Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 8:45:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa IZVIRNO SPOROČILO: ninny danes je bila moja noč tudi Ema je včeraj zaspala ob 20.30, prva runda je bila ob 00.30, ob 3.00 sem vstala za antibiotik, potem ob 4.30, pa ob 7.00, potem je pa spala do sedaj. Zgleda da je antibiotik prijel in bi rada nadoknadila za nazaj, ko ni imela apetita. hvala
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 8:45:54
|
|
|
|
Anonimen
|
nova stran oujeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 8:47:31
|
|
|
|
Anonimen
|
ja ninny oouujjjeeeee
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 8:49:38
|
|
|
|
Anonimen
|
zgleda da bomo danes tud strani obračale kot za šalo
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 8:50:13
|
|
|
|
Anonimen
|
nevem kaj naj nardim..jutr mam izvide gotove,pa jutr zvem ali je tumor maligen ali benigen...problem je v tem da je mama ful prehlajena,moj pa ne dobi frej,k more prej povedat vsaj dva dni če ne celo tri...al naj riskiram pa mi Žana mama počuva kljub prehladu??joj sam jst res nebi k je prehlajena...morem pa it jutri...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 8:52:10
|
|
|
|
Anonimen
|
taanikaa a koga drugega pa nimaš?Zdaj če res nimaš drugega bi ga jaz pustila pri mami, ker po moje ga ravno s sabo ne boš vozila, a ne?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 8:55:42
|
|
|
|
Anonimen
|
mam polsestro pa njej nebi zvezano ovco pustila da jo 5 min.čuva...vsi so v službi...pikola ful riskiram da mi mali zboli pol a ne ? s sabo med bolne ljudi pa ga res ne morem vzet...
< Sporočilo je popravil taanikaa -- 1.10.2008 8:56:24 >
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 8:57:55
|
|
|
|
Anonimen
|
ja bi bilo po moje še slabše če bi ga s sabo vozila, zdaj če res ni nikogar ga pusti za tisti čas mami.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 8:59:38
|
|
|
|
Anonimen
|
zgleda da bom mogla ga pri mami pustit več ur skupaj...lahko samo upam,da se mali nebo kaj nalezel...
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 9:01:07
|
|
|
|
Anonimen
|
saj mogoče se pa ne bo Jaz moram mal pojamrat glede pampersk prejšni dan sem odprla prvi paket pa groza, mi je že dvakrat premočilo vse skoz, pa trikrat sem celo preoblačila ko se je pokakala
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 9:01:20
|
|
|
|
Anonimen
|
ponavadi tudi če moram it sam po recept v zdravstveni dom al kej tazga ka nikol s sabo ne vzamem...sem se z mojim že navsezgodaj kregala sej se bo probal zmenit sam nimam nekega upanja da si bo lahko frej zrihtal..
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 9:02:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče bo pa frej dobil, pa ga bo on imel-bi bilo še najboljš, a ne?
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 9:03:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny saj mogoče se pa ne bo Jaz moram mal pojamrat glede pampersk prejšni dan sem odprla prvi paket pa groza, mi je že dvakrat premočilo vse skoz, pa trikrat sem celo preoblačila ko se je pokakala ninny jst še nisem odkrila pleničk ko nam nebi prepustile..nam vsaka prepusti,to pa zato,ker mali več ne kaka vsak dan ampak nekje na 2 dni,pšol je pa to ornk količina in gre skoz...pa sem vse živo že poskusila od pleničk...vse nam gre skoz...slabo delajo
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 9:04:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Mogoče bo pa frej dobil, pa ga bo on imel-bi bilo še najboljš, a ne? ja srčno upam da dobi frej..
