|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
16.5.2009 8:01:58   
pokica_
Juuutro!

Majčice smo še tukar!
Mi že od 6h pokonci,...sploj nemren več spati pošteno, tak mi odhodi do wc-ja pokvarijo spanec. user posted image  Pa kotaljenje z ene strani na drujgo....vupan ka de čimprle šou buši stran. San ži fajn vupala ka de te vikend, pa so se popadki fajn stavili,....tu pa tan me kaj zgrabi. Zdaj že man CTGje vsak 2 dan...pa je ži tečno telko skakati v te Rakičan pa tan čakati. Glih nelogično je vse skup,...kda je človek okreten maš 1x mes pregled ali pa še to nej,...zadnje 2 tedna pa vsake 2-3 dnijuser posted image . Se mi zdi čisto brezveze CTG, či ne kaže popadkov.

Lalica, ge pa tij hodiš?  

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
16.5.2009 14:47:20   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Juuutro!

Majčice smo še tukar!
Mi že od 6h pokonci,...sploj nemren več spati pošteno, tak mi odhodi do wc-ja pokvarijo spanec. user posted image  Pa kotaljenje z ene strani na drujgo....vupan ka de čimprle šou buši stran. San ži fajn vupala ka de te vikend, pa so se popadki fajn stavili,....tu pa tan me kaj zgrabi. Zdaj že man CTGje vsak 2 dan...pa je ži tečno telko skakati v te Rakičan pa tan čakati. Glih nelogično je vse skup,...kda je človek okreten maš 1x mes pregled ali pa še to nej,...zadnje 2 tedna pa vsake 2-3 dnijuser posted image . Se mi zdi čisto brezveze CTG, či ne kaže popadkov.

Lalica, ge pa tij hodiš?  

ti si že prejk roka??? držin pesti ka de čimprej prišo mali škrat vouser posted image user posted image user posted image user posted image pa ka boš mejla čim lepše spomine na nosečnost, porod...kda de mali škrat voni te pa znaj ka de ti vora šla tak ka do nan deca samo enkrat se odselili oz mo mi babice pa dedeki...ge sploj nemren vrvati kak hitro ide čas zdaj ka man dejte, že prej je šla kak nora ta vora zdaj pa ka sploj ne gučin...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
16.5.2009 14:55:37   
štorkljica
Pokica pa ka še čakaš, vej pa idi že rodituser posted image user posted image user posted image
Vaj ge san tak srečna, ka san se toga velkoga trebuha rejšila, vej pa vidin, ka maš še 1 teden do roka, tak ka zdaj boš se ti tudi v zelo kratkon časi rejšila. Malo pa še vseeno uživajta s tvojin samiva, ka te nede več telko časa.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
16.5.2009 17:44:02   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Juuutro!

Majčice smo še tukar!

Lalica, ge pa tij hodiš?  

ti si že prejk roka??? držin pesti ka de čimprej prišo mali škrat vouser posted image user posted image user posted image user posted image pa ka boš mejla čim lepše spomine na nosečnost, porod...kda de mali škrat voni te pa znaj ka de ti vora šla tak ka do nan deca samo enkrat se odselili oz mo mi babice pa dedeki...ge sploj nemren vrvati kak hitro ide čas zdaj ka man dejte, že prej je šla kak nora ta vora zdaj pa ka sploj ne gučin...

Ja ja še tukar hodin kak zombi po RRu. Nejsan še prejk roka, še točno 7 dni do PDPja. user posted image  Ali bi se že tak rada rešila toga črejva,...že komaj dihan pa se samo valan po posteli ponoči. Zdaj se mi še mali obrno z ene strani v drugo stran...neven od ge jemi še plac za takše velke akrobacije. user posted image
Telko vsega san že prečitala od dugoga časa tu na RRu, ka neven več ka naj delan. Stanovanje že parkrat spucano, cote oprane, zdaj san nej znala ka naj, pa san šla rumove kocke pečt,...mo vutro mami nesla, ka ideva k našin na kosilo.

