Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 10:36:27
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: misar pod mojim imenom in avatarjem klikni kontakt, pa boš mogoče pol kaj več vidla samo stran mi osveži....misa pusti, ni vredno meni se več ne da zaj... sam ti tudi med kontakte doda jutro mi smo se fajn naspali, se je zoja zbudila ob osmih, pa je imela potem govorne vaje in je nisem motila, tako da smo vstali mal pred deveto zdej je pa tudi že v postli, pomoje bo vsak čas zaspala jencili uživajte na morju ajjjaaaaa če jaz stisnem kontakt, potem mi osebo doda med prijatelje? ma sej sem blont
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 10:37:51
|
|
|
|
ella79
|
janey točno tako
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 10:37:53
|
|
|
|
Janey
|
kaka kura sem jaz, ko ona baby twins misar zdaj pa vidim tvoje albume
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 10:38:19
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 janey točno tako ja mi moraš res že zaplostkat. res nisem vedela da sem tak butasta
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 10:42:18
|
|
|
|
Marusah
|
Vidim, da mete velik dela s temi albumi So vas administratorji zaposlil, ni kaj
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 10:43:19
|
|
|
|
dolenjka
|
Vidim da ste še veno pri misiji albumi Moja princeska pančka, jaz pa spet jem Ko se zbudi se pa oblečeva in šibneva v LJ na plavanje
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 10:44:51
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Vidim da ste še veno pri misiji albumi Moja princeska pančka, jaz pa spet jem Ko se zbudi se pa oblečeva in šibneva v LJ na plavanje mission complited
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 10:55:22
|
|
|
|
ella79
|
janey če si blond, pa da kej takega pogruntaš, ti je pa res treba zaploskat dolenjka uživajta na plavanju, Tara itak vem da bo mi pa v torek začneme kok bo fajn, 4 februarčki skupaj
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 11:00:28
|
|
|
|
dolenjka
|
Hvala Ella Ja, pri vas bo tudi luštno
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 11:25:47
|
|
|
|
larisa
|
Dan misija albumi še kar laufa Mi smo pa kr do 7h spali, pa pol do 9h Sem bal kr mal paf, ko je mojmu ob pol 7h ura zvonila, pa sem ugotovila, da mali ni nič jedel, še...sem ga šla takoj pogledat, če je vse ok No zdej spet pančka, jaz pa sem že vse zlikala, pa ni blo malo Ella, a vi greste na fredov program-plavanja? Dolenjka uživajta, 100/h
< Sporočilo je popravil larisa -- 2.10.2008 11:26:37 >
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 11:31:33
|
|
|
|
ella79
|
larisa za super spanje. Ja, fredov program plavanja a vidva bosta zdej hodila?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 11:36:20
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 larisa za super spanje. Ja, fredov program plavanja a vidva bosta zdej hodila? Ja, mi pa začnemo v ponedeljek. Kolk so res face, te od fredove akademije, a ne?! A boš imela neopernske hlačke, al pleničke ? No Zoja mislim, ne ti
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 11:49:44
|
|
|
|
ella79
|
so face ja kam bosta pa vidva hodila? pomoje kar sam pleničke, zaenkrat še nisem o hlačkah razmišljala oz. sem razmišljala sam se še nisem odločila. Zagotovo so boljše, k zadržujejo toploto kaj boste pa vi?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 11:57:37
|
|
|
|
larisa
|
Ella, tud jaz sem sicer bolj za hlačke, ker se ledvičke ne ohlajajo, ampak je danes pomerjanje, jaz pa ne morem tja...tolk enih stvari sem se namenila danes, pa že 2 skenslala A se jih da tud v recimo baby centru kupit, al pa kje tko, a kej veš? Drugač imam pa pleničke pripravljene.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 12:00:03
|
|
|
|
ella79
|
