|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve
3.10.2008 22:48:17   
Ylenia
ne se obupat! pr men nc novga... v nedeljo pa skupi lulat ane?user posted image

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 76
4.10.2008 9:22:14   
ANABOJAN
ko sem se zbudila so me klasično boleli jajčniki, kot da bom danes dobila M, a se mi je sedaj že vse umirilo, kot da ni nič, moj pravi da jih ne vohauser posted image , mogoče bodo jutri, mogoče pa ne.... bom vidla zdej me je že minilo tudi teste delat, drugače mi popolnoma NIČ ne manjka. Pojavle so pa se mi afte na nebu, prvič u lajf, sej ne da je to nek nov nosečniški znak, a sej veste kako lahko hitro vse povežemo na to temouser posted image . držimo pteke, pa se še čujemo...
ana

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 77
4.10.2008 9:33:20   
boob
Dobro jutro,
jst pa mislim da sm učeri dobila user posted image , ni se še ulila ampak se je učeri prikazalo na papirju mal rdeče-rjavo, tako da . . user posted image  .   čeprou me čist nič ne boli, ponavadi prvi dan komej ustanem ker me trebuh tok boli. . zdej pa nič, še prsi skor nič ne bolijo, razn če se kej udarim jih čutim user posted image  . . jaaaoooo

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 78
4.10.2008 17:18:26   
Ylenia
boob no mogoce pa se ni taprava M! ane kok smo hecne, tut ce bi mela M ze lepo cel teden, sem js pomoje sposobna verjet da je vseen mogoce kaj ratalo!user posted image
pri meni nic sprememb... nic me ne boli, nic mi ni slabo, me pa vsake tolk casa mal spika pod popkom.
no potem bom pa samo jaz jutri delala test al kaj?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse!

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 79
4.10.2008 18:11:53   
ANABOJAN
jutri da sta mi obe z novicami tuki...
a vama lahko povem da sem delala bc prej in je bil minus, a še kar upam!!! Mislim da sem totalno užgana.user posted image ni še!!!!
Ej kaj vse verjamemo!!!!!!!!!!!
smo na vezi zjutrej...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 80
4.10.2008 18:54:36   
SKORPY
živjo!
danes zjutraj sem doživela pravo razočaranje. Dvakrat mi je test pokazal pozitivno zjutraj pa šok m in ne taka kot ponavadi blažja. Šla sem na pregled v sg pa je test tam pokazal da nisem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 81
4.10.2008 19:26:16   
ANABOJAN
Skorpy sem brez besed, sploh ne vem kaj naj ti rečem, razen da mam puni sveti **** teh jebenih testov: sem prw jezna zaradi vsega. Vem da dosti ne bo pomagalo, amapk če kakroli lahko nareidmo da bo boljše povej....
punce smo s tabo....
Kaj pa naj bi se po njihovem mnenju zgodilo?
Ana

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 82
5.10.2008 9:41:15   
SKORPY
živjo!
ma ne vem menda se jajčece ni dobro usidralo jaz pa sem včeraj povedala mojim so bli vsi happy pol ob 10 paq to . ČISTO SEM IZ SEBE. Seveda pa je tudi moj razočaran . Ne vem kaj naj naredim.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 83
5.10.2008 9:52:14   
ANABOJAN
Punce dobro jutro.
Skorpy mi je full hudo zate. Očitno telo že najbolj ve kaj je za nas dobro, čeprav v dani situaciji največkat ne vidimo tako. Naj ti bo vsaj v tolažbo to, da je z vajinimi reproduktivnimi organi vse OK in vesta da lahko ustvarita bitjece. Boš vidla da bo v naslednjem ali pa še naslednjem krogu. Drži se. Skupaj smo!

Kot obljubljeno delala test. Čista in očtna nula, sem delala iz Muellerja (ki naj bi pokazala že deset dni po spolnem odnosu) in je neg., tako da sigurno nisem noseča. Simpotomi so blagi za M. Edino kar me je zi je to da imam v Leonišču pregled (najbrž vam ni treba posebej razlagat o čakalnih vrtah) in kot kaže je bom dobila rano tako da si ga moram prestavit, čeprav imam ravno gloablni pregeled po operaciji, za HPV, prsa, kri, skatka za vse živo..... Nosečka nisem pa še zajebava me direkt v glavo!!!!
Kako kaj z vama?????????
Upm da bomo kaj proslavljali....
A sta iz LJ???žAna

(odgovor članu SKORPY)
Neposredna povezava do sporočila: 84
5.10.2008 12:04:39   
SKORPY
jaz in sem iz velenja in se sedaj dokaj držim.

