|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Novembra
19.11.2008 11:13:02   
sonček85
tanw :držim pesti zate danes in javi nam potem kako in kaj bo G rekeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
19.11.2008 11:14:28   
sonček85
joj cela murka me že peče od tega smrkanjauser posted image ,sedaj si jo mažem s kremico  in me manj peče.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
19.11.2008 11:17:01   
dini
Punce nekaj zanimivega sem najdla:

Že leta jemljem kontracepcijske tablete. Ali bom zato težje zanosila?
Nasprotno. Ženske po prenehanju jemanja tablet hitreje zanosijo kot tiste, ki tablet niso jemale, kar kaže, da tabletke celo ohranjajo plodnost. V obsežni ameriški raziskavi so sodelovale ženske, ki so jemale kontracepcijske tabletke pet let ali dlje. Po prenehanju jemanja kontracepcije jih je kar 75 odstotkov zanosilo v obdobju šestih mesecev, kar se je posrečilo samo 70 odstotkom žensk, ki niso nikoli jemale tablet. Nekateri zdravniki pozitivne rezultate povezujejo s tem, da tabletka zmanjšuje tveganje za endometriozo in pomaga pri zdravljenju slabokrvnosti. Spet drugi trdijo, da tabletka odebeli maternično sluz, kar zaščiti medenične organe pred vnetji.

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
19.11.2008 11:17:10   
bubika86
dini- danes ja 22 dni od kar sem končala ta zadnjo user posted image , ker pa ne vem kdaj jo lahko dobim morm počakat še in še... drugega ne preostane.
povej kaj lepega da ne mislim na to tečko ....

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
19.11.2008 11:21:21   
dini
Misli na to kako bodo hmal počitnice, prazniki, novo leto, kakšna darila boš kupla, ups, jih bo kupu Miklavž.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
19.11.2008 11:22:52   
sonček85
jeeeeeeee še malo in bo veseli decemberuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakam da z dragim okrasiva smrekicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
19.11.2008 11:24:13   
dini
Ja sonček, smrekica ki bo imela bunkice gor in luče ki bodo svetle.user posted image user posted image user posted image user posted image Kdaj boste smrekco postavle?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
19.11.2008 11:26:27   
bubika86
jaaa ta čarobni čas se bliža, ja res upam da bo letos december nekaj posebnega za vse tiste ki smo v pričakovanju user posted image  in seveda za vse ostale. user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
19.11.2008 11:44:12   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Giotti, ne obupaj! Saj dokler ne pride user posted image , je še upanje. Mogoče si slabo spala, pa ti temperatura varira?

user posted image user posted image user posted image

Hvala, Crvicek. Ampak jaz kar verjamem termometru. Je zelo natančen. Spala pa sem več kot odlično, niti lulat nisem šla ponoči, kot grem ponavadi, in sem kot top spala celih osem ur! Niti se ne spomnim, kdaj sem tako dobro nazadnje spala, sem še mojemu dragemu rekla, kako fina noč je za mano.

Pa zdajle me tudi spodaj malo boli, totalno znani znaki prihajajoče user posted image .

Naj grejo nekam ti ful kratki dnevi po O.

Se opravičujem, ampak meni je tudi včasih hudo. Pa ne zato, ker ne bi bila navajena potrpet in počakat eno leto za user posted image , ampak ker me je resno začelo skrbet, da je čas po O v mojem primeru mogoče prekratek.

Dini, seznamček jutri naredim, a prav? Zdajle nimam volje, je pa tako, da ni nobene nove nosečke iz seznama, tako da smo na istih procentih.

Katka, nisem vedla, da pri tebi minus na testu pomeni, da res ni nosečnosti. Pač, še za vsako smo počakale do user posted image , preden smo katero obarvale modro, razen če je eksplicitno rekla, da jo pobarvamo, še preden je user posted image  prišla. Ma, smotano, res, da so tako neredni cikli. Pa ovulacijo imaš? Ste to preverili? Mislim nate in ti pošiljam user posted image  in prav je, da si se izkašljala, sem se jaz tudi danes. Pa še kolegica s 4 mesečno punčko je prišla prej na kavo in govorila samo o tem, kako lepo je imet otroke (ma že dva). Pa še rekla sem ji, da si midva tudi zelo želiva, pa je samo rekla, saj bo, samo sprosti se user posted image  Wow, kako dober nasvet, never heard yet. No, saj je samo kolegica, tako da si kaj dosti tudi ne ženem k srcu, ampak vseeno mi je šla kar malo na živce s svojo pupo in sem komaj čakala, da nehava kofetkat. Ni kaj, moram priznat, kar je za priznat! Pa saj mi ne bi bilo niti pol tolko bad, če ne bi uletela na najbolj butast dan v tem mesecu.

