|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
1.10.2008 12:11:48   
NinKa
IZVIRNO SPOROČILO: pikica_30

Ninka, ti kar lepo počasi z diplomo. Itak si ful pridna, da poleg user posted image  še študij končuješ! Drugače pa tud jaz mislim, da je bolonjski doktorat isti kot ta star!

Hvala za spodbudne besede, sem že skor obupala, ko mi vsi moji težijo. Beri: starši. Ker moja najboljša prijateljica je pred 2 mesecema magistrirala.
Ampak moji dragi starši pozabljajo, da sem se pri 20 na njihovo željo odselila od doma in da sem 160 km vstran od faksa. Ter da od takrat skrbim zase sama, poleg tega pa imam že dva user posted image . Eden gre drugo leto že v OŠ....jaz pa očitno po diplomo.

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
1.10.2008 12:12:28   
Anonimen
Jaz mam še un bon za brezplačne. A so uporabne?

jaz sem jih porabila, pa niso bile tako slabeuser posted image user posted image

(odgovor članu NinKa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1002
1.10.2008 12:13:09   
Anonimen
NinKa oujeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1003
1.10.2008 12:16:04   
NinKa
novo stran sem odprla........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
1.10.2008 12:18:58   
alea01
hvala za tolažbeuser posted image  in pikaloneuser posted image user posted image

plenice- jaz od vsega začetka uporabljam mullerjeve pamperske in to tiste v rumeni vreči. super zadovoljna in nobenih pripomb. Dam ji ta zadnjo plenico ob 19.15 in snamem šele zjutraj okoli 7.30. Torej 12ur v eni pleniciuser posted image  in še ni bila premočena, čeprav je plenica pa ful težka od lulanjauser posted image . Če je slučajno pokakana-ponavadi ni jo pa še kaj vmes previjem. Da ne bo katera mislila, da šparam na plenicah- zadnjič sem to dobila pod nosuser posted image user posted image

Midva z user posted image  imava vsak svoj prenosnik, ker drgač jaz ne bi sploh vedela kaj to je RRuser posted image

pikica_30- koliko pa Maks čez dan spi? Mogoče pa preveč spi čez dan in zato ponoči ne more. Kar en večerni ritual imejta. Na zaćetku bo verjetno mal težko in bo kaj protestiral, pol se bo pa navadil in takrat boš videla kako bo luštno. Vsak večer boš lahko na RRuser posted image user posted image , razen če user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 1.10.2008 12:24:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 1005
1.10.2008 12:23:13   
alea01
taanikaa- en velik user posted image  za naju obe. Midve sva z živci na istemuser posted image . Popolnoma te zastopim, kajti dela po glavi. In čeprav mene vsi tolažijo se ne pustim motit z svojimi ćrnimi mislimi in sem še kar bolj depresivna. Pri meni besede nič ne zaležejo dokler si v glavi ne poštimam stvari. Zdaj jih še nisem in moram mal bolj delat na temuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
1.10.2008 12:30:33   
*Mojca*
ninka jaz sem vpiana na bolonjski doktorat in zdej pavziram user posted image

razlika je samo ta, da je 3 letni program, nč  magisterija, direkt doktorat user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
1.10.2008 12:34:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

taanikaa- en velik user posted image  za naju obe. Midve sva z živci na istemuser posted image . Popolnoma te zastopim, kajti dela po glavi. In čeprav mene vsi tolažijo se ne pustim motit z svojimi ćrnimi mislimi in sem še kar bolj depresivna. Pri meni besede nič ne zaležejo dokler si v glavi ne poštimam stvari. Zdaj jih še nisem in moram mal bolj delat na temuser posted image

isto alea isto....sam da še tole prebrodim..jst ful upam na dobre novice..punce če kdaj začutite mičkeno bulico,takoj k zdravniku!!!!!!!
sam me je res začel matrta,tile živci so user posted image ...
se oproščam danes,sem bolj na dnu...jutri bo že bolje upam...
evo lunica obljuba dela dolg..user posted image vabi...jst jo grem zdej spit..

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1008
1.10.2008 12:44:59   
pikica_30
IZVIRNO SPOROČILO: NinKa

Ampak moji dragi starši pozabljajo, da sem se pri 20 na njihovo željo odselila od doma in da sem 160 km vstran od faksa. Ter da od takrat skrbim zase sama, poleg tega pa imam že dva user posted image . Eden gre drugo leto že v OŠ....jaz pa očitno po diplomo.

Ej, potem pa sploh vsa čast tebi, da boš diplomirala! Ne pusti, da ti težijo, ti kar lepo v svojem tempu naprej, saj živiš zase ne zanje!