te neoprenske lahko kupiš tudi na njihovi strani sam pomoje je fajn, če mu jih prej probaš, to pa itak lahko še na prvi uri, vsaj pri nas je tako rekla, da jih ima vedno sabo a vidva bosta na dif hodila?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 12:05:41
|
|
|
|
larisa
|
A tako. No pol bom pa v ponedeljek videla kako je s tem. Ja, midva bova na dif hodila. Sem se ful težko odločila kam bi šla, potem so pa par zadev povedali kako je pri njih in kako drugje, pa ni blo več dileme
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 12:06:20
|
|
|
|
larisa
|
Kje imate pa vi? A je to kak splošen bazen, al tud samo za namenjen?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 12:15:41
|
|
|
|
ella79
|
mi bomo v kr hodil, je na eni oš, posebej sam za , topla voda, higiena na nivoju... kaj je pa tebe na difu prepričalo?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 12:24:37
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mi bomo v kr hodil, je na eni oš, posebej sam za , topla voda, higiena na nivoju... kaj je pa tebe na difu prepričalo? Najprej način dela z . Njihove dooolgoletne izkušnje, ki niso zanemarljive. Program, ki je k nečemu usmerjen. Predvsem pa higiena. Bazen, ki ni odprt za kogarkoli, higiena, da ne govorim, kot ti praviš, ful na nivoju Majo filing za , ni kej Upam, da jih ne hvalim prekmalu in da bo res fajn. Pri vas bo pa sploh super, k boste sami februarčki
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 12:37:38
|
|
|
|
ursi84
|
Punce pozdravljene! Jst morm mojga škratka pohvalit, da zdej že 4 noči spi brez nočnega dojenja in posledično brez zbujanja in spi do 8h . Pa še čez dan spi 2x po 1,5h . Mam pa eno prošnjo: tiste, ki imate vozičke Quinnya Speedya...kje ste kupile sprednji lok...namreč jst bi ga nujno rabila, pa ga pri nas ni nikjer za dobit...tud v Sončku ga zdej ni na razpolago...hvala Gem skuhat kosilo do konca za mojga sončka...ko se zbudi pa šibava vn na sončka... Lep dan vsem...papa
< Sporočilo je popravil ursi84 -- 2.10.2008 12:38:44 >
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 12:56:19
|
|
|
|
kati kati
|
dan. kak sem jst jezna , včeraj sma bla na 3.ceplenju. najprej čakam eno uro pa 15minut-so mel kontrolo-direktorco ! nato reče hitr ga slečte da mu dam inekcijo...in js pocem da še ima od zadnjič bulico-on pa men ah to pa res ni nič...ker ni imel časa da bi ga stehtali in zmerili in če je vse ok -on meni vredi fertik ste lahka grete domov...na mi gre to zdravstvo...pa še niso naredili testa za kri in vodo-oni to ne delajo ker pač samo pri treh letnikih-js sem tako razočarana- sem razmišljala da bi se prstavla drugemu-kmet... danes nč ni kej jedel spet ma bulo mažem in hladim-masiram pa ni nč bolše...ne vem kaj naj naredim
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 13:24:30
|
|
|
|
kati kati
|
itata-sem dobla copatke-lepi so vendar kr veliki...bodo šli še mal v ladlc hvala
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 13:32:32
|
|
|
|
Februarka08
|
Jeeej, pa mamo spet elektriko
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 13:49:07
|
|
|
|
Suzi*
|
ojla. me smo z vozičkanja, pa nekaj šopinga, nujnega, pojedla mi je dons švoh deci jabolka in hruške, za kosilo bom pa probala ji dat pire z grahkom. če se ne bom kej druzga zmislila. joj, super da greste na plavanje. mi2 sva tud imeli namen, samo sem potem zaradi financ skenslala. kolk vas pride to plavanje??
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 13:51:07
|
|
|
|
pina-1
|
dan. od mojega likanja danes ni nič. Sva z Ančko eli obiske, pol sem pa kuhat začela, pa Ano spravla spat. Zdej sem si pa glavo oprala in čakam, da se Ana zbudi. Dabes sem ji skuhala, juhico s cvetače, korenčka, krompirja in paštico sem noter zakuhala. Upam, da se ne bo preveč ohladila, dokler se Ana zbudi. Grem malo kavč peglat. NEkako mam potrebo po njemu
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......