|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
2.10.2008 18:06:28   
mary_lou
Jest sm tud larisi dala glasek, sm jo tud spoznala, pa na zurnalu sm kuj Taja od jencili spoznala Lano sm mogla pa mal poiskat od SN

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 451
2.10.2008 18:06:55   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Taj od jencili pa Lana od SN sm jima dala glasek.....čeprov to je itak kr neki včeraj se je začel glasovanje pa glasujes lahko enkrat na uro pa majo eni že cez 600 glasov? brez veze

meni to tudi ni jasno user posted image , mah user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 452
2.10.2008 18:09:21   
mary_lou
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Taj od jencili pa Lana od SN sm jima dala glasek.....čeprov to je itak kr neki včeraj se je začel glasovanje pa glasujes lahko enkrat na uro pa majo eni že cez 600 glasov? brez veze

meni to tudi ni jasno user posted image , mah user posted image

sej men je za tist kes itak totalno vseen sam ne morm verjet da obstajajo taki psihiči, pa sej ni važn whatever

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 453
2.10.2008 18:10:32   
Janey
da še jaz malo pokažem kaj je naš ati naučil našega mulčka kako je treba z ženskamiuser posted image user posted image

najprej si jo vzameš
user posted image
jo prečekiraš od spredaj
user posted image
in od zadaj (če ma dobro ritkouser posted image user posted image )
user posted image
ko je maš pa dovolj jo pa kar poješuser posted image user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 454
2.10.2008 18:11:43   
Janey
upsiuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 455
2.10.2008 18:13:09   
mary_lou
Janey zadnja slika user posted image user posted image user posted image user posted image a si glavo dol vzela valda je ni dal v usta????

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 456
2.10.2008 18:14:10   
Janey

Janey zadnja slika user posted image user posted image user posted image user posted image a si glavo dol vzela valda je ni dal v usta????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image valda da neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 457
2.10.2008 18:14:13   
ella79
janey user posted image user posted image user posted image user posted image tale k Jaka poje je huda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no, jaz srčno upam, da se z Zojo NE bosta spoznala user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 458
2.10.2008 18:18:23   
ella79
škoda k tele igrce ni bilo pred enim letom, da bi mal potreniral lahko user posted image user posted image user posted image
http://igre.najdi.si/miselne-igre/igre/ultimate-babysitter.html

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 459
2.10.2008 18:18:26   
dolenjka
Dan user posted image

mi2 sva nazaj in zdaj grem mal pomalcat. Samo 1 komentar imam na današnji dogodek: NORO DOBRO user posted image  user posted image  user posted image  Se mi zdi, da sem res začela uživat z mojo pikico user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 460
2.10.2008 18:20:24   
ella79
dolenjka user posted image user posted image user posted image za super plavanje user posted image zdaj še bolj komaj čakam torek user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 461
2.10.2008 18:43:35   
srečka nosečka
janey - faca mali Jaka, ko bo prišel k Lani bomo vse punčke skrili user posted image  user posted image  user posted image . Se bosta samo z avtki igrala. user posted image

dolenjka - super, da sta uživali. user posted image  Mi tudi komaj čakomo torka, da začnemo čofi čof. user posted image

Naša pa zdaj sama večerja user posted image , noče da jo hranim in sama žuli kruh. user posted image  Bolje, da ne vidite kakšno nesnago je naredila v kuhinji. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 462
2.10.2008 18:57:16   
Janey
malo heca mora bituser posted image user posted image tole pupo najraje grize, pa sma se spomnila, da lahko dama dol glavo, kr ma laske in jo je dal tako v usta in sma crknila skor od smeha

Neposredna povezava do sporočila: 463
2.10.2008 19:05:31   
dolenjka
Tako, sem se mal podprla, zdaj pa lahko kaj več povem user posted image

Torej, najprej moram povedati, da sem bila malo skeptična za Atlantis, ker imam iz Čatežkih slabe izkušnje s čistočo....
Že v garderobi tako čisto, da sem bila presenečena, čeprav tako pač mora biti in ne vem kaj se sploh čudim user posted image   Tudi notri je res čisto, jaz sem pozabila papuče doma in sem imela noge čist čiste user posted image  Vstop je možen z vozičkom user posted image  user posted image  user posted image  Notri pa lepo čisto, nikjer nobenega ("zunanjega" plavalca) - ta del je dopoldan rezerviran za skupinsko vadbo. Na razpolago veliko ležalnikov in blazine za na tla za user posted image  Toplo pa tko, da bi kar tam ostala user posted image  user posted image  user posted image  9 nas je v skupini in smo se kar hitro in lepo ujele. Najprej smo bili brez obročev in se malo "privajali" na vodo, čeprav se je naša tko obnašala, kot da živi v njej, se vidi da je user posted image  po horoskopu user posted image  vadili smo položaj za učenje plavanja,  potem smo še malo vadili z obroči, se polivali s kanglico, špricali z račkami, žogali... in potem smo se še malo crkljali user posted image
Tara je tako cvilila in se smejala, špricala...dobesedno norela in pozirala ko so jo slikali user posted image  Vsako uro se tudi slika in na koncu se dobi CD s slikami iz vseh vadb. 1 uro gremo tudi na tobogane user posted image  Sva bili pa skupaj pod tušem in ni nič čudno odreagirala čeprav sem mislila da bo user posted image  user posted image
Je pa tam tako, da si lahko potem še 2 uri notri, tako da sva se mi2 dojili in malo počili, potem smo šle pa mamice na kavo user posted image   Je pa tudi zraven bazena kafič user posted image  Skupno je 11 vabd, pa vedno je lahko še 1 spremljevalec zraven, tko da bo moj sigurno vsaj 1x šel z nama, pa 1x bo šla sestra s user posted image  ker imata še v dobrem 2 obiska...

