|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
12.5.2009 9:59:11   
cebelica82
kak ste lušni vsi....je bi tudi......kda de že.....

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
12.5.2009 10:18:57   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Kako je z EA? Jo res lahko dobiš 24h na dan?

LP

jes san jo dobijla .... so zvali dežurnoga domov ponoči...... nekje 30 minut je hodil ............... najdaljših 30-minuser posted image .... so me pa v ton časi prpiravili na ea

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
12.5.2009 10:20:14   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: cebelica82

kak ste lušni vsi....je bi tudi......kda de že.....

še malo, še malo .... naspi se zdajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... ker te te spali na obrokeuser posted image

(odgovor članu cebelica82)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
12.5.2009 17:13:26   
malapikica

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

...to pa je najina fčelica maja...user posted image

user posted image

Je pa že rejdno velka diklina...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
12.5.2009 17:15:57   
malapikica
Jernej je star zaj 3 tedne.

Glede EA pa moren povedati, ka san ge rodila ponoči. In ker je bilo vse skuper fejst hitro san nej uspela dobiti. Sicer so anastezista zvali, samo mislin ka je nej lado do P priti.

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
14.5.2009 7:23:53   
rina22
Dobro jutro user posted image

Kaj pa klistir dajejo v MS? Kak pa je z obiski? Je partner lahko večino časa z mamico in user posted image ali samo v času obiskov?

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
14.5.2009 9:34:33   
detelja

Dobro jutro user posted image

Kaj pa klistir dajejo v MS? Kak pa je z obiski? Je partner lahko večino časa z mamico in user posted image ali samo v času obiskov?

klistir ti v ta zadnjo prejk cejvke stočijo te pa šibaš ka se li da na školkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image puca pa te pol ureuser posted image user posted image user posted image obiski v času obiskov pač komu ti dovoliš...oče je pa tudi lejko samo v času obiskov tan...

ge pa je nončika??

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
14.5.2009 9:35:16   
detelja
user posted image

evo to je pa naša "brečlava pubertetnica"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 2 dni smo že tak tečni pa samo bi se pri mamici cartali...vutro pa mo 1 mesec stari...joj, kak čas ide...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
14.5.2009 10:48:40   
mvzt
user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE VSEM MAMICAM IN NJIHOVIM MALIM SONČKOM user posted image user posted image user posted image

Da se vam po zelooooooo dolgem času zopet kaj javim.Vidim,da vas večina že pridno carta svoje bebe.....čas hitro leti.

Pri nas je kar pestro pri hiši-Žiga bo star že 6 mesecev,Matic pa je dopolnil 20 mesecev.....ju je prav fajn opzovati kako mali z očmi požira Matica in se mu smeji,Matic pa ima tak še bolj zagon da dela bedarije....

Detelja maš fejst luškano hčerkico....je pa res velika pupa.Kak je bil porod?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
14.5.2009 11:04:22   
Nalini

user posted image  

OD MOJEGA MALEGA LJUBICAuser posted image  
.... a zna bit tečnauser posted image user posted image  - to ma ziher po mami ..... se vidi, da je pupa user posted image   (ker fantki baje niso tečni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
14.5.2009 11:52:46   
Serendipity
Ojla prekmurkice moje (pa tiste zvinešnje tuj user posted image )

kakša lejpa stimulacija me je tu pričakala - kapo dol kakšni lepotci in lepotičke! user posted image user posted image user posted image

Uh, meni se zdaj kda san doma dnevi vleeeečeeeejo. Pa saj man dosta stvari za porihtate - samo ka, če se mi ne da user posted image .
San pa začala premišlavate od EA. Samo san čujla ka je baje problem, či se ti slabo žile vidijo (ka je man  s tem kroničen problem, še posebej zaj v časi nosečnosti kda bi te radi vsi pikali, pa kda san mejla punkcijo so mi kumaj kumaj najšli žilo za narkozo.) Ka mijslite ka bi tou lejko bil problem?
Cebelica - tij si pa tuj že skoro skoro na cilji! user posted image No, mogoče pa že cartaš kaj user posted image user posted image user posted image

