Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 22:16:25
|
|
|
|
*bubi*
|
je od poroda do danes se pravi v 20 dneh pridobila 360 g..... Če je to gledano od porodne teže, je dobila še več, ker je po porodu sigurno kaj izgubila. Jaz mislim, da je to čisto OK, dojenčki različno pridobivajo. Glavno da gre gor. Če bi bilo premalo, bi ti P sigurno kaj rekla. Pa malo je tudi od porodne teže odvisno. ena zalostna mamy Vse bo OK
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 22:16:34
|
|
|
|
*bubi*
|
čer pupike... mi smo doma. Dobrodošla nazaj
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 22:16:36
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma se mi zdi, da je naša še bolj v sedečem položaju.......jaoooo... al pej jo jst ne znam not dat... Jaz se tolažim prvič s tem, da ni veliko notri, drugič pa da najbrž že mora bit tak oz. da so menda upoštevali neke standarde pri oblikovanju. A maš kaj podloženo pod rito? Drugač pa če imaš košaro, jo imaš lahko tudi v tistem v avtu. Pravzaprav tako je-košara to definitivno omogoča, nisem pa prepričana glede naših zakonov
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 22:17:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Midve sva bili ful zunaj. Od 12-14 in potem od 15.30-18.30 Meni je tak fajn, samo kaj, ko doma marsikaj počaka to bom jaz jutri prakticirala... tam okrog 12-14/15, potem not na hranjenje- mali in veliki (ti ne vem kaj bomo jedli ), potem pa veeeeeeeeeeeeeeen, pa naj vsaj tam spi, mi si bomo pa kostanje pekli.... Pride katera
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 22:18:02
|
|
|
|
*bubi*
|
moja piška miška šiška..............
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 22:18:04
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real a, evo mojega Tomaža
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 22:19:38
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma se mi zdi, da je naša še bolj v sedečem položaju.......jaoooo... al pej jo jst ne znam not dat... naš tud tak zgužvan not sedi.... sploh, ko je nabunkam... naša lupinica je sicer maxi cosi cabriofix
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 22:22:06
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ne vem, če sem vam že povedala, da me je moj mali sračko že 2x pokakal na povijalni mizi... Nogice sem mu držala v luft, segla po krpico za rito brisat, medtem pa frac in sem imela novo fasado na nogi in trebuhu. Kul, ne? mene je pa že 2x polulal.... aja, to nogice držala v luft...... ni prav.....čeprav mislim, da vse tak prakticiramo.... prav je roka med noge in leva roka prime desno bedro in pol dvigne ...ne se ne delam pametna , samo tak je pravilen baby handling...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 22:24:51
|
|
|
|
gold fish
|
ma katera kak recept....kako uspavati zaspanega , ki je tako zaspan, da ne more zaspati ..grem...bo pač danes pri mami spal.... ...i hope....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 22:25:22
|
|
|
|
*bubi*
|
....ima dete krče že mislim, da kar cel dan...od 15 ure sploh še ni spal....dere se tak, da je ful rdečv obraz in včasih se mi zdi, da sploh ne diha več tako tuli, pa krči noge in nič mu ne paše... ojoj Jaz sem ji danes 1. dala D3 in zaenkrat ne morem še nič rečt, če je kak stranski učinek. Aja, AD3 bi naj bolj napenjale zaradi vitamina A. Tako da bi naj bile Plivit D3 boljše glede tega. Mamice pa veliko nabavljajo tudi Oleovit D3 v Avstriji, ker naj ne bi povzročal nobenih krčev. Ajde, bomo videli, kako bo s Plivit D3, drugače bomo pa čez mejo skočili
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 22:26:32
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mi pa se gremo zdaj rihtat.bomo se kar kopali,ker je bila naša pužika posrena do vratu. ..... aha, se vidi, da je bil ata kindra , dete pa posrano
