|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
1.10.2008 14:13:39   
babysolza
Jaz moram mal pojamrat glede pampersk prejšni dan sem odprla prvi paket pa groza, mi je že dvakrat premočilo vse skoz, pa trikrat sem celo preoblačila ko se je pokakala

Jaz nucam mullerjeve in mi še niso spustile. Sam mi pa včasih ful smrdijo, sploh ko je že ful polulana. user posted image user posted image

Mojca, držim pesti za pikico. Tanikaa, in zate tudi. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
1.10.2008 14:14:21   
babysolza
oujeeeee zame! user posted image user posted image

Sam pridem, pa že stran odprem! user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
1.10.2008 14:14:25   
Anonimen
lonapo jaz sem tud vsak dan širšauser posted image sem pa od danes mal na dieti oz. se mal pazim kaj jem, pa velik poskušam pit, pa mal bo treba telovadit upam, da ne zgubim kmalu volje, ker se res moram v roke vzet.- naj povem da še vedno nosim nosečniške hlačeuser posted image user posted image samo, kar sem jih v pasu mal skupaj dala

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1028
1.10.2008 14:14:51   
Anonimen
babysolza oujeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1029
1.10.2008 14:15:46   
Anonimen
Blagor vam, ko nimate še menstre. Moja je točna kt švicarska urca. Mam glih zdej proti koncu že 3 po porodu.user posted image user posted image user posted image 1 je bla tako boleča, da sem komaj sfolgala dneve s tamalo, naslednji 2 pa kot da ni nič. Očitno se je to res uredilo po porodu.user posted image

Pa tamala je glih na meji s temperaturo. Tile zobje ...komaj čakam, da prodrejo, ker je ful sitna danes. Včeraj je imela drisko, danes zaprta k vakum.user posted image Pa še jest mi noče tako kot se gre.user posted image
Sem jo prej dala na flašo, se je tako drla, da sem mislila, da mi bodo bobenčki popokali.user posted image Tud videt noče flaše. Pa je blo moje mleko not, ampak ne...mami joško.user posted image Težka bo težka.

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1030
1.10.2008 14:17:29   
babysolza
zakaj piše na mojmu tickerju da je Luka 3 mesce, če je 3 mesce, 1 teden in 1 dan?

Mojca, mislim da neki manjka. user posted image  V tickerju ti piše 'months,    old.' user posted image user posted image

Me neki ven meče, upam da bo zdaj ok. user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
1.10.2008 14:19:09   
pikica_30
babysolza, to glede smrdenja muller plenic sem jaz tud že povedala. jaz grem itak po pamperske, ker mi mullerjeve premočijo. ampak po pamperske v mullerja, ker je ful razlika.

lonapo, jaz tud hočem nazaj 55 kg!!! ampak na srečo jih imam "samo" 5 viška.

kako naj nalimam slikico od Maksa, da ga končno spoznate, pa da ne bo pravi jumbo plakat? smo se ravno prejle poslikali, tako da so frišne slikice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
1.10.2008 14:21:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikica_30

babysolza, to glede smrdenja muller plenic sem jaz tud že povedala. jaz grem itak po pamperske, ker mi mullerjeve premočijo. ampak po pamperske v mullerja, ker je ful razlika.

lonapo, jaz tud hočem nazaj 55 kg!!! ampak na srečo jih imam "samo" 5 viška.

kako naj nalimam slikico od Maksa, da ga končno spoznate, pa da ne bo pravi jumbo plakat? smo se ravno prejle poslikali, tako da so frišne slikice.

slikco lahko daš na www.shrani.si potem pa kodo prekopiraš sem

(odgovor članu pikica_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1033
1.10.2008 14:22:34   
Anonimen
Če bo jo pa rada imela v profilu greš pa na www.glitterfy.com pa imaš tam upload picture potem pa kodo, ki se začne z a hef prekopiraš v moj profil-dodaten opis