Ej, si mislin kak de čas te po porodi šibal mimo...mi glih kolegica ka ma 10mes dečkeca pravi, ka si nemre misliti ka je delala celo življenje od dugoga časa, kak je zdaj drugače z user posted image .
Nemremo se že fčakati ka te naš punki prijde na svejt,...naši so še hujši kak mi2...fčera sta prišla na obisk pa oba (ati,mama) letela otroško sobo gledat,...to je prvo ka napravita, kda prijdeta se. user posted image  Valda mo mij še hujši kak tej,...ali? Pa naš ati nemre, ka nebi sen prišel s kakšin darilon, je 100x hujši kak mama. Enkrat cotike, drugič medvedek, te ninica...user posted image  Vsaj nan nej trebej kupovati tej stvarij.

Štorjkljica ti vrvlen za trebuh, vupan ka se ga rejšin te teden. San računala ka še tekom toga vikenda, pa se je vse ustavilo. Še sestra v P mi je pravla, ka še čakan, ka ži lehko rodin...san pravla, ja zatou san pa prišla k van na ctg, ka san mislila ka do kakši popadki. Je bilo kak zakunjeno....doma prejšnji večer popadki že na 2-3min...drugo jutro pa ama ništa! Očitno se mali svado! user posted image  

Držite pesti ka se čimprle rešin, pa ka mo mela vsaj malo lepe spomine na porod,...nosečnost lehko povem ka je bila fenomenalna, ...pozabiti moren tiste vmesne postanke v P,...ali glavno ka smo prigurali do konca. No...še 1 korak do konca! user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
17.5.2009 18:27:40   
Snoopyka

Juuutro!

Majčice smo še tukar!

Lalica, ge pa tij hodiš?  

ge man rok 29.6.2009 pa zgleda ka mo šla pred junijon...
leko še te ge prehitinuser posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
17.5.2009 19:18:57   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka

Juuutro!

Majčice smo še tukar!

Lalica, ge pa tij hodiš?  

Vupan ka ne misliš resno. user posted image  Rajši naj še bo tvoj bejbi na varnen pa toplem....v bušiju se itak najbolje počuti. Tak lepo, kak jim je v bušiju, jim nebo več nikoli v življenju. Bi blo malo prehitro za tebe, ka bi že zdaj romala v Rim. user posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
17.5.2009 20:29:00   
Snoopyka

Juuutro!

Majčice smo še tukar!

Lalica, ge pa tij hodiš?  

Vupan ka ne misliš resno. user posted image  Rajši naj še bo tvoj bejbi na varnen pa toplem....v bušiju se itak najbolje počuti. Tak lepo, kak jim je v bušiju, jim nebo več nikoli v življenju. Bi blo malo prehitro za tebe, ka bi že zdaj romala v Rim. user posted image

mene se buše poveso pa cele čas me neka včiple...zato praven ka te leko prehitin...
ge san eno rundo že bila v P aprila, ka san popadke dobila, pa so me jih te stavlale

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
18.5.2009 7:55:25   
Nalini

IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

user posted image  

OD MOJEGA MALEGA LJUBICAuser posted image  
.... a zna bit tečnauser posted image user posted image  - to ma ziher po mami ..... se vidi, da je pupa user posted image   (ker fantki baje niso tečni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

de pa resno fora ka mo se kaj družili pa ta se skup špilala na konci pa ta paruser posted image user posted image user posted image mamici ta srečnivi atija pa tudi verjetno, nej??? fuzbal oba terata, pivo jima tudi dišijuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hehe ... pa meni tudi - samo jaz pijem brezalkoholno .... ker po pivu .... lalalalalala ....

