|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Novembra
19.11.2008 9:06:37   
katka11
giotti, hvala tolazbo.
drugac pa jest kar zaupam testu, tko, da ko sem ga naredila in mi je pokazal - sem vedela da nisem user posted image , ker sem ga naredila tako pozno, da ce bi kaj bilo bi pokazal, 100%. zato zaupam samo CB in sem potem lahko 100%.
me pa jezi, da so se mi ciklusi spet zavlekli v ... user posted image . tko lepo sem mela ze na 29, 30 dni, zdej pa spet 40  dni user posted image ma dej. sej vem, da je sele 2 meseca okrog in da nimam pravice jamrat sam kakorkoli men gre na zivce. lihkar bom prisla u kristusova leta, tamal bo lihkar star 4 leta... cist skrajni cas je za se enga pikca, mah u resnic bi mogu bit star ze eno leto...user posted image bi se mogla z mojim ze zdavnaj zmenit in zacet se na enem, kr takoj po prvem...
ampak ma verjetno moja prijateljica prav, k pravi, da narave ne mores prehitet...
mal sem se mogla skasljat...
pridne bodte pa lepo se mejte

(odgovor članu ursula3)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
19.11.2008 9:07:59   
tihoupanje
user posted image Mene nekaj zanima, in sicer:

Brala sem nekje, da zgodnjo nosečnost potrdi ovulacijski test še pred nosečniškim testom, zradi enih Alfa in ßeta molekul nos.hormona.......Teorija zdaj ni važna...

Zanima me, če je katera od vas že delala ovulacijski test nekaj dni pred M in kakšen je bil rezultat?

Zanima me, če ta test v vsakem primeru pokaže drugo črtico, le da je ta zeeelo močna samo na dan O?

Ker itak en teden pred danom D nimam kaj početi, pa bi delala malo poskuse s temi testi.user posted image

Ima katera izkušnje??? user posted image user posted image

(odgovor članu SMELIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
19.11.2008 9:10:07   
tihoupanje
Oprostite za napako  -  "....pred dnevom D..."

(odgovor članu tihoupanje)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
19.11.2008 9:11:51   
giotti
Vse Anonimne, čestitke user posted image

Danes se vam pa res samo telegrafsko javim, ker imam par razlogov, da ne bom tukajle strašila skozi cel dan:

1. v službi je noriščnica in sestanki
2. zjutraj mi je temperatura začela padat, tako da spet ne bo nič (celo celih 6 dni je bila visoka -  to mislim seveda cinično user posted image )
3. danes potrebujem čas samo zase zaradi točke 2

No, rada vas imam pa še naprej in močno navijam še naprej.

Vsem user posted image

(odgovor članu SMELIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
19.11.2008 9:14:36   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tihoupanje

Brala sem nekje, da zgodnjo nosečnost potrdi ovulacijski test še pred nosečniškim testom, zradi enih Alfa in ßeta molekul nos.hormona.......Teorija zdaj ni važna...

Zanima me, če je katera od vas že delala ovulacijski test nekaj dni pred M in kakšen je bil rezultat?

Zanima me, če ta test v vsakem primeru pokaže drugo črtico, le da je ta zeeelo močna samo na dan O?

Ker itak en teden pred danom D nimam kaj početi, pa bi delala malo poskuse s temi testi.user posted image

mene je to tudi zanimalo,pa če bi imela ovulacijski test,ko sem zanosila bi poskusla,da bi vidla kaj je s  temi črticami.

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 1330
19.11.2008 9:31:34   
dini
Jutro, čestitam usem novim user posted image , kje je seznamček da vidmo %?user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
19.11.2008 9:37:09   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Danes se vam pa res samo telegrafsko javim, ker imam par razlogov, da ne bom tukajle strašila skozi cel dan:

2. zjutraj mi je temperatura začela padat, tako da spet ne bo nič (celo celih 6 dni je bila visoka -  to mislim seveda cinično user posted image )

Vsem user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mislim nate......

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
19.11.2008 9:46:31   
sonček85

Vsem user posted image
no naj ti ta dan mine kar se da hitro in da greš domov počivatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
19.11.2008 10:21:34   
dini
Boste še kej lepega povedale?user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
19.11.2008 10:22:18   
dini
Aja jst pišem Miklavžu.user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
19.11.2008 10:25:55   
ursula3
Danes sem si vzela malo več časa za nedelo, drugače vas kar spremljam. Dini če pišeš Miklavžu ga lepo pozdravi, pa jst mu bom tudi pisala.

P.S: Danes mi je slabo, sam upam da ne zaradi kakega virusa ali pa namišljene user posted image .

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
19.11.2008 10:29:19   
dini
ursula3 ja ga bom pozdravla, če bo prnesu user posted image user posted image drgač ga bom pa nekam poslala!user posted image

(odgovor članu ursula3)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
19.11.2008 10:36:45   
ursula3
Hihihi, prnese sam če si celo leto priden...

