|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Novembra
18.11.2008 9:41:49   
dini
Jutro, čestitam vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
18.11.2008 9:48:00   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Punce mene kar malce panika daje skoraj leto dni bo od laparo mene pa še vedno boli pri popku kjer sem imela šiv.Bom tole Zornu v četrtek povedala,da malo pogleda kajti če jaz kaj težkega dvignem je konec boli in boli in te dni nisem nič težkega vzdigovala in mene vseeno boli.Upam le,da ne bo kaj hujšega ali da se mi kje ne delajo slučajno ponovne zarastline.

LP Mojcauser posted image

kaj pa če bi šla prej na pregled, če te še vedno boli? upam, da je bila to le posledica slabega vremenauser posted image glede zarastlin pa mislim, da ni frke, ker to verjetno ne boli ampak bolj zateguje, vsaj jaz mislim tako

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
18.11.2008 10:03:42   
dini
Punce vsaka stvar se zgodi z enim razlogom, tiste ki  se že cel life trudijo da dobijo kakšno stvar zato pa se morjo trudit tudi za user posted image , zgleda kot da ni niti ene stvari za katero se nebi blo treba trudit.user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
18.11.2008 10:44:12   
S*
user posted image   user posted image   user posted image  anonimna user posted image   user posted image   user posted image  to je to!!! Iskrene čestitke

Crvicek, samo upam lahko da sem naletela na dobro ginekologinjo, sem bila namreč prvič pri njej. Je pa res, da mi je dala vsaj napotnico, nekatere komplicirajo leto ali dve preden te kam pošljejo.
Drugače pa imam M na 31 -36 dni, O pa vedno 19 ali 20 dan, tako da če je ciklus ta kratek, beri 31 dni, je tudi lutealna faza kratka.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
18.11.2008 10:54:39   
S*
Aja pa še to. Na dojenčku delava že kar nekaj časa, žal neuspešno. Pred dvema letoma sem imela laparo in histero, samo potem sva si vzela nekaj časa pavze. Sva malo potovala po Aziji in zaradi antimalarikov sem pila kontracepcijske, saj še 6 mesecev po prenehanju pitja teh tablet ne smeš zanosit in tako je šlo leto naokoli. Sedaj sva spet resno v igri in tečeva 5 krog.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
18.11.2008 10:57:50   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Sedaj sva spet resno v igri in tečeva 5 krog.ZADNJI!!!!

< Sporočilo je popravil tane -- 18.11.2008 11:07:22 >

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
18.11.2008 11:05:14   
dini
S* upam da je res zadnji, ful stiskamo pestiuser posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
18.11.2008 11:07:22   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: tane

Sedaj sva spet resno v igri in tečeva 5 krog.ZADNJI!!!!

Tane iz tvoji ust v božje ušesa. Hvala za lepe želje.
Sicer pa berem, da greš tudi ti na pogovor do svoje G, želim ti vso srečo. Sicer pa v tabelici nič ne navajaš koliko časa se že trudita, pa vseeno vama želim, da vama dobri možje v decembru prenesejo težko pričakovane user posted image , user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
18.11.2008 11:09:53   
S*
Dini hvala tudi tebi. Je pa res, da bi morala imeti O te dni, vendar mi sploh ni do user posted image , sem namreč obležala z gnojno angino in tako močnim kašljem. Bomo videli, se bo treba potrudit in mal potrpet user posted image . (upam da moj user posted image , ne bo tega prebraluser posted image )

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
18.11.2008 11:11:38   
crvicek

Aja pa še to. Na dojenčku delava že kar nekaj časa, žal neuspešno. Pred dvema letoma sem imela laparo in histero, samo potem sva si vzela nekaj časa pavze. Sva malo potovala po Aziji in zaradi antimalarikov sem pila kontracepcijske, saj še 6 mesecev po prenehanju pitja teh tablet ne smeš zanosit in tako je šlo leto naokoli. Sedaj sva spet resno v igri in tečeva 5 krog.