Vsen ostalim (več-ali-manj) pomurkam - ene pocajtatajte bebije, druge pa pobožajte buškije! user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
14.5.2009 14:22:50   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

user posted image  

OD MOJEGA MALEGA LJUBICAuser posted image  
.... a zna bit tečnauser posted image user posted image  - to ma ziher po mami ..... se vidi, da je pupa user posted image   (ker fantki baje niso tečni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

de pa resno fora ka mo se kaj družili pa ta se skup špilala na konci pa ta paruser posted image user posted image user posted image mamici ta srečnivi atija pa tudi verjetno, nej??? fuzbal oba terata, pivo jima tudi dišijuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
14.5.2009 14:27:29   
rina22
Serendipity - glede EA: za žile nisem nič slišala. Ko smo mi meli predavanje o EA, ni nihče nič govoril o žilah, samo o vretencih. Ko pa sem šla na razgovor, pa sve z anastezistko tudi "sprobale" ta položaj, v katerem ti poišče ta medvretenčni prostor, v katerega ti potem da kateter. Mislim, da žile pri tem ravno nimajo neke veze.. Ne vem, mogoče pa se motimuser posted image Kolko jaz vem, vglavno to ne bi smel biti problemuser posted image

Sama pa nekako nad EA nisem ne vem kak navdušena. Sem sicer šla na ta razgovor, da sem dobila podpis v materinsko, samo sem se odločila, da bom za njo zaprosila res samo v primeru, če ne bo za zdržati.. Bomo vidli, kak bouser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
14.5.2009 15:07:14   
Serendipity

Serendipity - glede EA: za žile nisem nič slišala. Ko smo mi meli predavanje o EA, ni nihče nič govoril o žilah, samo o vretencih. Ko pa sem šla na razgovor, pa sve z anastezistko tudi "sprobale" ta položaj, v katerem ti poišče ta medvretenčni prostor, v katerega ti potem da kateter. Mislim, da žile pri tem ravno nimajo neke veze.. Ne vem, mogoče pa se motimuser posted image Kolko jaz vem, vglavno to ne bi smel biti problemuser posted image

Sama pa nekako nad EA nisem ne vem kak navdušena. Sem sicer šla na ta razgovor, da sem dobila podpis v materinsko, samo sem se odločila, da bom za njo zaprosila res samo v primeru, če ne bo za zdržati.. Bomo vidli, kak bouser posted image

O, hvala - je enkrat ena znanka razlagala, da je imela zaradi tega problem... Pa se mi je sicer zdelo čudno ... user posted image Ampak, raje vprašam user posted image

Sicer sem si jaz tudi v tem smislu premišljevala - kao back up varianta user posted image (sicer pa še imam poooolnoooo časa user posted image )

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 14.5.2009 15:08:00 >

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
14.5.2009 18:27:30   
Nončika
ge pa je nončika??

eti!!! ma, telko dela man, ka rač. nanč ne vžigan. mala tuj zahtevle svoje.

na evo, me je moj preljubi G opet spravo v slabo voljo.

jaz sem z pregleda. user posted image user posted image user posted image  me je g. dobesedno razpizdil. in spravil v jok. in zmedel. šment no. sva se pa tudi malce skregala. zdaj mi je spet nekaj šaral z rokom. po NS mam rok 24.10, po prvih izračunih 30.10, zdaj pa je spet nekaj šaral in mi rok prestavil na 3.11. ja pa še to je dodal, da to ni zadnji rok, bomo vidli še po ultrazvokih kako in kaj. user posted image user posted image  kregana pa zaradi kg nisem bila.

pa halo!!!!

naslednji pregled: 11.6.2009, tedaj bom morala spet dati kri za toxo, in me po vsej verjetnosti čaka morfologija.

za krče sem dobila spasmex 3x1 na dan. aja, edina svetla stvarca na pregledu. slišala sem srčeka moje male bebike. user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
14.5.2009 18:28:35   
Nončika

user posted image

evo to je pa naša "brečlava pubertetnica"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 2 dni smo že tak tečni pa samo bi se pri mamici cartali...vutro pa mo 1 mesec stari...joj, kak čas ide...

je,jeeeee, kak lejpa pupika. že te mejsec dni???? gda je pa ta mejsec odleto????

