|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve
29.9.2008 15:45:22   
Ylenia
boob sej ne mislm cakat na to da mi trebuh zraste, ampak ane v cetrtek bi mogla pridit menstra, pa pac mislis en dan gor al dol, cez vikend me pa ni blo doma, tko da bom zdele enkrat sla sele do trgovine!! ja tam kjer sem bla ni blizu nobene take trgovineuser posted image
no pa vam sporocim ko bo kaj novga!

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.9.2008 17:33:00   
boob
user posted image user posted image user posted image  . . . jst mam že tak trebuh brez da sm noseča user posted image

no no kr hitro pejt k nas firbec matra-če že tebe ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.9.2008 19:22:12   
ANABOJAN
boob pozdravljena;

danes sem 28 dni od zadnje M (sicer je moj ciklus na 32/35 ) nardila CB a je bil negativen.... ful me blijo jajčnik, zjutraj me je full bolelo na eni strni, potem se mi je zdelo da me na drugi starni. Mi je blo res fulllll slabo, nisem bruhala, bolela glava (je pa res da mam vrhune stresa v službi in samo čakam da se sesujem), bom počakala še pardni uam da je ne bo!!!!
pozdravček
ana

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 28
29.9.2008 19:41:25   
Ylenia
no sem naredila First Sign test in ni pokazal nic. user posted image
M pa zamuja ze 5 dni...

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 29
29.9.2008 19:43:32   
MiSka_82
moje M tudi še ni, test pa je negativen...

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 30
29.9.2008 21:56:40   
SKORPY
čez 4 dni v petek bi morala dobit.

(odgovor članu MiSka_82)
Neposredna povezava do sporočila: 31
30.9.2008 7:23:28   
boob
IZVIRNO SPOROČILO: ANABOJAN

boob pozdravljena;

danes sem 28 dni od zadnje M (sicer je moj ciklus na 32/35 ) nardila CB a je bil negativen.... ful me blijo jajčnik, zjutraj me je full bolelo na eni strni, potem se mi je zdelo da me na drugi starni. Mi je blo res fulllll slabo, nisem bruhala, bolela glava (je pa res da mam vrhune stresa v službi in samo čakam da se sesujem), bom počakala še pardni uam da je ne bo!!!!
pozdravček
ana

Dobro jutro,
če imaš ciklus na 32/35 je to absolutno prehitro za +
Jaz tud čakam še cca 2 dni, ciklus imam od 26/30 in 2.10 bo 30 dni, znakov pa nimam nobenih (za čudo), ponavadi sm mela vse od A-Ž pa še kašnega umes user posted image , edin to je 'čudno' da tud za user posted image  ni nobenih znakov.
Držim pesti da je nebo. . ne pr teb ne pr men user posted image  . . .

. . . v službi se pa kar mal skulirej, ker to ni dobro!!!

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 32
30.9.2008 11:43:11   
Ylenia
ojla punce, spet jaz!
sem skocila po CB in je pokazal - .
mam pa ful povecano sluz. tako kot je ANABOJAN rekla "obcutek mokrote".
zdej sem pa res razocarana nad sabo. nic od nicesar. nobene menstre, nobenga +! ne tic ne mis!
kolko casa pa morm cakat preden grem do G?

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 33
30.9.2008 12:15:34   
boob
Zakaj si pa nad sabo razočarana. . . neeeeee, nesmeš bit user posted image user posted image user posted image
raj počaki še mal z G, verjem da psiha dela hudiča. . . kaj pa če si se prehladila . . ?
drgač pa pejt dat kri, pa se bo takoj vidlo kako pa kaj

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 34
30.9.2008 13:08:08   
Ylenia
hvala za tolazbo! ampak ce ni nic od nikjer, pol me bo zacel skrbet kaj se dogaja.
bom popoldne sla se po en test, pa ga bom naredila jutri zjutraj.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 35
30.9.2008 14:48:49   
MiSka_82
no moja M je pritekla user posted image  

upam da vedve zagledata magični user posted image

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 36
30.9.2008 14:50:40   
boob
pejt raj v en ZD in dej kri pa boš vedla pri čem si . . . jaz sem imela vedno točno user posted image  na 28 dni zjutri, čim sva začela delat nauser posted image  je ratal cel kaos. . . mi je zamujala tudi en tedn, pa ni blo nič narobe in sem teste delala tud vsaki dan. . .pa se ni nič spremenilo user posted image

upam pa da boš čim prej zagledala user posted image

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 37
30.9.2008 14:53:52   
MiSka_82
mislim da nam vsem psiha dela svoje  user posted image

< Sporočilo je popravil MiSka_82 -- 30.9.2008 14:54:17 >

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 38
30.9.2008 14:55:53   
boob
se popolnoma strinjam user posted image  . . jaz sem že vsa user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MiSka_82)
Neposredna povezava do sporočila: 39
30.9.2008 14:58:47   
MiSka_82
user posted image  jaz tudi.... pa vsak mesec si rečem da ne bom več mislila na to...