S*to da ti je takoj dala napotnico je že zelo dober znak, da ne mečka. Upajmo da so še plavalčki tvojega user posted image zdravi, če pa slučajno niso bosta takoj obravnavana in vedno bližje cilju. Kakorkoli je dobro, ker veš da imaš ''rezervni plan'', tako da ti je zdaj verjetno lažje. Vidva zdaj kar veselo user posted image in lahko da rezervnega plana sploh ne bosta potrebovala, ker bosta ta mesec že zagledala user posted image .

Srečno!

Najini princeski raseta...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
18.11.2008 11:13:51   
SMELIKA
Se strinjam s tabo.

Že kr en cajt nisem nč napisala.(no, men se zdi en dan velik)user posted image
Sem v težkem pričakovanju četrtka, da naredim test in upam da se pokaže user posted image
Nimam nobenih znakov nosečnosti. Razen vsake tolk cajta me mal levi jajčnik boli.Ampak ne dolgo. Tut o user posted image  ne duga ne sluha. K ponavad me že zvija kak dan ali dva prej. Pustimo se presenetitiuser posted image

Pa čestitke vsem novim user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
18.11.2008 11:15:08   
tane
S*, ah zdaj tečeva že 6.krog ampak moj SS je bil 17.12.07, pa potem operacija pregrade tako, da jaz štejem še vse touser posted image pa mal me leta priganjajo, tako, da ko sva prvič delala na otročku mi je G rekla, da če po 6 mesecih ne bo nič naj pridem na posvet, pa je takrat ratalo po 5 mesecih, vendar žal se ni končalo dobro.
Zdaj grem spet k njej in malo sumim na pomanjkanje progesterona...sem pisala Pušenjaku, ki pravi, da mi svetuje jemanje progesterona že zaradi mojih let ker je možno, da gre za popuščanje rumenega telesca zaradi pomanjkanja progesterona. tako, da jutri moji G to predlagam, jo prosim za recept, pa da mi pogleda folikle ker naj bi bil 11 ali 12 dan cikla se pravi pred O, potem bomo pa videli.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
18.11.2008 11:21:30   
tane

user posted image
user posted image

oz.  user posted image user posted image   pričakujemo novembra

xx.11. - Arual (13. krog)
xx.11. - M1987 (9. krog)
xx.11. - D0aisy
xx.11. - _ancica_ (9. krog) Je okej, ker niso user posted image  vseeno pa  user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
xx.11. - TamaraJ (1.krog)
xx.11. - murkica
xx.11. - karin82 user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
xx.11. - pravoda (3. krog)
01.11. - andy28 (1. krog)- srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
01.11. - pikapolonica 24  user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
02.11. - nhaya
02.11. - Ylenia
02.11. - zana21 (5.krog) user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje 
03.11. - S* (4. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.11. - loli (1. krog)
04.11. - D.Mateja
04.11. - Sulfinija user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje  
05.11. - iskrica976 user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
05.11. - kolovoz (5. krog)
05.11. - soncek_25 user posted image    user posted image user posted image   v nove boje
05.11. - pin   user posted image  user posted image  user posted image    v nove boje
06.11. - anci banci - srečkauser posted image  user posted image   user posted image   user posted image
06.11. - lucy86 (1. krog)
06.11. - miklarom user posted image    user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - skuštrana suzi (7. krog) user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - pufi 2003 (3. krog) - srečka    user posted image user posted image user posted image user posted image  
08.11. - Tiki55 (veliko krogov user posted image )  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - ROmama (1. krog)  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
08.11. - Bojana82 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
09.11. - Matejčika (3. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
10.11. - kalypso (2.krog)   user posted image user posted image user posted image    v nove boje
10.11. - chebellca - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
11.11. - *Neja- srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
11.11. - krota (4.krog)

