Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 1.10.2008 21:04:08
|
|
|
|
ANABOJAN
|
čisti minus!!! a upanje še ostane dokler ne pride . psiha me jebe smo na liniji a. boob sporoči kaj dogaja.... a.
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 2.10.2008 7:13:44
|
|
|
|
boob
|
Dobro jutro, ANABOJAN danes je pa najin dan pa bomo vidli kako se bo izteklo. . . jst testa nebom delala pred nedeljo (upam da bom zdržala), doma ga nimam, zdej se morem sam še izogibat trgovinam ki ga prodajajo . . .znakov nimam ne za ne za . . . . edin to me jezi pa mal čudno se mi zdi da sem polna mozoljev, imela jih pa nism že od 18leta, pa kožo na obrazu imam ful suho. Ylenia kako pa je stabo. . si dobila . . si klicala G? . . javi se, upam da je vse ok. .
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 2.10.2008 9:15:27
|
|
|
|
Ylenia
|
zivjo vidve! ne se tok sekirat! tut js sem se ko je bil dan za , sem bla tist dan cist zivcna. rajs se sprostita, pa vaju bo ze zacel kaj spikat ce se bo prikazala . tako da lahko kar pozabita, vaju bo ze spomnila ce pride! no kot sem vama ze povedala sem mela na dan krce in sem bla mal napihnena, pol je pa minilo. in se vedno je ni...
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 2.10.2008 9:58:14
|
|
|
|
SKORPY
|
Živjo! tudi jaz bi jo mogla danes dobit pa ni ne duha ne sluha tako da bomo jutri naredli test pa bomo vidli kaj bo. Pa tud jaz nisem imela mozoljev sedaj pa sem kot pobrtetnica.
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 2.10.2008 10:38:04
|
|
|
|
boob
|
Ylenia pa si klicala G? A mislte da bi jutre vse štiri lulale . . .hmmmm . .jst nevem če bi,ker sm pol vedno ko sm vidla - , če sm pa prej dobila , sm bla razočarana ampak vseen majn. . . No če boste vse, bom pa še jst . . kaj pravite Ylenia, ANABOJAN in SKORPY? al počakamo še mal? SKORPY pa imaš kašne druge znake?
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 2.10.2008 10:51:34
|
|
|
|
atina1
|
Dober dan Punce! Pišem vam po dolgem času, vendar sem vas spremljala skoraj vedno. Včeraj zvečer sem imela roza izcedek, samo le na papirju. Menstruacijske cikle imam ful neredne, no zdaj so se mi še kar uredili od 31 do 45 dni, prej sem imela tud do 80 dni. " Urejene " cikle imam pa zdaj 6 mesecev. Menstruacijo bi naj dobila po koledarju FEMINA 13.10. Zdaj pa ne vem ali je to vgnezditvena ali ovulacija, zato sprašujem Vas? S srčkom skoraj vsak drug, tretji dan. Za se trudiva že pet let. Upam, da me ne boste odgnale in mi boste vsaj malo pomagale. LP anita
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 2.10.2008 10:59:21
|
|
|
|
boob
|
no no kako lahko pomisliš da bi te odgnale. .to pa ne . . tiste ki smo tu smo zato ker rabimo tdi me pomoč pa da kej 'pametnega' povemo. . .vsaka je DOBRODOŠLA . . kaj ne, punce? kdaj si pa mela nazadje . . pa te kaj v jajčnikih špika, se slabo počutiš?. . . nevem če bi lahko bla ugnezditvena-mislim da je prehitro,. . mogoče je ovulacija. . . .nevem žal . . . drgač pa počaki še kak dan pa test naredi. . . Joooj 5 let, pa se kaj zdravita, sta bila že na pregledu. . . . . . . držim pesti da boš zagledala
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 2.10.2008 11:19:22
|
|
|
|
atina1
|
LP boob! Ja od tega vsega se mi že malo meša. Dolga doba ja, od marca letos sem v ambulanti za neplodnost v MB. Čakam na laparoskopijo. Pred tem sem imela 5 ss, G. pa mi je pravil da sem popolnoma zdrava. No, 3 v zgodnji nosečnosti enga v 10 tednu, enga pa v 16 tednu z dvojčki. Bila sem žev depresiji in še bi lahk naštevala. Ja, zadnjo M sem imela 23. 8. LP
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 2.10.2008 11:44:31
|
|
|
|
punčka10
|
Hej.Jst ti lahko samo tolk pomagam, da ti povem, da sm že velikrat prebrala,da je tak roza izcedk znak vgnezditvene krvavitve, Ampak sej veš kako je-pr vsaki ženski drugače. Tako da kr mirno počakaj še malo časa potem pa naredi test in boš videla. In res upam, da po vsm tem kar si že dala skozi, zagledaš in tudi donosiš svojo ! Lp
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 2.10.2008 11:52:14
|
|
|
|
SKORPY
|
ja jaz sem test pravkar naredla bil je minus in bi jo mogla dobit. Ma malo mi je slabo imam full apetit in na wc sem kar naprej.
