Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 8:32:02
|
|
|
|
mala_pikica
|
Pozdravljene! Oooo, Pina jaz bi tudi že pod nujno morala likati, pa se mi kar ne da. A tvoja že 80-86 nosi. Moj Luka lahko še zelo dosti stvari nosi 62št. Sicer pa nosimo od 62 do 74 št. Srečka nosečka, laho pa prideta vidve z Janey k meni na kavico, zdaj, ko veš kje sem doma. Res sta vabljeni. Lahko že danes!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 8:37:05
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Noč bi bila v redu, če ne bi desca čakala... me je blo že strah da je kaj narobe je pršu dam ob 23-ih itak sem bla budna, sam mu nism dala vedt pol pa še zaspat nism mogla enga prjatla si bom mogla kupt k je skoz zravn mene in k ga nikdar nič ne boli da bom sploh še vedla kaj je jota Suzi, samo tvoje vprašanje sem videla zdele, ostalo pa še preberem... 9.00 - zajtrk (mlečna kašica) 11.00 - (mal jogurta ali kaj podobnega) 12.00 - mleko za spanje 15.00 - kosilo (zelenjava) 17.00 - malica (sadje) 19.00 - večerja (mlečna kašica) 20.00 - mleko za spanje Larisa ma kar dost obrokov ampak to je zdej njen tajming se mi zdi da ji skoz za jest pripravlam Od 9.00 do 14.00 bomo spet brez elektrike kuhat nam mogla, ne vem kaj bomo jedl pa še vas bom pogrešala... no, vi me itak naute, ampak vseen
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 8:49:55
|
|
|
|
Janey
|
jutro evo nas lutavice no time for RR jaka ima nov zob...danes ponoči smo ga rodili...ma spet nič spali. imamo jih torej že 7 moj otrok je zdaj pojedel en velik kos kruha namazan s sirom...kolko včasih ta otrok poje. včeraj ko pa ni mel nekega dneva je pa jedel po žlico pa še to sem mu potiskala v usta. mala pikica z veseljem kadarkoli, danes mam jaz neke opravke v mestu, pol pa bo ostalo bol malo časa. punce oprosti ker vas malo zanemarjam, ampak zdaj ne morem brat, ker otrok ni ravno najbolj vesel, da se mora sam igrat, pa še prat moram dat, ker če ne bom do večera doma
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 9:00:20
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro noč je bila spet ok..očitno jo je res luna dajala upam, da ne bo tako ob vsaki menjavi lune, se pravi 4x na mesec...prvo rundo je ful dolgo vlekla... saj pol je mal nadoknadila, pa se je ene 3x še zbudila, ampak važno je, da vsaj enkrat mal dlje v kosu spim. a očitno smo vse včer imele pogovore z dragimi...midva morava mal za nazaj nadoknadit, ker moj libido je bil v prejšnjih mesecih hudo ...očitno spet hormoni delujejo ...po moje trenutno ovuliram, ker kar ni in ni dost teh pogovorov nič kaj pametnega niste načvekale..mal sem se prej izgubila med tistimi jaz ne vidim, jaz tud ne, a ti vidiš, ker jaz ne vidim, da ti vidiš, če vidiš, a kera vidi, če sploh vidi v glavnem nisem razbrala kaj je treba naredit, da lahko gledam vaše slikce in ve moje? no tamala drema že svoj prvi spanec, jaz pa moram počas pripravit stvari za telovadbo, da pol ko se zbudi kar šibneva ven lep dan vsem februarčkom/februarčicam
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 9:03:47
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar nič kaj pametnega niste načvekale..mal sem se prej izgubila med tistimi jaz ne vidim, jaz tud ne, a ti vidiš, ker jaz ne vidim, da ti vidiš, če vidiš, a kera vidi, če sploh vidi v glavnem nisem razbrala kaj je treba naredit, da lahko gledam vaše slikce in ve moje? ne vem če smo sploh kaj ugotovile. probaj moje albume pogledat. te imam med prijatelji, bi mogla videt moja 2 albuma.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 9:21:09
|
|
|
|
Janey
|
kak pa daš nekoga med prijatelje?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 9:22:56
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey kak pa daš nekoga med prijatelje? ti tega ne moreš naredit, ker te nobeden noče za prijatelja
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 9:23:40
|
|
|
|
ELMA
|
Jutro... Jencili glas odan , upam da zmagate Nizy , ob 3h zjutraj itak da boš prva , če bi ob 2h zjutraj kej pisala bi bila druga Marusah -ku-ku...