11.11. - spelci22 (4.krog)
11.11. - katka11
11.11. - taneuser posted image user posted image user posted image      v nove boje
12.11. - Tanisha (1. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
13.11. - Tejchy25 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
13.11. - Muca83 (13. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
15.11. - DannyS (2. krog)
15.11. - Brenčačka - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
15.11. - nincika (1. krog)
15.11. - charlyka user posted image user posted image user posted image    v nove boje
15.11. - Upsss  - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
16.11. - aprilčica07 (2. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
18.11. - baby1978 (2.krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
19.11. - lenna
20.11. - žabica00 (4.krog)
20.11. - pikicaa25 (11. krog)
20.11. - SMELIKA (1. krog)
21.11. - martinca
21.11. - barbaraj
21.11. - bubika86
23.11. - misk2
24.11. - Athina
24.11. - ursula3
24.11. - BEBIII
24.11. - Giotti (5. krog)
25.11. - Anya22 (22. krog)
25. 11. - Anonimna VITA
26.11. - evolinca (4.krog)
27.11. - METULJ1
28.11. - MiSka_82
29.11. - tropical (7. krog)
30.11. - dini

user posted image
user posted image  

Novembrk nas je: 66 od tega že 7 srečk user posted image

user posted image   modrih:    23
user posted image   roza:           7
user posted image skupaj:       30

user posted image      NAVIJAČICE     user posted image

* žabica00
* aqua77
* Tiki 55
* Ursa30
* spps
* Orhideje
* bambinca
* *alina*
* aqua77
* sonček85
* pikicao.
* *kinnie*
* becky *
* Matejčika *
*živa25
*gantar
* liam
*crvicek
*Barcula
*Anja PiPi

user posted image      

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

NOVEMBRSKA STAVNICA 

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk  
APRIL.........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ...........................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ..........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,3% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER...................................22,2% srečk nosečk
NOVEMBER................................trenutno 23,3% srečk nosečk

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
18.11.2008 11:23:08   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: SMELIKA

Sem v težkem pričakovanju četrtka, da naredim test in upam da se pokaže user posted image

smelika sem prestavila seznam bližje, da te bomo hitreje obarvale rozauser posted image držim pesti zateuser posted image

(odgovor članu SMELIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
18.11.2008 11:25:55   
giotti

user posted image
user posted image

xx.11. - M1987 (9. krog)
xx.11. - D0aisy
xx.11. - _ancica_ (9. krog) Je okej, ker niso user posted image  vseeno pa  user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
xx.11. - murkica
xx.11. - karin82 user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
xx.11. - pravoda (3. krog) user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
01.11. - andy28 (1. krog)- srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
01.11. - pikapolonica 24  user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
02.11. - nhaya
02.11. - Ylenia
02.11. - zana21 (5.krog) user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje 
03.11. - S* (4. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.11. - loli (1. krog)
04.11. - D.Mateja
04.11. - Sulfinija user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje  
05.11. - iskrica976 user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
05.11. - soncek_25 user posted image    user posted image user posted image   v nove boje
05.11. - pin   user posted image  user posted image  user posted image    v nove boje
06.11. - anci banci - srečkauser posted image  user posted image   user posted image   user posted image
06.11. - miklarom user posted image    user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - skuštrana suzi (7. krog) user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - pufi 2003 (3. krog) - srečka    user posted image user posted image user posted image user posted image  
08.11. - Tiki55 (veliko krogov user posted image )  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
08.11. - ROmama (1. krog)  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
08.11. - Bojana82 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
09.11. - Matejčika (3. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
10.11. - kalypso (2.krog)   user posted image user posted image user posted image    v nove boje
10.11. - chebellca - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
11.11. - *Neja- srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
11.11. - krota (4.krog)

11.11. - katka11
11.11. - taneuser posted image user posted image user posted image      v nove boje
12.11. - Tanisha (1. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
13.11. - Tejchy25 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
13.11. - Muca83 (13. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
15.11. - Brenčačka - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
15.11. - charlyka user posted image user posted image user posted image    v nove boje
15.11. - Upsss  - srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
16.11. - aprilčica07 (2. krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
18.11. - baby1978 (2.krog) user posted image user posted image user posted image    v nove boje
19.11. - lenna
21.11. - martinca
21.11. - barbaraj
21.11. - bubika86
23.11. - misk2
24.11. - Athina
24.11. - ursula3
24.11. - BEBIII
25. 11. - Anonimna VITA
27.11. - METULJ1
28.11. - MiSka_82
30.11. - dini