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 2.10.2008 13:10:03
|
|
|
|
atina1
|
Punčka10 hvala za vzpodbudne besede! LP
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 2.10.2008 13:31:01
|
|
|
|
Ylenia
|
boob js sem si najprej rekla da bom s testom pocakala da bo 14 dni zamujala. ampak zdej mislm da ne bom mogla se en teden cakat! bom pocakala do nedelje, pa bom v nedeljo nardila test! najboljs da si kupis BC mini, da lahko iz firbca nardis en test, pa ti en test ostane za cez par dni, ce ti ze prvi ne bo pokazal vesele novice! SKORPY men je blo tut prve dni ko sem cakala slabo. zdej pa ne vec. pomoje je to tut psiha. cakas pa cakas, joj! atina1 upam da bos nasla med nami tolazbo. kot vidis nas je veliko, ki cakamo... glede vgnezditvene pa ti iz izkusenj nic ne morem povedat... pravjo da mors bit res pozoren da to opazis. lahko pa je bla samo kaksna vmesna krvavitev. meni se je tut to dogajal in mi je nakazovalo da pride M.
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 2.10.2008 14:12:14
|
|
|
|
boob
|
jst morem pa zdej k zdravniku na pregled za ščitnico . . joooj kok se mi neda. . . se pol kaj oglasim atina1 bogica . . . naj te potolažim da se ne meša sam tebi. . . nas je kr dost tu takih če si jo imela 23.8 bi pa znalo kaj bit. . . probej test narest, zgubit nimaš kej. . Ylenia jst bom tud do nedelje počakala če nebo seveda prej prikorakala čau čau
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 2.10.2008 17:58:40
|
|
|
|
ANABOJAN
|
drage moje punce evo še mene, dobrodošla 'novinka' med nami, imš tudi mojo vso podporo, mogoče pa tokrat je uspelo, saj veš moj moto, upanje je zadnje kar umre. Jaz sem tudi zjutraj imela minus. A bomo uspele počkat do nedelje, pa se vse zmenimo za prvo nedeljsko lulanje? Jaz kot da ni nič, nobenih znakov za nič, lohko se mi je vse sam natgnlo smo na vezi za vse spremebe poljubčke in pozdravčke vsem.... am
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 2.10.2008 19:49:05
|
|
|
|
ANABOJAN
|
pupice moje.... moj pravi da prihaja!!! Tipičen vonj po železu, kar pri meni pomeni da prihaja v roku dveh dneh...... razočaranje na polni črti, no to je tak znak mimo katerag res ne morem.... tako sem , da sploh ne vem kaj več naj naredim, razočaranje na polni črti in še dlje in vsakič je huje!!!!!!! Zdej pa si mislim naj pride čimprej, da se mi čimprej prične nov krog!!!!!!!! ana
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 3.10.2008 6:51:22
|
|
|
|
becky
|
jaz mam tud eno podobno vprašanje: trid ni sem doli že čoist mokra. res mokra. kak je zdaj s tem? je to lahko znak al ne? no, do M imam še par dni pa sem zdaj rahlo zmedena, ker še nikoli ni tako lilo iz mene
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 3.10.2008 7:48:17
|
|
|
|
sakuL
|
becky, mokra , da ni to beli tok'?
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 3.10.2008 8:15:12
|
|
|
|
becky
|
možno je. kaj pa jaz vem. vem samo, da nimam vnetja, kar mi je G otrdil
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 3.10.2008 9:17:22
|
|
|
|
Ylenia
|
becky js sem tut tko mela ta mesec, pa ni se od nikjer, mogoce pa bo kaj!! ANABOJAN men je tut lubi reku da bom dobla menstro, pa je ni blo pol... najboljs da se ne sekiras, ko pa pride M pa bodi vesela, da se ti vse scisti in lahko zacnes lepo na novo! mogoce bo pa tko se najboljs! boob kako pa kaj s tabo?
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 3.10.2008 9:29:45
|
|
|
|
SKORPY
|
sporočam da je danes test pokazal pozitivno in da smo že po prvem krogu dobili tekmo tako da se bom morala naročati pri ginegologu da test tudi potrdim. po mjih prepačunavanjih sem noseča 2 tedna . vsem vam pa želim veliko uspeha in ne obupajte!!!!"
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 3.10.2008 9:33:50
|
|
|
|
Ylenia
|
no vidis SKORPY pa je ratalo! zdej pa drzimo pesti da bos mela cimmanj tezav! seveda mislim slabost in te zadeve, ker za bebico pa itak vem da bo ok!! ja mogoce bojo tvoji izracuni pomagal pri dolocanju PDP, ampak G bo pomoje temu rekel da si noseca 4 tedne ce ti je M lih mal zamujala, drugac pa 5.
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 3.10.2008 9:44:39
|
|
|
|
SKORPY
|
ma ja zamuja mi en dan vendar sta bile črtice dokaj jasni. hvala
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 3.10.2008 10:35:51
|
|
|
|
boob
|
SKORPY čestitam . . kok je lepo prebrat da je še ena Jaz pa mislim da jo bom pravkar dobila, ker sm že od kar sm ustala k cunja. . . Ylenia ANABOJAN, kaj bomo pa me. . . bomo skupi . . . ker ni še nič. . Učerej sm bla pa na pregledu za ščitnico, pa se mi še kar slabša kljub zdravilom. . . dan mi gre pa vse
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 3.10.2008 10:43:03
|
|
|
|
SKORPY
|
boob saj bo pa upam da kmalu tudi jaz bi rada čestitala vam, ki ste mi stale ob strani. Zelo sem vesela da sem skoraj ne morem dojet. Prosim povejte mi ali je normalnop , da me že dva oz. tri dni zelo boli v križu?
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 3.10.2008 20:02:54
|
|
|
|
ANABOJAN
|
ni še M. nobenih znakov še imam upanje, čeprav ultra majhno v nedeljo testiram (če bom zdržala do nedlej in ne bom že jutri)
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.