|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sluz po ovulaciji v primeru zanositve
22.9.2008 20:04:07   
ANABOJAN
Punce;
a mi katera lahko opiše kakšno sluz je imela ko je zanosila! Še malo pa bo diplomiralauser posted image
A je iscedek bil povečan?
Hvala

22.9.2008 20:10:44   
divans1
Ja izcedek je povečan, samo ni ponavadi povečana sluz, ampak je večja količina belega toka.

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve
22.9.2008 20:45:14   
ANABOJAN
ja sluz / beli tok. težo definiram, rekla bi da je bolj belkasto, bolj redko in rahlo lepljivo in rahlo rategljivo, ne nategne se veliko vendar se pa malo, in stalno imam občutek mokrote. Bi to znal biti znak nosečnosti (poleg občasnega špikanja jajčnikov, in občasnih slabosti ob večernih urah, ter neiizmerni utrujenosti), ne spomnim se da bi že imela takega....
pa hvala za odgovor za naprej in za nazaj.
Ana

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.9.2008 20:49:33   
MiSka_82
Uh ANABOJAN tudi jaz imam isti "beli tok" pa ne vem kaj naj bi bilo... M bi morala dobit danes pa je ni od nikoder, test je pa negativen...

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.9.2008 21:01:00   
ANABOJAN
miska_82
upam da bo kaj kruha iz te moke, čeprav pri sebi težko ocenim ali me jajčniki bolijo še od laporoskopije ki sem jo imela en mesec in pol nazaj, pada ne govorim da sem že velikorat mislila da sem noseča sploh ker mam tako dolge cikluse (PCO). in sem pomoje mela vse božje navidezne znake, kar si jih sploh lahko zamisliš. No takega toka pa res ne, upam da bi to znlao biti to. še en teden pa bom nredila test. Še dobro da čas tako hitro beži.....
sporoči kko napreduje pri tebi
ana

(odgovor članu MiSka_82)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.9.2008 16:32:57   
MiSka_82
in sem pomoje mela vse božje navidezne znake, kar si jih sploh lahko zamisliš.

user posted image  tudi jaz sem imela vse božje znake... Danes sem naredila test in je negativen M pa od nikoder. Ti pa sporočim kako se je s to sluzjo končalo.

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.9.2008 21:44:38   
ANABOJAN
jaz mam še kakšen teden da bom sploh uporabla test. Moram pa priznat da mam ta beli tok vedno bolj močan, moram rečt da vnetje ni, ker ga imam precej pogosto in so mi simptomi dobro znani, tudi sluz kot taka i, tako da moram reči da je ravno beli tok in ga je precej. za vse ostalo moram reči da še nekje najdem opavičilo vse od utrujensoti, do po opercijaskih bolečin, a ta full povečan tok, mi kljuva upanje, da pa tokrat bo user posted image . Bojim se razočaranja, kot že tolikokrat. Kaj mi zna katera koaj več povedat o belem toku!??
ta teden mi bo kar mučen zato bom vesela vsake info.
hvala
lp
ana

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.9.2008 7:38:19   
NATAŠI
jaz sem imela tudi full povečan beli tok in to kar nekaj časa

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.9.2008 18:25:12   
ANABOJAN
v tem času sem dobila še naslednje znake:
bolečine v križu
beli tok obilen (še vedno)
občasna špikanja v predelu maternice ( v različnem času v dnevu) upam da to ni posledica laporoskopije
zjutraj me je zbudi občutek slabosti že okrog petih in pol. (od stresa sem tako zbita, da me običajno še budilka komjaj dvigne)
joške me nič ne bolijo (čeprav me med menstruacijo izmenično glede na ciklus, kar fejst bolijo)
čuden občutek v grlu user posted image
rahle slabosti v želodcu (različno)
A je to res samo v moji glavi, ali je lahko kaj na tem?
hvala vsem na sodelovanju, saj smo vse vsake tolko na istem, ne da?!
ana