user posted image
user posted image  

user posted image   modrih:    24
user posted image skupaj:       31

* žabica00
* aqua77
* Tiki 55
* Ursa30
* spps
* Orhideje
* bambinca
* *alina*
* aqua77
* sonček85
* pikicao.
* *kinnie*
* becky *
* Matejčika *
*živa25
*gantar
* liam
*crvicek
*Barcula
*Anja PiPi

user posted image      

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

Naj upanje ne uide preč,

Minil bo mesec ali več,
Nakoncu bomo mame vse,

NOVEMBRSKA STAVNICA 

NOVEMBER................................trenutno 22,6% srečk nosečk

Procenti so se spet zmanjšali user posted image Če bi pa Anonimna povedala, kdo je, pa bi se spet povečali na 25 %. Upam, da je to Anonimna user posted image   user posted image  V vsakem primeru čestitke user posted image

Danes imam ultra malo časa, zato bo tudi temu primerno tudi moje javljanje tukajle gor. No of'fence, please user posted image

S* bi rada povedala, da mi je čudno, da rečeš, da imaš O vedno 19. ali 20. dan, potem pa M sledi glede na to, kakšen cikel je tisti mesec - kratek ali dolg. Ok, možno je seveda tudi to, ampak sem ravno par dni nazaj brala, da je čas med O in M skoraj pri vseh, okrog 95 % dekletih, vedno isti. Se pa čas od M do O spreminja. Na O pač vpliva dosti dejavnikov, tudi psiha user posted image , zato je to variabilno, po O pa naj bi bilo vedno isto. No, samo to sem želela pripomnit. Ampak dajmo se že preselit na temo ovulacija, no... ker si imamo tolko za povedat.

Potem sem želela glede psihe komenitrat še tole. Sama bolj verjamem, da psiha dejansko vpliva na ovulacijo, vem, da lahko celo pod hudim stresom izgubiš M, ampak vse, kar se pa dogaja po O, na to pa mislim, da nimamo vpliva. Sem gledala par dokumentarnih oddaj o tem, kako nastane človeček in sem samo zijala, kakšen velik čudež je to in koliko pogojev mora biti izpolnjenih, da se res razvije človeček. V bistvu se še čudiš, da pa je toliko ljudi na svetu, ker, ko to gledaš, se ti zdi itak nemogoeč, da se iz tistega jajčka razvije pravi človek. In to, da je tako veliko splavov, me niti najmanj ne čudi. In pa to, da 85 % parov zanosi v enem letu, se meni zdi še ful hitro in veliko število. No, saj je res veliko število, samo poglejmo, koliko nas je na svetu. Eni pravijo, da nas je že preveč user posted image

Drugače pa se pridružujem Kalipsyki, ki pravi, da živi nestresno življenje. Moram priznat, da sem svoj life sama tudi tako porihtala in da sem zelo srečna točno zdaj in v tem trenutku. Kaj je lepšega od tega, da se zjutraj zbudiš naspan, zdrav, na toplem, nasmejan in lahko vdihneš svež zrak v svobodni deželi. Če bo do konca življenja tako, bom najsrečnji človek na svetu in to mislim zdaj zelo iskreno in resno!

Crvicek, mislim nate in bom tudi odgovorila, ko bo čas in prostor primeren. Bo kmalu, I promise, my dear user posted image

Tihoupanje, jaz sem fantastično. Testek, če user posted image  prej ne pride na obisk, pa bom delala en dan kasneje, kot je bil moj najdaljši cikel v zadnjem letu. Če preračunam, bo to okrog 27.11.

Cmokec vsem in imejte še en fantastičen dan ... malo za šalo, ampak malo pa tudi zares... mogoče je današnji dan vaš zadnji, kdo ve, torej, živite ga polno, kar se da user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
18.11.2008 11:26:03   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: tane

IZVIRNO SPOROČILO: kalypso

In vse kar majo za povedat je: "Hja, kot se meni zdi, živite vi precej stresno, malo vam živci nagajajo, potem pa se vam tole dogaja..." To je bil odgovor na moje stanje, ko sem se že cela prestrašena prikazala pri zdravniku, zato ker sem mela prebavne motnje. Dejte no, 20 let so hodli v šolo zato, da so mi na podlagi ne-vem-česa rekli, da sem pod stresom. Come on, trenutno sem srečna kot še nikol prej, mam poštimano življenje, živimo na svojem, imam dobro službo, radi se mamo - believe me, sem mirna kot fikus v dnevni sobi.

