|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve
7.10.2008 15:04:49   
bjondi
A lahko vprašam zakaj pijete krvomočnico
oz.čemu služi...

(odgovor članu golobica82)
Neposredna povezava do sporočila: 101
7.10.2008 16:43:44   
becky
krvomočnica naj bi debelila endometrij, da se oplojeno jajčece lažje ugnezdi. enim pomaga. meni ni. dobi pa se jo v sanolaborju

Vivir con miedo es como vivir a medias! (španski pregovor)

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 102
7.10.2008 16:45:36   
ANABOJAN
Ylenia brez zamere, jaz sem boob prijazno vprašala in ona mi je prijazno odgovorila, ne veidmi razloga da se moraš spotikat ob to. Ljudje ki imamo tovrstne težave bi pač radi dobil čim več inf. če te pa moti pa ne beri oz preskoči. Pa brez zmaere na moj komentaruser posted image .

danes še vedno niuser posted image .
približno no urno na dan me spermelja maternčna aktivnost, kot da bom dobila M in to je to. Nobeni retiranh znakov mogoče le da bolj zaznavam nihanja v toploti; vroče hladno. Počakam do četrteka ko imam G. upam da se mi ne vlije ne prej, ne kako letuser posted image
pozdravček
ana

Neposredna povezava do sporočila: 103
7.10.2008 17:24:04   
boob
ANABOJAN držimo pesti da je ne bo in da ti v četrtek G potrdi. . . +++++
jst je pa kr nimam več, v soboto (rjav izcedek) oz v nedeljo zgodi zjutri sm jo dobila in je bla kr normalna edin trebuh me je za znort boleu, učeraj še mejčkn blo dns je pa ni ni več. . ahhh. .

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 104
7.10.2008 17:53:11   
ANABOJAN
boob
hvala; se ker bojim bpreveč upat, da ne bo spet razočaranja....
hvala za tvojo podporo
probam rzmišljat pozitivno in se čim manj obremenjevati
evo nov krog se ti je začel, probej odmislit....
ana

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 105
7.10.2008 18:19:08   
boob
negre odmislt, sm probala že vse ampak. . . sej veš kako je. . .

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 106
7.10.2008 19:34:17   
ANABOJAN
ja vemuser posted image
drži pestke
ana

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 107
7.10.2008 19:53:43   
boob
že držim. . pa na nogah tud user posted image user posted image
lp d

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 108
8.10.2008 8:04:39   
Ylenia
ojla! ker je ze ena tle omenila krvomocnico, a lahko to recimo nastimas v termovsko in pol cel dan to pijes, a je treba vedno svezo skuhat?
ANABOJAN, mas prav tisto kar je napisano z roza barvo od boob sploh nisem brala. pa ne vem zakaj si tko uzaljena, ker glede na to da tega nisem brala, komentar sploh ni letel na to ampak na vse ostale stvari, naprimer kdaj bomo lulale, kera je ze dobila M in kera ne. user posted image
no pr men se nobene konkretne menstre, bomo vidl ce dones sploh bo se kaj!

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 109
8.10.2008 15:17:39   
SKORPY
naj vam povem da kar gre. se kar držim. Drugače pa bo in vi kako kaj? grem novim zmagam naproti!user posted image

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 110
8.10.2008 16:26:04   
ANABOJAN
ylenia se opravičujem če sem te nutemeljeno oštela, saj veš da v teh trenutkih lahko ženske nutemeljeno odreagiramo na vse živo, in tema dojenčke mi je trn v peti. tako da prosim sprejmi moje opravičilo....

M še vedno ni (36 dan), BC zjutraj negativen, mogoče pa se mi še ureja po laporskopiji, bomo vidli kaj mi bo rekel G jutri, če se mi seveda ne ulije do takrat, saj so bolečine v materničnem predelu in jajčnikih kar precejšnje.....
pozdravček vsem

ps. a je mogoče kateri od vas zelo pozno pokazal test +, ko je že bla "precej" nosečka?
saj veste mojo moto (pod čtro).
se javim jutri z analizouser posted image
objemčke

(odgovor članu SKORPY)
Neposredna povezava do sporočila: 111
9.10.2008 17:19:23   
ANABOJAN
Poročilo od G.

