Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 12:11:48
|
|
|
|
NinKa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica_30 Ninka, ti kar lepo počasi z diplomo. Itak si ful pridna, da poleg še študij končuješ! Drugače pa tud jaz mislim, da je bolonjski doktorat isti kot ta star! Hvala za spodbudne besede, sem že skor obupala, ko mi vsi moji težijo. Beri: starši. Ker moja najboljša prijateljica je pred 2 mesecema magistrirala. Ampak moji dragi starši pozabljajo, da sem se pri 20 na njihovo željo odselila od doma in da sem 160 km vstran od faksa. Ter da od takrat skrbim zase sama, poleg tega pa imam že dva . Eden gre drugo leto že v OŠ....jaz pa očitno po diplomo.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 12:12:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz mam še un bon za brezplačne. A so uporabne? jaz sem jih porabila, pa niso bile tako slabe
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 12:13:09
|
|
|
|
Anonimen
|
NinKa oujeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 12:16:04
|
|
|
|
NinKa
|
novo stran sem odprla........
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 12:18:58
|
|
|
|
alea01
|
hvala za tolažbe in pikalone plenice- jaz od vsega začetka uporabljam mullerjeve pamperske in to tiste v rumeni vreči. super zadovoljna in nobenih pripomb. Dam ji ta zadnjo plenico ob 19.15 in snamem šele zjutraj okoli 7.30. Torej 12ur v eni plenici in še ni bila premočena, čeprav je plenica pa ful težka od lulanja . Če je slučajno pokakana-ponavadi ni jo pa še kaj vmes previjem. Da ne bo katera mislila, da šparam na plenicah- zadnjič sem to dobila pod nos Midva z imava vsak svoj prenosnik, ker drgač jaz ne bi sploh vedela kaj to je RR pikica_30- koliko pa Maks čez dan spi? Mogoče pa preveč spi čez dan in zato ponoči ne more. Kar en večerni ritual imejta. Na zaćetku bo verjetno mal težko in bo kaj protestiral, pol se bo pa navadil in takrat boš videla kako bo luštno. Vsak večer boš lahko na RR , razen če
< Sporočilo je popravil alea01 -- 1.10.2008 12:24:00 >
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 12:23:13
|
|
|
|
alea01
|
taanikaa- en velik za naju obe. Midve sva z živci na istem . Popolnoma te zastopim, kajti dela po glavi. In čeprav mene vsi tolažijo se ne pustim motit z svojimi ćrnimi mislimi in sem še kar bolj depresivna. Pri meni besede nič ne zaležejo dokler si v glavi ne poštimam stvari. Zdaj jih še nisem in moram mal bolj delat na tem
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 12:30:33
|
|
|
|
*Mojca*
|
ninka jaz sem vpiana na bolonjski doktorat in zdej pavziram razlika je samo ta, da je 3 letni program, nč magisterija, direkt doktorat
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 12:34:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 taanikaa- en velik za naju obe. Midve sva z živci na istem . Popolnoma te zastopim, kajti dela po glavi. In čeprav mene vsi tolažijo se ne pustim motit z svojimi ćrnimi mislimi in sem še kar bolj depresivna. Pri meni besede nič ne zaležejo dokler si v glavi ne poštimam stvari. Zdaj jih še nisem in moram mal bolj delat na tem isto alea isto....sam da še tole prebrodim..jst ful upam na dobre novice..punce če kdaj začutite mičkeno bulico,takoj k zdravniku!!!!!!! sam me je res začel matrta,tile živci so ... se oproščam danes,sem bolj na dnu...jutri bo že bolje upam... evo lunica obljuba dela dolg.. vabi...jst jo grem zdej spit..
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 12:44:59
|
|
|
|
pikica_30
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinKa Ampak moji dragi starši pozabljajo, da sem se pri 20 na njihovo željo odselila od doma in da sem 160 km vstran od faksa. Ter da od takrat skrbim zase sama, poleg tega pa imam že dva . Eden gre drugo leto že v OŠ....jaz pa očitno po diplomo. Ej, potem pa sploh vsa čast tebi, da boš diplomirala! Ne pusti, da ti težijo, ti kar lepo v svojem tempu naprej, saj živiš zase ne zanje! Alea, saj ravno zaradi bi rada, da Maksa navadim prej zaspat! Drugače ima on ful svoj ritem, ki se ga drži kot ura: največkrat se zbudi okrog 8h, potem se dojiva in spi do 10h. Od 10 so njegovi obroki redno na 3 ure (10,13,16,19,22h). Po vsakem obroku je pokonci 2 uri in se igra, potem pa spi 1 uro in ko se zbudi spet je. zvečer je torej zadnji obrok ob 22h, potem 2 uri rogoviljenja in potem spanje 8 ur do 8h zjutraj. Bi pa po njemu lahko naravnala uro, ker se tako točno zbuja. Zato pa sedaj poskušam spraviti zadnji obrok na 21, da bi spat hodil vsaj ob 23h (prej je moj itak redko doma zaradi treningov). Pa zate, ne se sekirat, res ni dobr, hitr spodi črne misli stran! Taanikaa, vse bomo jutri držale pesti in mislile nate. . Vem, pa da ti je težko, ampak se ful dobr držiš, jaz bi bila v 10x slabšem stanju!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 12:48:18
|
|
|
|
NinKa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* ninka jaz sem vpiana na bolonjski doktorat in zdej pavziram razlika je samo ta, da je 3 letni program, nč magisterija, direkt doktorat ta pa fino zveni.....bo prej fertik
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 12:49:42
|
|
|
|
pikica_30
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* ninka jaz sem vpiana na bolonjski doktorat in zdej pavziram razlika je samo ta, da je 3 letni program, nč magisterija, direkt doktorat Hmmmm, a potem bi bilo bolj pametno, da se vpišem na bolonjski doktorat kot na znanstveni mag? Sedaj imam univ. diplomo....
