znova (6.8.2018 20:13:31)

Punce, sem prej pozabila vprašat ...
Me zanima vaše mnenje o lubrikantih pri načrtovanju zanositve oz. če jih uporabljate? Midva sva mela parkrat kar mal problemov, ko sva pač nehala met kondome in se je kdaj zgodilo, da je mene potem vse peklo. Pa ne da bi imela težave z vlažnostjo, samo se kar pozna, če je partner čisto suh. In sva potem začela uporabljat vodni lubrikant in nimava nobenih problemov več. Saj ga dava čisto malo, pa vseeno. Kdaj sem kje brala, da naj bi to zelo slabo vplivalo na zanositev ipd. Pušenjak pa pravi, da naj ne bi, če so vodni.
Me samo zanima kaj ve menite. Se vsake toliko spomnim, da joooj kaj pa če sva vse pokvarila zaradi tega, ker ga uporabljava.

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (6.8.2018 21:00:49)

Lilly glede lubrikanta ne bi vedela, sem tudi jaz brala, da vodni naj ne bi nič vplivali na nosečnost. Midva sva ga uporabljala enkrat , ko sem imela težave z suho nožnico pa je pomagalo, očitno je bilo neko čudno obdobje takrat, sedaj med načrtovanjem pa res ni teh problemov. Pa te vedno peče ? mene včasih malo takoj po M, potem pa je v redu. Vem, da obstaja neko mazilo, ki namažeš samo po zunanjosti nožnice, če te kdaj pri spolnem odnosu ali po njem peče, nevem pa kako se imenuje, niti če vpliva kaj na zanositev. Jaz mislim, da lubrikant na vodni osnovi ne more škodit, ne vem.

Glede ašičevega čaja, je drago za čaj ampak ko za vse že zmečemo denar pa tud za to ne bo problem, samo da bo pomagalo [sm=smiley1.gif] vedno samo zapravljamo denar, poskušamo biti racionalni in kaj prišparati , pa se vsak mesec najde neka stvar zaradi katere potem vseeno malo denarča zapraviš[sm=smiley36.gif]
To je enako kot ko grem v trgovino, nič pametnega ne kupim, pridem v trgovino po samo eno stvar, ko sem na blagajni pa že gledam ali bo šlo vse v nakupovalno vrečko [sm=jezicek.gif] pa je hitro 20,30€. Sej drugače sem kar šparovna ampak včasih pa kaj si lahko privoščiš [sm=smiley36.gif]

abracadabraa držim pesti, da ti je uspelo, upam, da te M ne bo obiskala [sm=smiley1.gif] no lepo, da si uživala na morju, nas še to vse čaka, joj kje je ta dopust [sm=smiley36.gif]

Moja M se počasi zaključuje, še jutri kakšen izcedek pa upam, da je 1 leto ne vidim več [sm=jezicek.gif]

Lillyy -> RE: Noseča vsak mesec znova (6.8.2018 21:46:11)

Hvala za odgovor Mariposa :) ne ne, ne zdaj od kar sem prebolela vnetja nič več. Takrat ko sem imela vnetja in najprej sploh nisem vedela da jih imam, pa sem imela kar problemov, ker sem imela čisto suho sluznico. Moj si je od takrat zapomnil in zdaj mi kar reče, da nič ne škodi, če se malo namaževa, ker se pomoje kar boji, ker sem imela 2 meseca nazaj prvič v življenju vnetja. Moram potrkat, da je sedaj ok. Me je samo zanimalo, če ga katera tudi uporablja slučajno. :) 

Ti dam čisto prav glede financ. Tistih par evrov ne bomo bankrotirale. Je pa zanositev vsekakor velika tržna niša. :)

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (7.8.2018 9:12:43)

No lepo Lilly samo da ti je zdaj boljše :) ja je možno , da se zaradi vnetij tako izsuši sluznica in potem je pekoče med samim odnosom, pomoje ta lubrikant ne more škode naredit . Ja glede financ , kaj pa je to par evrov gor ali dol, hehe :) je res nisečnost je draga stvar, je nekaj najlepšega kar ae ti zgodi a do nje pridet je včasih težko in kaj vse moramo pit in jemat samo da bi uspelo in vsi ti vitamini in čaji in ni da ni vse to veliko stane, ampak smo pa potem vsaj poplačane z največjim darilom :) 

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (7.8.2018 9:29:17)

Mariposa08

Tako je, v 6.gre rado, če ne pa v 7,8.9...in tako dalje, 1x gre, ni hudič :D. Ja ja, O nas malo heca, malo je žleht, bi jaz rekla. Ne vem kje se skriva :). O rd maš, 30 ne? jaz mam pa drugo leto 30-ko marca :). Nisem dosti za tabo. Potem pa lepo praznuj, kdaj pa imaš rd? haha, ja to je pa še vedno ena malo željica, da M itak ne bi bilo ne, sam si ne upam razmišljat raje o tem, sej veš M še prerada pride :)

Abracadabra

Že dolgo se nisi oglasila, pa sem mislila kje te si. No držim pesti, da tokrat rata :). Ja matični mleček bi naj pomagal, sem nekje prebrala, da zvišuje plodnost, ima pa še duge dobre učinke, v glavnem je zdrav. Ga pa moraš jemat par mesecev sigurno, da bi te pripomogel k temu. No pač tema je bila o tem, kaj vse pomaga, kaj vse je tu res...če je kaj če ni, na koncu same ne vemo :). Hja vrtoglavice so znak za marsikaj spet ja, kot vsi znaki, lahko je zanositev, ampak ne moremo rečt 100%. Mogoče pa.

