|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
25.5.2009 11:37:19   
nana75
IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka

ma slučajno kera pregled 29.5?user posted image

Ja jes man pregled 29.5.
Smo bilij z našimi dečkami na kratkon dopusti, pa san se nej nič javila.

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
25.5.2009 11:47:37   
nana75
IZVIRNO SPOROČILO: nana75

Ja jes man pregled 29.5.

Aja še to, ge maš pregled v bolnici ali v zdravstvenom ???

(odgovor članu nana75)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
25.5.2009 15:12:19   
darjussa
Oj dikline!

Tak san dobre vole gratala gda san preštela ka sta pokica pa cebelica82  novopečeni mamici.  ISKRENE ČESTITKE!!! Same lejpe novice... Nemren vorvati gda san vas začala tu šteti (nendre marca lekaj)...zdaj pa že tu pred meno velki buši. Pa kak se hitro bliža PDP..user posted image

Ge pa man 1.6. pregled. De te kera tan? Ka se kaj spoznamo...ge san takša mala user posted image ..he he

Ja...še to. Zanima me če kera od tu nuca pralne pleničke? Ne zdi se mi tak slabo...sam kak začetnica neman pojma če je to vredi zadeva al bole tak...ka povejte, če mate kakšne izkušnje?

Ajde uživajte, čeglij je prevroče... pa pa

< Sporočilo je popravil darjussa -- 25.5.2009 15:14:31 >

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

(odgovor članu nana75)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
25.5.2009 16:32:19   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: darjussa

Oj dikline!

Tak san dobre vole gratala gda san preštela ka sta pokica pa cebelica82  novopečeni mamici.  ISKRENE ČESTITKE!!! Same lejpe novice... Nemren vorvati gda san vas začala tu šteti (nendre marca lekaj)...zdaj pa že tu pred meno velki buši. Pa kak se hitro bliža PDP..user posted image

Ge pa man 1.6. pregled. De te kera tan? Ka se kaj spoznamo...ge san takša mala user posted image ..he he

Ja...še to. Zanima me če kera od tu nuca pralne pleničke? Ne zdi se mi tak slabo...sam kak začetnica neman pojma če je to vredi zadeva al bole tak...ka povejte, če mate kakšne izkušnje?

glede pralnih pleničk..mi nucamo samo poleg pampersk eno-to vse nucajo...pa pleničke nucamo za kupčka pa pokrivanje pa ti poven komaj ladan prati pa peglati, še dobro ka lejpo vreme ka se hitro sišij...ge ne ven kelko pleničk bi te mogla meti doma pa kelkokrat na den bi mogla prati...naša maja ful pigej pa te je saka plenička tak puna ka mislin ka bi pralne bile čist pune pa še skoz bi prišlo...lejko probaš samo boš ugotovila, ka je kak začetnica telko dela pa vsega (vsaj če si tip kak ge ka ščejš meti skz vse poštimano) ka de ti to vse preveč...večer pa kda dejte ide spat ti paše ka se stušejraš pa malo pred tv zalegneš, dragomi stisneš ali sama ideš spat...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
26.5.2009 10:21:04   
Serendipity
Čestitke pokica!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Fajn se cartatjte!

user posted image

Ja jes man pregled 29.5.

O, je tuj! user posted image user posted image user posted image

Ge mata? Bolnica ali zdravstveni dom?

(odgovor članu nana75)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
27.5.2009 9:20:06   
detelja
tak se naša majčica špila...

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
27.5.2009 16:54:32   
Nončika
pokica, čestitke za sineka.

detelja, to je pa že prava frajlica. kak je velka in se že fajn špila.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
27.5.2009 17:13:10   
rina22
ČESTITKE ZA user posted image user posted image user posted image

Nekaj me zanima. Sigurno je katera hodla v MŠ v MS. Kaj so vam kaj rekli, kaj moramo met s sabo v porodnišnico? Jaz sem sicer hodla v MB, pa so nam rekli, da materinsko knjižico + vso zdravstveno dokumentacijo, toaletno torbico in copatke. To pa je vse. Pižamo in vse ostalo dobimo tam. A je v MS tudi tako? Sicer imam namen iti v MB rodit, ampak v primeru, če me kaj preseneti, in ne bom mogla priti do MB (npr. odtekanje vode,...) je fajn vedet, kaj rabim v P.

PROSIM ZA ODGOVOR in HVALAuser posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
27.5.2009 20:51:56   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Ja jes man pregled 29.5.

O, je tuj! user posted image user posted image user posted image

Ge mata? Bolnica ali zdravstveni dom?

v zdrastvenon man Godića....pa vuve? je pa prišlo do spremembe, ka nejden 29 na pregled ka komaj duge keden,
ka san gnes komaj z P prišla (2,5 dni not bila)

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

Neposredna povezava do sporočila: 2134
27.5.2009 20:57:22   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

ČESTITKE ZA user posted image user posted image user posted image

Nekaj me zanima. Sigurno je katera hodla v MŠ v MS. Kaj so vam kaj rekli, kaj moramo met s sabo v porodnišnico? Jaz sem sicer hodla v MB, pa so nam rekli, da materinsko knjižico + vso zdravstveno dokumentacijo, toaletno torbico in copatke. To pa je vse. Pižamo in vse ostalo dobimo tam. A je v MS tudi tako? Sicer imam namen iti v MB rodit, ampak v primeru, če me kaj preseneti, in ne bom mogla priti do MB (npr. odtekanje vode,...) je fajn vedet, kaj rabim v P.

