Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 18:06:28
|
|
|
|
mary_lou
|
Jest sm tud larisi dala glasek, sm jo tud spoznala, pa na zurnalu sm kuj Taja od jencili spoznala Lano sm mogla pa mal poiskat od SN
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 18:06:55
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Taj od jencili pa Lana od SN sm jima dala glasek.....čeprov to je itak kr neki včeraj se je začel glasovanje pa glasujes lahko enkrat na uro pa majo eni že cez 600 glasov? brez veze meni to tudi ni jasno , mah
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 18:09:21
|
|
|
|
mary_lou
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Taj od jencili pa Lana od SN sm jima dala glasek.....čeprov to je itak kr neki včeraj se je začel glasovanje pa glasujes lahko enkrat na uro pa majo eni že cez 600 glasov? brez veze meni to tudi ni jasno , mah sej men je za tist kes itak totalno vseen sam ne morm verjet da obstajajo taki psihiči, pa sej ni važn whatever
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 18:10:32
|
|
|
|
Janey
|
da še jaz malo pokažem kaj je naš ati naučil našega mulčka kako je treba z ženskami najprej si jo vzameš jo prečekiraš od spredaj in od zadaj (če ma dobro ritko ) ko je maš pa dovolj jo pa kar poješ
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 18:11:43
|
|
|
|
Janey
|
upsi
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 18:13:09
|
|
|
|
mary_lou
|
Janey zadnja slika a si glavo dol vzela valda je ni dal v usta????
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 18:14:10
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Janey zadnja slika a si glavo dol vzela valda je ni dal v usta???? valda da ne
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 18:14:13
|
|
|
|
ella79
|
janey tale k Jaka poje je huda no, jaz srčno upam, da se z Zojo NE bosta spoznala
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 18:18:26
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan mi2 sva nazaj in zdaj grem mal pomalcat. Samo 1 komentar imam na današnji dogodek: NORO DOBRO Se mi zdi, da sem res začela uživat z mojo pikico
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 18:20:24
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka za super plavanje zdaj še bolj komaj čakam torek
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 18:43:35
|
|
|
|
srečka nosečka
|
janey - faca mali Jaka, ko bo prišel k Lani bomo vse punčke skrili . Se bosta samo z avtki igrala. dolenjka - super, da sta uživali. Mi tudi komaj čakomo torka, da začnemo čofi čof. Naša pa zdaj sama večerja , noče da jo hranim in sama žuli kruh. Bolje, da ne vidite kakšno nesnago je naredila v kuhinji.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 18:57:16
|
|
|
|
Janey
|
malo heca mora bit tole pupo najraje grize, pa sma se spomnila, da lahko dama dol glavo, kr ma laske in jo je dal tako v usta in sma crknila skor od smeha
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 19:05:31
|
|
|
|
dolenjka
|
Tako, sem se mal podprla, zdaj pa lahko kaj več povem Torej, najprej moram povedati, da sem bila malo skeptična za Atlantis, ker imam iz Čatežkih slabe izkušnje s čistočo.... Že v garderobi tako čisto, da sem bila presenečena, čeprav tako pač mora biti in ne vem kaj se sploh čudim Tudi notri je res čisto, jaz sem pozabila papuče doma in sem imela noge čist čiste Vstop je možen z vozičkom Notri pa lepo čisto, nikjer nobenega ("zunanjega" plavalca) - ta del je dopoldan rezerviran za skupinsko vadbo. Na razpolago veliko ležalnikov in blazine za na tla za Toplo pa tko, da bi kar tam ostala 9 nas je v skupini in smo se kar hitro in lepo ujele. Najprej smo bili brez obročev in se malo "privajali" na vodo, čeprav se je naša tko obnašala, kot da živi v njej, se vidi da je po horoskopu vadili smo položaj za učenje plavanja, potem smo še malo vadili z obroči, se polivali s kanglico, špricali z račkami, žogali... in potem smo se še malo crkljali Tara je tako cvilila in se smejala, špricala...dobesedno norela in pozirala ko so jo slikali Vsako uro se tudi slika in na koncu se dobi CD s slikami iz vseh vadb. 1 uro gremo tudi na tobogane Sva bili pa skupaj pod tušem in ni nič čudno odreagirala čeprav sem mislila da bo Je pa tam tako, da si lahko potem še 2 uri notri, tako da sva se mi2 dojili in malo počili, potem smo šle pa mamice na kavo Je pa tudi zraven bazena kafič Skupno je 11 vabd, pa vedno je lahko še 1 spremljevalec zraven, tko da bo moj sigurno vsaj 1x šel z nama, pa 1x bo šla sestra s ker imata še v dobrem 2 obiska... Sta me 2 mamici vprašali če se doma vedno v taveliki banji kopamo k tamal že tko "plava" Pa še nikol se nismo Joj kakšen raport sem napisala