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 85
5.10.2008 18:01:24   
Ylenia
SKORPY naj te potolazim da ni nc narobe s tabo, pa da ne bos mislila da si ti kaj kriva! te stvari se dogajajo zelo pogosto, pa ceprov mislis da poznas punce ki jim rata v prvo, nikol ne ves ce so sploh delale test tko kot ti, al so pa pocakale pa so doble M, pa se vedle niso kaj je blo! to pa da si povedala domacim, je cist prav, tako bos vsaj mela mal podpore! posiljam ti objemcke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za vse ostale pa nimam nobenih novic! test je -, menstre ni, mal se pocutim poklapano, drugac pa nc druzga!

(odgovor članu SKORPY)
Neposredna povezava do sporočila: 86
6.10.2008 6:56:18   
Ylenia
od mene je pa danes nekaj rdecega priteklo... najbrz bo menstra, ampak krcev nimam pa nic.

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 87
6.10.2008 11:52:09   
boob
ojla punce,

jst sm jo pa učeri dobila user posted image   . . sm pa mela take bolečine, se mi je kr mal bledlo user posted image
ANABOJAN kako pa stabo. . a si lula učerej user posted image
SKORPY YLENIA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 88
6.10.2008 12:23:41   
SKORPY
hvala ker mi stojite ob strani.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 89
6.10.2008 12:32:38   
boob
SKORPy to je pa res najman kr lahko naredimo. . kako pa si?

(odgovor članu SKORPY)
Neposredna povezava do sporočila: 90
6.10.2008 16:30:53   
ANABOJAN
test itak negativen (včeraj) zdej ga ne bom delal več, ker mam itak v četrtek zjutraj g , če je ne dobim prej seveda!!!
vsako jutro bolečine , kot da jo bom dobila cca 1 uro, pol pa nič več. Sploh ne vem kaj mi je, čerpav bi sedaj morala met vse okej, glede na to da so me poštimali na operaciji...
jaz sem že čudo....
mi je hudo zate...
bomo spet upale v drugem mesecu... user posted image
ana

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 91
6.10.2008 19:06:16   
boob
Ja komi čakam naslednji mesec, . . bo prvi mesec po dveh letih k bom komi čakala user posted image  in da začnem z Gonalom,pol grem pa na IUI. . pol bomo pa miklavžu pisali da nam kej prinese user posted image  . . in te user posted image user posted image user posted image user posted image  naj ima kar zase

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 92
6.10.2008 19:08:20   
boob
ANABOJAN ne obupat, kaj pa veš mogoče pa je kej user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 93
6.10.2008 19:18:18   
ANABOJAN
boob hvala za spodbudo (se probam čimmanj obremenjvati s tem in računam da mi nagaja psiha)...
a mi razložiš malo bolj natančno kaj te čaka in kako zadev gre... če tokrat nisem me čaka v četrtek klomifen za par mesecev...
hvala za podporo in enako nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 94
6.10.2008 21:57:06   
sasa84
Živjo punce!

Danes sem mal čekirala vašo debato, ker imam iste probleme kot ve. Cikluse mam čist zmešane, itak, da ne morem vedt kdaj mam ovulacijo, zdi se mi, da mam znake nosečnosti, ampak...me zmer zbudi tist grozn -. Pred enim tednom sem vidla na hlačkam rozkast madež (dva dni pouser posted image ) pa mi je kolegica zatrdila, da je to vgnezditvena krvavitev in da sm 100% noseča k njena kolegica je mela isto. No, dons pa user posted image . Mi je šlo kar na jok. Ampak ne taka kot ponavad - ful je šibka - skor ne rabm vložka. In mam spet upanje, da je to tista M, k se včasih pojav med nosečnostjo oz. na začetku. Prov psihira me že vse skupej. Koliko časa že delate na user posted image ? Pri eni se spomnim, da že 5 let, kar se meni zdi občudovanja vredno! Midva delava na tem par mesecev. Boob kakšne težave s ščitnico imaš? Jst mam kongenitalno hipotirozo. Eni pravjo, da ščitnica ful vpliva na zanositev in donositev, eni pa da ful ne. Se morm kmal naročit pri ginekologinji, da me malo pregleda, ker se bojim, da bi imela kakšno endometriozo ali pa kaj podobnega, kar povzroča težjo zanositev. Vem, da ste ene iz LJ, ena pa iz Velenja. Kam hodite h ginekologu?
Lep pozdravček in veliko sreče vsemuser posted image

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 95
7.10.2008 7:13:33   
boob
Dobro jutro punce,

ANABOJAN evo kaj me čaka, bom kopirala kar od ene punce (Tosia-upam da nebo hudauser posted image )

Kaj je umetna inseminacija?

