Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 15:23:41
|
|
|
|
dini
|
Narava je že vedla da ti z bivšim ne sme pustit ker ni bil pravi zate, zato bo pa s tem tipom več sreče.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 15:35:40
|
|
|
|
ursula3
|
Ja takrat mi je pasal in pravgotovo ne bi postala to kar sem danes če ne bi bilo njega. Ampak pustmo to k se oddaljujemo od teme foruma, naju bod prestavli na kak drug forum. Kdaj boš delala test? Vidm da maš koncu mesca..
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 15:40:01
|
|
|
|
dini
|
Ma ne vem če bom glih 30.11.delala mogoče začetek decembra, sm se odločla da ne bom samo sebe spravlala brez potrebe, mi je bolj ušeč da si sam zamišljam da sem kot pa test----
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 15:43:43
|
|
|
|
ursula3
|
Mogoče ti pa Miklavž prinese +, tudi jaz sem tako rekla, pa sem že sevda prejšnji teden delala, tko da zdej nimam nobenega testa več doma in ga tudi ne mislm kupit. Mogoče se jutri premislm, seveda. Zdej pa tečem k mojmu da me pocrkla k sem skori 4 tedne nosečka. Lep popoldan
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 15:45:42
|
|
|
|
dini
|
Kaj si 4 tedne že?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 15:59:03
|
|
|
|
Chebellca
|
Pozdravljene punce! Prišla sem vas malo pozdravit in čestitat vsem ki vam je do zdaj uspelo, za vse ostale pa sem naročila Miklavžu in Božičku da vam prineseta en veeeelik plus!
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 15:59:54
|
|
|
|
Chebellca
|
Dini zate pa še posebej navijam
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 16:01:14
|
|
|
|
dini
|
O hvala Chebellca, kako je s tabo? Znakci, testi?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 16:08:58
|
|
|
|
Chebellca
|
Joj, meni je pa slabo 100 na uro, cele dneve bi samo spala Sem pa za prvim pozitivnim testom naredila še dva in oba sta bila pozitivna, o pa tudi ni ne sluha ne duha 12.12. imam prvi pregled, saj bo že 8 teden nosečnosti... Upam da bo vse ok.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 16:10:45
|
|
|
|
sonček85
|
naj vama odgovorim dini in ursula3:ja test sem se odločila delat ker mi je zamujala in sem rkla kar bo bo in sem ga naredila.Znakov nisem imela nbenih ,ker sva bila takrat glih na dopustu in se ss tem nisem obremenjevala,sem pa dobila prvi dan dopusta rjav -krvav izcedek in že javila tudi na temo M ne pričakujemo avgusta da spet ni nič in potem je to minilo naslednji dan.In ko sem prišla domov sem naredila test,kupila sem ga kr na poti ko sem šla po sestrično od mojga mojga je samo čudilo kaj toliko pojem ko pa prej nisem,saj sem na dopustu pojedla več kot on in bila kr lačna ,samo tepka misla si pa nisem da sem ,ker mi ni bilo slabo,nič samo kot pravim prse so me bolele na dotik IZVIRNO SPOROČILO: Chebellca 12.12. imam prvi pregled, saj bo že 8 teden nosečnosti... Upam da bo vse ok. seveda bo in srečno
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 16:15:33
|
|
|
|
dini
|
IZVIRNO SPOROČILO: Chebellca Joj, meni je pa slabo 100 na uro, cele dneve bi samo spala Sem pa za prvim pozitivnim testom naredila še dva in oba sta bila pozitivna, o pa tudi ni ne sluha ne duha 12.12. imam prvi pregled, saj bo že 8 teden nosečnosti... Upam da bo vse ok. oj, meni je pa slabo 100 na uro, cele dneve bi samo spala Sem pa za prvim pozitivnim testom naredila še dva in oba sta bila pozitivna, o pa tudi ni ne sluha ne duha 12.12. imam prvi pregled, saj bo že 8 teden nosečnosti... Upam da bo vse ok. Ful držim pesti da bo use ok, kakšne znake si pa mela?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 16:18:21
|
|
|
|
dini
|
A ne pravijo da ko si da ti hrana ne diši in da se morš kar silt za kej pojest?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 16:21:17
|
|
|
|
sonček85
|
meni je pasalo jest na dopustu k nori,no sedaj pa sploh nimam apetita ,včas pozabim da sem noseča in se morem prav spomnat da kaj pojem
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 16:24:21
|
|
|
|
dini
|
In kaj ješ zdravega sonček?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 16:27:58
|
|
|
|
tihoupanje
|
Giotti.....Termometer, BT..... Moja sestra si je na mojo prošnjo izmerila T, ko je bila 6 mesecevnoseča. Bila je čisto normalna T, 36,5..... ....Sem ji rekla, da mi je to malo čudno, ker se T in BT v nosečnosti dvigne na 37 stopinj......In me je vprašala, kar tako, s tistim velikim trebuhom, če jaz hočem njej reči, da ona ni ......hi hi hi... ..... Giotti....Pusti termometer pri miru in upaj.....Naslednji ciklus si pa na Fernetičih, takoj na meji, v lekarni kupi Prometrij 100(30 tablet stane 5 eur) in si ga vtikaj v nožnico po O 2x na dan, ali 3x...kakor hočeš. In potem ne boš tuhtala, da mogoče imaš prekratko lute..... fazo.... Pri nas v PO ni trgovine Muehler ali kakor se že napiše....Imamo samo DM in tam dobim jaz O teste (5 v paketku) in BC....pa še vse ostale teste.... Za testiranje bi mogla počakati vsaj do nedelje......Pa še to je prezgodaj... Tane....čakam tvoje poročilo.... Imejte se lepo....
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 16:29:41
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini In kaj ješ zdravega sonček? vse jem ,samo suhih salam in pršuta ne drgač pa vse ne gledam kaj bom zdaj jedla.
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 16:31:30
|
|
|
|
dini
|
A pol ne vpliva hrana na , če use ješ?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 16:32:57
|
|
|
|
dini
|
tihoupanje iz kje si ti?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 16:38:02
|
|
|
|
sonček85
|
JA POGLEJ jst jem vse sam tist ne kar sem napisala,zaradi listerioze in teh bolezni,paziti moraš samo da je vse dobro kuhano in pečeno,da vse dobro opereš,......
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 16:40:03
|
|
|
|
dini
|
Aha, sm se že bala da ne smem kake hrane jest, da nebi blo zarad tega kej narobe in da me ovira pri delanju .
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 16:53:13
|
|
|
|
Chebellca
|
Men pa edino full paše kislo, ne boste verjele ampak ni mi boljšega kot tople kisle kumare
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 16:54:27
|
|
|
|
dini
|
A dost kumar poješ?
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 16:59:13
|
|
|
|
Chebellca
|
Ne...niti jih ne jem vsak dan... Ponavadi se mi jih zalušta med vikendom, ko greva z fantom h mojim staršem
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 17:04:12
|
|
|
|
dini
|
Ful držte pesti za nas da vidmo hmal
|
|
RE: || pričakujemo Novembra 19.11.2008 17:23:44
|
|
|
|
dini
|
Ne boste nč povedale?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prva nosečnost po 30. letu?Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Dve imeni za deklicosirenettaAli se vam zdi ok kombinacija dveh imen za deklico, in sicer Evelin Erinda, mi je všeč (
12%)
ne, ni mi všeč (
44%)
samo Evelin (
28%)
samo Erin (
14%)
ne vem (
3%)
Število vseh glasov: 386Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!