Sta me 2 mamici vprašali če se doma vedno v taveliki banji kopamo k tamal že tko "plava" user posted image  Pa še nikol se nismo user posted image  user posted image

Joj kakšen raport sem napisala user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 464
2.10.2008 19:12:17   
ella79
dolenjka user posted image user posted image user posted image za super izkušnjo z atlantisom, me prav zanima kako bo pri nas user posted image Tara je pa že na morju obvladala vodo in plavanje user posted image user posted image user posted image super, da ste se imeli fajn. A kaj veš, je bil kak fantek blondi Maks user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 465
2.10.2008 19:15:05   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dolenjka user posted image user posted image user posted image za super izkušnjo z atlantisom, me prav zanima kako bo pri nas user posted image Tara je pa že na morju obvladala vodo in plavanje user posted image user posted image user posted image super, da ste se imeli fajn. A kaj veš, je bil kak fantek blondi Maks user posted image

Ne Ella, če se prav spomnim, sta bila samo 2 fantka v naši skupini - Tim in Johan user posted image  Sem pa Listek in njenega Davida srečala, sta imela plavanje 1 termin pred nama user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 466
2.10.2008 19:28:43   
Janey
dolenjka super za plavanje user posted image user posted image user posted image

me veseli da sta uživali

mi gremo pa v torek in bo ziher lušno, že zato ker gremo  z dobro družbouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 467
2.10.2008 20:19:14   
ella79
naša bejba že od osmih spančka, jaz grem pod tuš, potem pa f5 stisnem, da vidim če bo kej akcije

http://24ur.com/specialno/vizita/prsi-tezke-33-kilogramov.html
kej takega user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 468
2.10.2008 20:23:48   
dolenjka

naša bejba že od osmih spančka, jaz grem pod tuš, potem pa f5 stisnem, da vidim če bo kej akcije

user posted image  user posted image  user posted image

bljak bi se reklo user posted image

Ella, a naši 2 sta spet na vezi al kako? Naša je tut ob 20h zažmurila user posted image

Jaz bom tut F5 prtiskala vmes, zdej bom pa našga povabila na 1 igro scrabble-a user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 469
2.10.2008 20:26:11   
bamby
mery, tvoj Tai je čist ponorel user posted image . Madonca, enkrat ga boš na vrhu omare najdla user posted image user posted image user posted image

ella, kako cotkan kombinezonček user posted image . Je v enem ali v dveh delih?

janey, hude slike, ampak dobre, sploh zadnja je specialna user posted image !

dolenjka, super za uspešno plavanje, pa da je Tara uživala. Mi pa nekaj ni najbolj jasno. Si šla kar s Taro na tobogan, na tavelkega, mislim user posted image ?

Pogovorne ure opravila user posted image . Sem bila skoraj celo uro noter user posted image . So mi mogli še malo o roditeljskem sestanku povedat, ker smo bili ravno takrat v toplicah. Sem pa videla, da so je Timu tudi že telovadba danes začela, zato smo se za ob 6h kar odpravili. Sem šla kar z Anajo, čeprav je bil tudi on doma, samo sva midve šli še na en sprehod okrog mesta. Je bila pa že trda tema, pa še oblačno tolk, ko smo šele domov prišli. Malo noro bo to pozimi s tako majhnim otrokom ven hodit, pa še tako pozno. Bo ura skoraj pol osmih, ko bomo šele domov priracali user posted image user posted image .

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 470
2.10.2008 20:27:47   
larisa
Dolenjka user posted image user posted image user posted image  za plavanje. Tud jaz že komi čakam user posted image  Scrable, kolk fajn...jaz bi tud, pa ga nimava...evo spet bomo zapravljali user posted image

A se bomo počas na FB preselile, al kako user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 471
2.10.2008 20:29:02   
Februarka08

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image noro

bom mojmu še pokazala, me zanima njegov obrazuser posted image
Grem pred tv, pol pa spat... moj je danes celo doma... upam da to kaj pomeniuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 472
2.10.2008 20:30:25   
Februarka08
Men pa FB sploh noče zalaufatuser posted image user posted image user posted image user posted image že cel dan čakam na tist potrditveni mail, pa ga ni od nikoderuser posted image user posted image bi še jest mal šnofala po FB da vidim če bom sploh znalauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 473
2.10.2008 20:31:03   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image noro

bom mojmu še pokazala, me zanima njegov obrazuser posted image
Grem pred tv, pol pa spat... moj je danes celo doma... upam da to kaj pomeniuser posted image user posted image

bratca za lariso user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 474
2.10.2008 20:32:43   
dolenjka
Bamby ne vem točno po katerem toboganu se bomo spuščali, ker to pride kasneje na vrsto, najprej se morajo user posted image  dpbro na bazen navaditi in potem "plavati" učiti, za nagrado jih bomo pa na tobogane pa na slapove peljale user posted image
Naslednjič bom vzela fotoaparat seboj in bom kako fotko naredila in prilimala user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......