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
18.5.2009 8:03:00   
Nalini
pokica_ vso srečo pri porodu .... pa da hitro pride in mine ta dan - da se bosta končno cartala s svojim zakladkom ...

vsem ostalim - uživajte v nosečnosti ..... jooojjjj, kak hitro mine teh devet mescov ...  še malo pa bomo mi stari 2 mesca .....
smo pa dobro,....user posted image  ... je pa mali en velik falot .....user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
18.5.2009 8:41:10   
Snoopyka
ma slučajno kera pregled 29.5?user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
18.5.2009 9:13:15   
detelja

user posted image  

OD MOJEGA MALEGA LJUBICAuser posted image  
.... a zna bit tečnauser posted image user posted image  - to ma ziher po mami ..... se vidi, da je pupa user posted image   (ker fantki baje niso tečni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

de pa resno fora ka mo se kaj družili pa ta se skup špilala na konci pa ta paruser posted image user posted image user posted image mamici ta srečnivi atija pa tudi verjetno, nej??? fuzbal oba terata, pivo jima tudi dišijuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hehe ... pa meni tudi - samo jaz pijem brezalkoholno .... ker po pivu .... lalalalalala ....

tebi ne plačan piva, ker voziš....VOZIČEK!!!!!...ka te ger zemejo izpit ka pa de te aleksej???user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
18.5.2009 10:10:09   
pokica_
Snoopyka, te si pa tij tak kak jes. Jes san bila pa že 2x v P, v tej nos., 1. grozeč splav, 2. pa grozeč predčasni porod. Zdaj pa vö nešče prijti te mali lump, keri mi je napravo telko skrbi pa nevol. user posted image  Mali prefriganec.

Nalini hvala za lepe želje! user posted image  Naj te bog usliši pa pride pa odide te porod hitro. Te pa itak sledi najlepši del....cartanje. user posted image   Čas pa redno letij,...še zdaj ste bile nosečke, zdaj pa že 2 mes bebice vozičkate. Tej lumpi prehitro rastejo. Vaš sinko ima pa fejst lepo ime...se mi dopade! Mi smo hotli dat pa ime Alex,...ampak je prišlo do spremembe, Aleksej se pa še lepše čuje...mi sploh na misel ni prišlo.
Ampak zdaj pa več ne odstopimo od našega imena. user posted image

Mij pa mamo gnes CTG pa UZ, bomo vidli kak je punkasti naš lumpek. user posted image  Te pa še poslovilno kofetkanje z mojimi kolegicami....poslovilni od mojega bušija! user posted image  

Izkoristite lep sončen dan za vozičkanje! Jes bi že tuuuudiiii! user posted image

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 18.5.2009 10:11:09 >

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
18.5.2009 10:25:52   
nana75

kda si tij že rodila? ka pa mate ? sorry ge san pozabljiva lekaj me še itak davle nosečniška pozabljivostuser posted image user posted image user posted image user posted image

ge pa ste kaj majčike? nika ste še nej odpotovale v rim?? zdaj letite ka de slabo vreme pa vas vsaj nede tak vo vleklo....

Zdravo !
Mij mamo doma dva dečka ( 3,5 in 1 leto sta stariva ).
Septembra pa se bomo povečali še za enega člana. Zaj san v 25. tedni.
Smo napravili velko kučo pa jo trbej napuniti user posted image user posted image user posted image . Hecan se.
Do zdaj san mejla vedno hitri porod z svojimi popadki. Vupan ka de tudi zdaj hitro šlo.
san pa vedno pijla čaj iz malinovij listov ( dosta o ton pijše na forumi ). Meni je vglavnon pomagalo.
Fajn bojte. Pa pa

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
18.5.2009 10:33:41   
Snoopyka
pokica_ joj...vupank ka en kak ti...
ka kumaj čakan ka jo k sebe stisnen...

< Sporočilo je popravil Snoopyka -- 18.5.2009 10:34:23 >

(odgovor članu nana75)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
18.5.2009 10:38:19   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: nana75

kda si tij že rodila? ka pa mate ? sorry ge san pozabljiva lekaj me še itak davle nosečniška pozabljivostuser posted image user posted image user posted image user posted image

ge pa ste kaj majčike? nika ste še nej odpotovale v rim?? zdaj letite ka de slabo vreme pa vas vsaj nede tak vo vleklo....