prva stavr M še nimam; mi bo že vse skupaj razneslo tam doli, v ene tednu pojedal ža celo škatlo lekadola (skoraj celo)
Vsi testi negativni od CB, do BC, do first sing, nikjer niti trohice suma (37dan)
danes bla pri G, sem jamrala da me boli (se sploh ni oziral name).
Od operacije kao vse ok (a me ni niti pogledal) / svaka mu čast na sposobnostih pomnjenja.
Skratka hude predmenstruacijske težave že cel teden (še nikoli tako dolge in tko intenzivne)
je rekel da sam ne bo nič več čaral in mi je dal napotnico za dr Drobniča (kar baje tudi psermiogram od mojega ni ravno bleščeč).
Kao me je dal pod urgentno 8a sem naročena šele za januraja) spet moram uporabit veze da bom seveda prej na vrsti.
za kozlat!!!!!
Đe zmeraj vse nejsano, nimam pojma kaj se dogaja!!!!
Bom seved še poročala.
Me pa zanima kakšne izkušnje imate ve z leoniščem in neplodnostnim oddelkom, mogoče dr drobničem in kako vsa zadeva zgleda in poteka.
Je porebno biti pred določenimi postopki poročen???? Vse nazivljajo namreč z mož in žena.
Za vse izkušnje bom več kot vesela....
lep dan vam želim in hvala, pa ful objemčkov vsem
ana

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 112
10.10.2008 7:43:29   
Ylenia
ANABOJAN ja ja ok, je ze mimo!
torej, svetovat ti ne morem nic, upam da se bo kaksna prikazala in ti kaj povedala o leoniscu. ampak me je pa kar presenetlo to ko si rekla da naslavlajo z moz in zena. a res a kaj? js poznam velik parov z otroki, ki niso poroceni, ne vem zakaj tko posplosujejo. edin ce jih je sram ko morjo rect "gospa, kje je pa vas fant?"user posted image

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 113
10.10.2008 7:44:43   
boob
ANABOJAN user posted image user posted image user posted image   zakaj mu pa nisi rekla d bi ti naredu pregled. . . kaj pa če bi šla na pregled kam samoplačniško. . neki sigurno ne štima če ti že 14 dni zamuja, no sej možno je da je to tudi vse psihično, sam bi blo dobro da se greš prepričat. . .
Jst osebno sem z leoniščem ful zadovolna, sem pri dr.Požlepovi (sicer ona ni moja osebna G). . .
neee ni treba da si poročen-sploh ne (v to te nemore nobeden prepričat)

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 114
10.10.2008 18:31:18   
Žaka
Živjo!

Punce jaz imam ta mesec tudi full čudno s to sluzjo.....M imam na 28 dni. Tako da imam do M še 10 dni. Čudno pa mi je to,da sem ovulacijo čutila na sredini ciklusa boleli so me jajčniki. Slončkala sva zvečer,drugi dan pa sem opazila ovulacijsko sluz,ki je trajala samo tisti dan oz.samo enkrat. Od takrat nič,suša. Čudi me ker sem vedno imala full povečan beli tok,tok močan če nisem imela vložka mi je prebilo čez hlače. Zdaj pa nič. Pa bolijo me jajčniki takšna utripajoča se bolečina enkrat levi potem desni.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 115
12.10.2008 20:27:46   
anja31
Drage punce...
jaz na bebico čaakaam že dobre 4 leta..za mano je 1 IVF nuespešen, ker se oplojena jajčeca niso razvijala in ni prišlo do transferja..Imam PCO, povišan prolaktin in matern.pregrado. Imam pa tudi že 13 letnega sinčka, ki je ratal takoj...:))...

V novembru naj bi šla na 2 IVF. Moje M so vedno na 30 dni. Le ta mesec se pojavlja nekaj čudnega...Dobiti bi jo morala 3.10. in je še ni?? Testa nisem naredila, ker sem kao "prepričana", da nisem noseča, ker po tolikih letih, maš težko upanje....tako, da jo čakam....jutri bo 11 dan zamude. Ponavadi dobim 1 teden pred M rjavi izcedek, tako da vedno vem, da bo prišla...Zdaj je pa ni že celih 10 dni, to pomeni, da mi ta rjavi izcedek zamija že 15 dni...ma tako se bojim upat...:((( Imam pa temperaturo 37,2 Moja normalna je pa 36,5.

Vse kaže na to, da bi lahko bilo, ampak ko je bilo že toliko razočaranj...