Alea, saj ravno zaradi user posted image bi rada, da Maksa navadim prej zaspat! user posted image  user posted image  Drugače ima on ful svoj ritem, ki se ga drži kot ura: največkrat se zbudi okrog 8h, potem se dojiva in spi do 10h. Od 10 so njegovi obroki redno na 3 ure (10,13,16,19,22h). Po vsakem obroku je pokonci 2 uri in se igra, potem pa spi 1 uro in ko se zbudi spet je. zvečer je torej zadnji obrok ob 22h, potem 2 uri rogoviljenja in potem spanje 8 ur do 8h zjutraj. Bi pa po njemu lahko naravnala uro, ker se tako točno zbuja. Zato pa sedaj poskušam spraviti zadnji obrok na 21, da bi spat hodil vsaj ob 23h (prej je moj user posted image  itak redko doma zaradi treningov). Pa user posted image  zate, ne se sekirat, res ni dobr, hitr spodi črne misli stran!

Taanikaa, vse bomo jutri držale pesti in mislile nate. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Vem, pa da ti je težko, ampak se ful dobr držiš, jaz bi bila v 10x slabšem stanju!

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
1.10.2008 12:48:18   
NinKa
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

razlika je samo ta, da je 3 letni program, nč  magisterija, direkt doktorat user posted image

ta pa fino zveni.....bo prej fertikuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
1.10.2008 12:49:42   
pikica_30

Hmmmm, a potem bi bilo bolj pametno, da se vpišem na bolonjski doktorat kot na znanstveni mag? user posted image  Sedaj imam univ. diplomo....

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
1.10.2008 13:18:41   
anaj22
ojla mamice

Me je user posted image  včeri vprašu če smo ble vse brez rač. pa mormo zdej nadoknadtuser posted image

Kdaj bo vseslovensko srečanje junijskih princov in princesk? Midva sigurno prideva kamor kol bo trebauser posted image

tanika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
alea user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da Izabela začne papcat. Sem vprašala kaj so nardil z nečakinjo k tud ni hotla jest pri 3 1/2 mescih so začel z GH. Pa je njena mamica rekla da je šlo ful počas, da te čist razume, da ne obupaj.

kmetija- mi je mem, pa ful mi je smešen ker tam kjer snemajo kmetijo sem jest k sm bla mejhna hodila na počitnice. Ne glih na to ampak 3 kmetije prej, se mi vedno zdi butast k se tekmovalci neki prtožujejo pa sploh čez zimo niso na kmetiji pol bi šele vidl kako je težko življenje.

lasje- izpadajo kot jesensko listje

ninny sem se skor polulala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to pa je farmacevt / lekarnar leta, dobi posebno priznaje za izjavo user posted image

mam nov načrt kako bom mela velko družino. Trenutno se mož strinja da bomo mel kmal še enga user posted image  pol je pa po njegovem zadost. Jest bi mela pa še kakšnega, seprav da bom če bo vse ok drugo leto user posted image , pol pa počakam do bom stara 30 let in ga prepričam da mamo še kakšnega oz. da mamo še dva otročička.user posted image

vse ki študirate in delate vse kar paše zraven user posted image user posted image user posted image

se opravičujem če sem kej pozabla komentirat nisem za nalšč

Mi mamo se fajn
NJJP

Neposredna povezava do sporočila: 1012
1.10.2008 13:22:08   
anaj22
d.anna in polly ful ste luštni user posted image user posted image

plenice mi smo sam na pamperskah in včasih kakšna spusti, k se pa Jaka pokaka pa ni važen kera plenica je sigurn bo kej čez pršlo ker je mali tok na kaku

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
1.10.2008 13:27:51   
anaj22
menstra - o njej ni ne duha ne sluha

spanje - naš škratek rabi ful spanje spi od 20,30 do 6 pol je hrabjenje in pol še do 9. čez dan pa enkrt gre spat ob 11 pa spi približno 1 uro, pol gre pa spet spat še ob 15 pa spi 2-3 ure. Včasih gre pa spat ob 12,30 pa spi 3 ure.

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
1.10.2008 13:28:28   
anaj22
jest mam pa samogovoreuser posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
1.10.2008 13:29:16   
anaj22
A vse kosilo kuhate?

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
1.10.2008 13:36:35   
Kaja08
taanikaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boš vidla, da bo vse v redu. Pol pa pade FEŠTA, ne? user posted image

Naš Žiga je pa danes ko današnje vreme - spremenljivo..ko je zaspal je tečen za znort, ga morm nosit, dokler ni čist koma, ker če slučajno se še mal zaveda, začne takoj jokat, ko ga odložim. Zdej, ko je naspan (se je ravn zbudu,namreč) se pa kr neki smejčka

Žiga je car!

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
1.10.2008 13:39:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

A vse kosilo kuhate?

jaz ga bom šla sedaj do konca naredit, sem šla po Mašo v vrtec

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1018
1.10.2008 13:41:50   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: pikica_30

Hmmmm, a potem bi bilo bolj pametno, da se vpišem na bolonjski doktorat kot na znanstveni mag? user posted image  Sedaj imam univ. diplomo....