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.9.2008 18:53:39   
boob
anabojan kdaj pa bi morala dobit user posted image

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.9.2008 21:48:53   
ANABOJAN
težko rečem kdaj bi jo morala dobiti, ker so moje M nekaj neverjetnea zaradi PCO, Endometrizoe, HPVja... ciklus mam nekje med 32 do 35, vsake tolko pa tudi na 45 o 56 dni. Prvi dan zadnje M sem imela 3. september, tako da glede na dejstvo da sem imela 8.8.08. laporoskopijo, kjer naj bi poskrbeli za moje težave, odstrnitev policst inendomtrozo, naj bi se vse skupaj urdilo in tudi ovulacijo naj bi imel. Za talovadbo pa me ne abiš sprševat, je več kot redna (jaz pravim vsaj to user posted image ).
upam da niso vse skupaj samo plodovi moje domišilje in je dejansko kaj plodnega na tem user posted image .
kakšne izkušnje v zvezi s tem?
lp
ana

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.9.2008 7:17:09   
boob
Dobro jutro,
izkušnje. . 'žal' ne. . no izkušnje z znaki, te imam pa kar vsak mesec, user posted image user posted image user posted image  . . slabost, sluz- beli tok, vrtoglavice, slabost, bolečine v križu,. . . . no pa še 10000000 drugih. . . ampak še vedno ničuser posted image  
Zdej čakava na IUI. . . pa še vedno kar upam da bo prej, . .  cca 2.10. bi morala dobit user posted image  . . no ta mesec nimam znakou user posted image  . . edin mal čudn okus v ustih, sam sm se kar sprijaznla da je vse od psihe. . .

zate pa user posted image user posted image user posted image  . . .

.  . kdaj imaš pa namen test delat

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.9.2008 15:41:38   
ANABOJAN
me je kr sram priznat da sem že dva pokurla, kot da ne bi vedla, da mi pred ozostankem M sploh ne more pokazat možne zanositve!!!!
Ma smo čudna bitja ženske ki si želimo biti mameuser posted image .
Ne vem sej res ne vem, jaz mam 9 oktobra globalen pregled za vse od HPV do operacije in sva dogovrjena da par mesecev poskusia najprej z klomifemom, potem pa na umetno.....
kolko časa se trudita.
PS ****ti psiho!!!!
držim pesti za naju obe user posted image
ana

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.9.2008 15:58:14   
ANABOJAN
Ta stavke PS .... Ti psiho!
SEM thotela povedat ta psiha nas jebe! ker ko sem ponovno bral sem vidla da se ga lahko narobe razume, da ne bo katera narobe razumela, da katero kam pošiljam.
pozdarvček
ana

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.9.2008 16:20:20   
Ylenia
haha, ja kaj pa ves, vedno se kaksna najde, ceprov jih ni velik, priznam!user posted image
berem tale vas pogovor in pridno preucujem svoje spodnje hlacke user posted image

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.9.2008 16:52:19   
boob
user posted image user posted image user posted image user posted image  si pa dobro na isala . . ja se bi našla mari keri ki bi lahk to zagrabla. . .  midva se trudiva mal manj kot dve leti. . .sam moj nima nevem kako briljantnih user posted image  (semenčic) tako da naju je dala takoj na IUI

Ylenia in kako kaže preučevanje. . ??

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.9.2008 17:39:37   
Skye
Ko sem jaz zanosila nisem po O imela prav nobenega izcedka, medtem ko sem ga pred tem imela vsak cikel. Potem tud prsa me niso prav nič bolela, prej so me vedno pred M. Edini znak, da se kaj dogaja je so bile rahle menstrualne bolečine, ki so trajale par dni po 5 min. na dan user posted image Mislim, da je to različno od posameznice do posameznice...ni nekega pravila.