Za vse stvari na svetu pa res ni kriv stres, pa tud živčki ne. Dejstvo je, da vsak mesec ovulacija ni primerna za zanositev (sem nekje prebrala, da jih je v 1 letu nekje 3-4 - take, ki so dovolj "dobre") torej... Živci? Don't think so, vsaj ne vedno.

Se pardoniram vsem tistim, ki ste tole brale v upanju, da sem kaj pametnega napisala user posted image

se podpišem pod tole...no, tudi mene je ves čas bolela glava 3 leta, zadnji 2 leti ful oz. sinusi in je bilo veliko govora o psihi in stresu bla, bla, bla...pa sem potem končno šla k enemu specialistu seveda samoplačniško, ki je odkril, da imam kriv nosni pretin, pa samo malo bolj je pogledal v moj nos DAAAAA...drugim dohtarjem se tud to ni zdel vredno al kaj...in potem operacija in Juhuhu...(potrkam na les) nobenih bolečin več.
Tko, da hvala bogu, da imamo danes internet pa forume in se človek lahko malo tudi sam izobrazi in se ne pusti kar takoj odgnati, in točno to bom jaz zdaj naredila...v sredo grem k G se pošteno pogovort!

Tane, spet me šokiraš user posted image user posted image user posted image user posted image

Poleg tega da imava že nekaj skupnih hobijev in isto ime naših user posted image , zdaj pa še to berem. Veš da sem imela pred leti čisto iste probleme s sinusi. Kronično vnetje vsako zimo (tudi 2x) in potem pitje antibiotikov. No in ko mi je počil film, sem zahtevala od splošnega zdravnika napotnico za naprej k otorinologu in je tudi meni ugotovil kriv nosni pretin. Po slikah sodeč sem imela v otroštvu zlomljen nos, čeprav moji pravijo da ne. Ma itak sem bila divji otrok, tako da je čisto možno, verjetno sem kdaj zgrmela na glavo, malo pojokala in divjala naprej.
No, ma v v glavnem sem imela skoraj neprehodno levo nosnico, zato so se mi pojavljala vnetja. Z operativnim posegom mi je razširil nosnico in zdaj diham na polno in tudi vnetij od takrat nimam več.

Torej Tane, kaj imava lahko še skupnega? user posted image   user posted image

Najini princeski raseta...

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
18.11.2008 11:28:28   
katka11
se zgleda premal vkljucujem v cvek, ste me spet zgresile, v petek mi je test pokazal -, kot sem ze povedala, no dons ponoci sem pa dobila se nepovabljen obisk...

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
18.11.2008 11:34:41   
barbaraj
nhaya, a se nisi ti mogoče mal zatipkala? Ta datum mi nekak ne štima.

Drgač pa ja tud čakam na user posted image , upam da je ne bo. Prsa me bolijo že skoz od ovulacije, pa bolj polne mam, to se mi še ni zgodilo nikoli da bi me tak dolgo bolele, ampak danes pa se mi je pojavil beli tok, ki je pr meni ponavadi znak za user posted image , bomo vidli, drgač pa po resnici povedano sploh nimam upanja da bi zagledlauser posted image , ker se z dragim že trudiva več kot 2 leti neuspešno.

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
18.11.2008 11:35:10   
giotti
Katka user posted image

Ampak kako to misliš,da smo te zgrešile user posted image  

Dokler ne pride user posted image , nobene ne barvamo modro, tudi če je test negativen. Prav vedno imamo še upanje, dokler se user posted image  res ne prikaže, saj veš.

Sem šla prejle prav vse prečekirat od zadnjega seznama, da ja ne bi katere izpustila, mi je vzelo 20 minut.