Tane, dobro zrihtaj pri g. Komaj čakam, da poročaš!!!

Aqua, tudi jaz mislim nate in evo nazaj user posted image  user posted image  user posted image

Sonček, hvala. Počivala pa ne bom, ker mi to ne paše čez dan, mi paše ravno obratno. Zvečer grem plesat. user posted image

Tihoupanje, nimam izkušenj z O testi. Sem zelo skeptična do njih. Še najbolj zaupam termometru. No, če boš pa experimetirala, nam pa vseeno zaupaj vse, kar si dognala.

Srečno pupe user posted image  Love ya user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
19.11.2008 11:51:42   
dini
Giotti sam zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
19.11.2008 11:52:46   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: giotti
Sonček, hvala. Počivala pa ne bom, ker mi to ne paše čez dan, mi paše ravno obratno. Zvečer grem plesat. user posted image
tudi to je superuser posted image user posted image user posted image user posted image

dini:smrekico bomo postavljali na pred božični večer ali pa kak dan prej.Bomo videli,saj ima od mojega ati 24.12 rd pa pol ponavad en dan prejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
19.11.2008 11:58:39   
dini
in sonček kako je tvoj buši?user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
19.11.2008 12:01:42   
sonček85
lep velik okrogeluser posted image user posted image res vsak dan mi je lepšiuser posted image user posted image user posted image user posted image pa tvojuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
19.11.2008 12:01:49   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

tanw :držim pesti zate danes in javi nam potem kako in kaj bo G rekeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi jaz držim pesti, tane user posted image user posted image user posted image  lepo opravi

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
19.11.2008 12:07:54   
dini
Moj je pa sam v sanjah okrogeluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
19.11.2008 12:10:49   
sonček85
saj bo kmalu lep okrogel ko boš user posted image ,sam prej bo minil 3 mesece ,da se ti bo začel kazat tak k meni,prej je bila pa sam napihnjenost.
njami pijem čajeka kamilica z medom.Sem vsepovsod iskala bebi čaj pa ga ne najdem.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
19.11.2008 12:12:09   
DannyS

user posted image
user posted image

oz.  user posted image user posted image   pričakujemo novembra

xx.11. - Arual (13. krog)
xx.11. - M1987 (9. krog)
xx.11. - D0aisy
xx.11. - _ancica_ (9. krog) Je okej, ker niso user posted image  vseeno pa  user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
xx.11. - TamaraJ (1.krog)
xx.11. - murkica
xx.11. - karin82 user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
xx.11. - pravoda (3. krog) user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
01.11. - andy28 (1. krog)- srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
01.11. - pikapolonica 24  user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
02.11. - nhaya
02.11. - Ylenia
02.11. - zana21 (5.krog) user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje 
03.11. - S* (4. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.11. - loli (1. krog)
04.11. - D.Mateja
04.11. - Sulfinija user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje  
05.11. - iskrica976 user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
05.11. - kolovoz (5. krog)
05.11. - soncek_25 user posted image    user posted image user posted image   v nove boje
05.11. - pin   user posted image  user posted image  user posted image    v nove boje
06.11. - anci banci - srečkauser posted image  user posted image   user posted image   user posted image
06.11. - lucy86 (1. krog)
06.11. - miklarom user posted image    user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - skuštrana suzi (7. krog) user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - pufi 2003 (3. krog) - srečka    user posted image user posted image user posted image user posted image  
08.11. - Tiki55 (veliko krogov user posted image )  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - ROmama (1. krog)  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
08.11. - Bojana82 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
09.11. - Matejčika (3. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
10.11. - kalypso (2.krog)   user posted image user posted image user posted image    v nove boje
10.11. - chebellca - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
11.11. - *Neja- srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
11.11. - krota (4.krog)