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 13:18:41
|
|
|
|
anaj22
|
ojla mamice Me je včeri vprašu če smo ble vse brez rač. pa mormo zdej nadoknadt Kdaj bo vseslovensko srečanje junijskih princov in princesk? Midva sigurno prideva kamor kol bo treba tanika alea da Izabela začne papcat. Sem vprašala kaj so nardil z nečakinjo k tud ni hotla jest pri 3 1/2 mescih so začel z GH. Pa je njena mamica rekla da je šlo ful počas, da te čist razume, da ne obupaj. kmetija- mi je mem, pa ful mi je smešen ker tam kjer snemajo kmetijo sem jest k sm bla mejhna hodila na počitnice. Ne glih na to ampak 3 kmetije prej, se mi vedno zdi butast k se tekmovalci neki prtožujejo pa sploh čez zimo niso na kmetiji pol bi šele vidl kako je težko življenje. lasje- izpadajo kot jesensko listje ninny sem se skor polulala to pa je farmacevt / lekarnar leta, dobi posebno priznaje za izjavo mam nov načrt kako bom mela velko družino. Trenutno se mož strinja da bomo mel kmal še enga pol je pa po njegovem zadost. Jest bi mela pa še kakšnega, seprav da bom če bo vse ok drugo leto , pol pa počakam do bom stara 30 let in ga prepričam da mamo še kakšnega oz. da mamo še dva otročička. vse ki študirate in delate vse kar paše zraven se opravičujem če sem kej pozabla komentirat nisem za nalšč
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 13:22:08
|
|
|
|
anaj22
|
d.anna in polly ful ste luštni plenice mi smo sam na pamperskah in včasih kakšna spusti, k se pa Jaka pokaka pa ni važen kera plenica je sigurn bo kej čez pršlo ker je mali tok na kaku
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 13:27:51
|
|
|
|
anaj22
|
menstra - o njej ni ne duha ne sluha spanje - naš škratek rabi ful spanje spi od 20,30 do 6 pol je hrabjenje in pol še do 9. čez dan pa enkrt gre spat ob 11 pa spi približno 1 uro, pol gre pa spet spat še ob 15 pa spi 2-3 ure. Včasih gre pa spat ob 12,30 pa spi 3 ure.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 13:28:28
|
|
|
|
anaj22
|
jest mam pa samogovore
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 13:29:16
|
|
|
|
anaj22
|
A vse kosilo kuhate?
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 13:36:35
|
|
|
|
Kaja08
|
taanikaa boš vidla, da bo vse v redu. Pol pa pade FEŠTA, ne? Naš Žiga je pa danes ko današnje vreme - spremenljivo..ko je zaspal je tečen za znort, ga morm nosit, dokler ni čist koma, ker če slučajno se še mal zaveda, začne takoj jokat, ko ga odložim. Zdej, ko je naspan (se je ravn zbudu,namreč) se pa kr neki smejčka
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 13:39:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 A vse kosilo kuhate? jaz ga bom šla sedaj do konca naredit, sem šla po Mašo v vrtec
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 13:41:50
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica_30 IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* ninka jaz sem vpiana na bolonjski doktorat in zdej pavziram razlika je samo ta, da je 3 letni program, nč magisterija, direkt doktorat Hmmmm, a potem bi bilo bolj pametno, da se vpišem na bolonjski doktorat kot na znanstveni mag? Sedaj imam univ. diplomo.... punci, jaz sem doktorirala direktno - program 4,5 leta od diplome. Sicer nismo rekli 'bolonjski' doktorat. Pri nas se le-ta še oblikuje. Sem pa morala za doktorat narediti 10 izpitov, 4 seminarske in potem disertacijo. Predpogoj za disertacijo pa so bile objave člankov. Sicer sedaj ne vem, kako bo točno razmerje med bolonjskim doktoratom in znan. mag., vendar pa meni takrat ni ustrezalo, ko so mi rekli da moram direktno na doktorat (mlada raziskovalka), bi raje najprej magistrirala; en razlog je bil v tem, da je kar velika razlika med dipl. nalogo in doktorsko, bi mi bolj ustrezalo, če bi vmes mag. nalogo pisala, druga stvar je, da imaš kar nekaj časa še univ. izobrazbo in temu primerno plačo, jaz sem pa še okrog predavala in potem včasih ni bilo ravno fajn, ko sem bila na kaki konf. kao najmanj izobražena... Tako da meni se je zdelo dosti boljše, če bi vmes magistrirala. Je pa fajn, ko potem kar poskočiš za 2 stopnji :) Sicer ne vem za različne fakse..., ampak pri nas se letos, ko je zadnji vpis na znan. magisterij, ful študentov odloča za to.