Lilly

Ne lubrikanta pa ne uporabljam, nikoli nisem. Mislim da se ne rabiš sekirat glede tega, ti se samo sprosti pa bo. Sej neka mala količina že ne more škodit. Jaz se včasih tud zamislim, da ne bi smela kavice spit,haha. Pa si mislim, tako ali tako ne bi bilo nič, pa tudi če je ne bi pila. Tako ali tako ne kadim, ne pijem, nimam vnetij, spolnih bolezni, nisem prekomerne teže, nisem presuha... nekaj pa te že lahko. Saj noben par ni popoln, če smo pa me, pa mogoče naši partnerji niso pa je spet problem. Sicer pravijo, da ni ok za zanositev če uporabljaš lubrikant, ampak verjetno nisi edina, je tistim ko ga uporabljajo tudi uspelo. Pa še nekaj pozitivnega za vzpodbudo, jaz ga nikoli nisem uporabljala pa tudi nisem še zanosila? kaj pa to?

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (7.8.2018 10:44:45)

Ah ta mesec se čisto nič ne upam upati , da bi uspelo, očitno če M dobim na 4- ga v mesecu ,ne kaže dobro, hehe :) se ne bom ta mesec prav nič s tem ukvarjala, ker zaradi drugih stvsri ne bo časa :) rojstni dan imam 29.8. :) kdaj imaš ti rojstni dan? Katerega marca, če ni skrivnost :) ? No vidiš sva potem samo 6 mesecev razlike v starosti, samo druga letnica rojstva , hehe :) pa te kaj matra ta 30-ka ? Mene je kar matrala, zdej sem se prepustila, baje ds se življenje začne po 30 letu, haha, vsaj tako mi pravijo, ali pa me samo tolažijo , bomo videli :D
Abracadabraa javi se kaj, upam, da te M še vedno ni in te ne bo obiskala :)

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (7.8.2018 11:00:53)

Danes bo poslan čaj tako , da ga v roku 2,3 dni dobim in končno pričnem piti, jupii :) ! Upam , da bo kaj pomagalo , bi bilo fajn glede na to , da je 15€ , hehe :)

Anonimen -> RE: Noseča vsak mesec znova (7.8.2018 11:45:56)

Jutri bo ze pri tebi, bos videla ;) da te ne bo kap, postnina pride se 4.99€ ;)

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (7.8.2018 11:50:52)

No super , če bo jutri že pri meni :) Anonimna daj mi nekaj povej, sicer mi je ta gospod razložil , da se pije 3xdan in da so navodila priložena zraven, nevem pa a se čaj pije do M pa potem neha ali kako? Ali piješ toliko časa dokler M ne pride oziroma, če M ne pride potem narediš test in če je negativno kaj potem piješ čaj naprej do M ali kako ? Upam, da nisem preveč zakomplicirala vprašanja :))

naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (7.8.2018 11:51:17)

Mariposa08
9.3 mam rd. Ne me nič kaj ne matra 30 - ka. Ja mogoče je res da bomo po 30 - em začele šele vredu živet in uživat, nikoli ne veš. Tudi jaz sem si želela, da bi pred 30 zanosila, oz.že rodila, ampak vidiš se zivljenje kaj hitro obrne v drugo smer. Sam sej veš to so same želje, realnost je pa drugačna. Ni pa neke hude razlike 29,30, kot pri 28 na 29 je. Ali pri 30,31. Smo še vedno mlade.

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (7.8.2018 11:52:27)

Aja, za poštnino, ja je rekel ta gospod, da je poštnina 4,90€ , tako sa imam 20€ že pripravljenih za jutri :)

Mariposa08 -> RE: Noseča vsak mesec znova (7.8.2018 11:57:34)

Naty, potem sva pa res samo 6 mesecev narazen , ja lepo , hehe :) Ja imaš prav, prej sem se toliko še sekirala, sem želela tudi jaz pred 30 že zanosit in rodit, sicer pa velike razlike če tako pogledaš res ni , če imaš otroka npr. pri 28,29 letih kaj je to toliko drugače kot pri 30,31 letih , pač ko si star 40 let so otroci namesto 11,12 let, stari 9 ali 10 :) pa ni neke bistvene rszlike, hehe, samo ker se včasih sekiramo , zdaj je pa že 30 pa je vse drugače :) sej pravim mene je malo matralo, zdaj sem že v redu , mi ni panike, naj pride 30ka, jaz se v srcu in duši in po izgledu počutim kot 20- letnica, hahaha :D

Anonimen -> RE: Noseča vsak mesec znova (7.8.2018 12:26:59)

IZVIRNO SPOROČILO: Mariposa08

No super , če bo jutri že pri meni :) Anonimna daj mi nekaj povej, sicer mi je ta gospod razložil , da se pije 3xdan in da so navodila priložena zraven, nevem pa a se čaj pije do M pa potem neha ali kako? Ali piješ toliko časa dokler M ne pride oziroma, če M ne pride potem narediš test in če je negativno kaj potem piješ čaj naprej do M ali kako ? Upam, da nisem preveč zakomplicirala vprašanja :))

Caj pijes 3x na dan, 1 uro po obroku, pijes pa vse dni, razen, ko imas menstruacijo :) prenehas s pitjem tudi, ko zagledas plusek :)

Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>