Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 7.10.2008 15:04:49
|
|
|
|
bjondi
|
A lahko vprašam zakaj pijete krvomočnico oz.čemu služi...
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 7.10.2008 16:43:44
|
|
|
|
becky
|
krvomočnica naj bi debelila endometrij, da se oplojeno jajčece lažje ugnezdi. enim pomaga. meni ni. dobi pa se jo v sanolaborju
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 7.10.2008 16:45:36
|
|
|
|
ANABOJAN
|
Ylenia brez zamere, jaz sem boob prijazno vprašala in ona mi je prijazno odgovorila, ne veidmi razloga da se moraš spotikat ob to. Ljudje ki imamo tovrstne težave bi pač radi dobil čim več inf. če te pa moti pa ne beri oz preskoči. Pa brez zmaere na moj komentar . danes še vedno ni . približno no urno na dan me spermelja maternčna aktivnost, kot da bom dobila M in to je to. Nobeni retiranh znakov mogoče le da bolj zaznavam nihanja v toploti; vroče hladno. Počakam do četrteka ko imam G. upam da se mi ne vlije ne prej, ne kako let pozdravček ana
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 7.10.2008 17:24:04
|
|
|
|
boob
|
ANABOJAN držimo pesti da je ne bo in da ti v četrtek G potrdi. . . +++++ jst je pa kr nimam več, v soboto (rjav izcedek) oz v nedeljo zgodi zjutri sm jo dobila in je bla kr normalna edin trebuh me je za znort boleu, učeraj še mejčkn blo dns je pa ni ni več. . ahhh. .
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 7.10.2008 17:53:11
|
|
|
|
ANABOJAN
|
boob hvala; se ker bojim bpreveč upat, da ne bo spet razočaranja.... hvala za tvojo podporo probam rzmišljat pozitivno in se čim manj obremenjevati evo nov krog se ti je začel, probej odmislit.... ana
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 7.10.2008 18:19:08
|
|
|
|
boob
|
negre odmislt, sm probala že vse ampak. . . sej veš kako je. . .
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 7.10.2008 19:34:17
|
|
|
|
ANABOJAN
|
ja vem drži pestke ana
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 7.10.2008 19:53:43
|
|
|
|
boob
|
že držim. . pa na nogah tud lp d
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 8.10.2008 8:04:39
|
|
|
|
Ylenia
|
ojla! ker je ze ena tle omenila krvomocnico, a lahko to recimo nastimas v termovsko in pol cel dan to pijes, a je treba vedno svezo skuhat? ANABOJAN, mas prav tisto kar je napisano z roza barvo od boob sploh nisem brala. pa ne vem zakaj si tko uzaljena, ker glede na to da tega nisem brala, komentar sploh ni letel na to ampak na vse ostale stvari, naprimer kdaj bomo lulale, kera je ze dobila M in kera ne. no pr men se nobene konkretne menstre, bomo vidl ce dones sploh bo se kaj!
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 8.10.2008 15:17:39
|
|
|
|
SKORPY
|
naj vam povem da kar gre. se kar držim. Drugače pa bo in vi kako kaj? grem novim zmagam naproti!