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 13:42:29
|
|
|
|
slovenka
|
taanikaa, bom mislila nate
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 13:44:14
|
|
|
|
D.anna 76
|
Hoj, Jaz kuham kosilo, Maks pa je zaspal na igralni podlogi. Tko da mam spet mal časa za RR. plenice - mi uporabljamo Pamperske active fit, pa se mi zdijo kr ok. Včasih edino če se ful pokaka pa da je bolj v sedečem položaju takrat pri strani kej ujide, drugače pa nimamo problemov, vsaj do sedaj ne. Kadar se res ful, ftl pokaka pa da je slučajno v lupinci v avtu takrat je pa drekec do sredine hrbta pa kaj čmo a ne. Pikica_30 - a ja za postavo sem pa ful plačala . Kaj pa vem zredila sem se med nosečnostjo za mislim da 14 kg, sedaj imam pa še kako kilco plusa. Samo dojim pa veliko letam okrog. Kar se hrane tiče pa nisem nek požeruh saj mi je načeloma dovolj en topli obrok na dan, pa še to je velikokrat brez mesa, včasih samo kaka juhica in solata pa tko,..... kaj pa vem, je še od precej športanja v preteklosti očitno ostalo. GH - midva sva predvčerajšnjim pri babici probala košček pečenega jabolka. Ha je prav z užitkom po ustih mlel. Blo je pa to bl tko za hec da smo videli reakcijo. Mi je P rekla, da če imam dovolj mleka, kar ga za sedaj imam, lahko mirno počakam do dopolnjenega 6 meseca. A ja a ste kej v LJ zmenene kak dan? To sem že včeraj spraševala samo ste potem naklofale 15 strani pa nisem zasledila odgovora, ker sem bolj tako površno prebrala tiste strani od včeraj zvečer.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 13:51:27
|
|
|
|
pikica_30
|
Slovenka, kateri pa je tvoj faks? ali ti delaš tam? kaj pa, predavaš?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 13:55:16
|
|
|
|
pikica_30
|
D.anna, mislim, da trenutno ni nobenega zmenka še določenega. Jaz tudi danes šibam po pamperske v mullerja, bom kupila active fit, pa še tiste ta ful vpojne za ponoči. Glede postave pa pri meni odpovedovanje hrani nič ne pride v poštev, ker sem totalen sladkosned in bi lahko pojedla 3 ta velke milke na dan!!!!
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 14:08:46
|
|
|
|
lonapo
|
ojla,čvekle, kolk bo dež padal. No današnja noč je bila pestra, Nejc je celo noč stokal, jokal se premetaval, pa vsakič ko sem ga vprašala če ga kej boli je rekel da ne. Zjutraj mu je ful smrdelo iz ust, pomoje ma mal grlo vneto, vročine nima, je pa ful poklapan in utrujen. Me je sred noči zagrabila panika, da je sigurno kej z njegovim srčkom narobe. . No danes ni šel v vrtec, tko da sta oba doma, in na srečo zelo pridna. Žiga gleda Tv in se reži zraven, Nejc pa dela polžke iz plastelina. Plenice: trenutno Lumpijeve-sem kar zadovoljna, drugače so mi pa Mullerjeve všeč, pa Lidlove toujours so tud dobre-nič ne premočijo (vsaj nam ne). Taanikaa-dobr se držiš, mene bi že pobral. Jutri bo vse uredu, izvidi bodo super. Ti pošljam bolhice. Alea-ti si nam vsem lahko za vzor, pusti ostale naj govorijo kar hočejo-čez en ušes not in čez druzga ven. (se opravičujem, moja slovnica je na )
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 14:12:12
|
|
|
|
lonapo
|
glede kilaže : vsak dan sem širša; jem kot da nikoli v življenju še nisem, imam že 73 kg (še nikoli tolk), rit mi kar vzhaja, groza. Mi je moj včeraj rekel, da imam že tako rit kot moja mami. . Rada bi svojih 55 kg nazaj!!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?