slovenka
|
joj, glede teže - jaz sem še zmeraj na +4, pa se sploh nič ne spremeni, jem pa kar zadovoljivo, nič preveč, ne preveč nezdravo... tako da me kar čudi, da ne gre nič dol, ampak sekira pa ne, bo že... delam pa trebušnjake, ko sem jih prvič po porodu, sem bila teden dni čist boga, sedaj pa že gre 50 naenkrat. Punce, v torek grem prvič po porodu delat - v službo, 2 uri ta torek, potem pa vsak torek 4 ure. Se že veselim, hkrati pa me je tudi malo strah... Pupo bo pa ati pazil. Nam sedaj tako hitro raste in se spreminja, sem prav radovedna, kaj bo prihodnji teden pokazala tehtnica pri zdravniku. in pa meter. Sedaj sem ful ponosna, ker mi je uspelo po nasvetih iz RR doseči, da beba sama zaspi. Imava ritual - podnevi in zvečer- jo nahranim in dam v zibko , pokrijem, zraven dam bombažka in zaspi. Prej pa smo imeli tako, non stop je zaspala v najini postelji, pa potem premik, pa zbujanje in jok... pa čez dan ni nič spala. zgleda je nisem prav pogruntala, ko sem jo imela v dnevni sobi... sedaj pa jo tam na 2,5-3 ure nesem v spalnico in v zibko in že ve, kaj sledi. Je res ful fajn, pa beba je boljše volje... Zvečer pa gre spat po kopanju ok. pol 9 in je še dosti časa za naju dva. Čeprav sinoči je bil pa proti jutro problem, ker ji je bilo ob 4h za igranje in govor...