|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: sluz po ovulaciji v primeru zanositve
6.11.2008 13:00:05   
SKORPY

Živjo punce jaz imam en velik problem prejšnji mesec mi je test preden sem dobila  pokazal  potem pa kmalu razočaranje. Ta mesec pa mi zamuja dva dni in nobenega + od nikoder sem naredla test včeraj in je bil negativen danes pa je test pokazal rahlo drugo črtico.
Sedaj pa ne vem ali sem ali nisem imam pa tako čudne želje bi jedla nebi, mi je slabo, pa še prvič se mi je full zluštalo sexa. Povejte kdaj naj naredim naslednji test, ali pa mi vsaj malo pomagajte?

(odgovor članu Tipa)
Neposredna povezava do sporočila: 126
6.11.2008 13:48:17   
boob
sej nevem kaj naj ti napišem. . . .
če je rahla črtica. . pol pa neki bo!!user posted image user posted image user posted image user posted image . .
kupi CB ta naj bi bil bol zanesljiv, . . pa ga zjutri naredi. . POL PA HITRO SPOROČI

pa srečno user posted image

(odgovor članu SKORPY)
Neposredna povezava do sporočila: 127
6.11.2008 14:00:06   
SKORPY
tudi jaz upam da bo ker si ga z mojim zelo želiva, kajti čez nekaj dni bom stara 26 in vsi že preganjajo. Pa še leta naju bodo prehitela!!1user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 128
6.11.2008 14:05:12   
boob
no no glede let. . jst jih imam 28, pa se že 2leti matrava. . .so pa tu punce ki so krepko čez 30 pa se nekatere tud več k 10 let trudijo. . .
sicer pa tud jst ta mesec še čakam kaj bo. . zdej mi zamuja 4 dan, na dan ko bi jo morala dobit sm test nrdila pa je bil -- user posted image  zdej ga pa nism več delala, bom raj še mal počkala

(odgovor članu SKORPY)
Neposredna povezava do sporočila: 129
6.11.2008 14:57:31   
SKORPY
mislim da nama bo počasi uspelo!

tudi tebi želim da ti bo!
in da boma obe kmalu potrdili da sva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 130
6.11.2008 15:01:01   
SKORPY
tudi moj testje bil na dan ko bi mogla dobit ----

(odgovor članu SKORPY)
Neposredna povezava do sporočila: 131
6.11.2008 21:12:03   
ANABOJAN
drage moje
samo da se javim,
načelom sem ok, pričakujem M naslednji teden (15.11), močno poskušam se izogibat vsem idejam da bi lahko bila noseča pa tudi forumu, kot ste najbrže že opazale, pa ne da ne mislim na vas, amapk mi je bilo zadnjič preveč hudo, da bi prenesla še enkrat. Očitno imama ogromno sposobnst lastnega prepričevanjauser posted image .
Se vam javim kaj in kako bom odprvala pri drobniču ( hvala za nasvuser posted image et).
držim pestke in se še kej javim
poljubčke
ana

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 132
6.11.2008 22:24:49   
Ylenia
no seveda srecno Ana!
js se tut vcasih izogibam forumu. se mi zdi da ce vsak dan berem te debate, mi cas do naslednje M se pocasneje mineva in se vlece... tko da ko bo kaj zanimivga za povedat, al pa za pojamrat, pa pis kaj!

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 133
7.11.2008 7:12:11   
boob
IZVIRNO SPOROČILO: ANABOJAN

drage moje
samo da se javim,
načelom sem ok, pričakujem M naslednji teden (15.11), močno poskušam se izogibat vsem idejam da bi lahko bila noseča pa tudi forumu, kot ste najbrže že opazale, pa ne da ne mislim na vas, amapk mi je bilo zadnjič preveč hudo, da bi prenesla še enkrat. Očitno imama ogromno sposobnst lastnega prepričevanjauser posted image .
Se vam javim kaj in kako bom odprvala pri drobniču ( hvala za nasvuser posted image et).
držim pestke in se še kej javim
poljubčke
ana

ooooo ANABOJAN  kako lepo da si se oglasla. . . a veš kolko krat se nate spomnim. . dobrodošla nazaj user posted image user posted image

meni se je pa ravno učeri napovedala user posted image , tako da jutri začnem z 'špikanja'  gonalom in IUI. . pol bomo pa vidli če nama bodo kej pomagali. . .

ANA kdaj imaš pa pregled pri Drobniču?
lp

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 134
7.11.2008 19:42:23   
ANABOJAN
boob
sej jaz mislim na vse vasuser posted image
upam da ti uspe IUI!!!
kako se kaj počutiš, kej strah?nervoza?
moj ga ma 1.12. potem pa greva na skupni razgovor mtakoj v začetku januarja, tako da zdej do konca leta prekruzamo tako kot je, pač čim bolj sproščeno, potem pa bolj intenzivne priprave. Full se nočem nič obremnejvat, mislim pa da je tokrat moja polovica bolj nestrpna. Govori on več o tem kot jaz. je pa res da mu ne dovolim do prsnih bradavičk, ker mi bodo odpadle, amapk to se mi kar večkrat zgodi pred M, mogoče ne ravno že 14 dni, amapk vseeno, v vsakem primeru mora preteči kar nekaj časa, da se pomoje sploh kej pozna v obliki simpotomv za nosečnost, tako da se vse ideje takoj zatrem!
velik, ma kaj velik, ogrmenuser posted image
držim pestke

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 135
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 5 [6]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.