Zdravo !
Smo napravili velko kučo pa jo trbej napuniti user posted image user posted image user posted image . Hecan se.
Do zdaj san mejla vedno hitri porod z svojimi popadki. Vupan ka de tudi zdaj hitro šlo.
san pa vedno pijla čaj iz malinovij listov ( dosta o ton pijše na forumi ). Meni je vglavnon pomagalo.
Fajn bojte. Pa pa

san čila ja ka prej to pomaga...
ge se da to prinas dobite, ka baje moreš pite praf malinove posušene listeuser posted image
ale navaden čaj tude vala?user posted image

(odgovor članu nana75)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
18.5.2009 11:06:08   
nana75

ge se da to prinas dobite, ka baje moreš pite praf malinove posušene listeuser posted image

Jes san ga kupila v lekarni v Avstriji.
Pijla san čaj iz malinovih listov in nosečniški čaj. To se lehko pije 5 tednov pred PDP.
Jes san ga pijla še kesnej in san 1,5 tedna po ton kak san začnola piti šla rodijt z svojimi popadki.
Išči malo po forumi dosta je že bilo napisanoga o ton.

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
18.5.2009 11:35:09   
Snoopyka

Jes san ga kupila v lekarni v Avstriji.
Pijla san čaj iz malinovih listov in nosečniški čaj. To se lehko pije 5 tednov pred PDP.
Jes san ga pijla še kesnej in san 1,5 tedna po ton kak san začnola piti šla rodijt z svojimi popadki.
Išči malo po forumi dosta je že bilo napisanoga o ton.

vej si pri junijkaj tu to pišejo...samo nej san znala ge to nabavete...
ka pre junijkaj san nej zasledila niene prekmurke...
ove pa so se nabavalale polekarnaj...
te to prinas nega v ms v lekarne?

(odgovor članu nana75)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
18.5.2009 11:50:32   
Nalini

tebi ne plačan piva, ker voziš....VOZIČEK!!!!!...ka te ger zemejo izpit ka pa de te aleksej???user posted image user posted image user posted image user posted image

brezalkoholno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... e veš kak pomaga, da zrastejo zize ... user posted image  .....

itak pijem samo vodo (kak žaba)... tak ka kašno pivo tu pa tam prav paše ..... včeraj sem enega skoraj zeksalauser posted image  .....

< Sporočilo je popravil Nalini -- 18.5.2009 11:53:12 >

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
18.5.2009 11:52:05   
Nalini

Snoopyka, te si pa tij tak kak jes. Jes san bila pa že 2x v P, v tej nos., 1. grozeč splav, 2. pa grozeč predčasni porod. Zdaj pa vö nešče prijti te mali lump, keri mi je napravo telko skrbi pa nevol. user posted image  Mali prefriganec.

Nalini hvala za lepe želje! user posted image  Naj te bog usliši pa pride pa odide te porod hitro. Te pa itak sledi najlepši del....cartanje. user posted image   Čas pa redno letij,...še zdaj ste bile nosečke, zdaj pa že 2 mes bebice vozičkate. Tej lumpi prehitro rastejo. Vaš sinko ima pa fejst lepo ime...se mi dopade! Mi smo hotli dat pa ime Alex,...ampak je prišlo do spremembe, Aleksej se pa še lepše čuje...mi sploh na misel ni prišlo.
Ampak zdaj pa več ne odstopimo od našega imena. user posted image

Mij pa mamo gnes CTG pa UZ, bomo vidli kak je punkasti naš lumpek. user posted image  Te pa še poslovilno kofetkanje z mojimi kolegicami....poslovilni od mojega bušija! user posted image  

Izkoristite lep sončen dan za vozičkanje! Jes bi že tuuuudiiii! user posted image

hvala user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
18.5.2009 12:14:45   
nana75

vej si pri junijkaj tu to pišejo...samo nej san znala ge to nabavete...
ka pre junijkaj san nej zasledila niene prekmurke...
ove pa so se nabavalale polekarnaj...
te to prinas nega v ms v lekarne?

