naty1989 -> RE: Noseča vsak mesec znova (5.8.2018 16:31:56)
|
Tako je Mariposa08, da je lažje če nekaj že imaš, pa zamahneš z roko če ni, si misliš ah sej že imam. Čeprav pravijo, da je želja le želja in če te potegne, da bi še mev enega otroka, sploh če si želiš nasproten spol, potem si mogoče enako želiš kot prvič. Kaj pa vem, bomo takrat povedale ko bomo tam :). Veš kak bi jaz rekla, da te ta stvar zelo potegne vase, najbolj to načrtovanje, ne vem ene si želijo 2,3 otroke met in so spet, tud če že imajo enega otroka v tem "začaranem" krogu, ko so razočarane ko je M... Pa še hujše je nekaterim, ko že imajo sicer enega otroka in so zanosile skoraj takoj, potem pa seveda še želijo drugega, pa so ziher, itak bo takoj in hop otroka pa ni od nikoder. Mislim, da so te še bolj razočarane kot me, predvsem se še bolj sprašujejo kaj za vraga je narobe, če je prvič takoj bilo...saj veš, naše misli so včasih nemogoče in preveč prepričane, da bo takoj, da se nimamo kaj bat... in potem se začnejo problemi, pa posledično tudi otroka ni in ni. Ja to je res, če veš da imaš O, potem ni problem, ampak kljub temu, se pa lahko drugje zatakne, tudi če je O, pa plodnost... Lahko pride do drugih težav... Nikoli ne moreš vedet oz. bit prepričan o določeni stvari, pa tudi če je že bil uspeh. Ker je življenje res nepredvidljivo. Mislim bog ne daj da se hvališ, kak ti je kr uspelo, ker te takoj bog "štrafne". Super, ti želim oba spola, tudi 3,4 če si jih želiš :). Kolko bo bog dal ne,haha. Ja prvi dan je res najbolj črn,temačen,depresiven,najslabši v glavnem. Pa sej, če daš že več teh dnevov skozi, se že nekak sprijazniš, čeprav ti ni vseeno, ampak se lažje pobereš ne, no kak kdo. Jaz sem vredu, mam še malo teh misli, sploh če so taki mali otroci okrog tebe. Včeraj je prišo od fanta kolega s puco pa ima tako malo lepo punčko. Pa danes tudi ima ena ko se poznamo, mrzla žlahta tudi punčko...tako da kot nalašč so sami otroci okrog tebe. Pa prej me sploh niso motili, sem jih rada pocartala, pa htela v roke vzet...zdaj pa se probam nekako distancirat, če se le da, ne vem dobim potem take misli, sej veš, kaj pa če jaz nikoli ne bom...vem da ne bi smela, ampak je preveč otrok okrog mene, da bi bila tako hladna do tega. Enostavno te prevzamejo take misli, pa tudi če nočeš. No potem pa se jih navadim, pa vidim še druge stvari, da ni vse lepo tu okrog tudi ne, sej so res luškani pa vse, ampak se probam usmerit v to, da ni vse ako kot zgleda. Pač da je potem lažje. ja sem ravnokar po M, ti še ne ne? Tudi Lepotico pod krinko sem že gledala večkrat ja. Pa danes je en film na popu mislim da za romantike,haha. Načrtovalka porok :). Včasih je fajn pogledat kak tak film, pa se malo not poglobiš, pa pozabiš na M in O in vse,haha :). Ni M ni O, pa je vse kot je bilo :).
|
|
|
|