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 9:08:59
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa zgleda da bom mogla ga pri mami pustit več ur skupaj...lahko samo upam,da se mali nebo kaj nalezel... Se malo vmešavam En nasvet: pojdi v lekarno po masko in naj jo mami med čuvanjem tvojega nosi, ti pa boš lahko čisto brez skrbi.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 9:09:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa IZVIRNO SPOROČILO: ninny saj mogoče se pa ne bo Jaz moram mal pojamrat glede pampersk prejšni dan sem odprla prvi paket pa groza, mi je že dvakrat premočilo vse skoz, pa trikrat sem celo preoblačila ko se je pokakala ninny jst še nisem odkrila pleničk ko nam nebi prepustile..nam vsaka prepusti,to pa zato,ker mali več ne kaka vsak dan ampak nekje na 2 dni,pšol je pa to ornk količina in gre skoz...pa sem vse živo že poskusila od pleničk...vse nam gre skoz...slabo delajo jaz sem sedaj imela od DM-a, pa Mullerjeve pa mi niso nikol spustile,te pamperske pa mi
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 9:09:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa IZVIRNO SPOROČILO: ninny Mogoče bo pa frej dobil, pa ga bo on imel-bi bilo še najboljš, a ne? ja srčno upam da dobi frej.. držim pesti
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 9:12:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: taanikaa zgleda da bom mogla ga pri mami pustit več ur skupaj...lahko samo upam,da se mali nebo kaj nalezel... Se malo vmešavam En nasvet: pojdi v lekarno po masko in naj jo mami med čuvanjem tvojega nosi, ti pa boš lahko čisto brez skrbi. bom naročila mojemu naj prinese masko.. ninny hvala
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 9:16:43
|
|
|
|
*Mojca*
|
Jutro! Danes ponoči sem ustala samo 11krat in mali se je od 4h zbujal na 1 uro A veste kaj sem pa jaz sanjala? Da je bila l.daisy na tv z Oto Roš iz radia Antena in govorila kako skrbi za dvojčka in kako čveka na RR, pol je pa kazalo njen računalnik in je bil lih moj post L.daisy: imela si dolge blond lase v čopu taanikaa: upam da tvoj dobi frej, če ne pa mami...pa naj ga ne lupčka in slini...pa maska kot je špelina rekla. Sicer bo pa itak jutri vse ok in potem sledi žurka in selitev narodov a ne?
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 9:17:21
|
|
|
|
*Mojca*
|
aja, midva imava ob 14h pregled in pikico...bom poročala kako in kaj...
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 9:19:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro čveke. Ste pa zgodnje. Jaz pa z našo ninam zjutraj. Nikakor ne morem vstat. No, danes po dolgem času sem, ker sem dobila sms, in me je zbudilo. Žal slaba novica. Kolegica je šla na čiščenje. Je izgubila pikico. Zdej morem it pa Saro zbudit, da mi ne bo vlekla do 10 spet. Potem nikamor ne morem dopoldne, ko mi tako vleče s spanjem. Saj vem, srečna jaz. Ve pa pridno čvekajte naprej.Bom spet imela malo morje za prebrat.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 9:20:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa ve ste še sanjale čvek.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 9:21:30
|
|
|
|
RMRM
|
Dan. taanika, upam da tvoj dragi dobi prosto, drugač pa res upoštevaj špelin@ nasvet, se mi zdi dober . Pa še za jutri. Vidiš, ti se bojiš da se mali ne naleze prehlada od tvoje mame, da ti povem, kaj se je meni zadnjič pri P zgodilo. Slečem Lukasa in potem čakava na tisti previljalni mizici pri sestri, potem pa pride en malček z mamico, ki ga je tud na isti mizici hotla oblečt. OK, ni problema, samo pol pa mali kar v Lukasa,pa mamica reče " a ga boš polubčkov", ja haloooooooooooooo, jaz sem bla čist paf, sploh nisem vedla kaj naj rečem, pol sem pa le rekla " a pa sta zdrava", pa pravi mamica, mal smrkava, . Pol sem pa rekla odločno NE. Mislim česa vse ne doživiš. Drugač sem pa jaz ravno eno taveliko skodelico polente pojedla, pa skor 1/2 l čaja za dojenje popila.
|
|
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 9:21:59
|
|
|
|
*Mojca*
|
bejbe: juijke pravijo da smo skoraj na istem, čeprav vodimo za 6 strani Didlinaa za spanje
|
|
RE: <<<junijski princi in princeske ... 1.10.2008 9:22:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Morem še julijke ob priliki prebrat, da vidim kaj so one klanfale proti nam.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?