|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
8.10.2008 20:46:50   
Lara Croft
Ma kak krasen, mal azijski obraščk ima ta miška piška šiška....user posted image Čupa pa tudi še vedno ista....user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 626
8.10.2008 20:53:58   
taja1235

album sm nardila, kako dam pa v album sliko? joj kok sm jst štorasta glede teh stvariuser posted image

jara croft tole men ne gre... user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 627
8.10.2008 20:54:53   
Lara Croft
dejte napisat kok so kej vasi jenčiji pridobival na teži???

Taja, ne se preveč sekirat....če ti je dete zadovoljno potem je to OK, tudi če ne pridobiva po tistih njihovih merilih.... tko jst mislim.... Naša bejba ima 19 dni in je pred nekaj dnevi, kumi prišla na porodno težo... pa mi je patronaža rekla, da se preveč redi.... ne zastopim..... user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 628
8.10.2008 20:59:39   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235

album sm nardila, kako dam pa v album sliko? joj kok sm jst štorasta glede teh stvariuser posted image
jara croft tole men ne gre... user posted image

Ti bom dala jarauser posted image user posted image user posted image

Greš gor na vrh v moja ringaraja... tam klikni moji albumi.... pa dodaj album.... zdej pa gledam, kako naprej, ki ni več tko, ku je blo prej in bi se mogla bolj poglobit.... zaenkrat ti ne znam pomagat.... user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 629
8.10.2008 21:00:32   
taja1235

lara hvala za tolazbo sej bomo ze spravle tele nase bebije da bojo zrasli  tko kt smo mi
men prevec vsi pametujejo pa pol pridem vsa zivcna od moje mami do tasce naprej ...
sej vem da jih ne rabim posusat sam gane me pa vseeno....sm bl obcutlive sorte user posted image

nc zdej pa grem pocivat ker  je biu danasnji dan prou naporen

mirno nocno in lepo cartajte svoje bebije

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 630
8.10.2008 21:01:53   
taja1235

ojoj user posted image user posted image   user posted image jara....SORY se je pojavu škratek na tipkovnici user posted image user posted image user posted image

zdej pa res grem...ja male cudn je tole vse skupi od kar so vse spremenili

mej te se PAPA

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 631
8.10.2008 21:04:44   
arabela*
kukucuser posted image

mi pa se gremo zdaj rihtat.bomo se kar kopali,ker je bila naša pužika posrena do vratu.

pa nekaj jo zvija,ji ne da miru.kje se pa te kapljice proti krčem dobijo,ko jih ene omenjateuser posted image sem,ko en lolek okol teh stvariuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 632
8.10.2008 21:17:27   
amor real
Jaz sem jih včeraj po telefonu naročila in danes so že doma, evo link
http://www.lekarnadeteljica.com/narocilnica.html

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 633
8.10.2008 21:25:06   
amor real
A mu ni mal prevelik ta stol?

LARA, na takih stolih ponavadi sedijo ta glavni v družini user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 634
8.10.2008 21:33:05   
Lara Croft
Greš gor na vrh v moja ringaraja... tam klikni moji albumi.... pa dodaj album....

.....  vpiši naslov... če češ lokacijo... opis.... označi kdo lahko vidi.... in pol klikni ustvari album..... izberi slike z diska....in začni prenos.... ma vidim, da je čist simpluser posted image ....

Pa še več slik lahko daš not.... in povezavo pošlješ prjatlom, če nočeš,da je javno...

Neposredna povezava do sporočila: 635
8.10.2008 21:48:07   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

user posted image user posted image Dobrodošlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

se pridružujem ....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 636
8.10.2008 21:51:05   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

a, evo mojega Tomaža user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 637
8.10.2008 21:53:30   
ključek
user posted image , kak ste kaj???

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 638
8.10.2008 21:58:07   
meta21
Lara tebi sem še eno slikco dolžna, ne? Takole zgleda naš revež v lupinici:
user posted image

< Sporočilo je popravil meta21 -- 8.10.2008 22:01:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 639
8.10.2008 22:00:57   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

........... ..imaš tehtnico doma?? jaz sem jo prej skoz vagala, ko smo imeli probleme s težo, da smo vedeli kok poje, kok dobiva.........lej, sposoja tehtnice pride 10 eurov na mesec, se splača. evo link.................http://www.baby-nega.si/20164/index.html......................

... jaz sem jo ravno v ponedeljekuser posted image   vrnila.....sem jo imela 1 mesec...pa je prišel iz odpustne teže 2840g na nekje cca 4000g...... od 4.9 do danes...., drugače pa od 4.9 do 17.9 - prva posvetovalnica  - je  pridobil okrog 700g, sedaj pa od 17.9 do danes nekje 500g  (posvetovalnica drugi teden, takrat bo točna kilaža) - sma pa na flaški na aptamilu....