Srečno v novem krogu, Katka in Pravoda user posted image

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
18.11.2008 11:41:39   
tane
Tane, spet me šokiraš user posted image user posted image user posted image user posted image

Poleg tega da imava že nekaj skupnih hobijev in isto ime naših user posted image , zdaj pa še to berem. Veš da sem imela pred leti čisto iste probleme s sinusi. Kronično vnetje vsako zimo (tudi 2x) in potem pitje antibiotikov. No in ko mi je počil film, sem zahtevala od splošnega zdravnika napotnico za naprej k otorinologu in je tudi meni ugotovil kriv nosni pretin. Po slikah sodeč sem imela v otroštvu zlomljen nos, čeprav moji pravijo da ne. Ma itak sem bila divji otrok, tako da je čisto možno, verjetno sem kdaj zgrmela na glavo, malo pojokala in divjala naprej.
No, ma v v glavnem sem imela skoraj neprehodno levo nosnico, zato so se mi pojavljala vnetja. Z operativnim posegom mi je razširil nosnico in zdaj diham na polno in tudi vnetij od takrat nimam več.

Torej Tane, kaj imava lahko še skupnega? user posted image   user posted image

user posted image tudi jaz pozimi ne samo 2x celo večkrat...sem ležala doma v temi, ker naj bi bile kao migrene seveda s stresom povezaneuser posted image

A veš kaj bova imeli še skupnega levčka pa levinjo ali pa 2 levčka pa 2 levinjiuser posted image pa ker sv abili tako pridkani celo leto nama bo Miklavž ali pa Dedek mraz prinesel najlepše darilo...

user posted image

< Sporočilo je popravil tane -- 18.11.2008 11:42:02 >

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
18.11.2008 11:43:06   
giotti

user posted image
user posted image

xx.11. - M1987 (9. krog)
xx.11. - D0aisy
xx.11. - murkica
xx.11. - pravoda (3. krog) user posted image  user posted image  user posted image  v nove boje
02.11. - nhaya
02.11. - Ylenia
03.11. - loli (1. krog)
04.11. - D.Mateja
11.11. - krota (4.krog)

11.11. - katka11 user posted image user posted image user posted image    v nove boje
19.11. - lenna
21.11. - martinca
21.11. - barbaraj
21.11. - bubika86
23.11. - misk2
24.11. - Athina
24.11. - ursula3
24.11. - BEBIII
25. 11. - Anonimna VITA
27.11. - METULJ1
28.11. - MiSka_82
30.11. - dini

user posted image
user posted image  

user posted image   modrih:    25
user posted image skupaj:       32

* žabica00
* aqua77
* Tiki 55
* Ursa30
* spps
* Orhideje
* bambinca
* *alina*
* aqua77
* sonček85
* pikicao.
* *kinnie*
* becky *
* Matejčika *
*živa25
*gantar
* liam
*crvicek
*Barcula
*Anja PiPi

user posted image      

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

Naj upanje ne uide preč,

Minil bo mesec ali več,
Nakoncu bomo mame vse,

NOVEMBRSKA STAVNICA 

NOVEMBER................................trenutno 21,9% srečk nosečk

Katka, še tule na seznamu objemčki user posted image
In pa spet manjši procenti user posted image  
Ko bi vsaj Anonimna povedala, kdo je. Kajti anonimnih nosečk je v tem trenutku itak ogromno, samo to nam prav nič ne pomaga pri procentih. Ker je prav tako veliko anonimnih, ki jih je tečka spet obiskala, no difference za nas in naše procente user posted image

Pa pa za danes... user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
18.11.2008 11:43:40   
sonček85
srečno vsem ,ki čakate pluseke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
18.11.2008 11:48:41   
dini
Hvala sonček, prvič je zmer najtežje.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
18.11.2008 11:49:44   
dini
giotti zakaj se pa procenti manjšajo?user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
18.11.2008 12:12:00   
Wolfina
Giotti, hvala, da misliš name, ampak nisem jaz tista anonimna user posted image

Sicer potihem, ampak kar naprej navijam za vse vas!

Bivša user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

sindarin

Si kdaj ogledate spletno stran Sistema za obveščanje o izdelkih umaknjenih s trga, RAPEX?

da (16%)

(84%)

Število vseh glasov: 190

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!