|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<<junijski princi in princeske ...
1.10.2008 17:05:32   
Anonimen
Evo, naša čmrla spi, sva se futrali, skopali...zdej pa panča.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1051
1.10.2008 17:07:36   
slovenka
joj, glede teže - jaz sem še zmeraj na +4, pa se sploh nič ne spremeni, jem pa kar zadovoljivo, nič preveč, ne preveč nezdravo... tako da me kar čudi, da ne gre nič dol, ampak sekira pa ne, bo že...

delam pa trebušnjake, ko sem jih prvič po porodu, sem bila teden dni čist boga, sedaj pa že gre 50 naenkrat.

Punce, v torek grem prvič po porodu delat - v službo, 2 uri ta torek, potem pa vsak torek 4 ure. Se že veselim, hkrati pa me je tudi malo strah...
Pupo bo pa ati pazil. Nam sedaj tako hitro raste in se spreminja, sem prav radovedna, kaj bo prihodnji teden pokazala tehtnica pri zdravniku. in pa meter.

Sedaj sem ful ponosna, ker mi je uspelo po nasvetih iz RR doseči, da beba sama zaspi. Imava ritual - podnevi in zvečer- jo nahranim in dam v zibko , pokrijem, zraven dam bombažka in zaspi. Prej pa smo imeli tako, non stop je zaspala v najini postelji, pa potem premik, pa zbujanje in jok... pa čez dan ni nič spala. zgleda je nisem prav pogruntala, ko sem jo imela v dnevni sobi... sedaj pa jo tam na 2,5-3 ure nesem v spalnico in v zibko in že ve, kaj sledi. Je res ful fajn, pa beba je boljše volje... Zvečer pa gre spat po kopanju ok. pol 9 in je še dosti časa za naju dva. Čeprav sinoči je bil pa proti jutro problem, ker ji je bilo ob 4h za igranje in govor... user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
1.10.2008 17:09:15   
Anonimen
Uf, v službo greš????user posted image user posted image user posted image user posted image nebi jaz to še prakticirala.user posted image Moram še oddojit, shujšat...pa službo poiskat na novo.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1053
1.10.2008 17:15:04   
babysolza
Aja, tiste, ki ste imele CR--kdaj ste začele telovadit. Trebušnjake in podobno. Mene čaka orbitrek pa mi ne sede najbolj.

aja, pa še to...a te že vpisale v vrtce. Jaz sem ga samo v unga ko je že tavečji tam. Ostalo še pride.

jaz še nisem niti začela. Sem čakala, da bodo mimo trije meseci, zdaj pa iščem nov izgovor. user posted image user posted image

V vrtec sem že vpisala, ampak pred septembrom ni šans. Tako da bomo čez poletje pregurali - ne vem kako. user posted image user posted image

Bravo dolenjke za čvek! Ja, kdaj se zmenimo? Meni LJ tudi ustreza, se moram enkrat odpravit z avtom sama s Sabino - dozdaj se nekako nisem upala, sam zdejle bi pa kr šla. user posted image

Sicer je pa danes Sabinči občutno shujšala - sem ji dala dol povijalne plenice in sam še milerko ma gor, pa je nikjer nič ni. user posted image  Ritke pa stegen zihr nima po mami. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
1.10.2008 17:18:25   
babysolza
Moram še oddojit, shujšat...pa službo poiskat na novo.

jst tudi, v istem vrstnem redu user posted image user posted image user posted image  
Mogoče nekam vmes še enega pamža vtaknem. Najbolje pred hujšanje, da se ne bom matrala zastonj. user posted image

Grem likat. Včeraj sem kar dobro zreducirala kup, danes sem pa moja cukrčka poslala na sprehod, da sfiniširam. In ne bo razumevanja, če bosta prišla domov, mami na RR, kup pa takšen kot prej. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
1.10.2008 17:19:13   
Anonimen
Jaz odkar ne povijam na široko imam še več za prat.user posted image user posted image user posted image user posted image Ko se tamala pokeni, gre vse okol in okol.user posted image Nobena kvalitetna plenica ne prepreči drekca pekca, ki gre mimo,.user posted image Danes npr. je bla direkt za pod tuš. Podirava kupčka in ona v tistem brrrrrr, roka vsa mokra, cunje njene itak.user posted image Vse pokakano.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1056
1.10.2008 17:27:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Moram še oddojit, shujšat...pa službo poiskat na novo.

jst tudi, v istem vrstnem redu user posted image user posted image user posted image  
Mogoče nekam vmes še enega pamža vtaknem. Najbolje pred hujšanje, da se ne bom matrala zastonj. user posted image