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1034
1.10.2008 14:26:55   
pikica_30
Hvala ninny user posted image , bom poskusila!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
1.10.2008 14:36:04   
babysolza
še mal da pokomentiram preden me že 10 ven vrže

anaj - a imamo mi enak igralni center? user posted image

alea - drži se. Meni se zdi, da bo čisto dovolj, če boš dobra mama in dobra žena, na druge vloge pa zaenkrat pozabi in misli predvsem nase in na vas tri! user posted image

ninny - ja tisti vaš lekarnar je pa od user posted image  user posted image user posted image user posted image

Plenice - od ene kolegice sem slišala, da so dobre ta vijola pamperske, ne ta zelene. user posted image

Šibam kuhat kosilo. Se čujemo.

Neposredna povezava do sporočila: 1036
1.10.2008 14:42:05   
Anonimen
Mene tud ven meče danes. user posted image Tale RR ga skoz sračka. Še za albume čakam odgovor, ker mam probleme.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1037
1.10.2008 14:45:31   
Anonimen
najprej hvala vsem...
jst tud mislim da bodo zobeki kmalu kr je kr mal tečen pa ful mu paše če ga po dlesnih mal čohamuser posted image ...s digitalnim termometrom pa itak skoz strašim po stanovanju...
vglavnem vsem user posted image za mini roj.dneve,če slučajno pozabim,ker sem tolk razdražena,nervozna da še komi kaj študiram...pa sej bo...dan je dolgi,noč bo po moje še bolj...mali pančka,kavica spita...pospravljeno nič...danes mi je oproščeno...

Neposredna povezava do sporočila: 1038
1.10.2008 14:45:52   
NinKa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zakaj ven meče? user posted image user posted image user posted image user posted image

no na kratko. Jaz tut grem kr vidno narazen. Na srečo še pašejo vse cote, ampak počasi to ne bo več. Ne saj sem se od dans naprej vzela v roke. Namest piškotov sem nakupila sadja in zelenjave. In ko bom čutila potrebo po sladkem, bom raje sadje jedla.

Aja, tiste, ki ste imele CR--kdaj ste začele telovadit. Trebušnjake in podobno. Mene čaka orbitrek pa mi ne sede najbolj. user posted image user posted image

aja, pa še to...a te že vpisale user posted image  v vrtce. Jaz sem ga samo v unga ko je že tavečji tam. Ostalo še pride.

Upam, da me ne bo zopet ven vrglo. Šibam v vrtec po tavečjega.

Neposredna povezava do sporočila: 1039
1.10.2008 14:48:49   
Anonimen
Jaz tud nimam nič narejeno danes.user posted image user posted image user posted image user posted image Mi je tud oproščeno.user posted image

Tamala spi, jaz pa po RR bluzim in se samo vpisujem, ker kar naprej ven meče.user posted image user posted image user posted image user posted image   Grem si skuhat eno kavico.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinKa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1040
1.10.2008 14:48:58   
Anonimen
ma zdle bom šla k sosedu gor k tolk vrta že cel dan mi po možganih pa ga bomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image ...sam naj mi tamalga zbudi!!!že cel dan sam buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu poslušam...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1041
1.10.2008 14:53:59   
lunca14
Jeeeeeeeeeeeeejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,hip,hip,hurauser posted image ......................dolenjska kava je uspela,prišli najlepši otročki,res kok so cartih ti naši bebiyi,eden lepši od drugega.Lanauser posted image je prava frajla,luškana,velika,pridna z polno lask na glavi,zelo je mamici podobna,mamici se pa sploh ne pozna ,da bi rodila.
Luka je pa čisti oči,pa same okice so ga,pa nič,kaj dosti ne zaostaja za našim,konkreten dečko,je pa firbčen pob,samo okoli je gledal,in na koncu zaspal.Lepotec ni kajuser posted image
Lovro kaj bi zgubljala besede,videt ga morte,mali drobižek,s takimi učki,da bi ga najraje pojedel,no on si je tud vzel pavzo,za hranjenje,tko,kot naš.Cartek mali jeuser posted image .
Punce hvala za družbo,bilo je prijetno,mormo ponovit,ampak prej,ne pa da se menmo 1 mesec,potem se pa dobimo-ok.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
1.10.2008 15:10:46   
aleksandra silvija
ne pa da se menmo 1 mesec,potem se pa dobimo-ok.
user posted image
Pa da pohvalim še Luna! Tak pravi fant je! Bistro gleda, tak "knedelček" za cartat. Se pa vidi in občuti, da rad papauser posted image .
Prej se mi je zdel Lovro  že kar težak, no, sedaj sem spremenila mnenjeuser posted image .

