pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Juuutro! Majčice smo še tukar! Mi že od 6h pokonci,...sploj nemren več spati pošteno, tak mi odhodi do wc-ja pokvarijo spanec. Pa kotaljenje z ene strani na drujgo....vupan ka de čimprle šou buši stran. San ži fajn vupala ka de te vikend, pa so se popadki fajn stavili,....tu pa tan me kaj zgrabi. Zdaj že man CTGje vsak 2 dan...pa je ži tečno telko skakati v te Rakičan pa tan čakati. Glih nelogično je vse skup,...kda je človek okreten maš 1x mes pregled ali pa še to nej,...zadnje 2 tedna pa vsake 2-3 dnij . Se mi zdi čisto brezveze CTG, či ne kaže popadkov. Lalica, ge pa tij hodiš? ti si že prejk roka??? držin pesti ka de čimprej prišo mali škrat vo pa ka boš mejla čim lepše spomine na nosečnost, porod...kda de mali škrat voni te pa znaj ka de ti vora šla tak ka do nan deca samo enkrat se odselili oz mo mi babice pa dedeki...ge sploj nemren vrvati kak hitro ide čas zdaj ka man dejte, že prej je šla kak nora ta vora zdaj pa ka sploj ne gučin... Ja ja še tukar hodin kak zombi po RRu. Nejsan še prejk roka, še točno 7 dni do PDPja. Ali bi se že tak rada rešila toga črejva,...že komaj dihan pa se samo valan po posteli ponoči. Zdaj se mi še mali obrno z ene strani v drugo stran...neven od ge jemi še plac za takše velke akrobacije. Telko vsega san že prečitala od dugoga časa tu na RRu, ka neven več ka naj delan. Stanovanje že parkrat spucano, cote oprane, zdaj san nej znala ka naj, pa san šla rumove kocke pečt,...mo vutro mami nesla, ka ideva k našin na kosilo. Ej, si mislin kak de čas te po porodi šibal mimo...mi glih kolegica ka ma 10mes dečkeca pravi, ka si nemre misliti ka je delala celo življenje od dugoga časa, kak je zdaj drugače z . Nemremo se že fčakati ka te naš punki prijde na svejt,...naši so še hujši kak mi2...fčera sta prišla na obisk pa oba (ati,mama) letela otroško sobo gledat,...to je prvo ka napravita, kda prijdeta se. Valda mo mij še hujši kak tej,...ali? Pa naš ati nemre, ka nebi sen prišel s kakšin darilon, je 100x hujši kak mama. Enkrat cotike, drugič medvedek, te ninica... Vsaj nan nej trebej kupovati tej stvarij. Štorjkljica ti vrvlen za trebuh, vupan ka se ga rejšin te teden. San računala ka še tekom toga vikenda, pa se je vse ustavilo. Še sestra v P mi je pravla, ka še čakan, ka ži lehko rodin...san pravla, ja zatou san pa prišla k van na ctg, ka san mislila ka do kakši popadki. Je bilo kak zakunjeno....doma prejšnji večer popadki že na 2-3min...drugo jutro pa ama ništa! Očitno se mali svado! Držite pesti ka se čimprle rešin, pa ka mo mela vsaj malo lepe spomine na porod,...nosečnost lehko povem ka je bila fenomenalna, ...pozabiti moren tiste vmesne postanke v P,...ali glavno ka smo prigurali do konca. No...še 1 korak do konca!