Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 9:06:37
|
|
|
|
katka11
|
giotti, hvala tolazbo. drugac pa jest kar zaupam testu, tko, da ko sem ga naredila in mi je pokazal - sem vedela da nisem , ker sem ga naredila tako pozno, da ce bi kaj bilo bi pokazal, 100%. zato zaupam samo CB in sem potem lahko 100%. me pa jezi, da so se mi ciklusi spet zavlekli v ... . tko lepo sem mela ze na 29, 30 dni, zdej pa spet 40 dni ma dej. sej vem, da je sele 2 meseca okrog in da nimam pravice jamrat sam kakorkoli men gre na zivce. lihkar bom prisla u kristusova leta, tamal bo lihkar star 4 leta... cist skrajni cas je za se enga pikca, mah u resnic bi mogu bit star ze eno leto... bi se mogla z mojim ze zdavnaj zmenit in zacet se na enem, kr takoj po prvem... ampak ma verjetno moja prijateljica prav, k pravi, da narave ne mores prehitet... mal sem se mogla skasljat... pridne bodte pa lepo se mejte
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 9:07:59
|
|
|
|
tihoupanje
|
Mene nekaj zanima, in sicer: Brala sem nekje, da zgodnjo nosečnost potrdi ovulacijski test še pred nosečniškim testom, zradi enih Alfa in ßeta molekul nos.hormona.......Teorija zdaj ni važna... Zanima me, če je katera od vas že delala ovulacijski test nekaj dni pred M in kakšen je bil rezultat? Zanima me, če ta test v vsakem primeru pokaže drugo črtico, le da je ta zeeelo močna samo na dan O? Ker itak en teden pred danom D nimam kaj početi, pa bi delala malo poskuse s temi testi. Ima katera izkušnje???
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 9:10:07
|
|
|
|
tihoupanje
|
Oprostite za napako - "....pred dnevom D..."
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 9:11:51
|
|
|
|
giotti
|
Vse Anonimne, čestitke Danes se vam pa res samo telegrafsko javim, ker imam par razlogov, da ne bom tukajle strašila skozi cel dan: 1. v službi je noriščnica in sestanki 2. zjutraj mi je temperatura začela padat, tako da spet ne bo nič (celo celih 6 dni je bila visoka - to mislim seveda cinično ) 3. danes potrebujem čas samo zase zaradi točke 2 No, rada vas imam pa še naprej in močno navijam še naprej. Vsem
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 9:14:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tihoupanje Mene nekaj zanima, in sicer: Brala sem nekje, da zgodnjo nosečnost potrdi ovulacijski test še pred nosečniškim testom, zradi enih Alfa in ßeta molekul nos.hormona.......Teorija zdaj ni važna... Zanima me, če je katera od vas že delala ovulacijski test nekaj dni pred M in kakšen je bil rezultat? Zanima me, če ta test v vsakem primeru pokaže drugo črtico, le da je ta zeeelo močna samo na dan O? Ker itak en teden pred danom D nimam kaj početi, pa bi delala malo poskuse s temi testi. Ima katera izkušnje??? mene je to tudi zanimalo,pa če bi imela ovulacijski test,ko sem zanosila bi poskusla,da bi vidla kaj je s temi črticami.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 9:31:34
|
|
|
|
dini
|
Jutro, čestitam usem novim , kje je seznamček da vidmo %?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 9:37:09
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti Vse Anonimne, čestitke Danes se vam pa res samo telegrafsko javim, ker imam par razlogov, da ne bom tukajle strašila skozi cel dan: 1. v službi je noriščnica in sestanki 2. zjutraj mi je temperatura začela padat, tako da spet ne bo nič (celo celih 6 dni je bila visoka - to mislim seveda cinično ) 3. danes potrebujem čas samo zase zaradi točke 2 No, rada vas imam pa še naprej in močno navijam še naprej. Vsem mislim nate......
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 9:46:31
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti Vse Anonimne, čestitke Danes se vam pa res samo telegrafsko javim, ker imam par razlogov, da ne bom tukajle strašila skozi cel dan: 1. v službi je noriščnica in sestanki 2. zjutraj mi je temperatura začela padat, tako da spet ne bo nič (celo celih 6 dni je bila visoka - to mislim seveda cinično ) 3. danes potrebujem čas samo zase zaradi točke 2 No, rada vas imam pa še naprej in močno navijam še naprej. Vsem no naj ti ta dan mine kar se da hitro in da greš domov počivat
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 10:21:34
|
|
|
|
dini
|
Boste še kej lepega povedale?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 10:22:18
|
|
|
|
dini
|
Aja jst pišem Miklavžu.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 10:25:55
|
|
|
|
ursula3
|
Danes sem si vzela malo več časa za nedelo, drugače vas kar spremljam. Dini če pišeš Miklavžu ga lepo pozdravi, pa jst mu bom tudi pisala. P.S: Danes mi je slabo, sam upam da ne zaradi kakega virusa ali pa namišljene .
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 10:29:19
|
|
|
|
dini
|
ursula3 ja ga bom pozdravla, če bo prnesu drgač ga bom pa nekam poslala!
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 10:36:45
|
|
|
|
ursula3
|
Hihihi, prnese sam če si celo leto priden...