NYA-hvala za copatkeuser posted image .
In vsem za dobro družbo! Kako ura hitro beži ko to ni potrebno!

OBLEKCE ZA KRST pa nikjeruser posted image user posted image user posted image . Sem Prečesala NM, pa nič. V BC sem našla en tak svečan pajac v beli barvi, ampak premajhen. Ampak še dobro da ga nisem kupila, je 59 EUR, ker sem ugotovila, da je imel zelooooo podobnega Jernej pri krstu.
Tako da bomo imeli menda kar od Jerneja.
Lovro je pa dobil 3 kompletke "za ta bulš"user posted image . Take s srajčkami, pa žametke, pa brezrokavnikiuser posted image .
Samo nimam pojma kdaj bo to nosil. Ker najraje ga oblačim v pajacke, ali pa kake mehke hlače,...user posted image

SREČANJE V LJ--povejte kje pa kdajuser posted image  (Jaz najraje Rudnik-imam najbližje od avtoceste, pa tudi BTC ni tako švoh izbirauser posted image )
Enkrat na pomlad bi se pa lahko z vozički dobile v ARBORETUMUuser posted image .

Alea--user posted image user posted image user posted image
Taanikaa--jutri nazdravljamo izvidom, prav?user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
1.10.2008 15:14:58   
aleksandra silvija
Aja, tiste, ki ste imele CR--kdaj ste začele telovadit. Trebušnjake in podobno.

S trebušnjaki (nežnimiuser posted image ) sem začela avgusta in po 1 tednu obupalauser posted image .
Hodiva pa s Patricio ene 2-3-krat na teden tečt. Ampak v tempu 7-letniceuser posted image .
S kondicijo se ne morem ravno pohvalituser posted image .
Sobno kolo me pa še ni videlo letos, ono ta pravo pa tudi ne-nimam kam Lovra datuser posted image .

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
1.10.2008 15:16:05   
aleksandra silvija
alea - drži se. Meni se zdi, da bo čisto dovolj, če boš dobra mama in dobra žena, na druge vloge pa zaenkrat pozabi in misli predvsem nase in na vas tri!

Se podpišem!

Neposredna povezava do sporočila: 1045
1.10.2008 16:00:37   
Anonimen

Hvala ninny user posted image , bom poskusila!

vidim, da ti je uspelouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1046
1.10.2008 16:03:06   
pikica_30
Jaz sem pa važna, ker sem znala naložit našega Maksa v profil! user posted image  Hvala ninny! user posted image

Pri Dolenjkah sem pa opazila, da imate vse otročke na črko L: Lana, Luka, Lovro in Lun. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1047
1.10.2008 16:04:33   
Anonimen
Pri Dolenjkah sem pa opazila, da imate vse otročke na črko L: Lana, Luka, Lovro in Lun.

u pa resuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1048
1.10.2008 16:19:42   
aleksandra silvija
Pri Dolenjkah sem pa opazila, da imate vse otročke na črko L: Lana, Luka, Lovro in Lun.

u pa res

Smo tudi me pogruntaleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
1.10.2008 16:56:53   
slovenka

Slovenka, kateri pa je tvoj faks? ali ti delaš tam? kaj pa, predavaš?

pravni v mb; ja, tam delam, sedaj sem docentka. Predavam, znanstveno delo... Sem ful zadovoljna.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?