|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
8.10.2008 19:48:39   
lana luna
čer pupike...

mi smo doma. za en dan smo podaljšali bivanje k so bli eni izvidi od Sarike dvomljivi. ampak hvalabogu je vse ureduuser posted image user posted image user posted image

drgač sem pa user posted image user posted image user posted image čist srečna... čeprav mamo kkšno težavico vsake tolk cajta, ampak bo že...

trenutno me šivi morijouser posted image user posted image user posted image morm jit hitr pod tuš pa luftat mal...

ja Sarin očka je pa čist notr padu v očetovstvo... zdele sta dol prvič sama, pa pomojem kr uživata... sem kr trpela v porodnišnici, k sm vidla da si želi biti več z njo pa ni mogu bit...

aja čestitke puncam ki so rodile v moju odsotnosti... sej ne vem če je sploh še bla kera za rodituser posted image user posted image user posted image

meta21 mi nismo vedli kaj pričakujemo, ker nismo vprašali. če bi bil fant bi pa bil Lovro jauser posted image sej sem bla čist šokirana ker sem dobila punčko, zato ker mi je 95% folka tumbalo da bomo meli fanta da sem jim že začela verjetuser posted image user posted image in sem tolk srečna ker mam zdej mojo princeskouser posted image user posted image user posted image

no zdj pa grem ker mi bodo počas učki zaštrajkal... aja pa hvala za vse čestitkeuser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 601
8.10.2008 19:52:12   
ključek
čer pupike...

mi smo doma.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 602
8.10.2008 19:52:47   
Lara Croft
user posted image user posted image Dobrodošlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 603
8.10.2008 19:56:11   
petrax
Luna Lana dobrodošla doma pa velik crklanja, ti se pa le spoči, vem da se v P sploh ne moreš.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 604
8.10.2008 20:16:15   
amor real
LANALUNA user posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 605
8.10.2008 20:19:13   
emi*
Kaka gužva,nisem vajena da vas je tolko!user posted image user posted image Mi smo se tudi trudli cel dan kaknit pa nam je maloprej uspelo,danes je cel dan priklopljena,pa zaspi,sploh je ne smem spustit.user posted image Bo pol vsaj ponoči spala.Upam.

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 606
8.10.2008 20:22:56   
amor real
Punce, jaz bi vam tudi rada pokazala najinega Tomaža, ampak ne vem kako se to naredi, da ga prilima tukaj na postuser posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 607
8.10.2008 20:25:37   
taja1235

čerka vsem

moja mi je pa danes ceu dan bruhala kar je pojedla je slo vn....sm bla cist zivcna no pol sm pa pop klicala pediatrinjo pa je rekla nej pridem tja...jo je zvagala pa rekla da mormo obvezno podirat kupcke ker se ji zrak nabira notri pa da je zato slo dns use vn...js sm bla cist panicna res..groza...pol mi jo je pa zvagala in je od poroda do danes se pravi v 20 dneh pridobila 360 g.....   dejte mi povedat kok se vam to zdi mal, dost?
kokr okol sprasujem mamice pravjo ene da je to u redu spet druge da je premal....zdej sm pa cist zmedena...se pa dojimo in  mi najprej scuza eno pol pa drugo dojko...kupcke sva pa tko  tko podirale......ne vem ce mi bo ratal da bove vsakic podrle....ma sm cist slabe vole..k ne vem al se dobr redi al ne...user posted image user posted image user posted image   dejte napisat kok so kej vasi jenčiji pridobival na teži???

tenks vsem za odgovore

ena zalostna mamy user posted image
moja zdej lih panca sej ceu dan ni nc tko da upam da bo dns mirna noč, tako tud vsem vam želim user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 608
8.10.2008 20:26:21   
taja1235

js bi tud rada vam mojo pokazala pa ne vme kako se to nardi...ajde punce napiste kok damo slikce gor  user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 609
8.10.2008 20:27:05   
emi*
jaz sem dala prej v album pol sem od tam kopirala,drugače meni tudi ni šlouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 610
8.10.2008 20:29:00   
emi*
moja se je redila nad dvesto gramov v 5 dneh zdaj ne vem kako jeuser posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 611
8.10.2008 20:29:29   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: petrax

ti se pa le spoči, vem da se v P sploh ne moreš.

Ma kak to misliš? Jaz sem v porodnišnici lahko ful počivala.....bolj ku doma.... aja, v Postojni so obiski omejeni... a si to mislila?