...po moje, če ti patronažna ni nič težila glede tega, ni nič narobe.....

aja, glede kupčka.... jaz pri ta prvem...je bil polno dojen...nisem niti enkrat podrla kupčka..., ker je vedno ful lepo pil..., pa niti enkrat mi ni po hranjenju bruhal..... tako, da tudi ne drži čisto, da če ne podiraš se nabere zrak...... odvisno kako pije otrok...če hlasta je sigurno dosti zraka not, če pa ne pa tudi ni nujno......

Če bi bilo tvoje dete lačno bi tulilo kot jesihar.....user posted image ....eni se redijo bolj, drugi manj......

Pogumno naprejuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 640
8.10.2008 22:04:10   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

dejte napisat kok so kej vasi jenčiji pridobival na teži???

Taja, ne se preveč sekirat....če ti je dete zadovoljno potem je to OK, tudi če ne pridobiva po tistih njihovih merilih.... tko jst mislim.... Naša bejba ima 19 dni in je pred nekaj dnevi, kumi prišla na porodno težo... pa mi je patronaža rekla, da se preveč redi.... ne zastopim..... user posted image

meni je tud patronažna rekla, da nama hitro gre gor....takrat ko je bila tu...., potem na posvetovalnici pa pravi, da smo na spodnji mejiuser posted image  , ampak je dobro kot je, če bi bilo manj, ne bi bilo nič narobe, pa če bi bilo več tud neuser posted image
Jaz se več ne obremenjujem s tem.....    imamo zdaj drug problem.....,ki je postal res HUD..........KRČEuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 641
8.10.2008 22:05:00   
*bubi*
Joj zadnje cajte mali kr eno rundo ponoč prespi pr men v postli. Pa ne zato k bi to hotla, ampak zaspim.

Ti se nič ne sekiraj, kar zaspi user posted image  

Jaz redno zraven bubija zaspim in se potem običajno samo še v spalnico prestavim. No, danes sem še sem malo pokukala user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 642
8.10.2008 22:05:02   
*bubi*
To smo mi danes,da se malo pohvalimo kako se smejemo

user posted image user posted image user posted image  Ines.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 643
8.10.2008 22:06:01   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

mi pa se gremo zdaj rihtat.bomo se kar kopali,ker je bila naša pužika posrena do vratu.

..... aha, se vidi, da je bil ata kindrauser posted image , dete pa posrano user posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 8.10.2008 22:14:50 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 644
8.10.2008 22:08:45   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish
imamo zdaj drug problem.....,ki je postal res HUD..........KRČEuser posted image user posted image user posted image

Ma našo pupiko danes že cel popoldne zbujajo.... pa tok je zaspana.... upam, da se bo sprdela.... da bmo kej spali ponoči.... user posted image Mal prej je bla spet čist posračkana.... sem jo tela kr v umivalnik nest umituser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 645
8.10.2008 22:09:26   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petrax

Dons je pa bl dolgčas tuki. Kje ste vse? Ja verjetn mate vse dost dela z malčki, tako kot jaz.user posted image

Midve sva bili ful zunaj. Od 12-14 in potem od 15.30-18.30 user posted image  Meni je tak fajn, samo kaj, ko doma marsikaj počaka user posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 646
8.10.2008 22:12:48   
Lara Croft
Ma se mi zdi, da je naša še bolj v sedečem položaju.......jaoooo... al pej jo jst ne znam not dat... user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 647
8.10.2008 22:13:29   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image , kak ste kaj???

fajn...

Danes? pa user posted image ....ima dete krče že mislim, da kar cel dan...od 15 ure sploh še ni spal....dere se tak, da je ful rdečv obraz in včasih se mi zdi, da sploh ne diha več tako tuli, pa krči noge in nič mu ne paše...kapljice itak ne, tudi masaža bušija z brinovo kremo ne, pa telovadba ne, pa cartanje ne, pa duda ne, pa ....Ne vem več kaj najuser posted image ...user posted image .

Še sreča, da je user posted image  prišel iz službe, ker se mi je že user posted image ....  Pa še ta veliki pikec piše jutri kontrolno in se sploh nisma mogla učitiuser posted image ....

Zdaj je hvalabogu mir...  Grem v bano v vročo vodo, da pridem malo k sebi, potem pa grem spat......

...kak mi paše tišina...... niti tv, niti radio me ne ganeta......  rr pačuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 648
8.10.2008 22:13:43   
meta21
Midva sva vsak dan zunaj cca. od 11h do 13h pa od 15.30 do 18h. Vmes pa kosilo spacava. In pol se sprašujem kako da ni doma nič narejeno...user posted image  Če je pa tako lepo vreme...

Ne vem, če sem vam že povedala, da me je moj mali sračko že 2x pokakal na povijalni mizi... Nogice sem mu držala v luft, segla po krpico za rito brisat, medtem pa frac in sem imela novo fasado na nogi in trebuhu. Kul, ne?user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 649
8.10.2008 22:16:00   
Lara Croft
Čiao pupe..... jst se bom še mal na kavč vlegla in ugasnla to reč, ki me oke že bolijo...

Nočkooooooooooooooooooooooooooo... mehko in puhaso.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?