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 22:29:15
|
|
|
|
*bubi*
|
aja, to nogice držala v luft...... ni prav.....čeprav mislim, da vse tak prakticiramo.... prav je roka med noge in leva roka prime desno bedro in pol dvigne Jaz se kar trudim s tem - da jo preko kolkov valim sem in tja Pa preko boka dvigujem So me pri bubiju marsikaj naučili in se vsaj jaz trudim, da to prakticiram.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 23:13:54
|
|
|
|
arabela*
|
o babike sem jezna ko .mala je tak sladko prej zaspala,pol pa jo mi je zdaj kupček zbudil.bogica,saj še sama ni vedela,kaj se dogaja meni je tud ta maxi cossi lupinica čist mimo.naša je tak zgužvana not,da me je groza.v avtu pa ko jo damo,se pa dere ko zmešana.je pa ena pozitivna stvar te lupinice,mi noter ne poliva toliko
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 23:20:07
|
|
|
|
arabela*
|
aja,glede tega našega polivanja smo povedli P.Pa je rekla,da ne gre nič naredit,dok lepo na teži pridobiva.Edino ponoči je zdaj malo boljše,ko ji dam Ar. Vsi samo forsirajo kupčka.mi ga podremo,takoj za kupčkom pa se ji vsipa še z ust.Npr.danes smo bile perajt da gremo iz stanovanja,jo hočem dat v voziček.In sem jo samo dvignila,pa me je celo pobruhala.Skratka,jaz vam rečem,mi porabimo dve uri,da se sploh kam spravimo.Upam,da se počasi poštima ta
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 23:23:00
|
|
|
|
KAHLO
|
OJ bejbe se na hitro javim! Evo mismo imeli danes prvi pregled in tehtamo 5400g.....tako da pa mi imamo druge težave, prehitro pridobivamo na teži, in spet mi je pediatrinja razlagala da bo treba dete na dudo navadit, da ne bo na joški kr naprej k joče tako da sem zdaj zaradi tega že znervirana, sem ji šla spet eno drugo dudo kupit pa flaško tudi pa da vidimo reakcijo je pa bil tam en fatnič k je star dva mesece in ena punca k je bla pa stara 4 mesece, in naša pošteno konkurira uni punci za 4 mesece.....un fantek je pa mel dobro kg manj k mi.....je bil prav drobcen za videt.... Drgače pa vam moram rečt da sem včeraj mela full polno joško Ronja pa je spala in valda je nisem hotla spet pitat z mlekcem pa sem še kr telovadla, in pol sem se tako zaletela (kako mi je to ratalo, ne sprašujte) v joško da sem zvezde vidla in me še danes boli, še posebaj k dojim malo. Drgače pa moram kar pohvalit mojo babiko je bla tako pridna na pregledu, edino k smo jo oblačli se je skregala do konca, ker je še obvezno hotla na joško, no pol je zaspala v vozičku in smo še malo šetali, ampak k smo pa prišli domov pa sem bla čist preč, babe jaz sem mislila da se bom onesvestila, tako sem bila utrujena da sem komaj stala na nogah, pol sem šla malo ven da odklopim od doma (namreč spali nismo od 4 ure zjutraj), pa tud zunaj nisem doglo zdržala mi je tako slabo postalo, sem mislila da tud do bloka ne pridem, pol pa mi je le uspelo in sem šla direkt v spalnico v posteljo....zgleda sem mela burn out... me je pošteno zdelala noč, pa pregled, pa še čistla sem prej tak da do 18. tud nič jedla nisem...... Jutri pa gremo z malo na štajer, že komaj čakam, upam samo da bo lepo prestala to vožnjo ajde babe čav čav
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 23:31:12
|
|
|
|
arabela*
|
kahlo,tebi se pa vedno dogaja
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 23:48:18
|
|
|
|
arabela*
|
nič babike,grem počivat,čeprav nisem zaspana.Jaz to raje zjutraj prakticiram Nočka
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 8:14:21
