Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 6.11.2008 13:00:05
|
|
|
|
SKORPY
|
Živjo punce jaz imam en velik problem prejšnji mesec mi je test preden sem dobila pokazal potem pa kmalu razočaranje. Ta mesec pa mi zamuja dva dni in nobenega + od nikoder sem naredla test včeraj in je bil negativen danes pa je test pokazal rahlo drugo črtico. Sedaj pa ne vem ali sem ali nisem imam pa tako čudne želje bi jedla nebi, mi je slabo, pa še prvič se mi je full zluštalo sexa. Povejte kdaj naj naredim naslednji test, ali pa mi vsaj malo pomagajte?
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 6.11.2008 13:48:17
|
|
|
|
boob
|
sej nevem kaj naj ti napišem. . . . če je rahla črtica. . pol pa neki bo!! . . kupi CB ta naj bi bil bol zanesljiv, . . pa ga zjutri naredi. . POL PA HITRO SPOROČI pa srečno
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 6.11.2008 14:00:06
|
|
|
|
SKORPY
|
tudi jaz upam da bo ker si ga z mojim zelo želiva, kajti čez nekaj dni bom stara 26 in vsi že preganjajo. Pa še leta naju bodo prehitela!!1
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 6.11.2008 14:05:12
|
|
|
|
boob
|
no no glede let. . jst jih imam 28, pa se že 2leti matrava. . .so pa tu punce ki so krepko čez 30 pa se nekatere tud več k 10 let trudijo. . . sicer pa tud jst ta mesec še čakam kaj bo. . zdej mi zamuja 4 dan, na dan ko bi jo morala dobit sm test nrdila pa je bil -- zdej ga pa nism več delala, bom raj še mal počkala
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 6.11.2008 14:57:31
|
|
|
|
SKORPY
|
mislim da nama bo počasi uspelo! tudi tebi želim da ti bo! in da boma obe kmalu potrdili da sva
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 6.11.2008 15:01:01
|
|
|
|
SKORPY
|
tudi moj testje bil na dan ko bi mogla dobit ----
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 6.11.2008 21:12:03
|
|
|
|
ANABOJAN
|
drage moje samo da se javim, načelom sem ok, pričakujem M naslednji teden (15.11), močno poskušam se izogibat vsem idejam da bi lahko bila noseča pa tudi forumu, kot ste najbrže že opazale, pa ne da ne mislim na vas, amapk mi je bilo zadnjič preveč hudo, da bi prenesla še enkrat. Očitno imama ogromno sposobnst lastnega prepričevanja . Se vam javim kaj in kako bom odprvala pri drobniču ( hvala za nasv et). držim pestke in se še kej javim poljubčke ana
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 6.11.2008 22:24:49
|
|
|
|
Ylenia
|
no seveda srecno Ana! js se tut vcasih izogibam forumu. se mi zdi da ce vsak dan berem te debate, mi cas do naslednje M se pocasneje mineva in se vlece... tko da ko bo kaj zanimivga za povedat, al pa za pojamrat, pa pis kaj!
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 7.11.2008 7:12:11
|
|
|
|
boob
|
IZVIRNO SPOROČILO: ANABOJAN drage moje samo da se javim, načelom sem ok, pričakujem M naslednji teden (15.11), močno poskušam se izogibat vsem idejam da bi lahko bila noseča pa tudi forumu, kot ste najbrže že opazale, pa ne da ne mislim na vas, amapk mi je bilo zadnjič preveč hudo, da bi prenesla še enkrat. Očitno imama ogromno sposobnst lastnega prepričevanja . Se vam javim kaj in kako bom odprvala pri drobniču ( hvala za nasv et). držim pestke in se še kej javim poljubčke ana ooooo ANABOJAN kako lepo da si se oglasla. . . a veš kolko krat se nate spomnim. . dobrodošla nazaj meni se je pa ravno učeri napovedala , tako da jutri začnem z 'špikanja' gonalom in IUI. . pol bomo pa vidli če nama bodo kej pomagali. . . ANA kdaj imaš pa pregled pri Drobniču? lp
|
|
|
|
RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve 7.11.2008 19:42:23
|
|
|
|
ANABOJAN
|
boob sej jaz mislim na vse vas upam da ti uspe IUI!!! kako se kaj počutiš, kej strah?nervoza? moj ga ma 1.12. potem pa greva na skupni razgovor mtakoj v začetku januarja, tako da zdej do konca leta prekruzamo tako kot je, pač čim bolj sproščeno, potem pa bolj intenzivne priprave. Full se nočem nič obremnejvat, mislim pa da je tokrat moja polovica bolj nestrpna. Govori on več o tem kot jaz. je pa res da mu ne dovolim do prsnih bradavičk, ker mi bodo odpadle, amapk to se mi kar večkrat zgodi pred M, mogoče ne ravno že 14 dni, amapk vseeno, v vsakem primeru mora preteči kar nekaj časa, da se pomoje sploh kej pozna v obliki simpotomv za nosečnost, tako da se vse ideje takoj zatrem! velik, ma kaj velik, ogrmen držim pestke
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.