mvzt
|
pozdravljene čveke tak,danes moj mali sinek prvič spi v svoji sobici-mene pa kar občutek krivde razjeda,ker sem ga odselila..... me pa prav zanima,kakšna bo prva noč.....(niti enkrat v enem letu še nismo prespali noči ) sončni žarek:a veš kak sem te pogruntala-si na forumu lani omenila,češ kako to,da si v MŠ edina vprašala za porod v vodi.pa si v vodi tudi rodila??????ne vem,mene moj možek nagovarja da bi tudi sama naj,pami nekak ni.....saj še mam 2 meseca,da se odločim a ti maš svojo pupiko v vrtecu?jaz glih premišljujem,kak bom obvladovala matica (ki je divjak 100/h) in novorojenčka. glede slabosti-mi smo za drugega izvedeli šele,ko sem že bila v 5 mesecu....me je trebuh bolel,pa jajčniki,pa sem šla na pregled in tam mi je G rekel,da naj globoko zadiham in že sem vedela,da sem noseča je pa fora,da sem dojila,in menstruacija je zopet bila,zopet je ni blo,pa ni bilo nobene panike...niti na drugo še študirali nismo....evo,zaj pa bomo novembra že štirje tak da je ta res bila brez znakov.pri maticu pa prvi 3 meseci grozna slabost takoj po kosilu,pa vse mi je smrdelo (še pralni prašek sem morala 2x menjati,pa žajfo,.....) pa glih sva se z možekom selila in je blo pohištvo novo,tak da sem zelena hodila po svetu glede pijače pa se lahko zmenimo,dokler smo še vse v enem kosu tak,zdaj pa grem kar spat-me je danes matic zdelal lep vikend vsem,pa se zopet oglasim!
|