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 19:12:17
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka za super izkušnjo z atlantisom, me prav zanima kako bo pri nas Tara je pa že na morju obvladala vodo in plavanje super, da ste se imeli fajn. A kaj veš, je bil kak fantek blondi Maks
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 19:15:05
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka za super izkušnjo z atlantisom, me prav zanima kako bo pri nas Tara je pa že na morju obvladala vodo in plavanje super, da ste se imeli fajn. A kaj veš, je bil kak fantek blondi Maks Ne Ella, če se prav spomnim, sta bila samo 2 fantka v naši skupini - Tim in Johan Sem pa Listek in njenega Davida srečala, sta imela plavanje 1 termin pred nama
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 19:28:43
|
|
|
|
Janey
|
dolenjka super za plavanje me veseli da sta uživali mi gremo pa v torek in bo ziher lušno, že zato ker gremo z dobro družbo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 20:19:14
|
|
|
|
ella79
|
naša bejba že od osmih spančka, jaz grem pod tuš, potem pa f5 stisnem, da vidim če bo kej akcije http://24ur.com/specialno/vizita/prsi-tezke-33-kilogramov.html kej takega
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 20:23:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 naša bejba že od osmih spančka, jaz grem pod tuš, potem pa f5 stisnem, da vidim če bo kej akcije http://24ur.com/specialno/vizita/prsi-tezke-33-kilogramov.html kej takega bljak bi se reklo Ella, a naši 2 sta spet na vezi al kako? Naša je tut ob 20h zažmurila Jaz bom tut F5 prtiskala vmes, zdej bom pa našga povabila na 1 igro scrabble-a
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 20:26:11
|
|
|
|
bamby
|
mery, tvoj Tai je čist ponorel . Madonca, enkrat ga boš na vrhu omare najdla ella, kako cotkan kombinezonček . Je v enem ali v dveh delih? janey, hude slike, ampak dobre, sploh zadnja je specialna ! dolenjka, super za uspešno plavanje, pa da je Tara uživala. Mi pa nekaj ni najbolj jasno. Si šla kar s Taro na tobogan, na tavelkega, mislim ? Pogovorne ure opravila . Sem bila skoraj celo uro noter . So mi mogli še malo o roditeljskem sestanku povedat, ker smo bili ravno takrat v toplicah. Sem pa videla, da so je Timu tudi že telovadba danes začela, zato smo se za ob 6h kar odpravili. Sem šla kar z Anajo, čeprav je bil tudi on doma, samo sva midve šli še na en sprehod okrog mesta. Je bila pa že trda tema, pa še oblačno tolk, ko smo šele domov prišli. Malo noro bo to pozimi s tako majhnim otrokom ven hodit, pa še tako pozno. Bo ura skoraj pol osmih, ko bomo šele domov priracali .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 20:27:47
|
|
|
|
larisa
|
Dolenjka za plavanje. Tud jaz že komi čakam Scrable, kolk fajn...jaz bi tud, pa ga nimava...evo spet bomo zapravljali A se bomo počas na FB preselile, al kako
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 20:29:02
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 naša bejba že od osmih spančka, jaz grem pod tuš, potem pa f5 stisnem, da vidim če bo kej akcije http://24ur.com/specialno/vizita/prsi-tezke-33-kilogramov.html kej takega noro bom mojmu še pokazala, me zanima njegov obraz Grem pred tv, pol pa spat... moj je danes celo doma... upam da to kaj pomeni
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 20:30:25
|
|
|
|
Februarka08
|
Men pa FB sploh noče zalaufat že cel dan čakam na tist potrditveni mail, pa ga ni od nikoder bi še jest mal šnofala po FB da vidim če bom sploh znala
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 20:31:03
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 naša bejba že od osmih spančka, jaz grem pod tuš, potem pa f5 stisnem, da vidim če bo kej akcije http://24ur.com/specialno/vizita/prsi-tezke-33-kilogramov.html kej takega noro bom mojmu še pokazala, me zanima njegov obraz Grem pred tv, pol pa spat... moj je danes celo doma... upam da to kaj pomeni bratca za lariso
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 20:32:43
|
|
|
|
dolenjka
|
Bamby ne vem točno po katerem toboganu se bomo spuščali, ker to pride kasneje na vrsto, najprej se morajo dpbro na bazen navaditi in potem "plavati" učiti, za nagrado jih bomo pa na tobogane pa na slapove peljale Naslednjič bom vzela fotoaparat seboj in bom kako fotko naredila in prilimala
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......