Želim ti BIG FAT + user posted image

< Sporočilo je popravil Skye -- 26.9.2008 17:41:41 >

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.9.2008 13:25:20   
loveforever
anabojan jaz sem pri prvi nosečnosti od ovulacije naprej imela stalno zelo veliko količino te sluzi ki se je kar vlekla od mene ko sem se obrisala in takrat sem izvedela da sem noseča!!!

no upam da bo tudi pri tebi tako!! no moram pa priznati da sem sama imela plodb+ne dneve prejšni teden in da se mi ta močna sluz še kar ni ustavila in jo je zelo veliko tako da po tihem upam da je tudi pri meni to-to. bomo videli 8.10. čeprav mislim da ne bo ker v prvo ne more ratat, no vsaj pri meni ne, ker sva na obe nosečnosti čakala skoraj 1 leto.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.9.2008 21:23:08   
ANABOJAN
loveforever
hvala za odgovor.
danes sem delala test pa je valjda minusek in imam tak občutek da bo M le prišla. Sem sicer dober pesec in pl po lporoskopiji, tako da sploh nimam občutka kako bom imela dolge cikluse (moj prej so bli kr neki od 32 / 48 in celo 56 dni). Na dojenčku delava cca 8 mesecev, češrav nimava nikakršne zaščite že 5 let (zveza dolga 9 let user posted image ). mam PCO; endomet itd. Upam da nama bo po lapor. uspelo, a kaj ko me ta razočaranja vedno sesjuejo......user posted image
Tokrat se mi kar dozdeva da bo zdej zdej pršla M. Skratka občutek mokrote je še vedno prisoten in pa klasično špikanje ki je do sedaj vedno prineslo rdečko :(.
Držim full pestke zate. Zadnjo M sem imela 3.9. tako da mi majceno upanje še vedno ostaja (je zadnje kar odplakne WC školjka)!
ana

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.9.2008 7:39:16   
Ylenia
anabojan upam da bo cimprej +!
boob js nc pametnega ne pogruntam... mogoce se sem zelo natancna, mam tut mal povecano sluz, ker mi M zamuja in mogoce mogoce pa bo zamudila za doooolgo casauser posted image
Skye men se zdi da mam cist take znake kot si jih opisala... hm! nc me ne boli edon v casu ko bi mogla pridit M so me bradavice ful bolele, ene par dni, pa malo krcev, zdej ni pa nc vec. edin slabo mi tko lih mal cel dan, se posebi po vecjem obroku. ampak se nisem obremenjevala s tem ker ni tko grozno pa se punce tle gor pravjo da majo miljon znakov, pa se potem se vedno pokaze - !!!

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.9.2008 8:57:16   
boob
Ylenia zakaj pa testa ne nrdiš če ti zamuja, kdaj bi jo morala pa dobit?

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.9.2008 9:11:07   
Anonimen
jest sem imela več belega toka oz. sluzi... skoz sem mislila, da bo prišlauser posted image , ker je bilo skoz nekaj "mokro"

pa sem bila le nosečauser posted image user posted image

(odgovor članu boob)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
29.9.2008 9:12:14   
sakuL
jest imam tut zdej več belega toka... samo se tolažim s tem, da sem se prehladila (oz. sem jo prehladila)user posted image user posted image
tut me škia desni jajčnik, ap utrujena sem...

no ja bomo vidl, kaj bo... čeprav je samo 1% možnostiuser posted image user posted image user posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 23
29.9.2008 12:14:55   
SKORPY
žijo!
od 7.9 imam nezaščitene spolne odnose ker si želiva otroka. Moja ovulacija naj bi bila nekje od 15.9 do 20.9 in ker sem to vedela sva imela odnose vsak dan .
Pred m sem imela vedo zelo veliko izcedka na hlačkah sedaj pa imam še 41 sdni do začetka in nič le v nožnici imam občutek da sem mokra. ali je možno da sem noseča ker je test pokazal da nisem in me malo pika po jajčnikih.

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 24
29.9.2008 14:25:17   
boob
SKORPY brez zamere sam jaz tega nisem prav dobro razumela. . a čez 41 dni imaš za dobit user posted image . . na kok časa pa imaš ciklus potem

(odgovor članu SKORPY)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.