11.11. - spelci22 (4.krog)
11.11. - katka11 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
11.11. - taneuser posted image user posted image user posted image      v nove boje
12.11. - Tanisha (1. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
13.11. - Tejchy25 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
13.11. - Muca83 (13. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
15.11. - DannyS (2. krog)
15.11. - Brenčačka - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
15.11. - nincika (1. krog) user posted image user posted image user posted image  v nove boje
15.11. - charlyka user posted image user posted image user posted image    v nove boje
15.11. - Upsss  - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
16.11. - aprilčica07 (2. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
18.11. - baby1978 (2.krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
19.11. - lenna
20.11. - žabica00 (4.krog)
20.11. - pikicaa25 (11. krog)
20.11. - SMELIKA (1. krog)
21.11. - martinca
21.11. - barbaraj
21.11. - bubika86
23.11. - misk2
24.11. - Athina
24.11. - ursula3
24.11. - BEBIII
24.11. - Giotti (5. krog)
24.11. - Anonimen
25.11. - Anya22 (22. krog)
25. 11. - Anonimna VITA
26.11. - evolinca (4.krog)
26.11. - Anonimen
27.11. - METULJ1
28.11. - MiSka_82
29.11. - tropical (7. krog)
30.11. - dini

user posted image
user posted image  

Novembrk nas je: 68 od tega že 7 srečk user posted image

user posted image   modrih:    26
user posted image   roza:           7
user posted image skupaj:       33

user posted image      NAVIJAČICE     user posted image

* žabica00
* aqua77
* Tiki 55
* Ursa30
* spps
* Orhideje
* bambinca
* *alina*
* aqua77
* sonček85
* pikicao.
* *kinnie*
* becky *
* Matejčika *
*živa25
*gantar
* liam
*crvicek
*Barcula
*Anja PiPi

user posted image      

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

NOVEMBRSKA STAVNICA 

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk  
APRIL.........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ...........................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ..........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,3% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER...................................22,2% srečk nosečk
NOVEMBER................................trenutno 21,2% srečk nosečk

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
19.11.2008 12:40:26   
Anonimen
O Danny bravo za seznamček user posted image user posted image  Pri meni lahko napišeš da je prvi krog, pa napiši anonimna račka (pri uni anonimni, ki imam rok za user posted image  24.11.), da ne bom novega nicka odpirala user posted image  

Da vam še povem, zakaj želim biti anonimna, zato, ker enostavno še ne želim da vsi prej izvedo kot moji najbližji, da sploh delamo na user posted image .

Aja tiste, ki ste v zadnjem času zagledale user posted image , ali je vas tudi vseskozi na wc tiščalo. Jaz moram skoz hodit pa nimam mehurja vnetega. Pa skoz imam tak moker občutek spodaj user posted image

(odgovor članu DannyS)
  Neposredna povezava do sporočila: 1368
19.11.2008 12:43:48   
kalypso
Jaz vas tudi danes samo na kratko pozdravljam, mam še tok za pripravit danes, da ne vem kdaj bom gotova user posted image

Držim pesti za vse vas, ki še čakate, za tane, da je vse OK, za vse že nosečke, da jim ni preveč slabo in da se odlično počutijo, za sonček, da ji prehlad čimprej mine,....user posted image

Giotti, tebi pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
19.11.2008 12:44:03   
DannyS

user posted image
user posted image

oz.  user posted image user posted image   pričakujemo novembra

xx.11. - Arual (13. krog)
xx.11. - M1987 (9. krog)
xx.11. - D0aisy
xx.11. - _ancica_ (9. krog) Je okej, ker niso user posted image  vseeno pa  user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
xx.11. - TamaraJ (1.krog)
xx.11. - murkica
xx.11. - karin82 user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
xx.11. - pravoda (3. krog) user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
01.11. - andy28 (1. krog)- srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
01.11. - pikapolonica 24  user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
02.11. - nhaya
02.11. - Ylenia
02.11. - zana21 (5.krog) user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje 
03.11. - S* (4. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.11. - loli (1. krog)
04.11. - D.Mateja
04.11. - Sulfinija user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje  
05.11. - iskrica976 user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
05.11. - kolovoz (5. krog)
05.11. - soncek_25 user posted image    user posted image user posted image   v nove boje
05.11. - pin   user posted image  user posted image  user posted image    v nove boje
06.11. - anci banci - srečkauser posted image  user posted image   user posted image   user posted image
06.11. - lucy86 (1. krog)
06.11. - miklarom user posted image    user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - skuštrana suzi (7. krog) user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - pufi 2003 (3. krog) - srečka    user posted image user posted image user posted image user posted image  
08.11. - Tiki55 (veliko krogov user posted image )  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - ROmama (1. krog)  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
08.11. - Bojana82 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
09.11. - Matejčika (3. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
10.11. - kalypso (2.krog)   user posted image user posted image user posted image    v nove boje
10.11. - chebellca - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
11.11. - *Neja- srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
11.11. - krota (4.krog)