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro babike. Kak pridno pišete zvečer, jaz pa zjutraj pridno berem. Bubi jaz imam Oleovit D3 kapljice in nisem rabila iti v tujino, poklicala sem v lekarno v Škofjo Loko in sem jih drug dan že dobila. Zgleda da uvažajo zdravila iz tujine. Imam telefonsko v primeru, da se boš odločila. Lana nima krčkov, no včasih se malo napenja, drugače pa lepo ji grejo vetrovi in kakanje, ampak po Plivit D3 jih je pa imela. Sem mislila, da jo bo raztrgalo, še sama sem jokala. Zdaj jih uporabljamo že 14 dni in je dobro. Moram potrkati in niti ne pomislim, da bi uporabljala Plivit D3. Itak je to vse isto. Najprej je imela krčke po dodatku Aptamila, ki sem ji ga dajala dokler se mi ni mleko po carskem poštimalo, sem ga ukinila, potem po Plivitu, sem ukinila in sedaj je glede tega skoraj dobro. Jaz pa imam organizirano gospodinjstvo takole. Ponoči dam prati perilo, zjutraj obesim in v dopoldanskem času še kar zlikam in posesam. Skuham oz. pripravim kosilo hitro dopoldne oz. zjutraj, potem pa samo dokončam med 12 in 13 uro in takrat imamo kar kosilo, posodo zmečem v pomivalca in zaštartam, nahranim in oblečem Lano. Nato pa hop v voziček okrog 13.30 in pridema domov med 18.00 in 18.30 uro. Drugače mi vso delo ostane, narediti pa ga itak moram sama, ker moj zvečer neha delati komaj. Je pa res, da vstanem okrog 6.00 zjutraj, ko jo nahranim. Sem pa utrujena moram priznati, ampak drugače ne gre, ker sem moram kar dosti ukvarjati z njo čez dan, sploh dopoldne, popoldne itak uživa v vozičku. Kahlo vi pa res napredujete. To pa bo babika. Lana kliče, se pišemo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 8:51:48
|
|
|
|
ključek
|
Bubi jaz imam Oleovit D3 kapljice in nisem rabila iti v tujino, poklicala sem v lekarno v Škofjo Loko in sem jih drug dan že dobila. Zgleda da uvažajo zdravila iz tujine. Imam telefonsko v primeru, da se boš odločila. jaz bi prosila za cifro...........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 8:52:28
|
|
|
|
ključek
|
joj, sej vem da sem že tečna................sam tolo fotko morm še napopat............... zdej bom dala pa mir.....za neki časa..........
< Sporočilo je popravil Me to you -- 9.10.2008 8:56:57 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 8:55:45
|
|
|
|
ključek
|
kahlo,tebi se pa vedno dogaja in to sto na uro.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 8:57:38
|
|
|
|
ključek
|
Jaz pa imam organizirano gospodinjstvo takole. Ponoči dam prati perilo, zjutraj obesim in v dopoldanskem času še kar zlikam in posesam. Skuham oz. pripravim kosilo hitro dopoldne oz. zjutraj, potem pa samo dokončam med 12 in 13 uro in takrat imamo kar kosilo, posodo zmečem v pomivalca in zaštartam, nahranim in oblečem Lano. Nato pa hop v voziček okrog 13.30 in pridema domov med 18.00 in 18.30 uro. Drugače mi vso delo ostane, narediti pa ga itak moram sama, ker moj zvečer neha delati komaj. Je pa res, da vstanem okrog 6.00 zjutraj, ko jo nahranim. Sem pa utrujena moram priznati, ampak drugače ne gre, ker sem moram kar dosti ukvarjati z njo čez dan, sploh dopoldne, popoldne itak uživa v vozičku. zelo si pridna.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 9:38:26
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro,pa en za vas. naša pridna pupa še vedno spi.že od pol dvanajstih ponoči.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 9:43:19
|
|
|
|
arabela*
|
me to you,kaka lepa pupica
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 9.10.2008 9:46:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* aja, to nogice držala v luft...... ni prav.....čeprav mislim, da vse tak prakticiramo.... prav je roka med noge in leva roka prime desno bedro in pol dvigne Jaz se kar trudim s tem - da jo preko kolkov valim sem in tja Pa preko boka dvigujem So me pri bubiju marsikaj naučili in se vsaj jaz trudim, da to prakticiram. mene tudi, pa če le gre delam tak...samo to dvigovanje z boka mi ni čisto jasno zdaj,ko je še glavica bolj nesigurna.....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?