I je ena od najstarejših tehnik zanositve z medicinsko pomočjo. Za razliko od stanja, ko se seme samo znajde v rodilih po naravnem spolnem odnosu /naravna inseminacija/, je umetna I postopek, ko seme vnesemo v rodila ženske v času, ki je najprimernejši za zanositev. Zaradi vpliva ang. literature v medicini, se za to obliko zdravljenja uporablja kratica AIH. AI pomeni, da gre za umetno inseminacijo (Artificial Insemination) z moževim (H=Husband) semenom, za razliko od AID, kjer D pomeni donorsko seme (seme neznanega darovalca).

Priprava za postopek inseminacije je zelo podobna običajnemu ginekološkemu pregledu. Seme, ki ga je dal soprog pacientke z mastrubacijo, prenesemo v nožnico ali v cervikalni kanal vratu maternice. Oploditev nastane v jajcevodu, zato želimo seme prenesti čim bližje mestu oploditve. Tako se semenčice ne zgubljajo v rodilih, kar je zelo pomembno, če je njihovo število majhno. Semenčice vnesemo v votlino maternice ali v jajcevod s posebno cevko s katetrom za inseminacijo. To je tanka plastična mehka cevka, ki ne poškoduje sluznico maternice med posegom. Metodo imenujemo IUI ali intrauterina inseminacija (uterus=maternica).

Za omenjeno metodo je pomembno, da moramo seme v laboratoriju pripraviti za prenos v maternico ali jajcevod. Postopek imenujemo "pranje semenčic". Z njim želimo razdvojiti gibljive semenčice od semenske tekočine.

KAJ VPLIVA NA USPEŠNOST POSTOPKA INSEMINACIJE?
I lahko opravimo v naravnem ciklusu. Takrat računamo na razvoj le ene jajčne celice. V primerih, ko želimo spodbuditi razvoj večjega števila jajčnih mešičkov (foliklov), spodbujamo njihov razvoj z zdravili. Ta so lahko v obliki tablet KLOMIFEN ali injekcij GONAL F, MENOPURE ali PUREGON. Razvoj foliklov spremljamo z UZ. Ko folikel doseže velikost, ki je značilna za dan pred ovulacijo, dobi pacientka injekcijo hormona hCG (Ovitrel), s katero sprožimo končno zorenje jajčne celice. I opravimo 24-38 ur po aplikaciji injekcije hCG, ko pride do sproščanja jajčne celice iz jajčnega mešička (ovulacija).

Nepričakovan zaplet med stimulacijo je razvoj velikega števila jajčnih mešičkov. Takrat lahko z  inseminacijo nastane nezaželena večplodna nosečnost. V takšnih primerih se pogosto odločimo za spremembo prvotneg NAČRTA in pacientki namesto I predlagamo eno od tehnik oploditve z biomedicinsko pomočjo (IVF lai ICSI), ko lahko v maternico prenesemo le želeno število zarodkov.

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 96
7.10.2008 8:22:26   
Ylenia
dobro jutro vsem!
tale tema je res ze mal mimo, ker vse drugo pisemo goruser posted image
SKORPY kako kaj? sej vem da nimas volje da bi pisala kaksne debate, ampak ce ti bo lazje da malo pojamras, bomo tut z veseljem poslusale/prebrale.
js mam zdej res cist zmesan cikel in mi ni jasno kako, ker se mi to se ni naredlo. tako da sploh ne bom racunala kdaj more bit ovulacija, ker ni nujno da bo naslednji cikel tut daljsi. tako da tut teb sasa84 svetujem da izvajas posteljne aktivnosti user posted image  vsak drugi al pa tretji dan. ne mors falit ovulacije, pa upas da se bo prijelo.
moja M je tut ful sibka... ah.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 97
7.10.2008 8:49:45   
boob
hjaa. . ponavadi je že tako, da se debata spremeni, mal čudno bi bilo če bi vsaki dan razglabljali kašno sluz imamo user posted image user posted image user posted image . . .

Ylenia kdaj si pa dobila user posted image

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 98
7.10.2008 11:39:53   
Ylenia
boob vceraj, standardni rjavi odtenek v standardni kolicini.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 99
7.10.2008 12:56:53   
golobica82
Ojla....user posted image
Sem nova na forumu..berem vas pa ze kaj dolgo... Žal mi ej za vse tiste, ki se tako trudimo in želimo in se kar nic...
Ta mesec imam jaz tudi tak zelo povečan bel izcedek iz nožnice... Upam, da je to kakšen znak..vendar na zalost mislim, da bom set razocarana... Vceraj, ko sva z možem user posted image user posted image user posted image , je bil njegov korenjak...:) cisto bel od tega...
Mogoce katera ve, če je to kašna reakcija na krvomočnico, saj sem jo ta ciklus začela piti? user posted image  sicer pričakujem drug teden....Se kar milo upam, da ej ne bo..vendar mislim in obcutek imam, da bom spet zelo razocarana...

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.