Bajsa -> RE: Februarski sončki - 6.del (29.9.2008 8:42:29)
|
Dobro jutro! Noč kr v redu, sicer se je ene 2 krat zbudila in jokcala, sam je kuj nazaj zaspala, ene 2 krat sm jo pa mogla mal podojit. Je pa zutri take glasove vn spušala, prav krike, je bla ful smešna. Oči valda še spi, ker je utrujen [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], ni junak, da bi mi vsaj eno jutro reku, naj pa jaz tiste pol urce dalj pospim, bedak! Madam se zdej igra na igralni podlogi, pol greva pa na zajtrk. Zdej čakam, da pridejo delavci, da jim še kavo skuham, pol pa akcija. Kaj naj delam dons za kosilo? Kakšen predlog? Jencili nč ne vem kaj se je dogajal z vami in tvojim atom, sam upam, da je zdaj boljše. Pa ne skrb, bula zih ni rakava. Sam pozitivno! Drži se! Buči moje sožalje! Sicer še nisem uspela prebrat kdo vas je zapustil, predvidevam da stric. Zdej vsaj ne trpi več. Naša mama je tud slabo. Je rekla dr, da se je razširlo po vsej verjetnosti tudi na jetra in želodec, pa na rebru je že, pa roka, ... za povrh vsega ji je pa zdej še kolk poču. Ja normalno, kosti so krhke, ona pa misle, da lohk kr leta okrog. Dobr, da se še sama lohk premika, jooj ko enkat ne bo mogla. Boga, že zdaj se mi smili. Sej se mogoče grdo sliš, sam jaz ji res iz srca želim, da bi hitro umrla, da ji ne bo treba trpet. Rh ni to za takle lep sončen dan. Punce maksimalno uživajte življenje! Lep sončen dan!
|
|
|
|