Punce moje, sej bo nekoč tudi nam dano...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 116
14.10.2008 10:20:21   
boob
haaallloooo punce. . ki ste?

ANABOJAN, YLENIA kako sta? a je kaj novega

anja31 kako kaže? test naredi!!

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 117
14.10.2008 11:21:17   
Marjeta3

Punce le počasi  s testi nosečnosti.
Jaz sem opravila kar nekaj testov (zamujala 15 dni), pa so bili vsi negativni.
Ko pa je bila vsebnost nosečniškega hormona dovolj visoka je bil test ++++ (zamujala 18 dni). To velja predvsem za punce, ki imate neredno user posted image .

Veliko sreče.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 118
14.10.2008 11:28:12   
Ylenia
o boob, kako kaj? meni se sploh ne da vec brat forumov. pomoje sem se poucila ze o vsem se prevec! user posted image
nic novga. menstro sem mela tocno en teden in to ful, tko da tle verjetno ni debate o kaksni mednosecniski krvavitvi. gremo v nove boje ane...

(odgovor članu Marjeta3)
Neposredna povezava do sporočila: 119
14.10.2008 12:13:15   
kimsy
ANABOJANA
Ne vem, če si že kaj rešila z Leoniščem. Ti dam pa en nasvet. Dr. Drobnič dela ob ponedeljkih popoldan. Pokliči in reci, da bi se naročila k njemu v pon popldan, pa da boš doplačala cca 20 evr. Jst vedno to nardim,  in sem zelo hitro na vrsti. Sestra me pol sicer vpraša, zakaj ne pridem zjutraj, ker je zastojn, pa ji lepo povem, da se čaka 3 mesece.
Tok da, če ti ni škoda dnarja?
Drugače pa je Drobnič zakon dohtar. Prijazen, predvsem pa nč ne komplicira, pri njemu se vse odvija hitro.  Naj pa ti povem, da sem tud jst mela laparoskopijo in je tud reku, da je vse ok, brez, da bi me pregledal.user posted image

(odgovor članu Ylenia)
Neposredna povezava do sporočila: 120
16.10.2008 11:11:52   
Anonimen
Pozdravljene punce,

berem vas že nekaj časa pa ste mi prov fajn punce, pa predvsem zelo pozitivne, zato močno upam da vam vsem uspe.
Mene pa zanima če katera slučajno ve,  če je bila oploditev takoj pri oulaciji, kjer je bilo  izcedka še dokaj malo in naj bi bila ovulacija še naprej izcedka pa ni. Naj povem, da normalno ga imam kar veliko, cikluse redne, ta mesec pa kot sem opisala?
Hvala za odgovore.

Neposredna povezava do sporočila: 121
17.10.2008 7:21:27   
boob
ANABOJAN kje si. . .zakaj se nič ne oglasiš. . . upam da ni kaj narobe?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 122
19.10.2008 18:19:35   
ANABOJAN
Boob
Hvala za skrb, sem vedla da te bo skrbelo zame in sem te prw mela v mislih. Sem mela NENORMALNO gužvo ta teden. M sem itak dbila 40 dan ciklusa, sem misnla da bom skori umrla od bolečin. y ta ciklus pa sem se odločla da se bom malo distancirala od vsega in da ne bom tolko visela tle gor... Skratka zdej sem dobila da greva nan neplodnsotno k Drobniču v Leonišče. Kej poznaš maš kakšne izkušnje"?
Kako si ti, najbrž še nič novega....
lepo bodi hvala za skrb, in se še slišiva, se bom kje več priklopla te tedne gor...
objemček
ana

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 123
20.10.2008 7:12:07   
boob
ooooooo kok sm vesela da si se oglasla. . .ja to pa vem kako je, k si napihnjen k user posted image , user posted image  pa od nikodr. . .. . .  no sam da ni kaj narobe. .
Jst sm tud v leonišču skor eno leto, če te kaj zanima mi lahko pišeš tud na zasebni mail, . . . .

user posted image user posted image user posted image  lep začetek tedna ti želim. . . pa oglasi se še kej

user posted image lp

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 124
27.10.2008 9:28:36   
Tipa
Pozdravljene,

Mene pa neki zanima glede sluzi pri ovulaciji! Ko se ti sluz pojavi ali je takrat že ovulacija mimo ali se  takrat ovulacija šele začne oz. sem takrat najbolj plodna? 

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.