Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 18.11.2008 15:37:15
|
|
|
|
dini
|
Čudno usake tolko, temp. sm mela 36,2, trebuh kot da sm se najedla napihnjen, pa ti?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 18.11.2008 15:44:18
|
|
|
|
ursula3
|
Punce, prosim za mnenje...odkar vem zase sem mela ovulacijske krvavitve..zdej pa se mi poleg ovulacijske pojavlja še tam nekje en teden pred menstro roza izscedek. Dobr pri G sem dobila že KT Yarina (po katerih sem krvavela 3 mesce skupi, pustmo malenkosti. Na spletu sem prebrala vse mogoče od tega da mi zlo niha nivo hormonov in bla bla. Zanima me samo ali ma katera podobne probleme. Zdaj seveda delva na in me je to začelo malo skrbet...
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 18.11.2008 15:47:10
|
|
|
|
bubika86
|
ja dini razn tega, da me spodnji del trebuha boli kot bi vsak čas dobila in da imam beli tok ne, nobenih znakov.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 18.11.2008 16:28:49
|
|
|
|
dini
|
Upam da je ne boš dobila
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 18.11.2008 16:34:29
|
|
|
|
dini
|
Je kera gor?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 18.11.2008 16:57:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene čestitke vsem srečkam nosečkam in velik topel objem vsem ki greste v nove boje... Moj datum še čakam....z znaki se ne obremenjujem (če mi verjamete seveda ) resnično jih ignoriram in probam uživat vsak dan posebej.... Kdo je že napisal da moramo biti flegmatiki..pa naj bo srečno, vsaki eno za srečo, ki še čakate.... Vita
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 18.11.2008 16:58:03
|
|
|
|
bubika86
|
evo jst sm spet nazaj, sem šla mal ležat ker sem neki zaspana, kaj pa ti delaš
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 18.11.2008 17:47:40
|
|
|
|
SMELIKA
|
Ojla! Seveda, jst sem stara 23 let in sva se odločila za otroka. No, upam da mi bo v četrtek pokazal en debel +.Test CB že čaka v nočni omarici
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 18.11.2008 17:55:10
|
|
|
|
nincika
|
Pozdravljene punce, Jaz se selim na pričakujemo decembra in zdaj napišem pisemce Miklavžu, naj mi prinese en velik + se je danes končno vlila, po nekaj dnevih zamude. Še naprej držim pesti za tiste, ki čakate in iskreno čestitam vsem novim . LP, Nina
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 18.11.2008 18:48:31
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini sonček pol imaš ti že 23 let? jp točno tako in ko bom rodila bom že 24 nincika: in za naprej veliko
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 18.11.2008 20:15:37
|
|
|
|
giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursula3 Punce, prosim za mnenje...odkar vem zase sem mela ovulacijske krvavitve..zdej pa se mi poleg ovulacijske pojavlja še tam nekje en teden pred menstro roza izscedek. Dobr pri G sem dobila že KT Yarina (po katerih sem krvavela 3 mesce skupi, pustmo malenkosti. Na spletu sem prebrala vse mogoče od tega da mi zlo niha nivo hormonov in bla bla. Zanima me samo ali ma katera podobne probleme. Zdaj seveda delva na in me je to začelo malo skrbet... Uršula, na žalost (ali pa na mojo srečo, kakor vzameš) pojma nimam o teh medcikličnih krvavitvah, vem pa da so se puncam tukaj gor že dogajale. Vem, da so pisale o roza izcedkih par dni pred M. Tane vem, da to malo bolj raziskuje in upam, da ti zna kaj povedati, ali pa kakšna druga. Tudi vgnezditev zarodka se lahko zgodi tako, da priteče kakšna kaplica krvi, tako da upam, da je ravno to vzrok pri tebi. Se je pa pri meni v prvi nosečnosti ta vgnezditvena krvavitev zgodila šele kak dan pred M, tako da sem bila sigurna, da je prišla M, in ne cel teden prej, samo to je seveda odvisno od tega, kdaj je bila ovulacija. No, če to veš nekako, potem prišteješ 6 do 9 dni in lahko vidiš, če je to okoli današnjega dne. Naj te pa nič ne skrbi, če se bo to pojavilo samo ta mesec. Če pa se bo začelo ponavljat, potem pa je mogoče vzrok propadanje rumenega telesca, katero tematiko obvlada Tane in ne bi jaz ravno o tem kaj preveč špekulirala, ker res iskreno nimam pojma. Srečno, Uršula
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 18.11.2008 21:13:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz bi se vam pridružila. ne pričakujem 26.11. Nobenih posebnih znakov nimam, sva pa veselo in še, tok da bi se lahka prikazale .
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 7:40:10
|
|
|
|
METULJ1
|
ursula3- tud jaz sm mela od lanskega septembra vedno O krvavitev, poleg tega pa sem večkrat že pred M malo zakrvavela. Ne znam ti povedat zakaj. Letos semptembra sem šla na laparo in histero. Imela sem že dve . Pred nobeno nisem več krvavela in tud O kravitve ni bilo več. Ne znam pojasnit zakaj, zgleda, da se mi je po laparo in histero zdaj končno vse uredilo. Zdej čakam 3. po operaciji. Upma, da je ne bo in da končno zagledam . Mislim, da bi bilo dobro, da greš do G in vztrajaš, da te da na kakšno preiskavo. Moje mnenje namreč je, da nobena krvavitev, ki ni ni ravno normalna oz. sprejemljiva (sploh če se pojavlja iz meseca v mesec). Pozdravčki
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 7:59:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce moje danes zjutraj sem naredla test, sicer dva dni prej, ampak prisežem da je druga črtica vidna, sicer je ful bleda, ampak vidi pa se, a mislite bi lahk blo to to. Bom še itak jutri zjutraj test naredla pa pojutrišnjem in ... dokler ne bo ali pa močan . Ker po 2 letih truda se ti zdi da je tak nemogoče da bi bil .