PROSIM ZA ODGOVOR in HVALAuser posted image

Seznam za mamico:

1. potrjeno zdravstveno kartica
2. napotnica ginekologa
3. mobilni telefon in polnilec za mobilnik
4. telefonsko kartico (če nimaš mobija)
5. fotoaparat
6. denar (bankovci nižjih vrednosti za avtomat)
7. zobno krtačko in zobno pasto
8. tekoče milo za telo + šampon
9. glavnik
10. vazelin za ustnice
11. Sanosan krema za telo
12. krema za obraz
13. Bepanthen (roza)
14. nederček za dojenje
15. blazinice za dojenje
16. nastavek za dojenje (za bradavice)
17. škarjice za nohte
18. copate – natikače
19. spodnje hlačke (za odhod domov, ovak dobiš tan ove njihove mrežaste)
20. vložke Vir 80 (man še ove A. vložke ka si jih denen pod virove, ka nede puščalo kaj)
21. zoklene
22. oblačila za domov
23. kekse
24. knjiga

to man ge krede če kaj pomaga
user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
27.5.2009 20:58:30   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

tak se naša majčica špila...

user posted image

kak je zlatauser posted image user posted image si leko srečna ka se tak fajn špila pa te ne dela siveh lasovuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
27.5.2009 21:15:53   
Serendipity
O, snoopkica - ka pa je bilou? Si zaj OK? Je man v Rakičane... Tak ka na žalost se neve vidle... user posted image Pa drži se...

detelja - mala Maja je pa že cejla prinčipesa. user posted image Večkrat nas pocukraj z njenimi sličicami ...

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
28.5.2009 7:00:30   
detelja
jutro..nej kak rastemo...smo stari 1 mesece pa 13dni pa smo velki kak eni v 3 meseci...nej ka bi mojega cukra pogeleuser posted image user posted image user posted image user posted image ge tudi pravin skoz ka še malo pa jo pogen kak je sladka...če mate doma dečke mi jih ne ponujajte za zete, ker si je mojo majo "rezervirala" že naliniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in de user posted image user posted image user posted image user posted image če te v zelje odile svojimi pikeciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nej nalini????

nonči kakak si ti? ka dogaja? še delaš? daj pokaži nan ti buščija, ka se malo spomnin kak je to buščija metiuser posted image user posted image user posted image
ge man čaj za nosečnice pa za dojenje, če kera  nuca ji dan - pakunga je že odprejta samo san ga nej pila par san dala kolegici ovo pa v omari ta danouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2138
28.5.2009 8:33:35   
Snoopyka

O, snoopkica - ka pa je bilou? Si zaj OK? Je man v Rakičane... Tak ka na žalost se neve vidle... user posted image Pa drži se...

detelja - mala Maja je pa že cejla prinčipesa. user posted image Večkrat nas pocukraj z njenimi sličicami ...

gibi pa serček od maloga je nej dober biluser posted image user posted image ale zaj je vse vrede in čakan ka me zgrabe ka mo šla ....
ja tak kaj na kafeje se tude leko dobimo... ve se med sebo poznate, jes pa nobene ne poznan pa bi rada mela malo družbeuser posted image

aleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2139
28.5.2009 10:07:49   
nana75
Ojla, Snoopyka tudi jes man pregled v Rakičani.

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
28.5.2009 10:27:58   
nana75
IZVIRNO SPOROČILO: darjussa

Oj dikline!

Glede pleničk je pač stvar navade.
Poznan ene mamice, ka so mele pralne in jih ful hvalijo. Jes san si prvič nej nabavila in zaj tretjič si jih tudi ne nameravlen, ker san že navajena na pampersove in podobne, več pa jih znan nemo meli ( ali nikdar se ne vej ).
Če si jih zaj kupiš jih boš mejla za vse otroke ( če jih misliš meti več ). Baje, ka se prišpara. Strošek malo večji je zdaj, da jih kupiš pa prašek ka ga nucaš + elektrika.
Glede pranja pa je tak, če maš sušilni stroj je tou več nej takši problem, ka se ti hitro sišij. Jes ga man in san fejst zadovoljna. Tam nekje do tretjega meseca otrokove starosti peren njegove stvarij ločeno od drugih. Posišin v stroji, te pa vse zložin na mesto. Pejglan edijno posteljnino, plenice, pa tiste majčke, ka so iz takšega materiala kak pleničke. Mehčalca pa ne nucan.
Tak ka je za razmisliti. Zrastijo pa itak na konci vsi, pa kakše koli plenice so meliuser posted image . Malo se hecan.

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
28.5.2009 10:28:46   
nana75

Gda maš PDP?