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 8.10.2008 16:26:04
|
|
|
|
ANABOJAN
|
ylenia se opravičujem če sem te nutemeljeno oštela, saj veš da v teh trenutkih lahko ženske nutemeljeno odreagiramo na vse živo, in tema dojenčke mi je trn v peti. tako da prosim sprejmi moje opravičilo.... M še vedno ni (36 dan), BC zjutraj negativen, mogoče pa se mi še ureja po laporskopiji, bomo vidli kaj mi bo rekel G jutri, če se mi seveda ne ulije do takrat, saj so bolečine v materničnem predelu in jajčnikih kar precejšnje..... pozdravček vsem ps. a je mogoče kateri od vas zelo pozno pokazal test +, ko je že bla "precej" nosečka? saj veste mojo moto (pod čtro). se javim jutri z analizo objemčke
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 9.10.2008 17:19:23
|
|
|
|
ANABOJAN
|
Poročilo od G. prva stavr M še nimam; mi bo že vse skupaj razneslo tam doli, v ene tednu pojedal ža celo škatlo lekadola (skoraj celo) Vsi testi negativni od CB, do BC, do first sing, nikjer niti trohice suma (37dan) danes bla pri G, sem jamrala da me boli (se sploh ni oziral name). Od operacije kao vse ok (a me ni niti pogledal) / svaka mu čast na sposobnostih pomnjenja. Skratka hude predmenstruacijske težave že cel teden (še nikoli tako dolge in tko intenzivne) je rekel da sam ne bo nič več čaral in mi je dal napotnico za dr Drobniča (kar baje tudi psermiogram od mojega ni ravno bleščeč). Kao me je dal pod urgentno 8a sem naročena šele za januraja) spet moram uporabit veze da bom seveda prej na vrsti. za kozlat!!!!! Đe zmeraj vse nejsano, nimam pojma kaj se dogaja!!!! Bom seved še poročala. Me pa zanima kakšne izkušnje imate ve z leoniščem in neplodnostnim oddelkom, mogoče dr drobničem in kako vsa zadeva zgleda in poteka. Je porebno biti pred določenimi postopki poročen???? Vse nazivljajo namreč z mož in žena. Za vse izkušnje bom več kot vesela.... lep dan vam želim in hvala, pa ful objemčkov vsem ana
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 10.10.2008 7:43:29
|
|
|
|
Ylenia
|
ANABOJAN ja ja ok, je ze mimo! torej, svetovat ti ne morem nic, upam da se bo kaksna prikazala in ti kaj povedala o leoniscu. ampak me je pa kar presenetlo to ko si rekla da naslavlajo z moz in zena. a res a kaj? js poznam velik parov z otroki, ki niso poroceni, ne vem zakaj tko posplosujejo. edin ce jih je sram ko morjo rect "gospa, kje je pa vas fant?"
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 10.10.2008 7:44:43
|
|
|
|
boob
|
ANABOJAN zakaj mu pa nisi rekla d bi ti naredu pregled. . . kaj pa če bi šla na pregled kam samoplačniško. . neki sigurno ne štima če ti že 14 dni zamuja, no sej možno je da je to tudi vse psihično, sam bi blo dobro da se greš prepričat. . . Jst osebno sem z leoniščem ful zadovolna, sem pri dr.Požlepovi (sicer ona ni moja osebna G). . . neee ni treba da si poročen-sploh ne (v to te nemore nobeden prepričat)
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 10.10.2008 18:31:18
|
|
|
|
Žaka
|
Živjo! Punce jaz imam ta mesec tudi full čudno s to sluzjo.....M imam na 28 dni. Tako da imam do M še 10 dni. Čudno pa mi je to,da sem ovulacijo čutila na sredini ciklusa boleli so me jajčniki. Slončkala sva zvečer,drugi dan pa sem opazila ovulacijsko sluz,ki je trajala samo tisti dan oz.samo enkrat. Od takrat nič,suša. Čudi me ker sem vedno imala full povečan beli tok,tok močan če nisem imela vložka mi je prebilo čez hlače. Zdaj pa nič. Pa bolijo me jajčniki takšna utripajoča se bolečina enkrat levi potem desni.
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 12.10.2008 20:27:46
|
|
|
|
anja31
|
Drage punce... jaz na bebico čaakaam že dobre 4 leta..za mano je 1 IVF nuespešen, ker se oplojena jajčeca niso razvijala in ni prišlo do transferja..Imam PCO, povišan prolaktin in matern.pregrado. Imam pa tudi že 13 letnega sinčka, ki je ratal takoj...:))... V novembru naj bi šla na 2 IVF. Moje M so vedno na 30 dni. Le ta mesec se pojavlja nekaj čudnega...Dobiti bi jo morala 3.10. in je še ni?? Testa nisem naredila, ker sem kao "prepričana", da nisem noseča, ker po tolikih letih, maš težko upanje....tako, da jo čakam....jutri bo 11 dan zamude. Ponavadi dobim 1 teden pred M rjavi izcedek, tako da vedno vem, da bo prišla...Zdaj je pa ni že celih 10 dni, to pomeni, da mi ta rjavi izcedek zamija že 15 dni...ma tako se bojim upat...:((( Imam pa temperaturo 37,2 Moja normalna je pa 36,5. Vse kaže na to, da bi lahko bilo, ampak ko je bilo že toliko razočaranj... Punce moje, sej bo nekoč tudi nam dano...