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 40
30.9.2008 15:15:08   
boob
hjaa mislim da nas je kar dost takih. . . k si rečemo ta mesec pa dost, nč mislt, pa nč testov kupvat. . . pol pa že dva dni z testom na WCju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MiSka_82)
Neposredna povezava do sporočila: 41
30.9.2008 15:22:57   
Ylenia
boob kam pa grem dat kri? a je treba prej do osebnega zdravnika, al se gre to kar direktno v laboratorij?

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 42
30.9.2008 16:38:29   
Tejchy25
Ojla!
Ni ti treba it di zdravnice, da se ga delat samoplačniško...sam ne v vseh ZD...
Pokliči v laboratorij pri vas in vprašaj...

Js sm šla prejšnji mesec, ko mi je zamujala celih 20 dni pa ni blo ne pluska ne user posted image in sm šla na krvni test. Ki je bil negativenuser posted image Pol čez kkšn teden se je pa primajala...user posted image

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 43
30.9.2008 18:46:30   
loveforever
punce jaz pa si vedno nastavim najkasnejši datum prihoda menstruacije, tako da če imam naprimer ciklus na 30 dni in bi ta mesec morala priti 6.10 si nastavim datunm 8.10 da sem bol pomirjena in si predstavljam kot da jo 8 morem dobit in če je takrat ni posumim na to da sem srečka . no do zdaj sem imela srečo čeprav mi je pri opbeh nosečnostih ratlo v 9 krogu sedaj pa sem po ss julija ponovno v 1 krogu. in vem da jih bom še 8 čakala, ampka sem vsak mesec bližje!!

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 44
30.9.2008 21:13:56   
ANABOJAN
boob
evo me par minut nazaj iz slu\be, slu;ajno ne delam izmenskeg dela, amapak sem od 6:30 zjutre bla cel dan v delovni akciji, tako da bolj te\ko re;em da se nakuliram!!!user posted image .
Full hvala za podporo. Sem rekla da bom probala [e enkrt v petek, nevem [e vedno imam vse enake simpotome, samo da mi je danes po kosilu bilo slabo (kroznik juhe in pol kosa puranjega zrezka ) to pa res ni tolko da bi mi moralo biti slabo od hrane. Puscam moznost za psiho!!!!!!!!!!
dr\im pesteke za najin plusek....
se cujevauser posted image
ana

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 45
1.10.2008 7:10:26   
boob
dobro jutro,
ja ANABOJAN kaj pa maš ti zaeno ubijalsko službo. . revca. . upam da je sam izjemoma in da drgač delš sam eno smeno. . pa da ni preveč fizično, . . ja no ponavad je lažje fizično kot pa da te psihično izmozgajo.
Jaz bi jo tud že počas morala dobit, no jutri je zadnji dan najdalšega ciklusa, zaenkrat nič ne kaže pa tud nobenih kakih posebnih znakov nimam, še izcedek oz beli tok se je umiril. . . edin k kihnem ma da mi jajčnike raznese. . . ahhhh bo že. . . ti se drži in ne delej preveč, . . to škodi user posted image  . . jooj če me zdej šefica sliši, že cel tedn kar mal zabušavam pa skoz tu gor čekitam user posted image
lep dan želim

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 46
1.10.2008 7:23:40   
Ylenia
no pa sem dones se en BC nardila zjutri, pa je blo se vedno - .
zdej je pa najboljs da pocakam se kaksen teden ane? pa tifole pridno jem, za vsak slucaj user posted image
ampak odkar delava na user posted image  nisem mela nc zmesane cikle, pa sploh je to prvic ever da mi tko zamuja. no upam na najboljse!

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 47
1.10.2008 9:12:58   
boob
Ylenia žal mi je za -
drgač pa sam pokliči G pa praši za nasvet, lahk da te bo dala na oduzem krvi oz UZ naredila

srečno user posted image

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 48
1.10.2008 17:47:57   
ANABOJAN
boob
je tale moja sluzba ni fizikalac na žalost!!! Smo na vrhuncu sezone, tako da do decembra bo tako kot je!
Jaz bi jo po izračunu morala dobiti jutru (po povprečju) malo špika, drugače danes kar okej, nič slabosti, niče ne bolijo joške, nobenega vonja po železu tam doli. jeeeeee še je upanje....
danes bom nardila test uni iz muellerja, ki baje pokaže že pred izostankom M.
sporočim...
ana

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 49
1.10.2008 17:58:09   
ANABOJAN
ps...
vidiš sem prehitra
tudi meni se je beli tok full zmanjšal, da ne je zginila, a nisem več tako zelo mokrauser posted image
ana

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.