giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek Giotti, ne obupaj! Saj dokler ne pride , je še upanje. Mogoče si slabo spala, pa ti temperatura varira? Hvala, Crvicek. Ampak jaz kar verjamem termometru. Je zelo natančen. Spala pa sem več kot odlično, niti lulat nisem šla ponoči, kot grem ponavadi, in sem kot top spala celih osem ur! Niti se ne spomnim, kdaj sem tako dobro nazadnje spala, sem še mojemu dragemu rekla, kako fina noč je za mano. Pa zdajle me tudi spodaj malo boli, totalno znani znaki prihajajoče . Naj grejo nekam ti ful kratki dnevi po O. Se opravičujem, ampak meni je tudi včasih hudo. Pa ne zato, ker ne bi bila navajena potrpet in počakat eno leto za , ampak ker me je resno začelo skrbet, da je čas po O v mojem primeru mogoče prekratek. Dini, seznamček jutri naredim, a prav? Zdajle nimam volje, je pa tako, da ni nobene nove nosečke iz seznama, tako da smo na istih procentih. Katka, nisem vedla, da pri tebi minus na testu pomeni, da res ni nosečnosti. Pač, še za vsako smo počakale do , preden smo katero obarvale modro, razen če je eksplicitno rekla, da jo pobarvamo, še preden je prišla. Ma, smotano, res, da so tako neredni cikli. Pa ovulacijo imaš? Ste to preverili? Mislim nate in ti pošiljam in prav je, da si se izkašljala, sem se jaz tudi danes. Pa še kolegica s 4 mesečno punčko je prišla prej na kavo in govorila samo o tem, kako lepo je imet otroke (ma že dva). Pa še rekla sem ji, da si midva tudi zelo želiva, pa je samo rekla, saj bo, samo sprosti se Wow, kako dober nasvet, never heard yet. No, saj je samo kolegica, tako da si kaj dosti tudi ne ženem k srcu, ampak vseeno mi je šla kar malo na živce s svojo pupo in sem komaj čakala, da nehava kofetkat. Ni kaj, moram priznat, kar je za priznat! Pa saj mi ne bi bilo niti pol tolko bad, če ne bi uletela na najbolj butast dan v tem mesecu. Tane, dobro zrihtaj pri g. Komaj čakam, da poročaš!!! Aqua, tudi jaz mislim nate in evo nazaj Sonček, hvala. Počivala pa ne bom, ker mi to ne paše čez dan, mi paše ravno obratno. Zvečer grem plesat. Tihoupanje, nimam izkušenj z O testi. Sem zelo skeptična do njih. Še najbolj zaupam termometru. No, če boš pa experimetirala, nam pa vseeno zaupaj vse, kar si dognala. Srečno pupe Love ya
|