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
15.5.2009 8:54:17   
Serendipity
Ma, sem vas komaj našla, kam smo padle user posted image

Ena jutranja, da vas/nas malo prebudi ... user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
15.5.2009 11:41:40   
Snoopyka
zdravo!

nej san znala ka mate prekmurke svojo temouser posted image če be znala be se van prle pridružla...
če pa vas nede motlo pa be se van gnes pridružlauser posted image
malo dosta me je to za štete, pa san pač prštela samo zadnje 3 strani ovak be valda
3 dni štela.
ge san ovak prekmurka (logično ovak vas nej tu gnjavla), čakava user posted image , kera be rada
bila vne prle kak je tome čas, ker mi zadnje čase neka nagaja. ovak PDP man
29.6.2009, krede mamo že vse, botro smo že zaj zbrale (mojo sestro, ovak be samo čobo vlekla)
taka zaj še samo čakamo.

me zanima če ma kera junija rok? pa keroga G mate?
am..pa je kera slučajno z okolice Bakovec ale praf z MS?

detelja-mala je rejsan prave srčekvse naj naj ob 1.mesce vaše punčke user posted image user posted image pa dosta cartanja v naprejuser posted image

Nončika-ne sekeraj se ge man vse skup 5 PDP-jov, pa so takak tvoji tude negde skup.
na konci ti itaq vala samo po izračune zadnje M in ultrazvok...bar mene moj G tak gleda.user posted image

vupan ka san van nej odvečuser posted image

lpuser posted image

< Sporočilo je popravil Snoopyka -- 15.5.2009 11:42:58 >

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
15.5.2009 12:45:09   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

ge pa je nončika??

eti!!! ma, telko dela man, ka rač. nanč ne vžigan. mala tuj zahtevle svoje.

na evo, me je moj preljubi G opet spravo v slabo voljo.

jaz sem z pregleda. user posted image user posted image user posted image  me je g. dobesedno razpizdil. in spravil v jok. in zmedel. šment no. sva se pa tudi malce skregala. zdaj mi je spet nekaj šaral z rokom. po NS mam rok 24.10, po prvih izračunih 30.10, zdaj pa je spet nekaj šaral in mi rok prestavil na 3.11. ja pa še to je dodal, da to ni zadnji rok, bomo vidli še po ultrazvokih kako in kaj. user posted image user posted image  kregana pa zaradi kg nisem bila.

pa halo!!!!

naslednji pregled: 11.6.2009, tedaj bom morala spet dati kri za toxo, in me po vsej verjetnosti čaka morfologija.

za krče sem dobila spasmex 3x1 na dan. aja, edina svetla stvarca na pregledu. slišala sem srčeka moje male bebike. user posted image user posted image user posted image

nonči ne sekejraj se glede datumov...glavno je ka je vse ok...na konci pa de lejko čist x datum...3.11. je moj rojeni...4.11. pa bi ge rodila našo pikico, če ne bi odišla med angelčkeuser posted image user posted image user posted image ....ej ne ven kda je tej mesec odišo...pred enin mesecon san se takšnoga časa mučila pa jamrala kda mo končno rodilauser posted image user posted image user posted image še malo malo pa je bila naša maja na sveti-13:22user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa je tak jokalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
15.5.2009 13:10:47   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: mvzt

Detelja maš fejst luškano hčerkico....je pa res velika pupa.Kak je bil porod?

gnes smo pa stari en mesec...hmmm porod...ka ti naj poven...nej je glih bil fenomenalen, ker san mejla čisto vse umetne popadke in to boli kak strela...tak ka ea niti kaj dosit ne prime...edino pritisk doj mi je stavila in te se je pač porod zavlejko...pa rezana san bila pa san mejla šive-to me je "fajn" bolelo....sicer pa to vse pozabiš, kda vidiš to malo lisicouser posted image user posted image user posted image user posted image je takšna prava lisica nej fčelica...kda sve samive je čist načišna kak kda je moj doma...ge mojomi pravin včasih joj, kak se je pa včerja drla, ali pa ka to pa ovo nej ščela...kda je on doma je pa tak pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image on je bole tak ka ne popusti ge pa teže kaj skoz prste poglednen te pa mala z meno pomejčeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mvzt)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
15.5.2009 13:11:27   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka

zdravo!

nej san znala ka mate prekmurke svojo temouser posted image če be znala be se van prle pridružla...
če pa vas nede motlo pa be se van gnes pridružlauser posted image
malo dosta me je to za štete, pa san pač prštela samo zadnje 3 strani ovak be valda
3 dni štela.
ge san ovak prekmurka (logično ovak vas nej tu gnjavla), čakava user posted image , kera be rada
bila vne prle kak je tome čas, ker mi zadnje čase neka nagaja. ovak PDP man
29.6.2009, krede mamo že vse, botro smo že zaj zbrale (mojo sestro, ovak be samo čobo vlekla)
taka zaj še samo čakamo.

