bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA bamby evo sem škorenčke poslikala Zelo lepi škorenjčki ! Moraš pa zunaj verjetno otroka le nosit, tudi če bi že hodila . Kakor vidim, imajo podplatke kot uni copatki, ki smo ji na ebayu naročale. IZVIRNO SPOROČILO: nizy bamby-pri sirovem bureku ne rabiš maščobe skoraj nič dodajat, jaz namažem čisto malo pekač z oljem , med plastmi pa nič , ker se testo ne izsuši zaradi jajc , skute jogurta , pa kisle smetane , tko da samo na konc malo premažen zgornjo plast z maščobo lahko pa malo zaliješ s saldko smetano , potem ne rabiš zgoraj nič druge maščobe Vidim, da sem naredila kar nekaj napak. Testo sem sicer sama delala (brez jajc, ker mi jih je zmanjkalo ), namazala zsuper za spanje!!! oljem in potem z nadevom (samo skuta, kisala smetana in sol - ponavadi dam tudi eno jajce, tokrat jih nisem imela). Zvila sem v štrukeljc, naoljila pekač (bolj močno), pol pa še po burekih polila malo z oljem. Očitno ga je bilo too much. Pekla sem pa jaz samo na 180° kakšnih 40 minut. Tukaj vidim, da sem ga čist mimo usekala . No, nikoli pa nisem dodajala med nadev jogurta. Če mi je bila nadev presuh sem vedno le malo mleka prilila. Aja,, ko je bilo pečeno, sem pa še malo s z vodo polila in dala nazaj za par minut v pečico. No, tako ga ponavadi jaz ne delam, tokrat sem pa nekaj novega hotla probat, pa mi ni uspelo. Bom drugič naredila po tvojih nasvetih. suzi, pri nas je jedilni dan nekako tak: 8h- žitnomlečna kašica 11.30-12h- zelenjava, mesek 16h- sadje, jogurti, skutke 19-20h - mleko Janey- neverjetni ste vi z zobki!! Že kar 7 jih imate !!! ursi, super za spanje !!! kati kati, ravno na tem pregledu so Anaji ugotovili uroinfekt. Le kaj se pri vas grejo? Imaš možnost kam drugam hodit v posvetovalnico? jencili, februarka, obema sem dala svoj glas! Zdaj pa obe zmagajta!!! Mi smo imeli danes Anajo - vampirko . Je jedla rdečo peso in krompir za kosilo. Sprva sem ji vsako posebej zmečkala, samo ji je bilo očitno presuho in je težko jedla, zato sem ji pol kar pire naredila. Pol je pa zmazala v nulo ! Zdaj grem pa v vrtec na pogovorne ure. Mater, kolk imam jaz enih poti in nobenega cajta več, odkar imam mulca v vrtcu .
|