NinKa
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy tudi meni ne, taanikaa... jaz sem gledala samo ta prvi bar, pa se mi zdi, da sem vse videla... evo, moja fantka tudi že spita... moj ta velik fant je pa na računalniški igrici tu poleg mene... še dobro, da imava vsak svoj PC... Ojla Punce, sem celo uspela na hitro preletet. Kmetija in podobne zadevščine. Po navadi gledam začete prvega dela, pa mi je običajno že po nekaj minutah ...tudi tokrat. Količina računalnikov pri hiši.....blagor za vsak zakon, če mene vprašate. Od kar imamo pri nas skoraj vsak svojega oz. Mi2 vsak po 2 je mir. Isto pri telefonih.... Lasje----pridružujem se plešastim, ampak pri meni je kriza, ker imam zelo goste in dolge skor do riti. Upam, da bo kmalu fertik s tem izpadanjem. Menstra - jaz ne dojim in kljub CR sem jo dobila okoli 7 tedna . Sedaj jo imam že drugič. Očitno nimam sreče s tem. Mojca - 27 krat v eni noči...boga . Pri nas naš junak spi običajno od 21h do 6h, če pa se kdaj vmes zbudi pa moj zlati uredi z njim. Torej ga previje in nahrani. Jaz pa lepo naprej spančkam. GH - pri nas sem mu v nedeljo, ko smo se igrali s čokoladnim fondujem dala malo polizat banano, pa ni kazal navdušenja...torej še nič. Sicer pa mi smo pri tavečjem začeli okoli 5,5 meseca z korenčkom, ki ga ni maral. Pol pa sem mu dala jabolko, pa kasneje banano in pol vse ostalo. Tako, da za to je še čas. Kaj pa je to z žitnimi kašicami? Pampers - jaz jih sedaj nekaj let nisem uporabljala, ampak to kaj pa je sedaj na trgu,..... vse mi spustijo, pa naj bodo nemške polske, activ fit...... . Sem res začela uporabljat Mullerjeve. Nikoli še ni spustila, sam na ritki ne zgleda glih najbolj seksi, kot recimo Activ fit. Ma glavno je da drži in da ne rabim vedno bodija menjavat, ker spusti. Aja, kakšne pa so DMove. Jaz mam še un bon za brezplačne. A so uporabne? ALea- tut od nas za Izabelo. Pa ne si jemat vsega k srcu. Ni vredno, sam znervirana boš hodila po svetu in to ni ravno dobro ne zate ne za Izabelo. Verjemi sama sebi, ker zihr delaš vse po svojih najboljših močeh. Ostali pa te naj ne sikirajo, ker se itak že sama dovolj. No, mi smop pa dans že bli v PO na pregledu kolkov. Vse bp. Ampak blo je ekspresno. 10 minut pa smo že bli na poti nazaj v LJ. Jutri pa naju čaka še pot v MB na faks, da se vpišem. So mi absolventa podaljšal in sedaj sem po enem letu pavziranja zopet študentka. Šibam, Nick se je zbudil.
|