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
19.11.2008 10:36:55   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: tihoupanje

Tihoupanje, glede te teorije nisem še slišala; sem pa tudi sama že probala ta test za ugotavljanje zgodnje nosečnosti, ki pa je bil pri meni neveljaven user posted image . Je pa Junoni ta isti testek pokazal user posted image že nekaj dni pred prčakovano M. Ta test se pa imenuje Viola test za zgodnje ugotavljanje nosečnosti (nemški proizvajalec) in se ga kupi v Mullerju. Jaz se več ne spomnem koliko dni po O že pokaže user posted image , ma se mi zdi da kar zgodaj. Če boš kupovala ta testek pa pazi, ker so na polici v trgovini dve vrsti Viola testov in sicer eni so za ugotavljanje zgodnje nosečnosti eni pa za ugotavljanje nosečnosti po izostanku M.

Srečno in poročaj tvoje eksperimentiranje! Držim pesti za zgodnji user posted image !

Najini princeski raseta...

Neposredna povezava do sporočila: 1339
19.11.2008 10:38:49   
dini
Sej sm bla pridna, še prevečuser posted image user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
19.11.2008 10:39:26   
crvicek

Vsem user posted image

Giotti, ne obupaj! Saj dokler ne pride user posted image , je še upanje. Mogoče si slabo spala, pa ti temperatura varira?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
19.11.2008 10:41:05   
crvicek
Danes gre pa Tane na UZ pogledat če že kaj rastejo njeni folikli!

Tane, držim pesti! Pa čimprej kaj poročaj!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
19.11.2008 10:42:35   
aqua77
Ja, tane mislimo nate!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  okoli 17 gre, je tako? navijam zate tane.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
19.11.2008 10:43:00   
crvicek
Dini pridna! Ti kar pridno piši, pa boš vidla da ti bo ustregel. Pa pazi, ker te bo vprašal če si bila kaj pridna?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
19.11.2008 10:45:14   
dini
Sej ve da sm bla, ker je celo leto opazoval, vas je tudi.user posted image user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
19.11.2008 10:47:18   
bubika86
Dobro jutro vsem skupaj.user posted image  kako ste punce?
čestitam user posted image  vsem novim user posted image . pridne ste ni kej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
evo pri meni še nič novega tok sem že sita tega čakanja. bi rada čimprej zvedla a bo kej ta mesec al ne pa morm kr počakat še do ndelje pomoje za user posted image .
kaj pa ve punce, a ste tut kej nestrpne kokr jst.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
19.11.2008 10:49:50   
dini
bubika86 kar brez nestrpnosti če ne, ne bo nič, na silo ne gre to. Itak pa je že 19.11. tako da bo hmal december.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bubika86)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
19.11.2008 10:53:54   
crvicek
Ja nas tudi, ja. user posted image user posted image user posted image

Je še moj zadnjič rekel, da naj se to grdo leto čimprej konča, ker letos pa je bilo zelo težko leto za naju. Tašča v bolnici, brat od mojega v bolnici, jaz 2x. Tako da res upam da nam bo vsaj december bolj naklonjen, čene pa drugo leto.

No, ma itak vemo da smo bile pridne, zato se nimamo kej sekirati zaradi tega. Jaz se bolj sekiram, da se izgubi  pošta?user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
19.11.2008 11:03:05   
tane
ja, ker grem danes že ob 13h domov moram hitro narest vsaj nekaj v službi...

giotti, jaz pravim dokleruser posted image ni še ni vse izgubljeno, ker tako kot pravi crvicek temperatura lahko varira, tko, da zate zaenkrat še nič user posted image samo še bolj močno stiskam pestiuser posted image

tihoupanje, tvoja odločitev če malo preiskusiš še te O teste, ampak jaz iz lastnih izkušenj ne grem več delat testov, ki kažejo rezultate pred dnevom D, ker nikoli ne veš kaj se potem zgodi in si potem samo še bolj živčen, ker moraš itak počakat dan D in narest spet test ali kar nekaj njih.
Meni je 2 meseca nazaj BC pokazal 2x pred dnevom D rahlo ampak lepo roza črtico potem je pa po 1 tedenski zamudi vseeno prišlauser posted image tko, da vsak po svoje ampak jaz testov pred izostankom ne delam več...

crvicek, aquica ja danes grem k G pa še k zobarju pred tem tko, da dvojno živčna...jutri poročam kaj in kako sem opravila pri G. me pa res zanima kako vešča sem že o prepoznavanju moji znakov pred O, ker meni se zdi, da bo O kar lepo jutri, bomo videli kaj bo rekla še G po UZ.

ursula3, bubika86, držim pesti da user posted image NE pride več za naslednjih 9 mesecev.

dini, kdaj pa zate navijamo?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
19.11.2008 11:05:06   
dini
Zame navijajte konec novembra začetek decembra prosim. Jst pa za vas.user posted image user posted image
Prosim za seznamček da vidmo kolk % je že?user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?