|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
2.10.2008 10:36:27   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

IZVIRNO SPOROČILO: misar

pod mojim imenom in avatarjem  klikni kontakt, pa boš mogoče pol kaj več vidla

user posted image user posted image user posted image user posted image samo stran mi osveži....misa pusti, ni vrednouser posted image user posted image user posted image meni se več ne da zaj...

sam ti tudi med kontakte doda user posted image

jutro user posted image

mi smo se fajn naspali, se je zoja zbudila ob osmih, pa je imela potem govorne vaje in je nisem motila, tako da smo vstali mal pred deveto user posted image zdej je pa tudi že v postli, pomoje bo vsak čas zaspala user posted image

jencili uživajte na morju

ajjjaaaaa če jaz stisnem kontakt, potem mi osebo doda med prijatelje?
ma sej sem blontuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 401
2.10.2008 10:37:51   
ella79
janey točno tako user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 402
2.10.2008 10:37:53   
Janey
kaka kura sem jaz, ko ona baby twinsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

misar zdaj pa vidim tvoje albumeuser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 403
2.10.2008 10:38:19   
Janey

janey točno tako user posted image

ja mi moraš res že zaplostkat.
res nisem vedela da sem tak butastauser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 404
2.10.2008 10:42:18   
Marusah
Vidim, da mete velik dela s temi albumi user posted image user posted image user posted image  So vas administratorji zaposlil, ni kaj user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 405
2.10.2008 10:43:19   
dolenjka
Vidim da ste še veno pri misiji albumi user posted image

Moja princeska pančka, jaz pa spet jem user posted image  Ko se zbudi se pa oblečeva in šibneva v LJ na plavanje user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 406
2.10.2008 10:44:51   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Vidim da ste še veno pri misiji albumi user posted image

Moja princeska pančka, jaz pa spet jem user posted image  Ko se zbudi se pa oblečeva in šibneva v LJ na plavanje user posted image  user posted image  user posted image

mission compliteduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 407
2.10.2008 10:55:22   
ella79
janey če si blond, pa da kej takega pogruntaš, ti je pa res treba zaploskat user posted image

dolenjka uživajta na plavanju, Tara itak vem da bo user posted image mi pa v torek začneme user posted image kok bo fajn, 4 februarčki skupaj user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 408
2.10.2008 11:00:28   
dolenjka
Hvala Ella user posted image  Ja, pri vas bo tudi luštno user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 409
2.10.2008 11:25:47   
larisa
Dan user posted image

misija albumi še kar laufa user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa kr do 7h spali, pa pol do 9h user posted image  Sem bal kr mal paf, ko je mojmu ob pol 7h ura zvonila, pa sem ugotovila, da mali ni nič jedel, še...sem ga šla takoj pogledat, če je vse ok user posted image user posted image user posted image
No zdej spet pančka, jaz pa sem že vse zlikala, pa ni blo malouser posted image user posted image

Ella, a vi greste na fredov program-plavanja?

Dolenjka uživajta, 100/h user posted image

< Sporočilo je popravil larisa -- 2.10.2008 11:26:37 >

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 410
2.10.2008 11:31:33   
ella79
larisa user posted image user posted image user posted image za super spanje. Ja, fredov program plavanja user posted image a vidva bosta zdej hodila?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 411
2.10.2008 11:36:20   
larisa

larisa user posted image user posted image user posted image za super spanje. Ja, fredov program plavanja user posted image a vidva bosta zdej hodila?

Ja, mi pa začnemo v ponedeljek. user posted image  Kolk so res face, te od fredove akademije, a ne?! A boš imela neopernske hlačke, al pleničke ? No Zoja mislim, ne ti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 412
2.10.2008 11:49:44   
ella79
so face ja user posted image kam bosta pa vidva hodila? pomoje kar sam pleničke, zaenkrat še nisem o hlačkah razmišljala oz. sem razmišljala sam se še nisem odločila. Zagotovo so boljše, k zadržujejo toploto user posted image kaj boste pa vi?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 413
2.10.2008 11:57:37   
larisa
Ella, tud jaz sem sicer bolj za hlačke, ker se ledvičke ne ohlajajo, ampak je danes pomerjanje, jaz pa ne morem tja...tolk enih stvari sem se namenila danes, pa že 2 skenslala user posted image  A se jih da tud v recimo baby centru kupit, al pa kje tko, a kej veš? Drugač imam pa pleničke pripravljene. 