11.11. - spelci22 (4.krog)
11.11. - katka11 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
11.11. - taneuser posted image user posted image user posted image      v nove boje
12.11. - Tanisha (1. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
13.11. - Tejchy25 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
13.11. - Muca83 (13. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
15.11. - DannyS (2. krog)
15.11. - Brenčačka - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
15.11. - nincika (1. krog) user posted image user posted image user posted image  v nove boje
15.11. - charlyka user posted image user posted image user posted image    v nove boje
15.11. - Upsss  - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
16.11. - aprilčica07 (2. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
18.11. - baby1978 (2.krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
19.11. - lenna
20.11. - žabica00 (4.krog)
20.11. - pikicaa25 (11. krog)
20.11. - SMELIKA (1. krog)
21.11. - martinca
21.11. - barbaraj
21.11. - bubika86 (4. krog)
23.11. - misk2
24.11. - Athina
24.11. - ursula3
24.11. - BEBIII
24.11. - Giotti (5. krog)
24.11. - Anonimna Račka (1. krog)
25.11. - Anya22 (22. krog)
25. 11. - Anonimna VITA
26.11. - evolinca (4.krog)
26.11. - Anonimen
27.11. - METULJ1
28.11. - MiSka_82
29.11. - tropical (7. krog)
30.11. - dini

user posted image
user posted image  

Novembrk nas je: 68 od tega že 7 srečk user posted image

user posted image   modrih:    26
user posted image   roza:           7
user posted image skupaj:       33

user posted image      NAVIJAČICE     user posted image

* žabica00
* aqua77
* Tiki 55
* Ursa30
* spps
* Orhideje
* bambinca
* *alina*
* aqua77
* sonček85
* pikicao.
* *kinnie*
* becky *
* Matejčika *
*živa25
*gantar
* liam
*crvicek
*Barcula
*Anja PiPi

user posted image      

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

NOVEMBRSKA STAVNICA 

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk  
APRIL.........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ...........................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ..........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,3% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER...................................22,2% srečk nosečk
NOVEMBER................................trenutno 21,2% srečk nosečk

< Sporočilo je popravil DannyS -- 19.11.2008 12:53:12 >

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
19.11.2008 12:44:30   
Bojana82
Anonimna, jaz sem 14 dni preduser posted image , skos hodila na wc in oh in sploh sem imela en kup nosečniških znakov.....pa vseeno sem po parih dneh zamude vseeno dobilauser posted image ...user posted image

......seveda pa upam, da pri tebi pogosti obiski WC-ja pomenijo, da siuser posted image .....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
19.11.2008 12:46:46   
bubika86
DannyS- če boš kej popravljala seznam pri meni dodaj 4 krog.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala
Anonimen - jaz tudi kar pogosto hodim na WC lulat, pa tko moker občutek imam dol, nisem pa še zagledala user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
19.11.2008 12:57:23   
DannyS
Ekkola popravljeno...

Mislim da pogosto lulanje ni eden izmed prvih znakov, ker kot jaz razumem se to pojavi takrat, ko ti plod potiska na mehur. Oz. že če se pojavi, naj bi se po eno ali dvotedenski zamudi user posted image .

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
19.11.2008 12:58:23   
dini
anonimen- jst mam tudi tak občutek moker, kot da se bom glih kar polulala ful.user posted image

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
19.11.2008 13:03:27   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: DannyS

Ekkola popravljeno...

Mislim da pogosto lulanje ni eden izmed prvih znakov, ker kot jaz razumem se to pojavi takrat, ko ti plod potiska na mehur. Oz. že če se pojavi, naj bi se po eno ali dvotedenski zamudi user posted image .
prvi znaki so povečane prsi,esem glih včeraj brala v reviji nosečnost no in seveda izostala Muser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

note
čevap

ali bi mi poslali note na golici in kjer lastovke gnezdijo

da (28%)

ne (47%)

za vse (0%)

na kater e-mail naslov (15%)

nikoli (4%)

za katero kitaro (6%)

Število vseh glasov: 47

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!