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 14.10.2008 10:20:21
|
|
|
|
boob
|
haaallloooo punce. . ki ste? ANABOJAN, YLENIA kako sta? a je kaj novega anja31 kako kaže? test naredi!!
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 14.10.2008 11:21:17
|
|
|
|
Marjeta3
|
Punce le počasi s testi nosečnosti. Jaz sem opravila kar nekaj testov (zamujala 15 dni), pa so bili vsi negativni. Ko pa je bila vsebnost nosečniškega hormona dovolj visoka je bil test ++++ (zamujala 18 dni). To velja predvsem za punce, ki imate neredno . Veliko sreče.
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 14.10.2008 11:28:12
|
|
|
|
Ylenia
|
o boob, kako kaj? meni se sploh ne da vec brat forumov. pomoje sem se poucila ze o vsem se prevec! nic novga. menstro sem mela tocno en teden in to ful, tko da tle verjetno ni debate o kaksni mednosecniski krvavitvi. gremo v nove boje ane...
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 14.10.2008 12:13:15
|
|
|
|
kimsy
|
ANABOJANA Ne vem, če si že kaj rešila z Leoniščem. Ti dam pa en nasvet. Dr. Drobnič dela ob ponedeljkih popoldan. Pokliči in reci, da bi se naročila k njemu v pon popldan, pa da boš doplačala cca 20 evr. Jst vedno to nardim, in sem zelo hitro na vrsti. Sestra me pol sicer vpraša, zakaj ne pridem zjutraj, ker je zastojn, pa ji lepo povem, da se čaka 3 mesece. Tok da, če ti ni škoda dnarja? Drugače pa je Drobnič zakon dohtar. Prijazen, predvsem pa nč ne komplicira, pri njemu se vse odvija hitro. Naj pa ti povem, da sem tud jst mela laparoskopijo in je tud reku, da je vse ok, brez, da bi me pregledal.
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 16.10.2008 11:11:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene punce, berem vas že nekaj časa pa ste mi prov fajn punce, pa predvsem zelo pozitivne, zato močno upam da vam vsem uspe. Mene pa zanima če katera slučajno ve, če je bila oploditev takoj pri oulaciji, kjer je bilo izcedka še dokaj malo in naj bi bila ovulacija še naprej izcedka pa ni. Naj povem, da normalno ga imam kar veliko, cikluse redne, ta mesec pa kot sem opisala? Hvala za odgovore.
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 17.10.2008 7:21:27
|
|
|
|
boob
|
ANABOJAN kje si. . .zakaj se nič ne oglasiš. . . upam da ni kaj narobe?
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 19.10.2008 18:19:35
|
|
|
|
ANABOJAN
|
Boob Hvala za skrb, sem vedla da te bo skrbelo zame in sem te prw mela v mislih. Sem mela NENORMALNO gužvo ta teden. M sem itak dbila 40 dan ciklusa, sem misnla da bom skori umrla od bolečin. y ta ciklus pa sem se odločla da se bom malo distancirala od vsega in da ne bom tolko visela tle gor... Skratka zdej sem dobila da greva nan neplodnsotno k Drobniču v Leonišče. Kej poznaš maš kakšne izkušnje"? Kako si ti, najbrž še nič novega.... lepo bodi hvala za skrb, in se še slišiva, se bom kje več priklopla te tedne gor... objemček ana
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 20.10.2008 7:12:07
|
|
|
|
boob
|
ooooooo kok sm vesela da si se oglasla. . .ja to pa vem kako je, k si napihnjen k , pa od nikodr. . .. . . no sam da ni kaj narobe. . Jst sm tud v leonišču skor eno leto, če te kaj zanima mi lahko pišeš tud na zasebni mail, . . . . lep začetek tedna ti želim. . . pa oglasi se še kej lp
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 27.10.2008 9:28:36
|
|
|
|
Tipa
|
Pozdravljene, Mene pa neki zanima glede sluzi pri ovulaciji! Ko se ti sluz pojavi ali je takrat že ovulacija mimo ali se takrat ovulacija šele začne oz. sem takrat najbolj plodna?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.