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 414
2.10.2008 12:00:03   
ella79
te neoprenske lahko kupiš tudi na njihovi strani user posted image sam pomoje je fajn, če mu jih prej probaš, to pa itak lahko še na prvi uri, vsaj pri nas je tako rekla, da jih ima vedno sabo user posted image a vidva bosta na dif hodila?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 415
2.10.2008 12:05:41   
larisa
A tako. No pol bom pa v ponedeljek videla kako je s tem. Ja, midva bova na dif hodila. Sem se ful težko odločila kam bi šla, potem so pa par zadev povedali kako je pri njih in kako drugje, pa ni blo več dileme user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 416
2.10.2008 12:06:20   
larisa
Kje imate pa vi? A je to kak splošen bazen, al tud samo za user posted image  namenjen?

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 417
2.10.2008 12:15:41   
ella79
mi bomo v kr hodil, je na eni oš, posebej sam za user posted image , topla voda, higiena na nivoju... kaj je pa tebe na difu prepričalo?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 418
2.10.2008 12:24:37   
larisa

mi bomo v kr hodil, je na eni oš, posebej sam za user posted image , topla voda, higiena na nivoju... kaj je pa tebe na difu prepričalo?

Najprej način dela z user posted image . Njihove dooolgoletne izkušnje, ki niso zanemarljive. Program, ki je k nečemu usmerjen. Predvsem pa higiena. Bazen, ki ni odprt za kogarkoli, higiena, da ne govorim, kot ti praviš, ful na nivoju user posted image  Majo filing za user posted image , ni kej user posted image  Upam, da jih ne hvalim prekmalu in da bo res fajn. Pri vas bo pa sploh super, k boste sami februarčki user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 419
2.10.2008 12:37:38   
ursi84
Punce pozdravljene!

Jst morm mojga škratka pohvalit, da zdej že 4 noči spi brez nočnega dojenja in posledično brez zbujanja in spi do 8h user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa še čez dan spi 2x po 1,5huser posted image user posted image user posted image user posted image .

Mam pa eno prošnjo: tiste, ki imate vozičke Quinnya Speedya...kje ste kupile sprednji lok...namreč jst bi ga nujno rabila, pa ga pri nas ni nikjer za dobit...tud v Sončku ga zdej ni na razpolago...hvala

Gem skuhat kosilo do konca za mojga sončka...ko se zbudi pa šibava vn na sončka...

Lep dan vsem...papa

< Sporočilo je popravil ursi84 -- 2.10.2008 12:38:44 >

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 420
2.10.2008 12:56:19   
kati kati
dan.

kak sem jst jeznauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , včeraj sma bla na 3.ceplenju.
najprej čakam eno uro pa 15minut-so mel kontrolo-direktorcouser posted image ! nato reče hitr ga slečte da mu dam inekcijo...in js pocem da še ima od zadnjič bulico-on pa men ah to pa res ni nič...ker ni imel časa da bi ga stehtali in zmerili in če je vse ok -on meni vredi fertik ste lahka grete domov...na user posted image mi gre to zdravstvo...pa še niso naredili testa za kri in vodo-oni to ne delajo ker pač samo pri treh letnikih-js sem tako razočarana-user posted image user posted image user posted image   sem razmišljala da bi se prstavla drugemu-kmet...

danes nč ni kej jedel spet ma bulo mažem in hladim-masiram pa ni nč bolše...ne vem kaj naj naredimuser posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 421
2.10.2008 13:24:30   
kati kati
itata-sem dobla copatke-lepi so vendar kr veliki...bodo šli še mal v ladlc
hvala

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 422
2.10.2008 13:32:32   
Februarka08
Jeeej, pa mamo spet elektrikouser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 423
2.10.2008 13:49:07   
Suzi*
ojla.

me smo z vozičkanja, pa nekaj šopinga, nujnega, pojedla mi je dons švoh deci jabolka in hruške, za kosilo bom pa probala ji dat pire z grahkom. če se ne bom kej druzga zmislila. user posted image

joj, super da greste na plavanje. mi2 sva tud imeli namen, samo sem potem zaradi financ skenslala. kolk vas pride to plavanje??

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 424
2.10.2008 13:51:07   
pina-1
dan.

od mojega likanja danes ni nič. Sva z Ančko eli obiske, pol sem pa kuhat začela, pa Ano spravla spat. Zdej sem si pa glavo oprala in čakam, da se Ana zbudi.
Dabes sem ji skuhala, juhico s cvetače, korenčka, krompirja in paštico sem noter zakuhala. Upam, da se ne bo preveč ohladila, dokler se Ana zbudi.

Grem malo kavč peglat. NEkako mam potrebo po njemuuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......