(odgovor članu nana75)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
28.5.2009 10:36:42   
Serendipity
He he he - detelja - si me nasmijala - jah, Nalini pa ne bom v zelje odla.. či glij ne vem točno nanč ka se pri nas skrijvle, ka mamo enoga takšoga sramežljivoga lumpka oz lumpiko, ka nama nešče za nikše pejneze pokazate ka je user posted image  user posted image  user posted image

UH, Snoopyka - tou je pa resno nej fajn. Upam, ka de maleni/malena vzdržala do te gda je pač najboukše v ton superca hoteli user posted image user posted image user posted image

nana75 - a, v Rakičane? Pri Čopijovi ali pa maš kakšen UZ pri Oučekovi (mislim, ka ma ona te UZ-je)?

(odgovor članu nana75)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
28.5.2009 10:44:23   
nana75

nana75 - a, v Rakičane? Pri Čopijovi ali pa maš kakšen UZ pri Oučekovi (mislim, ka ma ona te UZ-je)?

Čopi

Neposredna povezava do sporočila: 2144
28.5.2009 12:54:45   
Snoopyka

Gda maš PDP?

29.6 2009user posted image pa tij?

(odgovor članu nana75)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
28.5.2009 12:55:46   
Snoopyka

ge man prglede v MS v zdravstvenon pre Godiće.... samo san že dvakrat ležala v Puser posted image

(odgovor članu nana75)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
28.5.2009 13:22:06   
Lalica1
Pozdrav!

Vupan ka ste me še nej pozabile...in nej, nej san 2 metra pod zemlof. Samo časa neman dosta.
Detelja: zgleda ka maš hčerkico. Od srca ti čestitan!!! Je pa že redna baba po sliki. Škoda ka neman časa šteti za nazaj ka bi znala datume pa še kaj user posted image
Verjetno ma že tudi mala pikica dojenčka pa štorkljica....
No, maloga moškoga mamo tudi mi. Ime njemi je Blaž pa je bil včera star tri tedne. Moren priznati ka je fejst priden pa je nej gli on razlog ka neman časa za vas, ali te je tu še peglanje, pa pucanje, pa kujanje user posted image ....
Si pa moren enkrat vzeti čas, ka van napišen vse o svojen porodi. To bi bil idealen material za kakšno dobro komedijo. Vse je šlo tak hitro ka je mož komaj sfolgo priti, 15 minut v pripravljalnoj sobi pa 15 v porodnoj, pa smo že meli Blaža pri sebi. Resno mo si zejla en den malo časa ka van napišen svoj dogodek. Vupan ka ste tude vse ostale spravile svoje maličke hitro na svet. Znan pa ka brez bolečin itak nejde user posted image

Pa lejpi pozdrav vsem novin mamican in vsen nosečkan, še najbole pa vsen dojenčkan!

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
28.5.2009 14:45:20   
darjussa
Kak fajn Lalica1 ... To pa resan moreš napisati kak je bilo. Ka meni zdaj drujgo ne ode po glavej kak se tau bau gda ta prijden. Če de tak kak praviš ti, ena dobra komedija, pa tak hitro, te mo še telko rajši.

by by

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
28.5.2009 17:21:17   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Lalica1

Pozdrav!

Vupan ka ste me še nej pozabile...in nej, nej san 2 metra pod zemlof. Samo časa neman dosta.
Detelja: zgleda ka maš hčerkico. Od srca ti čestitan!!! Je pa že redna baba po sliki. Škoda ka neman časa šteti za nazaj ka bi znala datume pa še kaj user posted image
Verjetno ma že tudi mala pikica dojenčka pa štorkljica....
No, maloga moškoga mamo tudi mi. Ime njemi je Blaž pa je bil včera star tri tedne. Moren priznati ka je fejst priden pa je nej gli on razlog ka neman časa za vas, ali te je tu še peglanje, pa pucanje, pa kujanje user posted image ....
Si pa moren enkrat vzeti čas, ka van napišen vse o svojen porodi. To bi bil idealen material za kakšno dobro komedijo. Vse je šlo tak hitro ka je mož komaj sfolgo priti, 15 minut v pripravljalnoj sobi pa 15 v porodnoj, pa smo že meli Blaža pri sebi. Resno mo si zejla en den malo časa ka van napišen svoj dogodek. Vupan ka ste tude vse ostale spravile svoje maličke hitro na svet. Znan pa ka brez bolečin itak nejde user posted image

Pa lejpi pozdrav vsem novin mamican in vsen nosečkan, še najbole pa vsen dojenčkan!

ge man pupo majo...rodila san 5 dni čez rok - 15.4.2009...nalini ma dečka...malapikica ma dečka pa štorkljica ma pupo...pokica pa dečka....
lalica iskrene čestitke za tvojega miškotauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
28.5.2009 17:24:21   
cebelica82
lalica1, se mi zdi, ka si tij tudi majčica, kak je .....samo se nan nikaj ne oglasiš....:) ja, mi pa mamo Nežo....pridi kaj na z-majčke...saj je tudi neman glij časa pijsati, čitan pa kaj....

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?