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 612
8.10.2008 20:30:52   
taja1235

kako das pa v album?

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 613
8.10.2008 20:32:24   
emi*
GREŠ V MOJA RINGARAJA PA TAM TI PIŠE MOJ ALBUM PA POTEM DODAJ SLIKE,UREDI ALBUM NEKI TAKEGAuser posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 614
8.10.2008 20:35:08   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

Punce, jaz bi vam tudi rada pokazala najinega Tomaža, ampak ne vem kako se to naredi, da ga prilima tukaj na postuser posted image

..... in Taja..user posted image

http://www.shrani.si/

Klikni brskaj..... najdi slikco, ki jo hočeš dat gor..... shrani..... koda za forum...

Če hočeš, da se slikica lahko s klikom poveča, kopiraj kodo za forum s predogledom... in prilepi tle, kamor ponavadi pišeš....

Neposredna povezava do sporočila: 615
8.10.2008 20:38:08   
ključek
uau.................kok nas je tle gor......................user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 616
8.10.2008 20:39:01   
amor real
user posted image

da vidimo, če je ratalouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 617
8.10.2008 20:39:31   
amor real
a, evo mojega Tomaža user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 618
8.10.2008 20:39:37   
Lara Croft
Jst sem popoldne spala, namesto da bi šle z Laro na sprehod..... ku je blo finoooooooooooo... pa zdej nisem tko distruta in lahko mal kucam tle....user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 619
8.10.2008 20:39:42   
emi*
dobro da vem za naslednjič.............user posted image user posted image

zdaj pa bye

Neposredna povezava do sporočila: 620
8.10.2008 20:40:22   
ključek
user posted image

moja piška miška šiška..............user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 621
8.10.2008 20:41:05   
ključek
a, evo mojega Tomaža

user posted image user posted image user posted image .........luškan........user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 622
8.10.2008 20:44:05   
amor real
Ma kak to misliš? Jaz sem v porodnišnici lahko ful počivala.....bolj ku doma.... aja, v Postojni so obiski omejeni... a si to mislila?

Ma, jaz tam nisem počivala skoraj nič... stalno neko ropotanje, pa v sobi vstajanje drugih, pa neprestano jokanje dojenčkov..... nisem videla ure, da gremo domov.....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 623
8.10.2008 20:45:04   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

user posted image

da vidimo, če je ratalouser posted image

A mu ni mal prevelik ta stol? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Madonca, kok je luškan...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 624
8.10.2008 20:46:08   
ključek
čerka vsem

moja mi je pa danes ceu dan bruhala kar je pojedla je slo vn....sm bla cist zivcna no pol sm pa pop klicala pediatrinjo pa je rekla nej pridem tja...jo je zvagala pa rekla da mormo obvezno podirat kupcke ker se ji zrak nabira notri pa da je zato slo dns use vn...js sm bla cist panicna res..groza...pol mi jo je pa zvagala in je od poroda do danes se pravi v 20 dneh pridobila 360 g..... dejte mi povedat kok se vam to zdi mal, dost?
kokr okol sprasujem mamice pravjo ene da je to u redu spet druge da je premal....zdej sm pa cist zmedena...se pa dojimo in mi najprej scuza eno pol pa drugo dojko...kupcke sva pa tko tko podirale......ne vem ce mi bo ratal da bove vsakic podrle....ma sm cist slabe vole..k ne vem al se dobr redi al ne... dejte napisat kok so kej vasi jenčiji pridobival na teži???

tenks vsem za odgovore

ena zalostna mamy
moja zdej lih panca sej ceu dan ni nc tko da upam da bo dns mirna noč, tako tud vsem vam želim

naša tud pogosto bruha. pediater mi je včeraj rekel, da je to čist normalno, dokler pridobiva na teži. sedaj ima neja 4710 g, rodila se je pa z 4120 g. torej se redi. kar je očitno tudi po ličkih in bradi...........user posted image ..imaš tehtnico doma?? jaz sem jo prej skoz vagala, ko smo imeli probleme s težo, da smo vedeli kok poje, kok dobiva.........lej, sposoja tehtnice pride 10 eurov na mesec, se splača. evo link.................http://www.baby-nega.si/20164/index.html......................

< Sporočilo je popravil Me to you -- 8.10.2008 20:54:46 >

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?