Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 20:46:50
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma kak krasen, mal azijski obraščk ima ta miška piška šiška.... Čupa pa tudi še vedno ista....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 20:53:58
|
|
|
|
taja1235
|
album sm nardila, kako dam pa v album sliko? joj kok sm jst štorasta glede teh stvari jara croft tole men ne gre...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 20:54:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
dejte napisat kok so kej vasi jenčiji pridobival na teži??? Taja, ne se preveč sekirat....če ti je dete zadovoljno potem je to OK, tudi če ne pridobiva po tistih njihovih merilih.... tko jst mislim.... Naša bejba ima 19 dni in je pred nekaj dnevi, kumi prišla na porodno težo... pa mi je patronaža rekla, da se preveč redi.... ne zastopim.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 20:59:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 album sm nardila, kako dam pa v album sliko? joj kok sm jst štorasta glede teh stvari jara croft tole men ne gre... Ti bom dala jara Greš gor na vrh v moja ringaraja... tam klikni moji albumi.... pa dodaj album.... zdej pa gledam, kako naprej, ki ni več tko, ku je blo prej in bi se mogla bolj poglobit.... zaenkrat ti ne znam pomagat....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 21:00:32
|
|
|
|
taja1235
|
lara hvala za tolazbo sej bomo ze spravle tele nase bebije da bojo zrasli tko kt smo mi men prevec vsi pametujejo pa pol pridem vsa zivcna od moje mami do tasce naprej ... sej vem da jih ne rabim posusat sam gane me pa vseeno....sm bl obcutlive sorte nc zdej pa grem pocivat ker je biu danasnji dan prou naporen mirno nocno in lepo cartajte svoje bebije
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 21:01:53
|
|
|
|
taja1235
|
ojoj jara....SORY se je pojavu škratek na tipkovnici zdej pa res grem...ja male cudn je tole vse skupi od kar so vse spremenili mej te se PAPA
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 21:04:44
|
|
|
|
arabela*
|
kukuc mi pa se gremo zdaj rihtat.bomo se kar kopali,ker je bila naša pužika posrena do vratu. pa nekaj jo zvija,ji ne da miru.kje se pa te kapljice proti krčem dobijo,ko jih ene omenjate sem,ko en lolek okol teh stvari
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 21:25:06
|
|
|
|
amor real
|
A mu ni mal prevelik ta stol? LARA, na takih stolih ponavadi sedijo ta glavni v družini
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 21:33:05
|
|
|
|
Lara Croft
|
Greš gor na vrh v moja ringaraja... tam klikni moji albumi.... pa dodaj album.... ..... vpiši naslov... če češ lokacijo... opis.... označi kdo lahko vidi.... in pol klikni ustvari album..... izberi slike z diska....in začni prenos.... ma vidim, da je čist simpl .... Pa še več slik lahko daš not.... in povezavo pošlješ prjatlom, če nočeš,da je javno...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 21:48:07
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Dobrodošlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa se pridružujem ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 21:51:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real a, evo mojega Tomaža
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 21:53:30
|
|
|
|
ključek
|
, kak ste kaj???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 21:58:07
|
|
|
|
meta21
|
Lara tebi sem še eno slikco dolžna, ne? Takole zgleda naš revež v lupinici:
< Sporočilo je popravil meta21 -- 8.10.2008 22:01:04 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 22:00:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ........... ..imaš tehtnico doma?? jaz sem jo prej skoz vagala, ko smo imeli probleme s težo, da smo vedeli kok poje, kok dobiva.........lej, sposoja tehtnice pride 10 eurov na mesec, se splača. evo link.................http://www.baby-nega.si/20164/index.html...................... ... jaz sem jo ravno v ponedeljek vrnila.....sem jo imela 1 mesec...pa je prišel iz odpustne teže 2840g na nekje cca 4000g...... od 4.9 do danes...., drugače pa od 4.9 do 17.9 - prva posvetovalnica - je pridobil okrog 700g, sedaj pa od 17.9 do danes nekje 500g (posvetovalnica drugi teden, takrat bo točna kilaža) - sma pa na flaški na aptamilu.... ...po moje, če ti patronažna ni nič težila glede tega, ni nič narobe..... aja, glede kupčka.... jaz pri ta prvem...je bil polno dojen...nisem niti enkrat podrla kupčka..., ker je vedno ful lepo pil..., pa niti enkrat mi ni po hranjenju bruhal..... tako, da tudi ne drži čisto, da če ne podiraš se nabere zrak...... odvisno kako pije otrok...če hlasta je sigurno dosti zraka not, če pa ne pa tudi ni nujno...... Če bi bilo tvoje dete lačno bi tulilo kot jesihar..... ....eni se redijo bolj, drugi manj...... Pogumno naprej
