|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
2.10.2008 8:32:02   
mala_pikica
Pozdravljene!

Oooo, Pina jaz bi tudi že pod nujno morala likati, pa se mi kar ne da. A tvoja že 80-86 nosi. Moj Luka lahko še zelo dosti stvari nosi 62št. Sicer pa nosimo od 62 do 74 št.

Srečka nosečka, laho pa prideta vidve z Janey k meni na kavico, zdaj, ko veš kje sem doma. Res sta vabljeni. Lahko že danes!!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 376
2.10.2008 8:37:05   
Februarka08
Jutro.

Noč bi bila v redu, če ne bi desca čakala... me je blo že strah da je kaj narobeuser posted image je pršu dam ob 23-ihuser posted image itak sem bla budna, sam mu nism dala vedtuser posted image pol pa še zaspat nism moglauser posted image enga prjatla si bom mogla kupt k je skoz zravn mene in k ga nikdar nič ne boli da bom sploh še vedla kaj je jotauser posted image user posted image user posted image user posted image
Suzi, samo tvoje vprašanje sem videla zdele, ostalo pa še preberem...
9.00 - zajtrk (mlečna kašica)
11.00 - (mal jogurta ali kaj podobnega)
12.00 - mleko za spanje
15.00 - kosilo (zelenjava)
17.00 - malica (sadje)
19.00 - večerja (mlečna kašica)
20.00 - mleko za spanje
Larisa ma kar dost obrokovuser posted image ampak to je zdej njen tajminguser posted image se mi zdi da ji skoz za jest pripravlamuser posted image

Od 9.00 do 14.00 bomo spet brez elektrikeuser posted image kuhat nam mogla, ne vem kaj bomo jedl pa še vas bom pogrešala... no, vi me itak naute, ampak vseenuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 377
2.10.2008 8:49:55   
Janey
jutro

evo nas lutaviceuser posted image user posted image no time for RRuser posted image
jaka ima nov zob...danes ponoči smo ga rodili...ma spet nič spali. imamo jih torej že 7user posted image user posted image user posted image

moj otrok je zdaj pojedel en velik kos kruha namazan  s sirom...kolko včasih ta otrok poje. včeraj ko pa ni mel nekega dneva je pa jedel po žlico pa še to sem mu potiskala v usta.

mala pikica z veseljem kadarkoli, danes mam jaz neke opravke v mestu, pol pa bo ostalo bol malo časa.

punce oprosti ker vas malo zanemarjam, ampak zdaj ne morem brat, ker otrok ni ravno najbolj vesel, da se mora sam igrat, pa še prat moram dat, ker če ne bom do večera domauser posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 378
2.10.2008 9:00:20   
misar
dobro jutro

noč je bila spet ok..očitno jo je res luna dajalauser posted image upam, da ne bo tako ob vsaki menjavi lune, se pravi 4x na mesec...prvo rundo je ful dolgo vlekla... saj pol je mal nadoknadila, pa se je ene 3x še zbudila, ampak važno je, da vsaj enkrat mal dlje v kosu spim.

a očitno smo vse včer imele pogovore z dragimi...midva morava mal za nazaj nadoknadit, ker moj libido je bil v prejšnjih mesecih hudo user posted image ...očitno spet hormoni delujejo user posted image user posted image user posted image ...po moje trenutno ovuliram, ker kar ni in ni dost teh pogovorov user posted image user posted image user posted image

nič kaj pametnega niste načvekale..mal sem se prej izgubila med tistimi jaz ne vidim, jaz tud ne, a ti vidiš, ker jaz ne vidim, da ti vidiš, če vidiš, a kera vidi, če sploh vidi user posted image user posted image v glavnem nisem razbrala kaj je treba naredit, da lahko gledam vaše slikce in ve moje?

no tamala drema že svoj prvi spanec, jaz pa moram počas pripravit stvari za telovadbo, da pol ko se zbudi kar šibneva ven user posted image user posted image

lep dan vsem februarčkom/februarčicam

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 379
2.10.2008 9:03:47   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: misar

nič kaj pametnega niste načvekale..mal sem se prej izgubila med tistimi jaz ne vidim, jaz tud ne, a ti vidiš, ker jaz ne vidim, da ti vidiš, če vidiš, a kera vidi, če sploh vidi user posted image user posted image v glavnem nisem razbrala kaj je treba naredit, da lahko gledam vaše slikce in ve moje?

user posted image user posted image user posted image  
ne vem če smo sploh kaj ugotovile. user posted image
probaj moje albume pogledat. te imam med prijatelji, bi mogla videt moja 2 albuma.user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 380
2.10.2008 9:21:09   
Janey
kak pa daš nekoga med prijatelje?

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 381
2.10.2008 9:22:56   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

ti tega ne moreš naredit, ker te nobeden noče za prijatelja user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 382
2.10.2008 9:23:40   
ELMA
Jutro...

Jencili glas odan user posted image , upam da zmagate user posted image

Nizyuser posted image  , ob 3h zjutraj user posted image itak da boš prva user posted image , če bi ob 2h zjutraj kej pisala bi bila druga user posted image

Marusah -ku-ku...