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 9:26:56
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey kak pa daš nekoga med prijatelje? ti tega ne moreš naredit, ker te nobeden noče za prijatelja a jaz pa ne morem hotet nekga za prijetlja? kako pa potem lahko nekdo mene hoče?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 9:31:39
|
|
|
|
Neni13
|
Dobro jutro, oz. dober dan, mi smo že pokonc od 05.45..Adijo pamet, pa mu nič kaj ni za spat. Sem pa že danes končno izvedela eno pametno in dobro novico, klicala sem eno varuško, ki so mi jo priporočili. Pa ima še ravno eno mesto frej, JUPI!!! Na mesec bo treba plačat 200 Eur, kar je še zelo ugodno, glede na to, da nama je izračun za vrtec prišel čist preveč! Tako, da tudi če tamali cel dan ne bo spal, sem tolk vesela, da mu tudi ni treba. hi hi Sem se pa odločla, da gre tamal v vrtec, ko bo šla njegova še nenarejena sestrica ali bratec..Ker drugače bomo bankrotiral..
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 9:34:29
|
|
|
|
Janey
|
zakaj pa potem ko dam albumi od prijateljev mam od 2 albume? pa samo eno poznam?!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 9:42:54
|
|
|
|
misar
|
no jaz vidim tvoje janey, od suzi, dolenjke in pine
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 9:51:00
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar no jaz vidim tvoje janey, od suzi, dolenjke in pine kolko pa jih vidiš?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 9:52:34
|
|
|
|
Janey
|
ma ti albumi so butasti ne bom se več s tem ****, ker se mi res ne da me nekaj grlo boli, upam, da ne zbolim, ker sem bla do zdaj 5 let zapordoma za RD bolana in letos kot kaže bom tudi. a je to normalno?? nekdo me nima rad tam zgoraj
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 9:54:30
|
|
|
|
misar
|
mislim, da jih vidim tvojih 16 albumov...če sem prav preštela ti moje vidiš?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 9:56:26
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar mislim, da jih vidim tvojih 16 albumov...če sem prav preštela ti moje vidiš? enga tvojga
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 9:59:15
|
|
|
|
Janey
|
ampak jaz mam nastavljeno da moj album vidim jaz in prijatelji, pa ne vem kak dat prijatelja in koga imam za prijatelja, tak da sploh ne vem kdo vidi moje albume...benti
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 10:03:49
|
|
|
|
misar
|
ja sem šla popravit, da lahko moje albume gledajo prijatelji...a zdaj jih vidiš več?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 10:09:16
|
|
|
|
Janey
|
misa se vedno enga
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 10:15:41
|
|
|
|
misar
|
pod mojim imenom in avatarjem klikni kontakt, pa boš mogoče pol kaj več vidla
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 10:15:47
|
|
|
|
jencili
|
jutro, vem ja, za ene že kr precej dan, zame pa komi budnica. Taj ga je ponoči sral in se do 2.30 zbujal kr skoz neki in jokal. Problem je bil zamašen nosek . Pol sm mu pa dala fiziološko, mal spucala in smo spali lepo do 8-ih . Jst sm bla sicer še kr koma, tko da je napokal Taja in sta šla po opravkih, jst pa sm še eno kitico odležala. Zdej pa šibam pokat, ker gremo čez 3 urce na morje. No, vikend varianta, sam bo vseeno ful pasalo , pa še moja mami gre in babi, tko da se bova midva mal spočila lahko . Punce, hvala za oddane glasove - le tko naprej. Sej veste, na vsako uro lahko oddate glas za vse slikce, ne le za eno Dolenjka, ti si pa pozabla? Pa sm še gledala, če je tarica kje
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 10:22:13
|
|
|
|
dolenjka
|
Dolenjka ima mal preveč polno glavo mama Jencili
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 10:26:38
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar pod mojim imenom in avatarjem klikni kontakt, pa boš mogoče pol kaj več vidla samo stran mi osveži....misa pusti, ni vredno meni se več ne da zaj...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 10:33:25
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: misar pod mojim imenom in avatarjem klikni kontakt, pa boš mogoče pol kaj več vidla samo stran mi osveži....misa pusti, ni vredno meni se več ne da zaj... res. ampak ti tudi osebo da med prijatelje. naša punca pa že uro in pol spi. pridna.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 2.10.2008 10:34:59
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: misar pod mojim imenom in avatarjem klikni kontakt, pa boš mogoče pol kaj več vidla samo stran mi osveži....misa pusti, ni vredno meni se več ne da zaj... sam ti tudi med kontakte doda jutro mi smo se fajn naspali, se je zoja zbudila ob osmih, pa je imela potem govorne vaje in je nisem motila, tako da smo vstali mal pred deveto zdej je pa tudi že v postli, pomoje bo vsak čas zaspala jencili uživajte na morju
|
katero ime za fanta?tailorimam težave pri izbiri imena za tretjega člana.
1 je ime:katarina
2:klara
3?lahko dodate tudi kakšno drugo ime:)žiga (
19%)
blaž (
15%)
artur (
2%)
uroš (
6%)
lukas (
19%)
klemen (
40%)
Število vseh glasov: 454Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!