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 22:04:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft dejte napisat kok so kej vasi jenčiji pridobival na teži??? Taja, ne se preveč sekirat....če ti je dete zadovoljno potem je to OK, tudi če ne pridobiva po tistih njihovih merilih.... tko jst mislim.... Naša bejba ima 19 dni in je pred nekaj dnevi, kumi prišla na porodno težo... pa mi je patronaža rekla, da se preveč redi.... ne zastopim..... meni je tud patronažna rekla, da nama hitro gre gor....takrat ko je bila tu...., potem na posvetovalnici pa pravi, da smo na spodnji meji , ampak je dobro kot je, če bi bilo manj, ne bi bilo nič narobe, pa če bi bilo več tud ne Jaz se več ne obremenjujem s tem..... imamo zdaj drug problem.....,ki je postal res HUD..........KRČE
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 22:05:00
|
|
|
|
*bubi*
|
Joj zadnje cajte mali kr eno rundo ponoč prespi pr men v postli. Pa ne zato k bi to hotla, ampak zaspim. Ti se nič ne sekiraj, kar zaspi Jaz redno zraven bubija zaspim in se potem običajno samo še v spalnico prestavim. No, danes sem še sem malo pokukala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 22:05:02
|
|
|
|
*bubi*
|
To smo mi danes,da se malo pohvalimo kako se smejemo Ines.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 22:06:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mi pa se gremo zdaj rihtat.bomo se kar kopali,ker je bila naša pužika posrena do vratu. ..... aha, se vidi, da je bil ata kindra , dete pa posrano
< Sporočilo je popravil gold fish -- 8.10.2008 22:14:50 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 22:08:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish imamo zdaj drug problem.....,ki je postal res HUD..........KRČE Ma našo pupiko danes že cel popoldne zbujajo.... pa tok je zaspana.... upam, da se bo sprdela.... da bmo kej spali ponoči.... Mal prej je bla spet čist posračkana.... sem jo tela kr v umivalnik nest umit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 22:09:26
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrax Dons je pa bl dolgčas tuki. Kje ste vse? Ja verjetn mate vse dost dela z malčki, tako kot jaz. Midve sva bili ful zunaj. Od 12-14 in potem od 15.30-18.30 Meni je tak fajn, samo kaj, ko doma marsikaj počaka
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 22:12:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma se mi zdi, da je naša še bolj v sedečem položaju.......jaoooo... al pej jo jst ne znam not dat...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 22:13:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you , kak ste kaj??? fajn... Danes? pa ....ima dete krče že mislim, da kar cel dan...od 15 ure sploh še ni spal....dere se tak, da je ful rdečv obraz in včasih se mi zdi, da sploh ne diha več tako tuli, pa krči noge in nič mu ne paše...kapljice itak ne, tudi masaža bušija z brinovo kremo ne, pa telovadba ne, pa cartanje ne, pa duda ne, pa ....Ne vem več kaj naj ... . Še sreča, da je prišel iz službe, ker se mi je že .... Pa še ta veliki pikec piše jutri kontrolno in se sploh nisma mogla učiti .... Zdaj je hvalabogu mir... Grem v bano v vročo vodo, da pridem malo k sebi, potem pa grem spat...... ...kak mi paše tišina...... niti tv, niti radio me ne ganeta...... rr pač
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 22:13:43
|
|
|
|
meta21
|
Midva sva vsak dan zunaj cca. od 11h do 13h pa od 15.30 do 18h. Vmes pa kosilo spacava. In pol se sprašujem kako da ni doma nič narejeno... Če je pa tako lepo vreme... Ne vem, če sem vam že povedala, da me je moj mali sračko že 2x pokakal na povijalni mizi... Nogice sem mu držala v luft, segla po krpico za rito brisat, medtem pa frac in sem imela novo fasado na nogi in trebuhu. Kul, ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!! 8.10.2008 22:16:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
Čiao pupe..... jst se bom še mal na kavč vlegla in ugasnla to reč, ki me oke že bolijo... Nočkooooooooooooooooooooooooooo... mehko in puhaso....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?