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 383
2.10.2008 9:26:56   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

ti tega ne moreš naredit, ker te nobeden noče za prijatelja user posted image

a jaz pa ne morem hotet nekga za prijetlja? kako pa potem lahko nekdo mene hoče?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 384
2.10.2008 9:31:39   
Neni13
Dobro jutro, oz. dober dan,

mi smo že pokonc od 05.45..Adijo pamet, pa mu nič kaj ni za spat.user posted image
Sem pa že danes končno izvedela eno pametno in dobro novico, klicala sem eno varuško, ki so mi jo priporočili. Pa ima še ravno eno mesto frej, JUPI!!!
Na mesec bo treba plačat 200 Eur, kar je še zelo ugodno, glede na to, da nama je izračun za vrtec prišel čist preveč!
Tako, da tudi če tamali cel dan ne bo spal, sem tolk vesela, da mu tudi ni treba. hi hi
Sem se pa odločla, da gre tamal v vrtec, ko bo šla njegova  še nenarejena sestrica ali bratec..Ker drugače bomo bankrotiral..user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 385
2.10.2008 9:34:29   
Janey
zakaj pa potem ko dam albumi od prijateljev mam od 2 albume? pa samo eno poznam?!

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 386
2.10.2008 9:42:54   
misar
no jaz vidim tvoje janey, od suzi, dolenjke in pine user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 387
2.10.2008 9:51:00   
Janey

no jaz vidim tvoje janey, od suzi, dolenjke in pine user posted image

kolko pa jih vidiš?

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 388
2.10.2008 9:52:34   
Janey
ma ti albumi so butastiuser posted image
ne bom se več s tem ****, ker se mi res ne da

me nekaj grlo boli, upam, da ne zbolim, ker sem bla do zdaj 5 let zapordoma za RD bolana in letos kot kaže bom tudi. a je to normalno?? nekdo me nima rad tam zgorajuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 389
2.10.2008 9:54:30   
misar
mislim, da jih vidim tvojih 16 albumov...če sem prav preštelauser posted image ti moje vidiš?

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 390
2.10.2008 9:56:26   
Janey

mislim, da jih vidim tvojih 16 albumov...če sem prav preštelauser posted image ti moje vidiš?

enga tvojga

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 391
2.10.2008 9:59:15   
Janey
ampak jaz mam nastavljeno da moj album vidim jaz in prijatelji, pa ne vem kak dat prijatelja in koga imam za prijatelja, tak da sploh ne vem kdo vidi moje albume...bentiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 392
2.10.2008 10:03:49   
misar
ja sem šla popravit, da lahko moje albume gledajo prijatelji...a zdaj jih vidiš več?

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 393
2.10.2008 10:09:16   
Janey
misa se vedno enga

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 394
2.10.2008 10:15:41   
misar
pod mojim imenom in avatarjem  klikni kontakt, pa boš mogoče pol kaj več vidla

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 395
2.10.2008 10:15:47   
jencili
jutro,

vem ja, za ene že kr precej dan, zame pa komi budnica.
Taj ga je ponoči sral in se do 2.30 zbujal kr skoz neki in jokal. Problem je bil zamašen nosekuser posted image . Pol sm mu pa dala fiziološko, mal spucala in smo spali lepo do 8-ihuser posted image . Jst sm bla sicer še kr koma, tko da je user posted image  napokal Taja in sta šla po opravkih, jst pa sm še eno kitico odležala.
Zdej pa šibam pokat, ker gremo čez 3 urce na morje. No, vikend varianta, sam bo vseeno ful pasalouser posted image , pa še moja mami gre in babi, tko da se bova midva mal spočila lahkouser posted image user posted image .

Punce, hvala za oddane glasove - le tko naprej. Sej veste, na vsako uro lahko oddate glas za vse slikce, ne le za enouser posted image user posted image
Dolenjka, ti si pa pozabla? Pa sm še gledala, če je tarica kjeuser posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 396
2.10.2008 10:22:13   
dolenjka
Dolenjka ima mal preveč polno glavo mama Jencili user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 397
2.10.2008 10:26:38   
Janey

user posted image user posted image user posted image user posted image samo stran mi osveži....misa pusti, ni vrednouser posted image user posted image user posted image meni se več ne da zaj...

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 398
2.10.2008 10:33:25   
Suzi*

user posted image user posted image user posted image user posted image samo stran mi osveži....misa pusti, ni vrednouser posted image user posted image user posted image meni se več ne da zaj...

res. ampak ti tudi osebo da med prijatelje.user posted image

naša punca pa že uro in pol spi. pridna.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 399
2.10.2008 10:34:59   
ella79

sam ti tudi med kontakte doda user posted image

jutro user posted image

mi smo se fajn naspali, se je zoja zbudila ob osmih, pa je imela potem govorne vaje in je nisem motila, tako da smo vstali mal pred deveto user posted image zdej je pa tudi že v postli, pomoje bo vsak čas zaspala user posted image

jencili uživajte na morju

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

katero ime za fanta?
tailor

imam težave pri izbiri imena za tretjega člana. 1 je ime:katarina 2:klara 3?lahko dodate tudi kakšno drugo ime:)

žiga (19%)

blaž (15%)

artur (2%)

uroš (6%)

lukas (19%)

klemen (40%)

Število vseh glasov: 454

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!