Mogoče majo. Jes san tisti leto, da san prvič rodila (  2005 ) prečitala nekši članek in so priporočali ka ga kupiš v Avstriji, pa san ga šla ta iskat. Verjetno pa je pri nas tudi isto dober.

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
18.5.2009 19:30:12   
pokica_
Evo poročila gnes z CTGja in UZja. Ctg ne kaže nič,..čist čist rahle popadke, ne vredne omembe. UZ pa pravi, ka de naš punki ob rojstvi tehtal 3340g in imel obseg glavice 34cm. Se mi zdijo glih lepe mere. Vupan ka nede večjega odstopanja. user posted image  Naslednji pregled v sredo...oz. CTG, pregled nevem če bo delala, ni nič povedala.
Kak se vleeeeeečeeeeejo ti dnevi do porodaaaaa. user posted image

Jes san tudi te čaj malinovih listov kupila v Bad Radkesburgi v lekarni. Ampak več me nišče ne prepriča, ka pospeši porod...ga pijen že 3 tedne, pa še izda san 2v1! user posted image  Ne pomaga nej čaj, nej pucanje, nej sprehod, nej štenge, nej user posted image user posted image . Očitno bo takrat, ko bo čas za to...neglede na vse skup.  Vrvlen pa ka čaj pomaga k hitrejšemu mehčanju MV pri porodu in lažjemu odpiranju. Drugače ima pa glih nasprotni učinek; blaži popadke.

(odgovor članu nana75)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
18.5.2009 19:58:53   
Snoopyka
pre junijaka pa so user posted image pisale ka moreš ite po vrstnon rede:
1.topla kopel
2.user posted image
3.čaj
pa baje to moreš delate vsake den....
taka zaj ka je istena pa ka nej pa neman pojma, ka san
ge še toga nej dala skozuser posted image
pa mislen ka topla kopel pa user posted image de tu pomagalo, brez čaja...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
18.5.2009 20:10:47   
detelja

Zdravo !
Fajn bojte. Pa pa

v sanolabori ga dobiš...nej more biti iz malinovih listov...sicer pa gučijo, ka pomaga se z ful toplo vodo tušejrati, pa dosti seksati...pa če mene pitate nič ne pomaga...niti po stubaj oditi...najprej same navole ka so popadki že v neven keron tedni, pa nizko nosiš, pa odprejti si ne ven kak dugo...te pa je rok tuj pa nej duha nej sluha...še pitaš se ka so to popadki???...in te ti fašeš umetneuser posted image ge pravin tak, če je vse kredi de itak boš rodila, drugače pa lejko delaš ka ščejš pa ne boš...sicer pa pravijo, če maš prebavne motnje ka tudi pomaga, ali pa na wc školjki sedeti...

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
19.5.2009 19:03:35   
cebelica82
ka se malo oglasin, smo dobili v četrtek, 14.05 malo Nežo, 3240g in 51 cm, je fejst pridna, samo spij....pa jej...user posted image  smo včeraj domov prišli, se še kaj oglasimo

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
19.5.2009 19:15:22   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: cebelica82

ka se malo oglasin, smo dobili v četrtek, 14.05 malo Nežo, 3240g in 51 cm, je fejst pridna, samo spij....pa jej...user posted image  smo včeraj domov prišli, se še kaj oglasimo

ČESTITKE ŠE TUKAJ čebelica82! LEPO SE CARTAJTE!!! In čakamo porodno zgodbo pri majčicah....ko boste že malo utečeni z ritmom! user posted image

(odgovor članu cebelica82)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?