me zanima če ma kera junija rok? pa keroga G mate?
am..pa je kera slučajno z okolice Bakovec ale praf z MS?

detelja-mala je rejsan prave srčekvse naj naj ob 1.mesce vaše punčke user posted image user posted image pa dosta cartanja v naprejuser posted image fala...še malo pa je vora, kda je pred enin mesecon prijokala na svet...user posted image user posted image user posted image

Nončika-ne sekeraj se ge man vse skup 5 PDP-jov, pa so takak tvoji tude negde skup.
na konci ti itaq vala samo po izračune zadnje M in ultrazvok...bar mene moj G tak gleda.user posted image

vupan ka san van nej odvečuser posted image

lpuser posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
15.5.2009 13:12:08   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Ma, sem vas komaj našla, kam smo padle user posted image

Ena jutranja, da vas/nas malo prebudi ... user posted image

meni de zdaj popoldan tudi pasala...vgojno je bila hitra ker je moja gospodična stanila pa je samo neka cmizdralauser posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
15.5.2009 13:15:02   
detelja
eno pitanje tiste ka mate izkušnje z ea...vas je tudi fejst trosilo po ton kak so van vstavili kateter pa pustili zdravilo?? mene je tak začalo trositi najprej noge te pa ostalo telo kak kda ti je resno ful mrzlo ka vse z tebo letij...pa te sva nej znala ka to je pa te je prišla ta tehnica ka je skup z anesteziston pa je pravla ka je to normalno ka pač eni tak odreagirajo na to...to je bilo ful neprijetno...ker kda so me ščeli prelgedniti kak kaj kaže tan spodaj niti nog nejsan mogla narazen držati ka so mi skup kapale kak me je trosilo...pa gučala san komaj ka mi je glava pa usta pa vse letelo...

nončika še itak maš krče? si na bolniški? 

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
15.5.2009 18:35:16   
nana75

eno pitanje tiste ka mate izkušnje z ea...vas je tudi fejst trosilo po ton kak so van vstavili kateter pa pustili zdravilo?? mene je tak začalo trositi najprej noge te pa ostalo telo kak kda ti je resno ful mrzlo ka vse z tebo letij...pa te sva nej znala ka to je pa te je prišla ta tehnica ka je skup z anesteziston pa je pravla ka je to normalno ka pač eni tak odreagirajo na to...to je bilo ful neprijetno...ker kda so me ščeli prelgedniti kak kaj kaže tan spodaj niti nog nejsan mogla narazen držati ka so mi skup kapale kak me je trosilo...pa gučala san komaj ka mi je glava pa usta pa vse letelo...

Zdravo,
malo se van pa javim. Jes san mejla naravni porod z svojimi popadkami ( dobila san nekšno svejčko, ka še vse skuper malo pospeši ), pa me je isto tak trosilo, ka san misla, ka me iz postelje vrže. Pa še slabo mi je gratalo. So pravili, ka je vse normalno.
Za EA san se nej odločila, ka se bojin igle, pa tak ali tak je šlo hitro ( 2 uri pa konec ).
Fajn se cartajte. user posted image Pa pa

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
16.5.2009 7:30:24   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: nana75

Zdravo,
malo se van pa javim. Jes san mejla naravni porod z svojimi popadkami ( dobila san nekšno svejčko, ka še vse skuper malo pospeši ), pa me je isto tak trosilo, ka san misla, ka me iz postelje vrže. Pa še slabo mi je gratalo. So pravili, ka je vse normalno.
Za EA san se nej odločila, ka se bojin igle, pa tak ali tak je šlo hitro ( 2 uri pa konec ).
Fajn se cartajte. user posted image Pa pa

kda si tij že rodila? ka pa mate ? sorry ge san pozabljiva lekaj me še itak davle nosečniška pozabljivostuser posted image user posted image user posted image user posted image

ge pa ste kaj majčike? nika ste še nej odpotovale v rim?? zdaj letite ka de slabo vreme pa vas vsaj nede tak vo vleklo....

(odgovor članu nana75)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?