Grem likat. Včeraj sem kar dobro zreducirala kup, danes sem pa moja cukrčka poslala na sprehod, da sfiniširam. In ne bo razumevanja, če bosta prišla domov, mami na RR, kup pa takšen kot prej. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image torej imava isti plan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mi mormo najkasneje na spomlad imet pozitiven test.user posted image user posted image user posted image user posted image Da ne bo treba reklamacije od šivanja delat.user posted image

A veste, da bo jutr eno leto, kar sem zagledala svoj plusek na testu?user posted image user posted image Matr sem nostalgična. user posted image Se še zdej smejim, ko se spomnim, ko sem poslala sms dragemu v službo, pa me kliče, kaj je ta slika. Pa mu rečem ja test ne. Pa on meni nazaj, ja in kaj je?user posted image user posted image user posted image user posted image Nisem bral navodil.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Razmišljam če mu čem kar isti sms jutr poslat, ker mam shranjenega na telefonu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to bi bla jutr štala.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1057
1.10.2008 17:33:40   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1058
1.10.2008 17:35:15   
Anonimen
Kaj se smeješ? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1059
1.10.2008 17:35:53   
Anonimen
Razmišljam če mu čem kar isti sms jutr poslat, ker mam shranjenega na telefonu. to bi bla jutr štala.

temuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1060
1.10.2008 17:38:16   
Anonimen
Aha. Sem mal hudička ne.user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj počnejo otroci? naša se prebuja po 1 urnem spancu.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1061
1.10.2008 17:38:50   
*anamor*
Haj,
ve ste pa res čisto ponorele. user posted image user posted image user posted image  Tako ste se naklepetale,da res nimam časa iti za nazaj vse brati.
Mi smo pa zboleli imamo hikoncil. Bili smo pa na slikanju kolkov in je vse ok,
Se še potem kaj javim

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
1.10.2008 17:40:22   
aleksandra silvija
Razmišljam če mu čem kar isti sms jutr poslat, ker mam shranjenega na telefonu. to bi bla jutr štala.

temu
user posted image user posted image user posted image
no, pošljiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
1.10.2008 17:42:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Aha. Sem mal hudička ne.user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj počnejo otroci? naša se prebuja po 1 urnem spancu.user posted image

mal si pa resuser posted image user posted image user posted image

pri nas Ema spi od 16 pa še nič ne kaže, da se bo kaj zbudila

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1064
1.10.2008 17:42:45   
aleksandra silvija
pravni v mb; ja, tam delam, sedaj sem docentka. Predavam, znanstveno delo... S

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
1.10.2008 17:43:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

temu
no, pošljiuser posted image

pa da boš reakcijo sporočilauser posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1066
1.10.2008 17:44:14   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

temu
no, pošlji

pa da boš reakcijo sporočila

seveda!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
1.10.2008 17:44:48   
Anonimen
komaj čakamuser posted image user posted image po moje ga bo kap

Neposredna povezava do sporočila: 1068
1.10.2008 17:45:00   
Anonimen
Si ne upam poslat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bova na bojni nogi cel teden zarad tega.user posted image

No, zdej pa grem. Mal lečt do tamale, poigrat...pol je pa itak spet dojenje, previjanje, dajanje spat. Eno in isto, vsake 3 ure.user posted image Dan za dnem,.user posted image

Pridem kaj naokoli zvečer,pridno klofajte strani.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1069
1.10.2008 17:45:59   
Anonimen
Dildinaa pridi nam zvečer pomagat da pridemo tam do ene 100user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1070
1.10.2008 17:46:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612

Haj,
ve ste pa res čisto ponorele. user posted image user posted image user posted image  Tako ste se naklepetale,da res nimam časa iti za nazaj vse brati.
Mi smo pa zboleli imamo hikoncil. Bili smo pa na slikanju kolkov in je vse ok,
Se še potem kaj javim

kaj pa mu je?

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1071
1.10.2008 17:46:21   
aleksandra silvija
meni so tile user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tako smešni-se vedno režim, ko jih gledamuser posted image user posted image user posted image user posted image

ROMYuser posted image user posted image user posted image  za kolke, pa hitro se pozdravite!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1072
1.10.2008 17:47:32   
Anonimen
meni so tile tako smešni-se vedno režim, ko jih gledam

pa če jih je več na kupu še boljš zgledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1073
1.10.2008 17:48:01   
Anonimen
Pridem pomagat. Sej 10 strani naenkrat naklofamo. Čeprav včasih zgleda zmešan pogovor, ko skačemo iz teme v temo kot kure.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1074
1.10.2008 17:48:56   
aleksandra silvija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
če jih je več na kupu še boljš zgleda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
joj, bom ta malga zbudilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?