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 10:36:55
|
|
|
|
crvicek
|
IZVIRNO SPOROČILO: tihoupanje Mene nekaj zanima, in sicer: Brala sem nekje, da zgodnjo nosečnost potrdi ovulacijski test še pred nosečniškim testom, zradi enih Alfa in ßeta molekul nos.hormona.......Teorija zdaj ni važna... Zanima me, če je katera od vas že delala ovulacijski test nekaj dni pred M in kakšen je bil rezultat? Zanima me, če ta test v vsakem primeru pokaže drugo črtico, le da je ta zeeelo močna samo na dan O? Ker itak en teden pred danom D nimam kaj početi, pa bi delala malo poskuse s temi testi. Ima katera izkušnje??? Tihoupanje, glede te teorije nisem še slišala; sem pa tudi sama že probala ta test za ugotavljanje zgodnje nosečnosti, ki pa je bil pri meni neveljaven . Je pa Junoni ta isti testek pokazal že nekaj dni pred prčakovano M. Ta test se pa imenuje Viola test za zgodnje ugotavljanje nosečnosti (nemški proizvajalec) in se ga kupi v Mullerju. Jaz se več ne spomnem koliko dni po O že pokaže , ma se mi zdi da kar zgodaj. Če boš kupovala ta testek pa pazi, ker so na polici v trgovini dve vrsti Viola testov in sicer eni so za ugotavljanje zgodnje nosečnosti eni pa za ugotavljanje nosečnosti po izostanku M. Srečno in poročaj tvoje eksperimentiranje! Držim pesti za zgodnji !
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 10:38:49
|
|
|
|
dini
|
Sej sm bla pridna, še preveč
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 10:39:26
|
|
|
|
crvicek
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti Vse Anonimne, čestitke Danes se vam pa res samo telegrafsko javim, ker imam par razlogov, da ne bom tukajle strašila skozi cel dan: 1. v službi je noriščnica in sestanki 2. zjutraj mi je temperatura začela padat, tako da spet ne bo nič (celo celih 6 dni je bila visoka - to mislim seveda cinično ) 3. danes potrebujem čas samo zase zaradi točke 2 No, rada vas imam pa še naprej in močno navijam še naprej. Vsem Giotti, ne obupaj! Saj dokler ne pride , je še upanje. Mogoče si slabo spala, pa ti temperatura varira?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 10:41:05
|
|
|
|
crvicek
|
Danes gre pa Tane na UZ pogledat če že kaj rastejo njeni folikli! Tane, držim pesti! Pa čimprej kaj poročaj!
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 10:42:35
|
|
|
|
aqua77
|
Ja, tane mislimo nate!!!! okoli 17 gre, je tako? navijam zate tane....
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 10:43:00
|
|
|
|
crvicek
|
Dini pridna! Ti kar pridno piši, pa boš vidla da ti bo ustregel. Pa pazi, ker te bo vprašal če si bila kaj pridna?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 10:45:14
|
|
|
|
dini
|
Sej ve da sm bla, ker je celo leto opazoval, vas je tudi.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 10:47:18
|
|
|
|
bubika86
|
Dobro jutro vsem skupaj. kako ste punce? čestitam vsem novim . pridne ste ni kej evo pri meni še nič novega tok sem že sita tega čakanja. bi rada čimprej zvedla a bo kej ta mesec al ne pa morm kr počakat še do ndelje pomoje za . kaj pa ve punce, a ste tut kej nestrpne kokr jst.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 10:49:50
|
|
|
|
dini
|
bubika86 kar brez nestrpnosti če ne, ne bo nič, na silo ne gre to. Itak pa je že 19.11. tako da bo hmal december.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 10:53:54
|
|
|
|
crvicek
|
Ja nas tudi, ja. Je še moj zadnjič rekel, da naj se to grdo leto čimprej konča, ker letos pa je bilo zelo težko leto za naju. Tašča v bolnici, brat od mojega v bolnici, jaz 2x. Tako da res upam da nam bo vsaj december bolj naklonjen, čene pa drugo leto. No, ma itak vemo da smo bile pridne, zato se nimamo kej sekirati zaradi tega. Jaz se bolj sekiram, da se izgubi pošta?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 11:03:05
|
|
|
|
tane
|
ja, ker grem danes že ob 13h domov moram hitro narest vsaj nekaj v službi... giotti, jaz pravim dokler ni še ni vse izgubljeno, ker tako kot pravi crvicek temperatura lahko varira, tko, da zate zaenkrat še nič samo še bolj močno stiskam pesti tihoupanje, tvoja odločitev če malo preiskusiš še te O teste, ampak jaz iz lastnih izkušenj ne grem več delat testov, ki kažejo rezultate pred dnevom D, ker nikoli ne veš kaj se potem zgodi in si potem samo še bolj živčen, ker moraš itak počakat dan D in narest spet test ali kar nekaj njih. Meni je 2 meseca nazaj BC pokazal 2x pred dnevom D rahlo ampak lepo roza črtico potem je pa po 1 tedenski zamudi vseeno prišla tko, da vsak po svoje ampak jaz testov pred izostankom ne delam več... crvicek, aquica ja danes grem k G pa še k zobarju pred tem tko, da dvojno živčna...jutri poročam kaj in kako sem opravila pri G. me pa res zanima kako vešča sem že o prepoznavanju moji znakov pred O, ker meni se zdi, da bo O kar lepo jutri, bomo videli kaj bo rekla še G po UZ. ursula3, bubika86, držim pesti da NE pride več za naslednjih 9 mesecev. dini, kdaj pa zate navijamo?
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 11:05:06
|
|
|
|
dini
|
Zame navijajte konec novembra začetek decembra prosim. Jst pa za vas. Prosim za seznamček da vidmo kolk % je že?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?