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 8:03:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo se vam pridružim še jaz...upam, da zagledam , kakšnih hudih znakov nimam, prejšnji teden sem bila edino zelo utrujena samo ne vem še od česa. Mogoče od tega , ker enkrat sem to že dala čes, da sem bila takoj po oploditvi ful utrujena. Bo pa to naš 3. sonček, če bo uspelo, tako da upam, da bo res en velik plusek. AJa datum ne M je pa nekje 24. Imam bolj dolge cikle. Pa srečno vsem, ki še čakate
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 8:04:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Punce moje danes zjutraj sem naredla test, sicer dva dni prej, ampak prisežem da je druga črtica vidna, sicer je ful bleda, ampak vidi pa se, a mislite bi lahk blo to to. Bom še itak jutri zjutraj test naredla pa pojutrišnjem in ... dokler ne bo ali pa močan . Ker po 2 letih truda se ti zdi da je tak nemogoče da bi bil . druga črtica se ne pokaže brez razloga-ponovi test,čez dva dni,mi pa bomo držale pestke,da je to TO!
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 8:11:09
|
|
|
|
tihoupanje
|
Čestitam! Pa resnično ne razumem, zakaj ste anonimne?!?! Lahko smo samo vesele z vami in ne bomo mislile, kako ste krote, ker ste delale test prezgodaj......Hvala Bogu, da ste zagledale pa ni važno ali prezgodaj, ali prepozno....Samo da je!!!
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 8:19:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj sem anonimna? zato ker me je strah da sem mela privide danes zjutraj, da to sploh ni res. Moram se prvo res prepričat, da ne bo in da bo močan , ker se je že zgodilo da je kateri pokazal test pozitivno pol pa ni blo iz tega nič. Po 2 letih razočaranj, raznih pregledov, igel, posegov itd.. je pač to težko verjet da bi mogoče pa le bil , ker iz meseca v mesec doživljam razočaranje in je pač težko.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 8:23:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Zakaj sem anonimna? zato ker me je strah da sem mela privide danes zjutraj, da to sploh ni res. Moram se prvo res prepričat, da ne bo in da bo močan , ker se je že zgodilo da je kateri pokazal test pozitivno pol pa ni blo iz tega nič. Po 2 letih razočaranj, raznih pregledov, igel, posegov itd.. je pač to težko verjet da bi mogoče pa le bil , ker iz meseca v mesec doživljam razočaranje in je pač težko. jaz sem delala že po izostanku M z BC,pa je bila tist dan črtica,koomaj vidna,in nato sem popoldan ponovila test s CB,kjer je bil plus lepo viden.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 8:26:23
|
|
|
|
tihoupanje
|
Je,kar je..in bo, kar bo......neglede na to ali si Anonimna, Sončica, palčica....... Upam, da se bodo tvoje debelile.... Če pa se zgodi najhujše, pa vedi, da je nama tudi hudo......Nisi sama.... To se dogaja tudi nam......In to ni nič drugega, kot ŽIVLJENJE...... Se mu izogneš samo, če ne živiš več........
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 8:30:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Tihoupanje iz srca ti hvala za lepe in spodbudne besede mi gre kr na . Vsem puncam pošiljam in želim da bi vsem čimprej uspel . Jaz pa vam poročam o mojem ali ne jutri zjutraj, uf kak bo dolg dan.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 8:40:50
|
|
|
|
crvicek
|
IZVIRNO SPOROČILO: tihoupanje Čestitam! Pa resnično ne razumem, zakaj ste anonimne?!?! Lahko smo samo vesele z vami in ne bomo mislile, kako ste krote, ker ste delale test prezgodaj......Hvala Bogu, da ste zagledale pa ni važno ali prezgodaj, ali prepozno....Samo da je!!! Se podpišem! Jaz se vedno veselim z vami, ko preberem da je nov +, pa naj bo anonimna, micka al metka. Le lažje si je zapomniti vsako posameznico, saj drugače je cela zmešnjava. No pa saj ni važno, samo da je . Čestitam!
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 8:42:28
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Punce moje danes zjutraj sem naredla test, sicer dva dni prej, ampak prisežem da je druga črtica vidna, sicer je ful bleda, ampak vidi pa se, a mislite bi lahk blo to to. Bom še itak jutri zjutraj test naredla pa pojutrišnjem in ... dokler ne bo ali pa močan . Ker po 2 letih truda se ti zdi da je tak nemogoče da bi bil . verjemi da je po 2 letih truda mogoče.Meni je bilo točno po 2 letih črtica je črtica
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 8:45:33
|
|
|
|
ursula3
|
Giotti in METULJ1 hvala za odgovore, prav tega sem se bala...težit ginekologu...če ta mesec ne zanosim grem nasledni ginekologu. Drugače so me zaradi tega problema že gledali in pošiljali tudi naprej na preiskave, na koncu so mi rekli, da glede na to da nimam še otrok in da če me ne moti da pustimo na miru. Drugače pa dobro jutro pa čimveč pluskov, mene bi kap če ga zagledam..24.11. mam rok, pa se mi zdi skoraj mission impossible.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 9:00:52
|
|
|
|
SMELIKA
|
No, potem se pa slišimo.Tut jst mam jutr tist dan D. Upajva na en debeli +
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?