punci, jaz sem doktorirala direktno - program 4,5 leta od diplome. Sicer nismo rekli 'bolonjski' doktorat. Pri nas se le-ta še oblikuje. Sem pa morala za doktorat narediti 10 izpitov, 4 seminarske in potem disertacijo. Predpogoj za disertacijo pa so bile objave člankov. Sicer sedaj ne vem, kako bo točno razmerje med bolonjskim doktoratom in znan. mag., vendar pa meni takrat ni ustrezalo, ko so mi rekli da moram direktno na doktorat (mlada raziskovalka), bi raje najprej magistrirala; en razlog je bil v tem, da je kar velika razlika med dipl. nalogo in doktorsko, bi mi bolj ustrezalo, če bi vmes mag. nalogo pisala, druga stvar je, da imaš kar nekaj časa še univ. izobrazbo in temu primerno plačo, jaz sem pa še okrog predavala in potem včasih ni bilo ravno fajn, ko sem bila na kaki konf. kao najmanj izobražena... Tako da meni se je zdelo dosti boljše, če bi vmes magistrirala. Je pa fajn, ko potem kar poskočiš za 2 stopnji :)
Sicer ne vem za različne fakse..., ampak pri nas se letos, ko je zadnji vpis na znan. magisterij, ful študentov odloča za to.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Neposredna povezava do sporočila: 1019
1.10.2008 13:42:29   
slovenka
taanikaa, bom mislila nate user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
1.10.2008 13:44:14   
D.anna 76
Hoj,

Jaz kuham kosilo, Maks pa je zaspal na igralni podlogi. Tko da mam spet mal časa za RR.

plenice - mi uporabljamo Pamperske active fit, pa se mi zdijo kr ok. Včasih edino če se ful pokaka pa da je bolj v sedečem položaju takrat pri strani kej ujide, drugače pa nimamo problemov, vsaj do sedaj ne. Kadar se res ful, ftl pokaka pa da je slučajno v lupinci v avtu takrat je pa drekec do sredine hrbta pa kaj čmo a ne.

Pikica_30 - a ja za postavo sem pa ful plačala user posted image user posted image user posted image . Kaj pa vem zredila sem se med nosečnostjo za mislim da 14 kg, sedaj imam pa še kako kilco plusa. Samo dojim pa veliko letam okrog. Kar se hrane tiče pa nisem nek požeruh saj mi je načeloma dovolj en topli obrok na dan, pa še to je velikokrat brez mesa, včasih samo kaka juhica in solata pa tko,..... kaj pa vem, je še od precej športanja v preteklosti očitno ostalo.

GH - midva sva predvčerajšnjim pri babici probala košček pečenega jabolka. Ha je prav z užitkom po ustih mlel. Blo je pa to bl tko za hec da smo videli reakcijo. Mi je P rekla, da če imam dovolj mleka, kar ga za sedaj imam, lahko mirno počakam do dopolnjenega 6 meseca.

A ja a  ste kej v LJ zmenene kak dan? To sem že včeraj spraševala samo ste potem naklofale 15 strani pa nisem zasledila odgovora, ker sem bolj tako površno prebrala tiste strani od včeraj zvečer.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
1.10.2008 13:51:27   
pikica_30
Slovenka, kateri pa je tvoj faks? ali ti delaš tam? kaj pa, predavaš?

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
1.10.2008 13:55:16   
pikica_30
D.anna, mislim, da trenutno ni nobenega zmenka še določenega.

Jaz tudi danes šibam po pamperske v mullerja, bom kupila active fit, pa še tiste ta ful vpojne za ponoči.

Glede postave pa pri meni odpovedovanje hrani nič ne pride v poštev, ker sem totalen sladkosned in bi lahko pojedla 3 ta velke milke na dan!!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1023
1.10.2008 14:08:46   
lonapo
ojla,čvekle, kolk bo dež padal.user posted image

No današnja noč je bila pestra, Nejc je celo noč stokal, jokal se premetaval, pa vsakič ko sem ga vprašala če ga kej boli je rekel da ne. Zjutraj mu je ful smrdelo iz ust, pomoje ma mal grlo vneto, vročine nima, je pa ful poklapan in utrujen. Me je sred noči zagrabila panika, da je sigurno kej z njegovim srčkom narobe.user posted image . No danes ni šel v vrtec, tko da sta oba doma, in na srečo zelo pridna. Žiga gleda Tv in se reži zraven, Nejc pa dela polžke iz plastelina.

Plenice: trenutno Lumpijeve-sem kar zadovoljna, drugače so mi pa Mullerjeve všeč, pa Lidlove toujours so tud dobre-nič ne premočijo (vsaj nam ne).

Taanikaa-dobr se držiš, mene bi že pobral. Jutri bo vse uredu, izvidi bodo super. Ti pošljam bolhice.

Alea-ti si nam vsem lahko za vzor, pusti ostale naj govorijo kar hočejo-čez en ušes not in čez druzga ven.

(se opravičujem, moja slovnica je na user posted image ) user posted image

Nejc in Žiga sta najboljši par!

Neposredna povezava do sporočila: 1024
1.10.2008 14:12:12   
lonapo
glede kilaže user posted image user posted image user posted image user posted image : vsak dan sem širša; jem kot da nikoli v življenju še nisem, imam že 73 kg (še nikoli tolk), rit mi kar vzhaja, groza. Mi je moj včeraj rekel, da imam že tako rit kot moja mami.user posted image user posted image user posted image .
Rada bi svojih 55 kg nazaj!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?